2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
aynı durum bendede var malesef . 12. haftada gecer dedıler ama hala gecmedı . en azından artık dert etmıyorum daha sıkıntılı bır surec gecırdıgım için . kola bendr delı gıbı içmek istiyorum ve içtimdr dayanamayıp. sankı mıdemı rahatlatıyo gıbı gelıyo. eskıdrn yumurta fılan yıyebıliyordum ama artık tost makarna kumpir bunların dısında agzıma bişi suremıyorum. yemede sıkıntım yok herseyı yıyebılirim ama sonrası benım için bır kabus oluyo malesef.

Canım üzülme seni çok iyi anlıyorum. Bir ay önce kanama yaşamadım. 10 gün yattım evde . Tam düzelmiştim pazar gecesi tekrar lekelenmem oldu. Devam ediyor ara ara. Artık allaha emanet.

Kizlar günaydın. Yoldaslarim
Ben yoldayım dr uma gidiyorum.
Tam 1 ay sonra kuzumu göreceğim.
İnşallah herşey yolundadır ve inşallah gösterir cinsiyetini

Öpüyorum sizleri

bana söyledi doktorum muhtemelen sende öğrenirsin canım bugün.ve ayrıntılı ultrason için gün aldırır heralde.güzel haberlerini bekliyoruz :)

günaydın kızlar
dün doktor kontrolüm kabus gibiydi ne bilgi verdi ne bişey varya eşimle delirdik. o sinirle ctesi gününe başka dr a randevu aldık. şimdi bakıyorum raporuma düşük tehtidi yazmış.
iyice kafamı karıştırdı. ctesi başka bir dr a gidicez bakalım o ne dicek

Günaydın canım, bir rahatsızlığın mi vardı da bilgi vermedi doktorun anlamadım, ya da biraz dinlenmek için mi rapor istedin? eğer öyleyse zaten düşük tehdidi diye verir raporu başka ne yazıp verecek ki? dinlenmen için öyle yazıp vermiştir kafan niye karıştı canım önemli birşey olsa illaki söylerdi demekki normal ilerliyor gebeliğin, bence hiç canını sıkma

hiç acımıyorum her gün yapıyorum makyaj. yalnız fondoten filan zaten hiç kullanmazdım o yok. sadece göz makyajı.
Duş jeli de kullanıyorum o kadar maruziyetten bişey olmaz.

kızlar bişey soracam aklıma takıldı. türk kahvesi bebeğe zararlımıdır. ben çay nescafe felan hiç içmiyorum ama herhün 1 türk kahvem vardır. şimdi içime kurt düştü bişey olur mu
ben doktora sordum bunu. kahve bağımlısı olduğum için. 1 fincan OK dedi
ama çay filan da içmemeye çalış. çikolata da az tüket. hepsi kafein içeriyor

bir başka doktora görün bakalım.
dinlen kendini çok yorma stres en büyük düşman stres yapma.

Kızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .

Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .

Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim

Gebe bakırköydeydi dimi hafta sonu bakayım bari.bide ben marmara formdaki hm ye bakmıştım siyah kanvas pantolon bile bulamadım.başka avmyd bakıyım
valla kızlar ben dün bakırköyde lcw mağazasına gittim. hamile pantalonları 70 tl ve kalitesi çok kötüydü. Kumaşı incecik kışın giyilmez. Sahile doğru inerken sağda Ebru Hamile Giyim mağazası var normalde fiyatları yüksektir ama indirimli ürünleri vardı. Kendime 40 liradan iki tane çok kaliteli pantalon 25 tl ye de bir bluz aldım. Yakın olanlar varsa bir bakın derim. Oranın ürünleri çok kaliteli yıka giy yıka giy hiçbir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…