- 13 Ağustos 2013
- 1.930
- 4.203
- 133
- 36
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.461
Ben 12.haftada ogrendim canim. Benim oglan bacaklarini acmisti pipisi bize merhaba diyordu o kadar belliydi:):)
daha iyi olacaksın canım. bak bebeğinde da iyi maşallah. herşey yoluna girecekDüne göre psikoloji olarakta,vücut olarakta daha iyiyim canım. Kan geliyor ama azalıyor gibi. Bakalım yarın randevu aldık. 16.haftasına giriyor yarın benim minik yaramaz :) İnşallah güzel sonuçlar alırız. Bana çekti bu çocuk kesin yaramazlıkta :)
normalde bel fıtığım var benim ama çok şükür hamilelikte bel ağrısı çekmedim. sanırım oğlum doğuma yatırım yapıyor. annemi şimdi üzmiyim doğunca acısını çıkarırım diye düşünüyor.Erkek bebekler bel agrisi yaparmis iste baska bilimsel aciklama bilmiyorum ben koca kari tespitlerine guveniyorum hahah:) benimde idrarda bisey cikmiyor. Bi dogsunlarda popodan isirigi hak ettiler dimi ama
Geldiler işte geçen kayınvalideler eşim demiş kız diye bir kere nasılsın hayırlı olsun hiç konuyu bile açmadılar bizde şaşkın şaşkın baktık bi kere kayınpeder burda iyisin tabi bakıyorlar sana dedi annemlerde kalıyorum ya iyiyim tabi dedim o kadar başka benle tek kelime konuşulmadı hep küçük eltimin çocukları konuşuldu bende hiç konuşmadım , doktor 13 de kız dedi bacak arası şeklinden açmıyordu ama kemik öyle dedi 14 te erkek olabilir bacaklarını açıyor ama bize göstermiyor kaçıyor dedi 15+4 te tam açtı ben gördüm kız bu dedim doktorda evet kız dedi öyle kesinleşti canım
ben 11+5 de direk pipisini gördük. hiç utanma yok direk gösterdi. seninkide önümüzdeki ilk kontrolde gösterir inşallahBen gittiğimde 11+2ydi o zaman pipisi görünmediğine göre kız olma ihtimali yüksek diyebilirmiyiiiiimmmm
ben 11+5 de direk pipisini gördük. hiç utanma yok direk gösterdi. seninkide önümüzdeki ilk kontrolde gösterir inşallah
yuh artık oda söylese ne olurdu. devlet hastanesimi yoksa özel miydi gittiğin doktor. devlet hastanesinde söylemiyolar diyolardaKızlar Günaydın
17 haftalik oldum herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi neredeyse ama dün dr kontrolunde, dr.daha küçük biraz daha büyüsün dedi ...pöffff
Ay senin şu kayınpeder kayınvalideyi bana bi ver bi evire çevire döviim valla içimde kaldı dayağa aşerdim şuan tövbe yarabbim yaaa aman hiç sıkma canını kurban olsunlar sana da bebişine de :)
Aynen canım bende o kadar okulunu okudum ama koca karı tespitleri daha doğru sonuç veriyo nettErkek bebekler bel agrisi yaparmis iste baska bilimsel aciklama bilmiyorum ben koca kari tespitlerine guveniyorum hahah:) benimde idrarda bisey cikmiyor. Bi dogsunlarda popodan isirigi hak ettiler dimi ama
Kızlar Günaydın
17 haftalik oldum herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi neredeyse ama dün dr kontrolunde, dr.daha küçük biraz daha büyüsün dedi ...pöffff
Cnm bacak arasını açmışmydı bizim 12 te kapalıydı 14 tede kapalıydı kıza benzetti 15 te açıktı bacakları erkek dedi hiç belli olmuo 2 kasımda yzde yzde kesinleşicek seninde belli olmayabilirBen gittiğimde 11+2ydi o zaman pipisi görünmediğine göre kız olma ihtimali yüksek diyebilirmiyiiiiimmmm
Sabah uyanır uyanmaz gittik sağlık ocağına. Bu soğukta rüzgarda. Kontrole çağırmıştı ebe. Kontrol dediği de kilo tansiyon falanmış. Onu zaten her gün kontrol ediyoruz evde. Kalp atışlarını da dinletmedi, 20. haftadan sonraymış21 Kasıma tetenoz aşısı için gün verdi. Aç gidicekmişim genel bir kan tahlili yapılacakmış. Bizim burda belediye hamilelere 9 ay boyunca erzak veriyor, yağ süt bakliyat vs. Onu da talep ettim gitmişken. Geç bile kaldım almak için. Kış geliyor erzak iyi olacak Ayrıca yine belediye doğum yapan her kadına o gün hastaneye güzel bir kutu içinde hediyeler gönderiyor. İçinde battaniye bez ıslak mendil vs. oluyor
Bugün sol kasığıma arada bıçak sokuyorlar sanki hiç böyle olmamıştı. İnşallah iyiye işarettir
Açtı canım açtı böyle tam poposu ve bacakları yukarı doğru U şeklindeydi bacak arası dümdüz olunca doktorda bak tam açtı ama kız yada erkek olduğuna dair bi işaret yok daha cinsiyet oluşmaz dediCnm bacak arasını açmışmydı bizim 12 te kapalıydı 14 tede kapalıydı kıza benzetti 15 te açıktı bacakları erkek dedi hiç belli olmuo 2 kasımda yzde yzde kesinleşicek seninde belli olmayabilir
benimde belim agrıyor erkek oldugundan mıymıs yahuuunormalde bel fıtığım var benim ama çok şükür hamilelikte bel ağrısı çekmedim. sanırım oğlum doğuma yatırım yapıyor. annemi şimdi üzmiyim doğunca acısını çıkarırım diye düşünüyor.
Merkezinde değilim canım ilcelerindeyim. Sende mi Bursadasın? Kanamam oldu canım yine.Standart. 2 hafta önce persembeden beri var işte bi kanama alanı. Yarın randevumuz var bakalım.
10-14 hafta arası kız ve erkek bebek cinsiyetleri birbirine benzeyebiliyo dikkatli bakıldığında tecrübeli bi doktor çıkıntı yani genital nub teorisinin dik yada yatay olma durumuna göre eğer bebeğin pozisyonu uygunsa tahmin edebilio 15 e kadar yanılma payı var 16dan sonra cnsyetler artık ultrasonda kesin olarak ayırt edilebilecek duruma geliyor sanırım dr un tahmin yapıp risk almak istememişAçtı canım açtı böyle tam poposu ve bacakları yukarı doğru U şeklindeydi bacak arası dümdüz olunca doktorda bak tam açtı ama kız yada erkek olduğuna dair bi işaret yok daha cinsiyet oluşmaz dedi
Genelde erkek bele kız kasığa vurur diye bi halk inanışı var kuzumbenimde belim agrıyor erkek oldugundan mıymıs yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?