2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Her gün dua ediyorum uyanayım o iştahlı kız geri dönsün diye ceviz,balık ,süt ve yumurta hala hepsinden tiksiniyorum sanki yesem çıkaracak gibiyim
Aynen, 4 aydır sadece 1 bardak süt içtim 3-4kez de yumurta yedim. Sürekli içim yanıyor ve kola içmek istiyorum bikaç defa da içtim malesef. gereksiz abur cuburlardan hiç tiksinmiyorum, bütün sağlıklı şeyler midemi bulandırıyo

Ayy ne güzel nasıl oluyor nasil bir his? bana sanki hic anlayamayacakmisim gibi geliyor
Ay cnm anlamamak imkansız yani öyle bir sey ki ne gazla ne damar atışıyla karistirilmiyor :) öyle düzenli ritmik bir atış değil tık yapıyor karninin bir tarafı bebisin vurdugu yer minicik havalaniyor bir de özellikle beklemediğin bir anda yapiyor :) ben bugun çok ayakta kaldım nerdeyse hiç bir ders oturmadim hep ayakta anlattım eve gelir gelmez de daha kıyafetlerimi çıkarmadan yemek yapmaya giristim sanırım bebeğim isyan etti :) kendini gösterdi iyiki de yormusum kendimi kalbimde kelebekler uctu ikinci de olsa ilki kadar heyecanlandiriyor

Acıbadem Maslak hastanesinde doğum öncesi hazırlık kursu varmış. Bana mail gelmiş doktorum orda diye sanırım gitmek isteyenler bi arasın dışardan gelenlere de ücretli olduğunu sanmıyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum. Ben 23 kasımdaki eğitime gitmeyi düşünüyorum bi engel çıkmazsa.

Eklentiler

• 261016-maslak.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 50

Maşallah bebisine.Az otur be kadin benimle ilgilen dedi annesine kuzucuk.ben de hissetmeyi sabirla bekliyorum

Ayyy ne güzel ne heyecanlııııı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bizimkinde hala tık yok :)

23 kasımdaki konular çok iyiymiş beni can damarımdan vurdu vallahi.. :)) Maslak'ı da hiç bilmiyorum ama yandex navigasyon var.. Ben de gelebiliirim başka önemli bir şey çıkmazsaa.. Telefon açıp bilgi alayım. Teşekkürler paylaşımın için canım...

Nerelerden aldın canım ?ben geçen haftaya kadar normal kıyafetlerime giriyordum ama artık alışveriş yapmam lazım herşeyim çok sıkıyor.hafta sonu h&m den bir siyah hamile kotu aldım.üç gündür işe onla gidiyorum.ay hiçbir mağazada hamile reyonu yok ya.internetten beğeniyorum aöma kumaş kalitesi ve bedenini nasıl bilicem.

Yeri kolay bulursun canım yandex sağolsun :) araçsız zor ama araçla kolay. hem belki gelinimi de görmüş olurum :):) bende beğendim 23ündeki konuları gitmek lazım.

canım ben 1 tane mango maternity bölümünden aldım, 3 tane hm den aldım, 1 tane gebe mağazasından aldım bir de lcw den almıştım arkadaşımla illa al demişti o da fena değil tayt gibi bişey. Lcw pantolonlarını beğenmedim dikişleri kötü önü tuhaf duruyor. mango hm ve gebe nin ürünleri güzel ama tavsiye ederim. Evet hiç bir yerde yok bende çok sinir oluyorum. Arkadaşım de factodan da almış tayt bak onu da beğendim beli ayarlanabiliyor,kalın bir de kışın rahat kullanılır oraya da bakabilirsin fiyatları uygun. hamile kıyafetine verilen paraya üzülüyorum ama ne yapalım mecbur kalınca

Yeri kolay bulursun canım yandex sağolsun :) araçsız zor ama araçla kolay. hem belki gelinimi de görmüş olurum :):) bende beğendim 23ündeki konuları gitmek lazım.

Saat de iyiymiş köprü trafiğini de atlatmış oluruz böylece çıkışta.. Gelebilirsem mutlaka tanışırız canım görürsün gelinini tabiii :)) haberleşiriz zaten

Gebe bakırköydeydi dimi hafta sonu bakayım bari.bide ben marmara formdaki hm ye bakmıştım siyah kanvas pantolon bile bulamadım.başka avmyd bakıyım

Gebe bakırköydeydi dimi hafta sonu bakayım bari.bide ben marmara formdaki hm ye bakmıştım siyah kanvas pantolon bile bulamadım.başka avmyd bakıyım

Bazı h&m lerde hamile kıyafetleri olmuyor galiba olanlar da çocuk katında oluyor kadın giyim katında değil.. Karşı tarafı ben pek bilmediğim için.. Web sitesinde mağaza şube adresleri oluyor..

merve100 Rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım kayınvalidenler apır sapır konuşuyodu ya ondan merak ettim. benimkilerde erkek istiyolar sanırım ama ben heyecanla doktorun hayırlısıyla sağlıklısıyla kız olacak demesini bekliyorum

Canım benim ablamın 9 ay kanaması oldu şimdi minik sıpamız 2 yaşında sende içini ferah tut hamilelikte bebek en çok anne psikololojisinden etkileniyor sakın unutma sadece yediğin içtiğin değil o anki stresin de bebeğe geçiyor için darlandığında bi felak nas ayetel kürsi oku karnına üfle inşallah bişey olmaz Allahın izniyle

Ay bu arada kaçıncı haftada gördünüz bizde 12. haftada öyle gördük iki bacağının arası dümdüzdü doktor bak ne erkek ne de kız olduğu belli şuan hiç bi cinsiyet belirtisi yok daha belli olmaz demişti

Sevgili Teyzelerim,

Ayağım şimdilik 2,75 cm olabilir ama inşallah büyüyüyüp bu cici ayakkabıları giyip gezeceğim
Çok kokoş
Bazı h&m lerde hamile kıyafetleri olmuyor galiba olanlar da çocuk katında oluyor kadın giyim katında değil.. Karşı tarafı ben pek bilmediğim için.. Web sitesinde mağaza şube adresleri oluyor..
Evet çocuk katında ve çok az çeşit vardı.başka yere bakmak lazım.

Ayyy ne güzel ne heyecanlııııı. Ben de sabırsızlıkla bekliyorum bizimkinde hala tık yok :)
Biran önce yasarsin inşallah sende cnm gerçekten çok heyecanlı çok güzel bir duygu. ben ilk hamileligimde 19. haftanin içindeyken hissettim 22ye kadar hissedemeyen arkadaslarim da oldu ama herkes erkenden hisseder inşallah :)

Ben 12.haftada ogrendim canim. Benim oglan bacaklarini acmisti pipisi bize merhaba diyordu o kadar belliydi:):)

Biz 17.haftanın içinde gördük daha doğrusu pek bir şey göremedik kız olduğu içinn :)) Pipi olsa daha görünür belirgin bir cinsel organ oluyor haliyle :)))

deli_mavi_59 tüm oglan analari kendine kiz buldu ben kaldım.biz de senle dünür olalım alayim kizini.hem ckale tekirdag yakın.köprü de yapilacak.ulasim kolay olur
Canımm içimden geçmedi değil, kalplerimiz birmiş Olduk gitti dünür. Babamız duymasın, şimdilik aramızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…