- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.421
Canım ben Ankara'da yaşadığım için hacı bayramdan Cevşen be duasını aldım. Tıpta açıklanamayan Bebek ölümlümleri çok çok fazla. Bende kuzenim sayesinde öğrendim oda imam hatip mezunu. Yer gök dua üstüne. Ve ben bu olayları yaşamadan önce gece çok korkutulmuştum ben inanıyorum. Bol bol felak nas okuhttp://www.muminem.net/misafir-soru-cevaplari/21755-ummu-subyan-duasi.html
MissMervee
valla cnm okudum nette şimdi ama ürkütücü bişi. ilk defa duydum . burda bı adam konusma yapmıs kuranda bole bı nas yok dıye ama duasınıda bulamadım
Ben de yüzüstü yatiyorum ya baska turlu uyuyamiyorum. hrlde bebis rahatsiz olsa farkederim dimi yahamilelik günlüğünde artik rahatsız olursunuz fln yaziyodu ama ben en cok oyle rahat ediyorumm
Kuzum ben dört hafta sonra ilk defa dün gece sağıma da dönük yatabildim :)yüz üstü yatmamaya çalış canım. bana doktor sağa veya sola yat yüz üstü veya sırt üstü yatma bebeğin kan dolaşımında sıkıntı olmasın dedi
Bizim burası şükür uygun ben bazen Doğum fiyatlarına bakıyorum şaşırıyorum burda bi özel var zaten hastane o da Doğum normal 1000 sezeryan 1250 doktorum 52 lira özel muayehane gittiğimde de bi kere 50 veriyorum bir sonra ki kontrolde almıyor sonrakinde 50 , bizim devlet hastanesinde ki doktorlar sıkıntı tavırları edaları tokatlayasım geliyor
Evet ben işte o anne adayı benim canım geçtiğimiz haftalarda sistit de olunca günde 3e çıkmıştım.Yumurtlama akıntısına benzer kıvamlı beyaz kokusuz akıntı tamamen normal hatta rahmi bebişhi koruma etkili canım... Anne adaylarının günde 3 çamaşır kullanacak veya sürekli ped değiştirecek kadar akıntısı olabiliyor.. Rengi koyu olup beraberinde kötü koku, kaşıntı, çiş yaparken yanma vs olursa o zaman önemse ve doktoruna danış... İşte o enfeksiyon mantar belirtisi olabilir..
Canim.
Gecicek inşallah bu süreçler annesi. İyiki hastanedesin.Kontrol altında olmak daha iyi olur. Aynen bak bazen hep hareketlisindir bişey olmaz. Bak ben sırt üstü yatıyorum kanama oluyor.
Sen üzülme annesi. İnşallah hersey daha güzel olcak.
Aynen canim aslinda cok yorucak bisey yapmadim ama oglusum biraz yaramaz olucak :)Canim ya cok gecmis olsun. Bununla bitmis olsun. Canim ya dogum gununu hastanede kutlamissin. Cok duygulandim. Bunyeler farkli. Benim doguma cok yakin su parkina giden kayan arkadaslarim var saglikliydilar masallah. Ben hic cesur degilim. Sen bolca dinlen eve gelince de. Her sey guzel olacak. Hamilelerin dualari kabul olurmus. Cabucak iyiles insallah....
Tesekkur ederim canim afacan oglum bile kutladi annesinin dogum gununu :)ay canım doğum günün kutlu olsun oğlun ve eşinle mutlu yaşlara. bunlarda geçecek bak doğum günü hediyesi oğlunun iyi olduğunu öğrendin
Sagol canim cok korkuttu babasi gibi yaramaz olucak daha simdiden basladi bizi korkutmaya ama simdi ikimizde iyiyiz :)arnavut_biberi nice güzel yaşlara canım.. Geçmiş olsun , sizi korkutmuş biraz kanama vs ama miniğin iyi olmasına çok sevindim.. Doğumgününü oğluşunla kutlamışsın ne güzel... Onlar bizim küçük mucizelerimiz , en güzel hediyemiz...
yok korkma hemen. banada doktorum dün söyledi zaten. bundan sonra sağ ve sol yatma zamanı dediKuzum ben dört hafta sonra ilk defa dün gece sağıma da dönük yatabildim :)
Ay acaba kötü mü ettim? Ama önceleri içerden dürtülüyordum daha önce bu gece erken uyudu oğlum sanırım :)
Ay evet canım İstanbul çok pahalı. Hele ki senin doktor ve hastane canım. Allah kolaylık versin.Istanbulda degilsin o zaman canim. Burda mumkun degil o fiyatlar. Dogum yapacagim hastanedeki fiyati soylemiyim hic. Verilen paralara yazik gunah ama iste iyi doktorda onemli ben cok detayciyim. Sizin orda ne guzelmis valla keske burda da oyle olsa. Hangi ildeydin canim? Devletler her yerde sıkıntı ben hic sevmiyorum devlet hastanelerini Allah mecbur etmesin insan gibi davranmiyorlar. Keske duzgun hizmet verseler de insanlar korkarak gitmese
Öyle de güzel uydum ki lavaboya da kalkmadım:)yok korkma hemen. banada doktorum dün söyledi zaten. bundan sonra sağ ve sol yatma zamanı dedi
Ay evet canım İstanbul çok pahalı. Hele ki senin doktor ve hastane canım. Allah kolaylık versin.
Yerim senin o minik ayağını. Allahım ilk gördüğüm de bebeğim 0.5 cm di :))Sevgili Teyzelerim,
Ayağım şimdilik 2,75 cm olabilir ama inşallah büyüyüyüp bu cici ayakkabıları giyip gezeceğim
Evet evet çok pahalı vallahi. Isır annesi ısır ham et.Evet kuzum ya istanbul zaten diger illere gore ekstra pahali. Ibrahim beyde sagolsun en pahali doktorne yapalim hersey bebis icin dogsun da poposundan hergun isirmazsam:) hersey onlar icin saglikli olsunlar bizi uzmesinler biz elimizden geleni yapiyoruz zaten
yok ya hala ne bi tekme ne bir dürtükleme hiç bişey yok. dün akşam oğluma çok yalvardım hade anneye bi tekme at diye ama yok sözde dinlemedi. eşimde kızdı bana oğlana karışma öyle tekme at at deme yoksa ilerde doğunca bu oğlan herkesi dövüyomuş okulda derlerse sana kızarım dediÖyle de güzel uydum ki lavaboya da kalkmadım:)
Canım sen de his var mı ben ne zaman duyacağım bu yaramazı??
Olanı biteni bizimle de paylaş canım :)Acıbadem Maslak hastanesinde doğum öncesi hazırlık kursu varmış. Bana mail gelmiş doktorum orda diye sanırım gitmek isteyenler bi arasın dışardan gelenlere de ücretli olduğunu sanmıyorum. Faydalı olacağını düşünüyorum. Ben 23 kasımdaki eğitime gitmeyi düşünüyorum bi engel çıkmazsa.
Ahh ahhh 44lu kilolarimi ilkokilda gordum sanirim en son. zayiflara imrenerek bakiuorum ama ne yapalim yapi meselesi :)Benim öncesi süper değil canım ondan dikkat ediyorum yoksa ben zaten yemekten keyif alan biriyim benim eşim de bu aralar haydi ye ye demeye başladı. İlk haftalarda çok daha sakindi bu konuda. Sizin zaten eksikmiş onu tamamlıyor vücudunuz 44,5 nedir Allah aşkına benim yarım kadar
Ay bende kış annesi olacağım için mutluyum eşim biraz tedirgin çünkü tayt giymemi yasaklamıştı kışın hep tayt giyer çizme giyer gezerim hem sıcak tutar eder dedim adamın yüz ifadesi değiştiBende hiçbişey almadım internetten hm bakıyorum hamile giyim üst alırım bi kaçtane altta büyük beden almayı ya da bacak ve kalçadan olan eski pantolonlarımı terziye götürüp bel kısımlarını çıkarttırmayı düşünüyorum hem eskiler kullanılır hemde Yen'i Doğumdan sonra daha çok şey alacağımızı düşünüyorum ben nedense eskisi gibi zayıfta olmucaz ee karında olmayacak illa bi alışveriş tufanı olur gibi
Geçen sene Bursa'ya gittik alışverişe orda doğurucam artık demiştim çünkü mükemmel zeki olan eşim arabanın anahtarını avm de bi mağaza da unutmuş ve avm kapanmış ve arabamız otoparkta kaldı yanımızda bebekli tesettürlü bi aile var onların arabalarının evlerinin anahtarı da bizim araba da gece 3 4 gibi zar zor döndük ve soğuktu hava kafeler de kapanmıştı benzin cafe barda bir hamile bir bebekli kadın kocalarımızın işlerini halletmelerini bekliyordukbu sene şehir dışına tek araba çıkmama kararı aldık inşallah başımıza bi iş gelmez
Değil mi o da doğru valla! Bende de bir şey Yok önceleri aç kalınca sancı yapıyordu şimdi iyice uysal kedi oldu oğlum. Az daha sabır demek ki!yok ya hala ne bi tekme ne bir dürtükleme hiç bişey yok. dün akşam oğluma çok yalvardım hade anneye bi tekme at diye ama yok sözde dinlemedi. eşimde kızdı bana oğlana karışma öyle tekme at at deme yoksa ilerde doğunca bu oğlan herkesi dövüyomuş okulda derlerse sana kızarım dedi
Evet evet çok pahalı vallahi. Isır annesi ısır ham et.
Bu arada ben rüya gördüm Doğum yapmışım ama ben hiç hatırlamıyorum bir bakıyorum annemlerin mutfakta banyoda bebeğim yatıyor biraz erken doğmuş ama kilosu maşallah yerinde ay ağzını açıyor falan pek cici kokusu uyandığımda burnumdaydı.
Olanı biteni bizimle de paylaş canım :)
Ahh ahhh 44lu kilolarimi ilkokilda gordum sanirim en son. zayiflara imrenerek bakiuorum ama ne yapalim yapi meselesi :)
Kiyamam ya nasil zor olmustur oyle. iyi macera yasamissiniz simdi gulerek hatirliyorsundur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?