2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Canım benim çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim. Viks zarar vermez dimi hamilelikte.

Maşallah ona hep böyle güldürsün güzel annesini:)
Darısı başımıza diyelim canım benim.

Evet evet bol tekmeli günler dileyelim hepimize.. :) hepsine maşallah sağlıklılar iyiler ya o da yeter... Bugün okuduğum kitapta ilk hamilelikse 16.haftafan 22. Haftaya kadar yolu varmıs tepik hissetmek içinn.. Yani kimimiz erken kimimiz daha geç hissedebilir.. Vardır karın içi rahim içi bünyesel bir sebebi. Yavrular iyi olsun da

İstirahat et uyu güzelce.. Sabah uyandığında birşeyciğin yoksa günün yorgunluğu uykusuzluğudur canım.. İnşallah grip değildir.
Aksi taktirde pis mikroplar bırakın dünürümün peşini

Evet canım uyuyacağım , eşim gelmek üzere gelsin de bir daha uykum bölünmesin. Gözlerim kan çanağı gibi büyük ihtimal uykusuzluktan. yani umarım

Gelinim için hemeeen iyileşirim ben :):)

Tabi ki canım benim sağlıklı olsunlar da zaten hissedeceğiz bol bol inşallah

Olsun sen öyle devam et yavaş yavaş gidiyor aynen benim de karnım çok kurudu hatta hani güneşte yanarsin da derin soyulur ya öyle bildiğin derim soyuldu bide cok kasindi şimdi baya azaldı o yerler çok şükür çatlamadi da banyoda da çok tahriş etme daha yumuşak bir lif yardımıyla ovalar gibi kesele zamanla geçiyor yağı birakma

Kesinlikle yağlar daha esneklik sağlıyor bunu ben de hissedebiliyorum
İlk gebeligimde sadece Bebeyağı kullandım bunda da sadece bio oil kullanıyorum eğer yine catlamazsam her yere yazcam krem almayın sadece düzenli yağ kullanın diye :) hatta zeytinyağı da kullanan çoğu kişiden catlagim olmadı diye duydum bence işte bu da yağın esnetme özelliğinden kaynaklaniyor

Zeytinyağı her anlamda bir mucize zaten sürüldüğü yer de ağrı kesici etkisi bile var canım. İnşallah çatlağın olmaz canım.

Zeytinyağı her anlamda bir mucize zaten sürüldüğü yer de ağrı kesici etkisi bile var canım. İnşallah çatlağın olmaz canım.
Aslında zeytinyağının etkisi ne bende inanıyorum yüzüme bile ara ara surmek isterim ..gobegime ve bacaklarıma surucem de korkuyorum bitlenme fln olmasın..sonra durulamakmı lazım durulayınca etkisi mi geçer..zeytinyağının bi ölçüde iyi geleceğini düşünüyorum

Benimde gobegim olmustu gecen hafta, bisl zeytinyagi ve bebeyagi sürüp, ictigim suyu iki katina çıkardım. bu hafta kalmadi şükür. sanirim su az icince ne sursek cok fayda etmiyor

Canım benim de sanırım iç hacmim geniş zira henüz göbüşüm çıkmadı :) ben de yağlanma var öncesinden sanırım o yüzden geç hissedeceğim:)
Tam olarak nasıl bir his ki acaba?
Ben de hissetmiyorum ya hatta eskiden nerde oldugunu farkederdim artik onu da edemiyorum, gobegim hiç çıkmadı henüz, bazen hamile degilmisim de kendi kendime uyduruyomusum gibi geliyor
Evet kızlaaaaar prensesim ESLEM imiz geliyor. çok şükür allah dualarımı kabul etti. benimde kızım olacaaaaak.
gözünaydin canim bir de oglun vardi yanlış hatirlamiyorsam degil mi? ne guzel ikisini de tatmis olcaksinn. saglikla gelsin minik prenses

Ay inşallah cnm bu kadar konuştum bir de catlarsam çünkü bu kez karnım çok daha büyük olacak. Kızımda 7aylikken karnım şimdiki kadardı. Boyle giderse 9.ayımi tahmin bile edemiyorum

Canim ben suruyorum ama durulamiyorum vucut emiyor zaten. banyodan cikar cikmaz yuzume de suruyorum nemlendirici yerine cok daha iyi geliyor bence. egeli bi arkadasim da yillardir yuzune nemlendirici yerine zeytinyagi kullanir cildi de gercekten cok iyi durumda

Canım beni annemin anneannesi büyütmüş ve hem bana hem kardeşime hep zeytinyağı sürmüş ve durulamamış ve bitlenme vs hiç olmamış. bebeklerin cildine sürülebiliyorsa bizim için de sorun olmaz diye düşünüyorum canım.

Ay inşallah cnm bu kadar konuştum bir de catlarsam çünkü bu kez karnım çok daha büyük olacak. Kızımda 7aylikken karnım şimdiki kadardı. Boyle giderse 9.ayımi tahmin bile edemiyorum
Ama ikinci gebelikte sanırım karın daha genişlermiş inşallah çatlamasın canım.

Bende surucem canım yaa karar verdim zararı olmaz yararı olur diye düşünüyorum..onceki hamileligimde lierac kullandım okdr yine çatladım..bu seferde kullanıcam ama zeytinyağı da surucem en aza indiriyim bari çatlama oranını

Bende surucem canım karar verdim zararı olmaz yararı olur illaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…