2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Yaaa ne güzel maşallah kızçene Benim kız çok tembel ya hep uyuyor mu ne. Hala tam hissedemedim. Arada bir vuruyor o da belli belirsiz

Ay canım benimkine de bi yorum yapsan ya

Eklentiler

• 10.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 87
  • 12.webp
    10 KB · Görüntüleme: 92
Kizlar izin aldim deyince aklıma geldi size de sorayim dedim.
Bu rutin gebelik kontrolleri için izin istiyormusunuz, iş yeriniz bu konuda sıkıntı çıkarıyor mu, çünkü bildiğim kadarıyla iş veren hamile kadına dr.kontrolu için izin vermek zorundalar

Evet canım hamilelikte tüm rutin kontroller için yıllık izninden düşmeden ücretli izin vermek zorundalar, hatta haftada 45 saat çalışan gebe çalışanlar günde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz ama ne yazık ki ikincisi pek uygulanmıyor. Eğer izin konusunda sorun çıkarırlarsa ilgili yönetmelikle hakkını savunabilirsin tatlım.

Malesef canım çok büyük olması da bazı sağlık sorunlarına ağrılara vs yol açabiliyor.. Bahsettiğim arkadaşım hamilelikten sonra iyice bel ağrısı yaşamaya başladı. 2. Çocuğu bile bekleyemeden küçültme operasyonu yaptıracak. Gerçi emzirmeyi filan etkilemiyormuş teknoloji de gelişti. Onu görsel olarak da birazcık rahatsız ediyor. Bacakları vücudu çok zayıf göğüsleri çok büyük. Daha da dikkat çekiyor. Seni de sağlık olarak zorlarsa küçültme ops. düşünebilirsin..

Hamilelikten sonra eğer büyük kalırlarsa benim de planlarım arasında, en iyi ihtimalle toparlatmam gerekir diye düşünüyorum. Doğuralım da bi hayırlısıyla sonra eskiye dönüşlerimiz içinde yazışırız yine

Yaaa ne güzel maşallah kızçene Benim kız çok tembel ya hep uyuyor mu ne. Hala tam hissedemedim. Arada bir vuruyor o da belli belirsiz

Sabret canım... az kaldı... 20. Haftadan sonra dans edecekler... 30.haftasında olan arkadaşım bebeğinin hıçkırdığını hissediyor çok şeker. İçerisinde olduğu amniyos sıvısından yutup egzersiz yapıyormuş içerde, kendisini beslenmeye dış dünyaya hazırlıyormuş bazen de hıçkırık tutuyormuş işte. :))

Üstelik başkan kendi getiriyor hastaneye hediye kutusunu. Tebrik ediyor. Güzel jestler bunlar. İnsan mutlu oluyor

Benim hem belim hem kasıklarım ağrıyor, bir gün biri bir gün biri. Alyans testi de bir kız bir erkek çıkıyor, doktor da bir kere kıza bir kere erkeğe benzetti. Çok kararsız bir profili var minnoşumun
Minnoşun çok oyuncu olucak demekki hihi bi dahaki kontrolün ne zaman cnm o zmn netleşir inş

Bu oğlunun ultrason görüntüsğ dmi cnm maşallah kızının varmı acaba

Üstelik başkan kendi getiriyor hastaneye hediye kutusunu. Tebrik ediyor. Güzel jestler bunlar. İnsan mutlu oluyor
Hangi ildesin? Ne güzelmiş böyle :)
Bizim burda da öyle. Güzel şeyler bence bunlar. Doğum yapacağım il farklı, yaşadığımız il farklı. Böyle olunca bizede iki paket gelecek :) İçinde bebek bezi,maması, islak mendil,kıyafet falan oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…