- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.481
10-14 hafta arası kız ve erkek bebek cinsiyetleri birbirine benzeyebiliyo dikkatli bakıldığında tecrübeli bi doktor çıkıntı yani genital nub teorisinin dik yada yatay olma durumuna göre eğer bebeğin pozisyonu uygunsa tahmin edebilio 15 e kadar yanılma payı var 16dan sonra cnsyetler artık ultrasonda kesin olarak ayırt edilebilecek duruma geliyor sanırım dr un tahmin yapıp risk almak istememişhayırlısı olsun inş cnm hakkınızda
beli ağrıyan arkadaşların hepsi erkek bebek bekliyor. erkek bebeğe hamilelerde daha çok gözükürmüş bel ağrısı ama bende yok çok şükürbenimde belim agrıyor erkek oldugundan mıymıs yahuuu
Ben de 4 aydır her sabah simit yiyorum kuru kuru inşallah bundan sonra güzel beslenebiliriz.aynı durum bendede var malesef . 12. haftada gecer dedıler ama hala gecmedı . en azından artık dert etmıyorum daha sıkıntılı bır surec gecırdıgım için . kola bendr delı gıbı içmek istiyorum ve içtimdr dayanamayıp. sankı mıdemı rahatlatıyo gıbı gelıyo. eskıdrn yumurta fılan yıyebıliyordum ama artık tost makarna kumpir bunların dısında agzıma bişi suremıyorum. yemede sıkıntım yok herseyı yıyebılirim ama sonrası benım için bır kabus oluyo malesef.
Canim oğlum benim :) Bende farkediyorum bayadir sol göğsüm daha bi şişti.Sol mememin büyük olmasını artık sorgulamıyorum, görsele bakınn.. Çok duygulandım :))
Ay senin şu kayınpeder kayınvalideyi bana bi ver bi evire çevire döviim valla içimde kaldı dayağa aşerdim şuan tövbe yarabbim yaaa aman hiç sıkma canını kurban olsunlar sana da bebişine de :)
merve100 Evet evet bence de çok enteresan kişilikler... Bir topic buluşması yapalım şöyle araya alalım şu kayınvalide ve pederi , hamilelik hormonlarımızın sinirli agresif kısımlarıyla tanıştıralım onları sonra da kusura bakmayın hormonlar.... deriz
Kızcağızın sinirini bozup duruyorlar.
Sol mememin büyük olmasını artık sorgulamıyorum, görsele bakınn.. Çok duygulandım :))
Açtı canım açtı böyle tam poposu ve bacakları yukarı doğru U şeklindeydi bacak arası dümdüz olunca doktorda bak tam açtı ama kız yada erkek olduğuna dair bi işaret yok daha cinsiyet oluşmaz dedi
Yaaaabenim sol küçük ama hep sol tarafımdan süt geliyor
Aslında göğsün büyüklüğünden ziyade içindeki süt miktarı ve değeri önemlidir.. Benim arkadşımın göğüsleri aşırı bel ağrısı yapıyor ve küçültme operasyonu yaptırmak isteyecek kadar büyük.. Ama sütü 3 ayda kesildi..aslında hepimizin sol tarafta daha fazla olabilir. Allahın işi işte
Aslında göğsün büyüklüğünden ziyade içindeki süt miktarı ve değeri önemlidir.. Benim arkadşımın göğüsleri aşırı bel ağrısı yapıyor ve küçültme operasyonu yaptırmak isteyecek kadar büyük.. Ama sütü 3 ayda kesildi..aslında hepimizin sol tarafta daha fazla olabilir. Allahın işi işte
Benim göğüslerimde bedenime göre hep büyük olmuştur ve boyun fıtığım var 3 tane, en büyük sebep zayıf omuz-boyun kasları, büyük göğüsler demişlerdiAslında göğsün büyüklüğünden ziyade içindeki süt miktarı ve değeri önemlidir.. Benim arkadşımın göğüsleri aşırı bel ağrısı yapıyor ve küçültme operasyonu yaptırmak isteyecek kadar büyük.. Ama sütü 3 ayda kesildi..aslında hepimizin sol tarafta daha fazla olabilir. Allahın işi işte
Benim hem belim hem kasıklarım ağrıyor, bir gün biri bir gün biri. Alyans testi de bir kız bir erkek çıkıyor, doktor da bir kere kıza bir kere erkeğe benzetti. Çok kararsız bir profili var minnoşumunGenelde erkek bele kız kasığa vurur diye bi halk inanışı var kuzum
Ben gittiğimde 11+2ydi o zaman pipisi görünmediğine göre kız olma ihtimali yüksek diyebilirmiyiiiiimmmm
Lise de birgün öyle bir büyük kavga oldu ki size anlatamam konu ise okulumuz MHP yönetiminde Ülkü ocaklarına gidilmesi zorunlu ! Kızlar Asena olucak herkes yanki bizim sınıfta tam anarşist yani sınıftan sürekli arkadaşları müdürün odasına götürüp dövüyorlar falan tam 80ler ya bizde okulda isyan çıkardık iç bir grup kurduk kapılar camlar dolaplar tuvaletlerde ki aynalar sifonlar hepsini kırdık ettik sonra ülkücüler geldi ben elebaşıyım kızlarda resmen bir çok kişi bendem şikayetçi olmuştu mahkemeye çıktık hakim bana bakıyor gülüyor ben bakıp gülüyorum davacılara soruyor emin misiniz bu kızın bu dediklerini yaptıklarına neler diyorlar yüzüm çok masum benim sonra davadan hiçbir ceza işlem almadan kurtulan tek ben oldum hakim bey sağolsun , şimdi de birgün bir ayaklanma yapıcam toplucam herkesi kayınpeder bize geldiğinde alıcam ortamıza Allah ne verdiyse sözlerle yağdırıcam hormon mormon görmücek gözüm 2 yıl + sevgiliyken eşime bana çektirdikleri tek tekAma şimdilik umursamama kararı aldım Allah'ın izniyle bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin o zaman susmucam tabi şimdi bebeğimi de strese iyice sokmak istemiyorum dün bi olay yaşadım üzücü tansiyonum 9 2 oldu tepki çok kabul veriyor vücudum zarar vermek istemiyorum bebeğime
benim doktorumda 12. hafta erken diye söylememişti canım.erken öğrenenlerinki sonradan değişebiliyo.16. haftada söyliycekti ama ben rahatsızlanıp bi hafta önce gidince 15. hafta söyledi kesin olarak :) biraz saha sabret
Bence diyemezsin :) benim 13+1de pipi yoktu ama 15+1de masallah vardi pipisi
Ah bi sabredebilsemya bide kız istiyorum ya kayınvalidemin de sürekli erkek bence ben rüyamda gördüm içime öyle doğuyo demesi sinirimi zıplatıyo hormonlardan sanırım hayır bide rüyaları çıkar o yüzden biraz tırsıyorum sanırım
Devlet Hastanesine gidiyorum cnm. Dr.da Öğr. Gör.bi dr.yuh artık oda söylese ne olurdu. devlet hastanesimi yoksa özel miydi gittiğin doktor. devlet hastanesinde söylemiyolar diyolarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?