2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım çok teşekkür ediyorum . sanada çok buyuk gecmiş olsun . rabbım tez zamanda evınıze kavustursum . kalbımız sizinle

yaaa çok tatlı kader gerçekten ağlarını örmüş olabilir bu kadar denk gelir..Allah nasip ederse tanışıcaz canım.. bende eşime açayım bu konuyu bakalım ne dicek şimdiden pek kıymetli kızı bi havalar bi havalar kendisinde
randevun 3 kasımda mıydı? ilk fırsatta denk getiricem aynı güne. bu tatlı dilli anneyi tanımak istiyorum.
belin ağrıyor sanırım dikkat et canımm yastık destek kullan eğilip kalkmamaya çalış damadıma iyi bak annesi:):):)
bu arada süper kontrollü gitmişsin nasıl başardın canım 250 gr almayı 4 ayda, ben onu yarım saatte alıyorum ya hamile kalmadan önce 5 kg aldım şimdide 3,5 kg önünü alamıyorum

Canim benim.Kaderdasım :) boyutu ne dedi kanama alanının? İnşallah güzel atlatırız bu zamanları.

B brn0220 canım sana bişi söyleyeceğim ümmü sübyan diye bir şey duydun mu duası ve cevşeniı var onu bir edin bence

hemen ogrenip yazarim sana canim

Canim.
Gecicek inşallah bu süreçler annesi. İyiki hastanedesin.Kontrol altında olmak daha iyi olur. Aynen bak bazen hep hareketlisindir bişey olmaz. Bak ben sırt üstü yatıyorum kanama oluyor.
Sen üzülme annesi. İnşallah hersey daha güzel olcak.

Canim guzel haberlerine cok sevindim. Keyfini sur tabi hakkindir. Allah hepimize guzel gunler gostersin...

Çok haklısın cnm ya yemeğe korkar oldum yada tartıya çıkmayageçen hafta unuttu tartmayı sevnçten uçtum paranoya yapıo bende bu durum

ok
doktorun tartısına hele hiç çıkmıyorumm o benim psikolojimi mahvediyor gitmeden önce evimde sabah tartılıyorum onu söylüyorum yoksa paranoya durumu bende de var doktorum bu hafta masadan kaldırırken kilolar kilolar dedi bende " aaa doktor bey hamile kadına söylencek şey mi dedim:):) " birşey diyemedi.. yiyeceğim zaman 10 kere düşünüp yemekten yoruldum ama yorulmuş halde bile nerdeyse 4 kg aldım:):)

Canim ya cok gecmis olsun. Bununla bitmis olsun. Canim ya dogum gununu hastanede kutlamissin. Cok duygulandim. Bunyeler farkli. Benim doguma cok yakin su parkina giden kayan arkadaslarim var saglikliydilar masallah. Ben hic cesur degilim. Sen bolca dinlen eve gelince de. Her sey guzel olacak. Hamilelerin dualari kabul olurmus. Cabucak iyiles insallah....

Bende çatlaklar için hindistan cevizi yağı aldım aktardan. Organik yazıyor üstünde ama doğru mu bilmiyorum. Her gün olmasa da sürmeye çalışıyorum güzel nemlendiriyor kokusu da güzel. Banyo sonrası Lierac sürüyorum. Kardeşimin eşi vermişti. Kokusu çok kötü hiç beğenmedim. Çatlayacak gibi duruyorum böyle şişmeye devam edersem
Kanaması olan yol arkadaşlarım tez zamanda biter geçer inşallah. Dualarımdasınız. Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimize bize..
Sonucu temiz çıkan arkadaşlarım çok çok sevindim. Allah bebeklerimizi sağlıkla bize bağışlasın inşallah acılarını göstermesin

ay canım doğum günün kutlu olsun oğlun ve eşinle mutlu yaşlara. bunlarda geçecek bak doğum günü hediyesi oğlunun iyi olduğunu öğrendin

bana doktorum bol su iç ve düzenli lierac kullan dedi. çatlıyacaksa çatlar ama bunlar olabildiğince azaltır dedi

Ben de ne bulursam sürüyorum.biooil,hindistan cevizi yağı,kakao yağı,argan yağı,vazelin ve lierac ohoooo

arnavut_biberi nice güzel yaşlara canım.. Geçmiş olsun , sizi korkutmuş biraz kanama vs ama miniğin iyi olmasına çok sevindim.. Doğumgününü oğluşunla kutlamışsın ne güzel... Onlar bizim küçük mucizelerimiz , en güzel hediyemiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…