- 23 Mayıs 2016
- 784
- 969
- 23
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.441
Ben almadim sukur canim ayni kilodayim :)yaaa çok tatlı kader gerçekten ağlarını örmüş olabilir bu kadar denk gelir..Allah nasip ederse tanışıcaz canım.. bende eşime açayım bu konuyubakalım ne dicek şimdiden pek kıymetli kızı bi havalar bi havalar kendisinde
randevun 3 kasımda mıydı? ilk fırsatta denk getiricem aynı güne. bu tatlı dilli anneyi tanımak istiyorum.
belin ağrıyor sanırım dikkat et canımm yastık destek kullan eğilip kalkmamaya çalış damadıma iyi bak annesi:):):)
bu arada süper kontrollü gitmişsin nasıl başardın canım 250 gr almayı 4 ayda, ben onu yarım saatte alıyorum yahamile kalmadan önce 5 kg aldım şimdide 3,5 kg önünü alamıyorum
arnavut_biberi canım gelmiş geçmiş olsun bebeğin kendince Doğum gününü kutladı sanırım. Şimdi nasılsın canım? Neden oldu ki acaba?
Aman gözünü seveyim otur dinlen yat uzan canım.
Var mı yakında annen kız kardeşin veya seninle ilgilenecek birileri?
Doktorun ne tavsiye ettiyse aman harfi harfine uy da gerilmesin o minik yaramaz.
Sağlıklı ve sevinçli uzun ömürler diliyorum.
Seninki de poposu ısırılcak bebişler kervanına katıldı :))
http://ofpof.com/karikatur/hamilelik-ve-dogumla-ilgili-birbirinden-eglenceli-20-karikatur
Uykusuz bir sabahtan merhaba, bari yuzumuz gulsun...
o maşallah Allah saglıkla gıymeyı nasıp etsin
Allahım sağlıklı hayırlı tam vaktinde Doğum kısmet etsin hepimize. Ben de kumral bir Bebek gördüm renkli gözlü idi. Daha evvel kız kardeşim de renkli gözlü kumral bir Bebek görmüş bizim de beklentimiz o yönde bakalım tabi. Her hali güzel. Çirkin Bebek olur mu hiç?Guzel gormussun canim. Bende gormustum gecen gun ama hatirlamiyorum. Kiz kardesim gormus onun ruyalari cikar. Esmerdi cok tatliydi saclari dik dikti diyo:) zaten esmer olmama sansi yok ben esmerim esim de esmer. Kiz kardesim sari dogdu simdi kumral. Teyzeye cekerse belki:) ay ne guzel sen kokusunu duymussunnnn keske bende duysam kokusunu. Mis gibi kokuyorlar ya bir an once dogsalar keske sabirsizlaniyorum ben:)
Günaydın canım, bir rahatsızlığın mi vardı da bilgi vermedi doktorun anlamadım, ya da biraz dinlenmek için mi rapor istedin? eğer öyleyse zaten düşük tehdidi diye verir raporu başka ne yazıp verecek ki? dinlenmen için öyle yazıp vermiştir kafan niye karıştı canım önemli birşey olsa illaki söylerdi demekki normal ilerliyor gebeliğin, bence hiç canını sıkma
bebek boyu bu kadar kilosu bu kadar vs hiçbşey anlatmadı. kalbini bile dinletmedi. o sinirle zaten aynı hastaneden başka bir dr a ctesi gününe randevu aldım. raporu sordum eskiden kalma öyle yazıyormuış ne kadar ilgilendikleri belli yanibir başka doktora görün bakalım.
dinlen kendini çok yorma stres en büyük düşman stres yapma.
canım rabbim yardımcın olsun. ayrıntılı için erken değilmii daha bana 20. haftaya randevu aldırdı dr um.Kızlar Günaydın ogleden sonra saat 2 de doktora gidecem .
Ayrıntılı ultrason tarihim geldi çattı .
Ayy Allah im ya günler güzel ilerliyor bir bakmissiniz ki 9 ay dolmuş hepimiz sıra sıra doğuma gidiyoruz ne güzel olur ya neyse geri zamanimiza dönelim . Bugün kızlar kesin cinsiyet de söylenecek .
Dua edin bebisim çok sağlıklı olsun . iyi haberlerle dönüp sizin de yüzünüzü guldureyim
Aynı ben canım ya ilk 3 ay ağzıma tatlı sürmedim şuan çikolata şelalesine ağzımı dayasam yeridirkızlar hatırlarmısınız bi sarelle reklamı vardı. bebek sürekli sarelle istiyordu annesinden. kendimi aynı o reklamdaki kadın gibi hissediyorum şuan
Geçecek canım inşallah sen kendini hiç yorma üzülme sıkılma dağılır o kanama alanı.Tesekkur ederim canim iyi duleklerin icin, simdi iyiyim evde uzaniyorum annemde kayinvalidem de yakin annem yanimda simdilik, ben yatiyorum doktor kesin istiharat diyor.
Detayli usg bakan doktor kendini zorlamissin ne yaptiysan yapma dedi yoksa tekrarlar dedi. Agir biseyde yapmamistim ama
Kendi doktorumda sebepsizde olabilir belli olmaz belki zorladin ama ondanda olmayabilir bazen boyle komplikasyonlar olur dedi. Nur topu gibi bi kanama alanim var ama dagilicak zamanla insallah.
Bel ağrısıııııSabaha kadar bel agrisindan uyuyamadim aynen dedigin gibi bi saga bi sola dondum mahvetti beni. En sonunda yuz ustu yatmisim
Allahım sağlıklı hayırlı tam vaktinde Doğum kısmet etsin hepimize. Ben de kumral bir Bebek gördüm renkli gözlü idi. Daha evvel kız kardeşim de renkli gözlü kumral bir Bebek görmüş bizim de beklentimiz o yönde bakalım tabi. Her hali güzel. Çirkin Bebek olur mu hiç?
Bel ağrısıııııortak derdimizz 10 dk ayakta duruyım belim 2 ye katlanıo sanki
Yerim senin o minik ayağını. Allahım ilk gördüğüm de bebeğim 0.5 cm di :))
Maşallah sağlıkla giysinler.
Kuzum 14te göstermemişti kıza benzetmişti 15 te açtı bacaklarını erkek dedi salı kesinleşicekSeninde mi erkekti canim? Erkek bebekler bel agrisi yapar derler yabenimde belim cok fena
Hayırlısıyla inşallah canım benim.Ye teyzesiii 10 minik parmak hepimize yeter :)))
Bizimki de 0.76 cm'di.. Nerden nereye geldik.. 3,5 kg kucağımıza aldığımızı da göreceğiz inşallah hayırlısıyla
Kızlar buraya yazdıklarımız hamilelik anı defteri gibi.2007 yılında ilk hamileliğimde ki yazdıklarımı sabah beri okuyorum.Okudukça o yıllara gidip sanki o anları tekrar yaşıyorum.Gözlerim doldu resmen,çok duygulandım.Cinsiyetini ne zaman öğenmişim,ilk tekmeyi ne zaman yemişim,hangi isimleri düşünmüşüm hepsini tekrar yaşadım.
Düne göre psikoloji olarakta,vücut olarakta daha iyiyim canım. Kan geliyor ama azalıyor gibi. Bakalım yarın randevu aldık. 16.haftasına giriyor yarın benim minik yaramaz :) İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bana çekti bu çocuk kesin yaramazlıkta :)
aaa ne güzel belediyenin böyle yardım etmesi. sizinde iyi olmanıza sevindim. o bebişi karnından öperimSabah uyanır uyanmaz gittik sağlık ocağına. Bu soğukta rüzgarda. Kontrole çağırmıştı ebe. Kontrol dediği de kilo tansiyon falanmış. Onu zaten her gün kontrol ediyoruz evde. Kalp atışlarını da dinletmedi, 20. haftadan sonraymış21 Kasıma tetenoz aşısı için gün verdi. Aç gidicekmişim genel bir kan tahlili yapılacakmış. Bizim burda belediye hamilelere 9 ay boyunca erzak veriyor, yağ süt bakliyat vs. Onu da talep ettim gitmişken. Geç bile kaldım almak için. Kış geliyor erzak iyi olacak Ayrıca yine belediye doğum yapan her kadına o gün hastaneye güzel bir kutu içinde hediyeler gönderiyor. İçinde battaniye bez ıslak mendil vs. oluyor
Bugün sol kasığıma arada bıçak sokuyorlar sanki hiç böyle olmamıştı. İnşallah iyiye işarettir
Kuzum 14te göstermemişti kıza benzetmişti 15 te açtı bacaklarını erkek dedi salı kesinleşicekkasık ağrım çok yok hep belim ağrıo bu nedenlede doktorum sürekli idrar tahlili yaptırıo bişi çıkmıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?