2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar benim yumurtlama akıntısı gibi akıntım var uzun ve sallanan çok korkuyorum enfeksiyon mu kaptım acaba hamile kalmadan önce vajinal kült sonucum temiz çıkmıştı sizce bu normal mi.

Yumurtlama akıntısına benzer kıvamlı beyaz kokusuz akıntı tamamen normal hatta rahmi bebişhi koruma etkili canım... Anne adaylarının günde 3 çamaşır kullanacak veya sürekli ped değiştirecek kadar akıntısı olabiliyor.. Rengi koyu olup beraberinde kötü koku, kaşıntı, çiş yaparken yanma vs olursa o zaman önemse ve doktoruna danış... İşte o enfeksiyon mantar belirtisi olabilir..

Dermokil ve sirke derken karıştırıyormusun yoksa sirkeyi yalnızmı kullanıyorsun çok ilgimi çekti bunuda deneyeceğim:) birde ne sirkesi?

@aras_u25 benim küçük prens yeğenim sağsalim gelecek... Hepimiz dua ediyoruz bunun için.. Oğluşun da seni üzmek yaramazlık yapmak istemez annesi , herkesin hamilelik dönemi farklı geçiyor , bünyesel bir şey belki de , daha önce de bahsedenler olmuştu bak 9 ay kanaması olup gayet sıkıntısız doğumlarla anne olan bir sürü örnek var.. Seninki geçici bir dönem olacak inşallah, kanama alanın küçüldü ve azaldı.. Kanamalarla, lekelenmelerle aşama aşama geçecek belli ki.. Kötü şeyler düşünmek yok , olumsuz şeyleri akıldan bile geçirmek yok... Cuma günü doktor kontrolüne kadar pozitif düşünüp duanı edip güzelce istirahatine bak canım bekle sonra güzel haberlere yine beraberr bizzz demiştikk diyerek sevineceğiz :)))

Dermokil ve sirke derken karıştırıyormusun yoksa sirkeyi yalnızmı kullanıyorsun çok ilgimi çekti bunuda deneyeceğim:) birde ne sirkesi?
Dermokil ile şampuanlıyorum. Son saçıma su sdökecek banyo tasımın içine biraz sirke koyuyorum yarıdan iki parmak az sonra üstüne su koyuyorum sirkeyi inceltmek için. Gözlerimi kapatıp yavaşla saçlarıma döküyorum sonra saçlarımı topluyorum biraz bekleyin görün saçlarınız yumuşacık olacak. Üzüm sirkesi Can'ım bu arada. Daha sonra lif yapıyorum sonrasında ister durula saçlarını ister kalsın zaten kokusu uçuyor. Ben yıllardır yaparım. Çok memnunum

Koku falan yok yanma hissi de yok korktum Bi an teşekkür ederim canm

Tam da sirke kokmaz mı ki acaba derken sorumun cevabın buldum , yazmışsın... Deneyeceğim bunu.. Ben hiç dikkat etmedim şampuan olayına eski şampuan ve saç kremlerimle devam.. Duş jelini sık sık yakalandığım sistit yüzünden bırakmıştım , afedersiniz özel bölgemi araba yıkar gibi çitiliyordumm :))) genital bölge için özel olan temizleyicilere de herkes başka bir şey diyor ben de azıcık bebek şampuanı kullanıyorum o amaçla. Sistitler bitti. Banyodan çıkmadan da en son bebe yağı sürüp su dökünüyorum. Böylece cilt hemen ememiyor ve nemli kalıyor yumuşacık oluyor.

Kızlar aranızda temassız ateş ölçer kullanan var mı?Memnunmu, tavsiye eder mi?Almayı düşünüyorum ama daha önce kullanmamıştım.Emin olamadım.

Arkadaşlarımdan anne olanlardan kullananlar memnun ve tavsiye ediyorlar canım... Gece filan bebişhin uykusunu bölmeden kontrol edebilirsin hem. Ben de kesinlikle almayı düşünüyorum.

Canım tabi kız evi naz evi her türlü naz çekilir kabulümüz:) Kız babası ne derse öyle yaparız :)
Randevum 2 Kasımda canım 16.30da. Denk gelirse pek güzel olur canım. Ben de Seninle tanışmayı çok isterim. Tabi sen de denk getirebilirsen.
Canım iki boyutlu oldum sorma :) Belim ağrıyor otururken destek kullanıyorum ama okulda zor oluyor bir de ders çalışırken absürt hallere girenlerdenim. :))
Canım benim kilom çok yüksekti hayatımda ilk defa bu kadar çok kilo aldım. O yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. Bu gidişle ben de birden şişebilirim :))
Canım aldığın kilolar için doktorun uyarırsa dikkate al yoksa vücudun tepkilerine kulak vermeli canımmmmmm. Hiç üzme kendini prenses gelinim de strese girmesin ye iç :)

Bende şampuan olarak kullanıyorum bebe şampuanını :) genital jel olarak kotex kullanıyorum memnunum içine değmeyecek şekilde dış kısımları yıkıyorum :)

benim 5 kasım ya da 12 kasım sadece cumartesileri gidebiliyorum doktora o yüzden bir başka sefere inşallah daha zamanımız var elbet denk gelicektir ya da ayarlarız canımm..
uzun oturmak da yaramıyor bende bazen böbrek ağrısı gibi hissediyorum ama bunlar olucak sanırım. Allah şifa versin.
doktoruma kalsa hiç almayım ilk 4 ay ama artık çok geç:) bende öncesinde ilk gebelik düşük ve kürtaj sonrası fazla 5 kg ile kalınca birden çok oldu ama napayım midem bile sadece açken bulandı şimdiye kadar.. sağlıklı olalım gerisi boş doğumdan sonra 1 senede veririz inşallah.

kızlar bişey soracam aklıma takıldı. türk kahvesi bebeğe zararlımıdır. ben çay nescafe felan hiç içmiyorum ama herhün 1 türk kahvem vardır. şimdi içime kurt düştü bişey olur mu
İçindeki mg düşük olduğu için bir tane den bişey olmaz inşallah ben hergun içerim..bi o var zararlı diyebileceğim hatta yararlı olduğunu söylerler.ona da kendime izin veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…