2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım üzülme seni çok iyi anlıyorum. Bir ay önce kanama yaşamadım. 10 gün yattım evde . Tam düzelmiştim pazar gecesi tekrar lekelenmem oldu. Devam ediyor ara ara. Artık allaha emanet.
Aynen öyle canım. Artık Allaha emanet ne diyebiliriz ki...

Boyutunu söylemiyor canım benim doktor bende sorma gereği duymadım ama 20. haftaya kadar devam eder diye düşünüyorum dedi
Anladım canım. Kanama var mı? Yoksa rahim kendi içinde mi kapatıyor? İkiside normalmis. Bazen öyle bazen öyle oluyormuş. İnşallah yarın yine güzel haberler alırız babasıyla.

Aynen öyle canım. Artık Allaha emanet ne diyebiliriz ki...

Canim tam okuyamadim ama galiba yine kanaman olmus korkma ama gercekten cevremde 2 3 kisi var 9 ay boyunca kanama yasayan ve bebekleri saglikli dogdu. Senin minik biraz yaramaz cikti dogmadan uzuyor annesini ama hic bisey olmayacak simsiki tutunmustur o annesine guzel haberlerle geleceksin icini ferah tut

Günaydın kızlar,
Boşuna cennet annelerin ayaklarının altındadır dememişler,daha rahme ilk düştüğü andan itibaren yaşadığımız zorluk,sıkıntı,endişe,ağrı,kaygı,bulantılar,huzursuzluklar kısmetse yavrumuzu kucağımıza alıpta minik gözleriyle bize baktığında hepsini geride bırakmış olucaz.. Çok şükür ki Allah bize bu duyguyu yaşamayı nasip etti gerisi sağlıkla sıhattle kucaklamaya inşallahhh

İnşallah canım tesekkur ederim iyi dileklerin için. Bende çok örnek gördüm bu şekilde ama işte insanın başına gelince evladı için haliyle çok endiseleniyor. Bakalım yarın olsunda bi. İnşallah içimiz rahat eder.

Karnimizdayken onun sevincini yaşıyoruz doğduğunda kucağımıza aldığımizda dünyalar bizim olacak . Minik bakışlariyla bize bir şeyler anlatmaya çalışacak her agladiginda gazı mi var karnı mi açıktı altına mi yaptı diye sorgulicaz sonra ilk anne dediğinde bir daha duymak isticez ilk adımını gordumuzde videoya cekicez en mis en güzel kıyafetleri giydirip ayak parmaklarını bile opecez . tutmaya kiyamicaz . Kızlar bunları yaşamış olan birileri var o kişilerin kiymetini bilelim o kişiler BIZIM ANNELERIMIZ , onları en çok bu dönemlerde anlayacağız ve bir gün gelecek annelerimiz için dünyayı önlerine Sermek isticez çünkü onların hakkını asla odeyemeyecegimizi Anne olunca anlayacağız . Inşallah bizim evlatlarimiz bizlerden daha çok daha hayırlı evlat olur

Kızlar buraya yazdıklarımız hamilelik anı defteri gibi.2007 yılında ilk hamileliğimde ki yazdıklarımı sabah beri okuyorum.Okudukça o yıllara gidip sanki o anları tekrar yaşıyorum.Gözlerim doldu resmen,çok duygulandım.Cinsiyetini ne zaman öğenmişim,ilk tekmeyi ne zaman yemişim,hangi isimleri düşünmüşüm hepsini tekrar yaşadım.

Beni de 19 da çağırdı cnm ayrıntılıya bence normal

Beni de ekle, bel ağrısıyla sola, sağa, tekrar sola dönenler... :) Bana da günaydın...

Benim doktorum gidiyor ye haftaya tekrar gidicem 16 17 arası olucak haftam son kontrolleri yapıcak 3 lü yapıcak sanırım birde ilaçlarımı falan yazıp vedalaşacağız çok üzülüyorum ağlamaklı oluyorum resmen inşallah o gün ağlamam , sonra başka doktor seçicem , ayrıntılı içinde üniversiteye git mutlaka 100 lira ücreti en iyi orası dedi onu da gittiğimde şu tarihte git der büyük ihtimal ..

Beni de 19 da çağırdı cnm ayrıntılıya bence normal

Doktoruna gore degisiyor demekki canim. Bende 20 22. Haftalar arasi diye biliyorum 21+3 de gidecegim ben 20 den once gelme dedi bana doktorum. Bir arkadas 17 de gidiyormus galiba o cok erken 20.haftada ic organlari 20. Hafta itibari ile gelismis oluyormus. Vardir tabi doktorlarin bildigi:)

100 lira hic bisey detayli icin doktorunda onerdiyse hic dusunme bile:)

Guzel haberlerine cok sevindim canim
doktorun bebisine iyi demis ya onemli olan o. kanamayla veya kanama alaniyla dogum yapan cok anne var.
Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebislerimizi

Sabaha kadar bel agrisindan uyuyamadim aynen dedigin gibi bi saga bi sola dondum mahvetti beni. En sonunda yuz ustu yatmisim
Ben de yüzüstü yatiyorum ya baska turlu uyuyamiyorum. hrlde bebis rahatsiz olsa farkederim dimi ya hamilelik günlüğünde artik rahatsız olursunuz fln yaziyodu ama ben en cok oyle rahat ediyorumm

100 lira hic bisey detayli icin doktorunda onerdiyse hic dusunme bile:)

Bizim burası şükür uygun ben bazen Doğum fiyatlarına bakıyorum şaşırıyorum burda bi özel var zaten hastane o da Doğum normal 1000 sezeryan 1250 doktorum 52 lira özel muayehane gittiğimde de bi kere 50 veriyorum bir sonra ki kontrolde almıyor sonrakinde 50 , bizim devlet hastanesinde ki doktorlar sıkıntı tavırları edaları tokatlayasım geliyor

Ben de yüzüstü yatiyorum ya baska turlu uyuyamiyorum. hrlde bebis rahatsiz olsa farkederim dimi ya hamilelik günlüğünde artik rahatsız olursunuz fln yaziyodu ama ben en cok oyle rahat ediyorumm
yüz üstü yatmamaya çalış canım. bana doktor sağa veya sola yat yüz üstü veya sırt üstü yatma bebeğin kan dolaşımında sıkıntı olmasın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…