- 7 Temmuz 2014
- 382
- 531
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.381
inşallahhhhKızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .
Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .
Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim
neden korkuyorsun ki tatliminşallahhhhayrıntılı beni de krkutuyor kendim adıma yani.. inşallah harika sonuçlar alırız.
biraz pimpirikli yapım var ne yazıkkı.. bir de ayrıntılıda bildiğim kadarıyla butun organları tek tek inceleniyormuş.. kalbi beyni vs.. olumsuz bişi duymaktan korkuyorum aslında .. şimdi sen tam kaç artı kaçsın canım ayrntılı için soruyorum. ben daha 14+6 yımneden korkuyorsun ki tatlim
İlk hamile olduğumu öğrendiğim tarihten bu haftaya kadar tam 10 kg aldım, ilk oğluma hamileligim de 9 ay boyunca 14 kg almıştım, bende sonumu düşünemiyorum , iştahım inanılmaz açık neredeyse doymuyorum ama doktorum dan ciddi bir azar işittim artık 1 haftadır dikkat ediyorum kilo sabit kaldı artmadı son 1 haftada, aman çok yemeyin ben yedim siz yemeyin, içimizden 3 kg lik bebek çıkacak 30 kilo bizim neyimizeherkes kilo alıyor demek ki oh be rahatladım ben de dobişko oldum diyodum :)
Güzel haberler al inşallah canım, ayrintili icin 17. hafta erken değil mi? bana 21.haftaya verdi randevuyu 20 ve 22. haftalarda bakıyoruz dedi doktorumKızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .
Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .
Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim
biraz pimpirikli yapım var ne yazıkkı.. bir de ayrıntılıda bildiğim kadarıyla butun organları tek tek inceleniyormuş.. kalbi beyni vs.. olumsuz bişi duymaktan korkuyorum aslında .. şimdi sen tam kaç artı kaçsın canım ayrntılı için soruyorum. ben daha 14+6 yım[/QUOTE
Ay bu arada kaçıncı haftada gördünüz bizde 12. haftada öyle gördük iki bacağının arası dümdüzdü doktor bak ne erkek ne de kız olduğu belli şuan hiç bi cinsiyet belirtisi yok daha belli olmaz demişti
bana ayrıntılı usg için 20. haftada gel demişti doktorayrıntılı için erken bir vakit değil mi? benim bildiğim 19. hafta itibariyle yapılıyor
Geldiler işte geçen kayınvalideler eşim demiş kız diye bir kere nasılsın hayırlı olsun hiç konuyu bile açmadılar bizde şaşkın şaşkın baktık bi kere kayınpeder burda iyisin tabi bakıyorlar sana dedi annemlerde kalıyorum ya iyiyim tabi dedim o kadar başka benle tek kelime konuşulmadı hep küçük eltimin çocukları konuşuldu bende hiç konuşmadım , doktor 13 de kız dedi bacak arası şeklinden açmıyordu ama kemik öyle dedi 14 te erkek olabilir bacaklarını açıyor ama bize göstermiyor kaçıyor dedi 15+4 te tam açtı ben gördüm kız bu dedim doktorda evet kız dedi öyle kesinleşti canım
ayrıntılı için erken bir vakit değil mi? benim bildiğim 19. hafta itibariyle yapılıyor
ay çok güzel bi mesaj olmuş. günaydınlarrrrGünaydın sabahın uyandığında memeleri ağzına kadar gelmiş yoldaşlarımgünaydın acaba yüz üstü yattım mı diye düşünenler , sabah bulantıları ile lavaboya koşturanlar , işe gitmeye çalışanlar , nazlı bebişleri olanlar , tekmelerle duramayanlar , bebiş acaba ne yapıyor nerde diyenler hepinize günaydın
Ebru normalde çok pahalıydı.yakınım ben oraya hafta sonu vakit bulabilirsem gideyim canım.teşekkür ederim.valla kızlar ben dün bakırköyde lcw mağazasına gittim. hamile pantalonları 70 tl ve kalitesi çok kötüydü. Kumaşı incecik kışın giyilmez. Sahile doğru inerken sağda Ebru Hamile Giyim mağazası var normalde fiyatları yüksektir ama indirimli ürünleri vardı. Kendime 40 liradan iki tane çok kaliteli pantalon 25 tl ye de bir bluz aldım. Yakın olanlar varsa bir bakın derim. Oranın ürünleri çok kaliteli yıka giy yıka giy hiçbir şey olmaz
gbilges eltimin de 2 kızı var en sonuncusu 4 aylık bir tane de oğlu 4 yaşına geldi hala çiş eğitimini veremediler hizmetçilerle büyüyen çocuktu hizmetçileri çıkarttırdık annelik yapsın diye yine çocuk yaptı başımıza olmucak dedik bizde yine hizmetçi yazık çocuklara üzüldüm anne sıfır alaka , süt vermiyor memitoları bozuluyormuş diye amaaaan hiiiiiç takmıyorum artık benim kızım sağlıkla gelsin dünyaya umrumda değil diğerleri çok minnoş bir Bebek olucak çünkü eşimle biz birbirimizi çok seviyoruz evliliğimiz çok farklı onlara göre şanslı bir çocuk olucak Allah'ın izniyle , onlar sevmesin arkadaşlarım yeter erkek arkadaşlarım bile ben hala olurum diyeni var yaşı büyük olanları da dede dedirttiririz kayınpeder bu çocuk bana niye böyle diyince bilinçaltı anne karnında oluşuyormuş ilk bilmem neden böyle acaba derim o zaman o düşünsün
dediğin gibi canım en güzeli en önemli bebeğin ailesi. sizin aşkınız ona yeter.. memitoları bozulcak diye emdrmemesine çok şaşrdım ay öle ana mı olunur. çok sabırsızlanıyorum doğsa da emdirsem diye :) acaba bizde mi bi terslik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?