2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Ben almadim sukur canim ayni kilodayim :)

Tesekkur ederim canim iyi duleklerin icin, simdi iyiyim evde uzaniyorum annemde kayinvalidem de yakin annem yanimda simdilik, ben yatiyorum doktor kesin istiharat diyor.

Detayli usg bakan doktor kendini zorlamissin ne yaptiysan yapma dedi yoksa tekrarlar dedi. Agir biseyde yapmamistim ama

Kendi doktorumda sebepsizde olabilir belli olmaz belki zorladin ama ondanda olmayabilir bazen boyle komplikasyonlar olur dedi. Nur topu gibi bi kanama alanim var ama dagilicak zamanla insallah.

Allahım sağlıklı hayırlı tam vaktinde Doğum kısmet etsin hepimize. Ben de kumral bir Bebek gördüm renkli gözlü idi. Daha evvel kız kardeşim de renkli gözlü kumral bir Bebek görmüş bizim de beklentimiz o yönde bakalım tabi. Her hali güzel. Çirkin Bebek olur mu hiç?

bir başka doktora görün bakalım.
dinlen kendini çok yorma stres en büyük düşman stres yapma.
bebek boyu bu kadar kilosu bu kadar vs hiçbşey anlatmadı. kalbini bile dinletmedi. o sinirle zaten aynı hastaneden başka bir dr a ctesi gününe randevu aldım. raporu sordum eskiden kalma öyle yazıyormuış ne kadar ilgilendikleri belli yani
canım rabbim yardımcın olsun. ayrıntılı için erken değilmii daha bana 20. haftaya randevu aldırdı dr um.

Geçecek canım inşallah sen kendini hiç yorma üzülme sıkılma dağılır o kanama alanı.
Doğru bazen sebepsiz de olabilir. Minnakın yaramazlık saati imiş meğerse :) biz öyle diyelim. Gönlümüzü ferah tutalım.

Tabi canim hepsi melek. Biz esmer oldugumuz icin beklentimiz esmer bende esmer bebekleri daha cok seviyorum bakalim kismet saglikli olsunlarda gerisi hiiiiic onemli degil:)

Yerim senin o minik ayağını. Allahım ilk gördüğüm de bebeğim 0.5 cm di :))
Maşallah sağlıkla giysinler.

Ye teyzesiii 10 minik parmak hepimize yeter :)))
Bizimki de 0.76 cm'di.. Nerden nereye geldik.. 3,5 kg kucağımıza aldığımızı da göreceğiz inşallah hayırlısıyla

Seninde mi erkekti canim? Erkek bebekler bel agrisi yapar derler ya benimde belim cok fena
Kuzum 14te göstermemişti kıza benzetmişti 15 te açtı bacaklarını erkek dedi salı kesinleşicekkasık ağrım çok yok hep belim ağrıo bu nedenlede doktorum sürekli idrar tahlili yaptırıo bişi çıkmıo

SEMA_24 aynen arkadaşım alışkanlık oldu

B blossom- canım bugün nasılsın? Canını sıkma canım benim!
Sapasağlam oğlun maşallah ama biraz yaramaz olsun canı sağolsun.
Sen şakın sakın üzülüp kendini strese sokma birtanem.
Düne göre psikoloji olarakta,vücut olarakta daha iyiyim canım. Kan geliyor ama azalıyor gibi. Bakalım yarın randevu aldık. 16.haftasına giriyor yarın benim minik yaramaz :) İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bana çekti bu çocuk kesin yaramazlıkta :)

Sabah uyanır uyanmaz gittik sağlık ocağına. Bu soğukta rüzgarda. Kontrole çağırmıştı ebe. Kontrol dediği de kilo tansiyon falanmış. Onu zaten her gün kontrol ediyoruz evde. Kalp atışlarını da dinletmedi, 20. haftadan sonraymış 21 Kasıma tetenoz aşısı için gün verdi. Aç gidicekmişim genel bir kan tahlili yapılacakmış. Bizim burda belediye hamilelere 9 ay boyunca erzak veriyor, yağ süt bakliyat vs. Onu da talep ettim gitmişken. Geç bile kaldım almak için. Kış geliyor erzak iyi olacak Ayrıca yine belediye doğum yapan her kadına o gün hastaneye güzel bir kutu içinde hediyeler gönderiyor. İçinde battaniye bez ıslak mendil vs. oluyor
Bugün sol kasığıma arada bıçak sokuyorlar sanki hiç böyle olmamıştı. İnşallah iyiye işarettir

aaa ne güzel belediyenin böyle yardım etmesi. sizinde iyi olmanıza sevindim. o bebişi karnından öperim

Erkek bebekler bel agrisi yaparmis iste baska bilimsel aciklama bilmiyorum ben koca kari tespitlerine guveniyorum hahah:) benimde idrarda bisey cikmiyor. Bi dogsunlarda popodan isirigi hak ettiler dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…