2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Amin canım amin cümlemizin :)

benimde yorulduğum zaman kalçam ve belim ağrıyo hatta çok yorulursam yere eğilemiyorum

dün biraz yoruldum yine, akşamda eşim yüzünden uykum kaçtı sadece 4 saat uyudum.uykusuzluktan bayılıyorum şuan ama yinede uyuyamıyorum.başım ağrımaya başladı inşallah uyuyabilirimde geçer

Ben de 4 aydır her sabah simit yiyorum kuru kuru inşallah bundan sonra güzel beslenebiliriz.

Sol mememin büyük olmasını artık sorgulamıyorum, görsele bakınn.. Çok duygulandım :))
Canim oğlum benim :) Bende farkediyorum bayadir sol göğsüm daha bi şişti.
♡♡♡♡Minik mucizelerimiz♡♡♡♡♡

Ay senin şu kayınpeder kayınvalideyi bana bi ver bi evire çevire döviim valla içimde kaldı dayağa aşerdim şuan tövbe yarabbim yaaa aman hiç sıkma canını kurban olsunlar sana da bebişine de :)

Lise de birgün öyle bir büyük kavga oldu ki size anlatamam konu ise okulumuz MHP yönetiminde Ülkü ocaklarına gidilmesi zorunlu ! Kızlar Asena olucak herkes yanki bizim sınıfta tam anarşist yani sınıftan sürekli arkadaşları müdürün odasına götürüp dövüyorlar falan tam 80ler ya bizde okulda isyan çıkardık iç bir grup kurduk kapılar camlar dolaplar tuvaletlerde ki aynalar sifonlar hepsini kırdık ettik sonra ülkücüler geldi ben elebaşıyım kızlarda resmen bir çok kişi bendem şikayetçi olmuştu mahkemeye çıktık hakim bana bakıyor gülüyor ben bakıp gülüyorum davacılara soruyor emin misiniz bu kızın bu dediklerini yaptıklarına neler diyorlar yüzüm çok masum benim sonra davadan hiçbir ceza işlem almadan kurtulan tek ben oldum hakim bey sağolsun , şimdi de birgün bir ayaklanma yapıcam toplucam herkesi kayınpeder bize geldiğinde alıcam ortamıza Allah ne verdiyse sözlerle yağdırıcam hormon mormon görmücek gözüm 2 yıl + sevgiliyken eşime bana çektirdikleri tek tek Ama şimdilik umursamama kararı aldım Allah'ın izniyle bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin o zaman susmucam tabi şimdi bebeğimi de strese iyice sokmak istemiyorum dün bi olay yaşadım üzücü tansiyonum 9 2 oldu tepki çok kabul veriyor vücudum zarar vermek istemiyorum bebeğime

benim doktorumda 12. hafta erken diye söylememişti canım.erken öğrenenlerinki sonradan değişebiliyo.16. haftada söyliycekti ama ben rahatsızlanıp bi hafta önce gidince 15. hafta söyledi kesin olarak :) biraz saha sabret

Yaaaa benim sol küçük ama hep sol tarafımdan süt geliyor

Aslında göğsün büyüklüğünden ziyade içindeki süt miktarı ve değeri önemlidir.. Benim arkadşımın göğüsleri aşırı bel ağrısı yapıyor ve küçültme operasyonu yaptırmak isteyecek kadar büyük.. Ama sütü 3 ayda kesildi.. aslında hepimizin sol tarafta daha fazla olabilir. Allahın işi işte

evet hiç alakası yok aslında büyüklükle hatta ne kadar büyük göğüslü tanıyosam çocuğunu emziremedi bazı küçük göğüslülerde de deli gibi süt oluyo :)

Bende öyle düşünüyorum sağ taraf cidden ağzıma giricek gibi duruyor ama ilk hamileliğimde de soldan gelmişti yine soldan geldi orda üretim biraz daha iyi galiba bilmiyorum ki ya benim vücudum çok değişik

Benim göğüslerimde bedenime göre hep büyük olmuştur ve boyun fıtığım var 3 tane, en büyük sebep zayıf omuz-boyun kasları, büyük göğüsler demişlerdi Şimdi de vücudumun tek büyüyen yeri onlar, doğuma kadar nolcak bakalım merak ediyorum , pamela anderson olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum

Genelde erkek bele kız kasığa vurur diye bi halk inanışı var kuzum
Benim hem belim hem kasıklarım ağrıyor, bir gün biri bir gün biri. Alyans testi de bir kız bir erkek çıkıyor, doktor da bir kere kıza bir kere erkeğe benzetti. Çok kararsız bir profili var minnoşumun

Ay merve çok alemsin ya en doğrusunu yapıyosun canım hiiiiçççç takma kafana :)

Ah bi sabredebilsem ya bide kız istiyorum ya kayınvalidemin de sürekli erkek bence ben rüyamda gördüm içime öyle doğuyo demesi sinirimi zıplatıyo hormonlardan sanırım hayır bide rüyaları çıkar o yüzden biraz tırsıyorum sanırım

Ah canım sen de bendensinn, ben de ömrüm boyunca kız evlat istemişimdir, neden bilmem, ama görümcem fln hep erkek erkek erkek modundalar, isim bile seçmişler kendilerince. Onlar öyle dedikçe daha çok kız olsun kız olsun moduna giriyorum. Sağlıklı hayırlı olsunlar da önemli değil tabiki ama insan içinden de atamıyor böyle olunca. Bizim minnoş da göstermiyor işte sonuç olarak

yuh artık oda söylese ne olurdu. devlet hastanesimi yoksa özel miydi gittiğin doktor. devlet hastanesinde söylemiyolar diyolarda
Devlet Hastanesine gidiyorum cnm. Dr.da Öğr. Gör.bi dr.
12 haftalikken baska bir dr.a denk gelmiştim erkeğe benziyor ama kesin değil demişti. .
Bu dr.larin isine de akıl sır ermiyor yeminle

Kızlar tam okuyamadım ama sütü gelenler olmuş kaçıncı haftada geldi benim gelmedi de heyecan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…