- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.301
canım çok teşekkür ediyorum . sanada çok buyuk gecmiş olsun . rabbım tez zamanda evınıze kavustursum . kalbımız sizinlehayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.
Dun aksam cok cok yogun baslayan ve bir turlu kontrol bile edemedigimiz kanamayla solugu hastanede aldik yogun bir progestan yuklemesi yapildi hapi ignesi pruloton igne serum sukur ki simdi hersey normal bebegimde gayet iyi sabah doppller usgde iyice incelendi bebekte esinde suyunda bir sikinti cikmadi hala bebek diyorum ama sanir oglum demeliyim :)
Doktor icerden kaynakli bir durum degil kendini zorlamissin her ne yaptiysan yapma dedi aslinda agir bisey yapmadim bi kanama alani mevcut esinin atla tarafinda doktor zorlarsan tekrarlar dedi. Kimi insam tepinir bisey olmaz kimi de en ufak seyden bu hale gelir dikkat edicekin dedi bizim oglan baya nazli olucak sanirim. Simdilik hala hastanedeyiz hafif kanamam var ama bu hicbisey benim icin dunden sonra. Dogum gunumu hastanede gecirdim ama bebegim iyi olsun napalim bu sene de bole kutlayalim :)
Citolesgen oglum olucak canim
B brn0220 canim senin sonuclarinin iyi cikmasina da cok sevindim icinizi ferah tutun hersey daha iyi olucak.
yaaa çok tatlı kader gerçekten ağlarını örmüş olabilir bu kadar denk gelir..Allah nasip ederse tanışıcaz canım.. bende eşime açayım bu konuyuD Desenn canım bak dün ne yaptım yatmaya yakın eşim halı saha maçından döndü baktım iş çıkışı spor yormuş onu. Dedim ciddi bir mesele var konuşmamız gereken.
Baktım gözler açıldı dedim ki bizim oğlana bir kız buldum sonunda :) Maşallah pek güzel pek cici pek hanım. Bizimki başladı gülmeye. Nerdenmiş kimlerden vs soruyor dedim hemen yanımızdalar aldım bizim bu altta hani Bebek ikonları var ya hepimizin ayni olan onlardan birini nasıl dedim aşkım beğendin mi gelinimizi? Ay parçası maşallah dedi:)
Dedim doktorlarımız altlı üstlü oooo dedi kader ağlarını örmüş. Sonra bayağı güldük güldük derken küçük bir sancı hissettim bak dedim oğlan da seviniyor biz bir daha güldük:)))
Canim benim.Kaderdasım :) boyutu ne dedi kanama alanının? İnşallah güzel atlatırız bu zamanları.B blossom- @Nasip_kismet @sg26 beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim canlar
Doktordan yeni geldim kanama alanım hala bitmemiş devam ediyormuş, sanırım 20. haftaya kadar sürecek cünkü öyle dedi doktorum, onun dışında oğlum masallah gayet iyi ve hareketli ama haftasına göre 3 gün küçük çıktı yine ama bu haftalarda çok önemli değilmiş bu kıyaslar, doktorum tekrardan 21. Haftada ayrıntılı ultrasona bakmak icin cagirdi, diğer üçlü ve dörtlü testi yapmaya gerek olmadığını söyledi, onun dışında herşey çok şükür iyiydi bende kanamalı bir gebe olarak yaşamaya alıştım sanırım , baş ağrısı, karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı olması çok normalmiş, simdi biraz bu guzel haberlerin keyfini surmek istiyorum, hepinize sevgilerimi iletiyorum mutlu sağlıklı gebelik ler diliyorum tatlı anne adayları görüşmek üzere . .
Hayirli olsun kizin canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Benim randevum cumartesi tabii calisiyorsa doktorum 29 ekim diye olmayabilir
Oyleyse saliya kalacak
Heyecanla bekliyorum
Canim cok iyi olur. Kizcagiz iyi doktor bulamadi
Ayy o bende var canim hatta bazen kremsi oliuo normal mi bilemedim
Gecmis olsun canim
Ben tuzlu su yaptim banyoda duruyo burnum tikandikca cekiyom iyi oluuo hemen aciyo
Canim.hayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.
Dun aksam cok cok yogun baslayan ve bir turlu kontrol bile edemedigimiz kanamayla solugu hastanede aldik yogun bir progestan yuklemesi yapildi hapi ignesi pruloton igne serum sukur ki simdi hersey normal bebegimde gayet iyi sabah doppller usgde iyice incelendi bebekte esinde suyunda bir sikinti cikmadi hala bebek diyorum ama sanir oglum demeliyim :)
Doktor icerden kaynakli bir durum degil kendini zorlamissin her ne yaptiysan yapma dedi aslinda agir bisey yapmadim bi kanama alani mevcut esinin atla tarafinda doktor zorlarsan tekrarlar dedi. Kimi insam tepinir bisey olmaz kimi de en ufak seyden bu hale gelir dikkat edicekin dedi bizim oglan baya nazli olucak sanirim. Simdilik hala hastanedeyiz hafif kanamam var ama bu hicbisey benim icin dunden sonra. Dogum gunumu hastanede gecirdim ama bebegim iyi olsun napalim bu sene de bole kutlayalim :)
B brn0220 canim senin sonuclarinin iyi cikmasina da cok sevindim icinizi ferah tutun hersey daha iyi olucak.
Çok makbule geçti canım teşekkür ederim :)kızlar yeni doğan bebek ve anne için gerekli olanlar listesi http://www.mynet.com/annecocuk/yenidogan-ihtiyac-listesi-1181279 bu adreste epey bişey var aklınızda bulunsun
Canım öğretmenim şimdi görüyorum mesajını:)geç oldu ama bendende sana kocaman öpücüklerCanım öğretmenim günaydınnnnn kuzucuklarını öperiz
Canim guzel haberlerine cok sevindim. Keyfini sur tabi hakkindir. Allah hepimize guzel gunler gostersin...B blossom- @Nasip_kismet @sg26 beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ederim canlar
Doktordan yeni geldim kanama alanım hala bitmemiş devam ediyormuş, sanırım 20. haftaya kadar sürecek cünkü öyle dedi doktorum, onun dışında oğlum masallah gayet iyi ve hareketli ama haftasına göre 3 gün küçük çıktı yine ama bu haftalarda çok önemli değilmiş bu kıyaslar, doktorum tekrardan 21. Haftada ayrıntılı ultrasona bakmak icin cagirdi, diğer üçlü ve dörtlü testi yapmaya gerek olmadığını söyledi, onun dışında herşey çok şükür iyiydi bende kanamalı bir gebe olarak yaşamaya alıştım sanırım , baş ağrısı, karın ağrısı, bel ağrısı, kasık ağrısı olması çok normalmiş, simdi biraz bu guzel haberlerin keyfini surmek istiyorum, hepinize sevgilerimi iletiyorum mutlu sağlıklı gebelik ler diliyorum tatlı anne adayları görüşmek üzere . .
doktorun tartısına hele hiç çıkmıyorumm o benim psikolojimi mahvediyor gitmeden önce evimde sabah tartılıyorum onu söylüyorum yoksa paranoya durumu bende de varÇok haklısın cnm ya yemeğe korkar oldumyada tartıya çıkmaya geçen hafta unuttu tartmayı sevnçten uçtum paranoya yapıo bende bu durum
ok
Canim ya cok gecmis olsun. Bununla bitmis olsun. Canim ya dogum gununu hastanede kutlamissin. Cok duygulandim. Bunyeler farkli. Benim doguma cok yakin su parkina giden kayan arkadaslarim var saglikliydilar masallah. Ben hic cesur degilim. Sen bolca dinlen eve gelince de. Her sey guzel olacak. Hamilelerin dualari kabul olurmus. Cabucak iyiles insallah....hayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.
ay canım doğum günün kutlu olsun oğlun ve eşinle mutlu yaşlara. bunlarda geçecek bak doğum günü hediyesi oğlunun iyi olduğunu öğrendinhayal_masal burdayim tatlim suan bende bebekte iyiyiz.
bana doktorum bol su iç ve düzenli lierac kullan dedi. çatlıyacaksa çatlar ama bunlar olabildiğince azaltır dediBende çatlaklar için hindistan cevizi yağı aldım aktardan. Organik yazıyor üstünde ama doğru mu bilmiyorum. Her gün olmasa da sürmeye çalışıyorum güzel nemlendiriyor kokusu da güzel. Banyo sonrası Lierac sürüyorum. Kardeşimin eşi vermişti. Kokusu çok kötü hiç beğenmedim. Çatlayacak gibi duruyorum böyle şişmeye devam edersem
Kanaması olan yol arkadaşlarım tez zamanda biter geçer inşallah. Dualarımdasınız. Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize bize..
Sonucu temiz çıkan arkadaşlarım çok çok sevindim. Allah bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın inşallah acılarını göstermesin
ohhhhh maşallah. atsın tekmeleri... darısı başımızaVuruyor vuruyor bebeğim artik vuruyor ustelik dışardan bile cok minik gorunuyor
Amin cnm darısı tekme bekleyen herkese :)ohhhhh maşallah. atsın tekmeleri... darısı başımıza
Bende çatlaklar için hindistan cevizi yağı aldım aktardan. Organik yazıyor üstünde ama doğru mu bilmiyorum. Her gün olmasa da sürmeye çalışıyorum güzel nemlendiriyor kokusu da güzel. Banyo sonrası Lierac sürüyorum. Kardeşimin eşi vermişti. Kokusu çok kötü hiç beğenmedim. Çatlayacak gibi duruyorum böyle şişmeye devam edersem
Kanaması olan yol arkadaşlarım tez zamanda biter geçer inşallah. Dualarımdasınız. Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize bize..
Sonucu temiz çıkan arkadaşlarım çok çok sevindim. Allah bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın inşallah acılarını göstermesin
Vuruyor vuruyor bebeğim artik vuruyor ustelik dışardan bile cok minik gorunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?