2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
inşallahhhh ayrıntılı beni de krkutuyor kendim adıma yani.. inşallah harika sonuçlar alırız.

neden korkuyorsun ki tatlim
biraz pimpirikli yapım var ne yazıkkı.. bir de ayrıntılıda bildiğim kadarıyla butun organları tek tek inceleniyormuş.. kalbi beyni vs.. olumsuz bişi duymaktan korkuyorum aslında .. şimdi sen tam kaç artı kaçsın canım ayrntılı için soruyorum. ben daha 14+6 yım

herkes kilo alıyor demek ki oh be rahatladım ben de dobişko oldum diyodum :)
İlk hamile olduğumu öğrendiğim tarihten bu haftaya kadar tam 10 kg aldım, ilk oğluma hamileligim de 9 ay boyunca 14 kg almıştım, bende sonumu düşünemiyorum , iştahım inanılmaz açık neredeyse doymuyorum ama doktorum dan ciddi bir azar işittim artık 1 haftadır dikkat ediyorum kilo sabit kaldı artmadı son 1 haftada, aman çok yemeyin ben yedim siz yemeyin, içimizden 3 kg lik bebek çıkacak 30 kilo bizim neyimize

17+3 canım . doktorlar 17 ve 22 hafta arasında ayrıntılı için cagiriyormus . beni çok erken çağırdı bence bu kadar erken olmasına gerek yoktu ama vardır bi bildiği hatta geçen hafta gel demişti ben gitmedim o kadar da erken olmamalı bence bebeğim giymatli her istediklerinde ultrasona sokamam doktordan bile sakinir oldum ya hu halime bakın

Güzel haberler al inşallah canım, ayrintili icin 17. hafta erken değil mi? bana 21.haftaya verdi randevuyu 20 ve 22. haftalarda bakıyoruz dedi doktorum

ayrıntılı için erken bir vakit değil mi? benim bildiğim 19. hafta itibariyle yapılıyor

Bence de erken bende bunu diyorum ama napalım cagirdilar gidecez mecbur .

Iki gün sonra ailemin yanına gidecem 10 gün falan kalım diyorum özledim . yakın zaten . 2 saatlik yol.

Geldiler işte geçen kayınvalideler eşim demiş kız diye bir kere nasılsın hayırlı olsun hiç konuyu bile açmadılar bizde şaşkın şaşkın baktık bi kere kayınpeder burda iyisin tabi bakıyorlar sana dedi annemlerde kalıyorum ya iyiyim tabi dedim o kadar başka benle tek kelime konuşulmadı hep küçük eltimin çocukları konuşuldu bende hiç konuşmadım , doktor 13 de kız dedi bacak arası şeklinden açmıyordu ama kemik öyle dedi 14 te erkek olabilir bacaklarını açıyor ama bize göstermiyor kaçıyor dedi 15+4 te tam açtı ben gördüm kız bu dedim doktorda evet kız dedi öyle kesinleşti canım

Günaydın sabahın uyandığında memeleri ağzına kadar gelmiş yoldaşlarım günaydın acaba yüz üstü yattım mı diye düşünenler , sabah bulantıları ile lavaboya koşturanlar , işe gitmeye çalışanlar , nazlı bebişleri olanlar , tekmelerle duramayanlar , bebiş acaba ne yapıyor nerde diyenler hepinize günaydın

mervecim salla bu yaşlı tayfanın erkek evlat düşkünlüğünü bir anlayamadım.. sağlıktan öte bir şey mi var ya.. sen hiç bir şeye moralini bozma senin kızın öle güzel yerlere gelir ki, eltinin çocukları iş bulabilmek için senin kızının torpiline ihtiyaç duyar belki de .. o değil de baya bi senaryo yazdım galiba :) benim kaynvalide de erkek düşkünü..

ayrıntılı için erken bir vakit değil mi? benim bildiğim 19. hafta itibariyle yapılıyor

canım ben ayrıntılıya girmiyorum.. 01adanalı olan arkadaşımız giricekmiş de ona sordum kaç haftalıksın diye.. ben daha cinsiyetini öğrenemedim ne ayrıntılısı daha :)

gbilges eltimin de 2 kızı var en sonuncusu 4 aylık bir tane de oğlu 4 yaşına geldi hala çiş eğitimini veremediler hizmetçilerle büyüyen çocuktu hizmetçileri çıkarttırdık annelik yapsın diye yine çocuk yaptı başımıza olmucak dedik bizde yine hizmetçi yazık çocuklara üzüldüm anne sıfır alaka , süt vermiyor memitoları bozuluyormuş diye amaaaan hiiiiiç takmıyorum artık benim kızım sağlıkla gelsin dünyaya umrumda değil diğerleri çok minnoş bir Bebek olucak çünkü eşimle biz birbirimizi çok seviyoruz evliliğimiz çok farklı onlara göre şanslı bir çocuk olucak Allah'ın izniyle , onlar sevmesin arkadaşlarım yeter erkek arkadaşlarım bile ben hala olurum diyeni var yaşı büyük olanları da dede dedirttiririz kayınpeder bu çocuk bana niye böyle diyince bilinçaltı anne karnında oluşuyormuş ilk bilmem neden böyle acaba derim o zaman o düşünsün

ay çok güzel bi mesaj olmuş. günaydınlarrrr

Ebru normalde çok pahalıydı.yakınım ben oraya hafta sonu vakit bulabilirsem gideyim canım.teşekkür ederim.

Günaydın kızlar işlerim çok yoğun pek bakamıyorum ama açtığımda sayfalarca mesaj oluyor okuyamıyorum hepsini ya yarım saattir karnımın sol üst kısmında içerden bi pıt pıt bişiler bebiş midir acaba bilemedim sol yukarıda hissediyorum yani. yarın da görmeye gidiyorum bebeğimi inşallah

dediğin gibi canım en güzeli en önemli bebeğin ailesi. sizin aşkınız ona yeter.. memitoları bozulcak diye emdrmemesine çok şaşrdım ay öle ana mı olunur. çok sabırsızlanıyorum doğsa da emdirsem diye :) acaba bizde mi bi terslik var

Kız bırak deli o ya bir de memişleri sanki bana pamela anderson yok desen yeridir ben bunun neresi sarkıcak saçmalama demiştim yapısı bozuluyormuş hep bahane hep ben hayretler içerisinde izliyorum , ebeler bana sen ondan daha iyi bir annesin annelik çocuk doğurmakla olmuyor demişti gerçekten öyle , benden süt geldikçe ben üzülüyorum bebeğimin hakkı gidiyor ediyor diye hatta geçenlerde çok geldi böyle gelecekse hep birine süt anne olayım dedim , annelik duygusu çok güzel bir his biz buradaki herkes bebeğini düşünüyor şimdiden endişeleri hayalleri ne güzel hisleri var işte bu tür şeyler herkese nasip olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…