2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
daha iyi olacaksın canım. bak bebeğinde da iyi maşallah. herşey yoluna girecek

Günaydın annişkolar... Hatta ben yine tünaydın diyeceğim ana-kız uyumuşuz da biraz.. Geçmiş mesajları okuduk bebişhkomun tekmeleri eşliğinde, kahvaltıyı seviyor benim gibi sanırım hemen hareketlendi.. İç karnı geniş olanlar bebek hareketlerini daha erken hissediyor olabilir mi? Ben hamile kaldığımda dümdüz bir göbeğim vardı şimdi ise azıcık eğimli engebeli oldu :)) doktora sordum sabahları hiç hamile gibi değilim akşam şişiyorum diye iç karnın geniştir dedi. Hergün hissediyorum artık bebişhi ona bağladım kendimce..

Bugün bebişhiyle hasret giderecek, cinsiyet öğrenecek anneler varmış hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Detaylı ultrasona girecek anneler de kontrol sırasındaki tecrübelerini paylaşırsaa seviniriz..
Bizim daha 3 hafta vaaaarrr şaka maka kontrol günlerini beklerken de ayları bitiriyoruz yani maşallah..

Erkek bebekler bel agrisi yaparmis iste baska bilimsel aciklama bilmiyorum ben koca kari tespitlerine guveniyorum hahah:) benimde idrarda bisey cikmiyor. Bi dogsunlarda popodan isirigi hak ettiler dimi ama
normalde bel fıtığım var benim ama çok şükür hamilelikte bel ağrısı çekmedim. sanırım oğlum doğuma yatırım yapıyor. annemi şimdi üzmiyim doğunca acısını çıkarırım diye düşünüyor.

Ay senin şu kayınpeder kayınvalideyi bana bi ver bi evire çevire döviim valla içimde kaldı dayağa aşerdim şuan tövbe yarabbim yaaa aman hiç sıkma canını kurban olsunlar sana da bebişine de :)

Kızlar Günaydın
17 haftalik oldum herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi neredeyse ama dün dr kontrolunde, dr.daha küçük biraz daha büyüsün dedi ...pöffff

Ben gittiğimde 11+2ydi o zaman pipisi görünmediğine göre kız olma ihtimali yüksek diyebilirmiyiiiiimmmm
ben 11+5 de direk pipisini gördük. hiç utanma yok direk gösterdi. seninkide önümüzdeki ilk kontrolde gösterir inşallah

ben 11+5 de direk pipisini gördük. hiç utanma yok direk gösterdi. seninkide önümüzdeki ilk kontrolde gösterir inşallah

Yok benimlide açmıştı bacaklatını hatta bayaa net açtı yani ama bacak arası dümdüzdü o yüzden belki kızdor diyorum

Kızlar Günaydın
17 haftalik oldum herkes bebeğinin cinsiyetini öğrendi neredeyse ama dün dr kontrolunde, dr.daha küçük biraz daha büyüsün dedi ...pöffff
yuh artık oda söylese ne olurdu. devlet hastanesimi yoksa özel miydi gittiğin doktor. devlet hastanesinde söylemiyolar diyolarda

Ay senin şu kayınpeder kayınvalideyi bana bi ver bi evire çevire döviim valla içimde kaldı dayağa aşerdim şuan tövbe yarabbim yaaa aman hiç sıkma canını kurban olsunlar sana da bebişine de :)

merve100 Evet evet bence de çok enteresan kişilikler... Bir topic buluşması yapalım şöyle araya alalım şu kayınvalide ve pederi , hamilelik hormonlarımızın sinirli agresif kısımlarıyla tanıştıralım onları sonra da kusura bakmayın hormonlar.... deriz
Kızcağızın sinirini bozup duruyorlar.

Erkek bebekler bel agrisi yaparmis iste baska bilimsel aciklama bilmiyorum ben koca kari tespitlerine guveniyorum hahah:) benimde idrarda bisey cikmiyor. Bi dogsunlarda popodan isirigi hak ettiler dimi ama
Aynen canım bende o kadar okulunu okudum ama koca karı tespitleri daha doğru sonuç veriyo nettdoktoruma kalsa check up isticek bebekten oluyo işte ısırılmazmı ultrason ekranından ısırasım gelio doktor dönsün diye uğraşırken tepik atıyo

Kızlar Günaydın

Emin olamadı belki de , küçük olur mu hiç canım.. Sonuçta kız veya erkek olduğuna dair fiziksel bir şeyler mutlaka vardır , tecrübeli doktor gözü de bunu anlar.. Belki bebişhin pozisyonuyla alakalıdır. İlerde bir yanılma olacağına iyice emin olmak istemiştir doktorun.. Arayı açmadan tekrar git 1-2 hafta içinde canım.. zaman geçtikçe bu merakla yaşanmıyor gerçekten..

Ben gittiğimde 11+2ydi o zaman pipisi görünmediğine göre kız olma ihtimali yüksek diyebilirmiyiiiiimmmm
Cnm bacak arasını açmışmydı bizim 12 te kapalıydı 14 tede kapalıydı kıza benzetti 15 te açıktı bacakları erkek dedi hiç belli olmuo 2 kasımda yzde yzde kesinleşicek seninde belli olmayabilir

Bazı belediyeler ne güzel çalışıyor ya.. Başkana selamlar :)) aldıkları oyu haketmiş belli ki.. İnsanın hoşuna gidiyor böyle jestler. Halk olarak kadın veya anne olarak değer verildiğini hissediyorsun. Biz de evlilik başvurusu yaptığımızda kadıköy belediyesi evlendirme dairesi bize üzerinde ilk düğün hediyeniz yazan bir torbada mutfak ve banyoda kullanılacak deterjan erzak vs. vermişti çok kıymetli gelmişti onlar bana :)) alışık olmadığımız şeyler... :) güle güle kullan canım.. Sol kasığındaki ağrı normal canım kafana takma, hepimizin bir yerleri ağrıyor bel kasık sırt.. İçimizde bir canlı var normal bunlar..

Cnm bacak arasını açmışmydı bizim 12 te kapalıydı 14 tede kapalıydı kıza benzetti 15 te açıktı bacakları erkek dedi hiç belli olmuo 2 kasımda yzde yzde kesinleşicek seninde belli olmayabilir
Açtı canım açtı böyle tam poposu ve bacakları yukarı doğru U şeklindeydi bacak arası dümdüz olunca doktorda bak tam açtı ama kız yada erkek olduğuna dair bi işaret yok daha cinsiyet oluşmaz dedi

B blossom- canim gecmisi pek okuyamadin neyin var?
Bu arada Bursa'nin neresindesin?
Merkezinde değilim canım ilcelerindeyim. Sende mi Bursadasın? Kanamam oldu canım yine.Standart. 2 hafta önce persembeden beri var işte bi kanama alanı. Yarın randevumuz var bakalım.

10-14 hafta arası kız ve erkek bebek cinsiyetleri birbirine benzeyebiliyo dikkatli bakıldığında tecrübeli bi doktor çıkıntı yani genital nub teorisinin dik yada yatay olma durumuna göre eğer bebeğin pozisyonu uygunsa tahmin edebilio 15 e kadar yanılma payı var 16dan sonra cnsyetler artık ultrasonda kesin olarak ayırt edilebilecek duruma geliyor sanırım dr un tahmin yapıp risk almak istememiş hayırlısı olsun inş cnm hakkınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…