- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #17.981
malesef bende de aynı durum var . hatta bulantıma uyandım . süreklı donuyorum yatakta ve uyanıyorumGecenin bu saatinde hepiniz mışıl mışıl uyuyor musunuz? ben niye uyuyamıyorum? uyusam bile derin dalamiyorum artık deliksiz bir uykuyu özledim . .
Canım sen lierac ihmal etme ayrıca bol bol su iç.
A ve E vitaminlerini de ihmal etme.
Çok sık duş alıyorsan cildin daha çok kuruyordur. Canım bir de naçizane tavsiyem ben yves rocher dan Argan yağı aldım saf Argan değil karışım ama nemlendirme etkisine hayran kaldım -indirim vardı 49 tl ye aldım- ben ara ara onu da kullanıyorum.
Bayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...
Çok sağol canım. amin hepimizin bebeği sağlıkla gelsin insallahduyguevren gözünaydın hoşgeliyor prenses.. Cumartesiyi bol bol kız yeğenle kapattık:)
Maşallah hepsinesağlıkla gelsinler..
Çok geçmiş olsun canım nasıl oldun şimdiBayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...
Evet canim birde oğlum var 5 buçuk yaşında çok şükür birde kızım olacak. sağlıkla gelsin hepimizin bebisiBenimde gobegim olmustu gecen hafta, bisl zeytinyagi ve bebeyagi sürüp, ictigim suyu iki katina çıkardım. bu hafta kalmadi şükür. sanirim su az icince ne sursek cok fayda etmiyor
Ben de hissetmiyorum ya hatta eskiden nerde oldugunu farkederdim artik onu da edemiyorum, gobegim hiç çıkmadı henüz, bazen hamile degilmisim de kendi kendime uyduruyomusum gibi geliyor
gözünaydin canim bir de oglun vardi yanlış hatirlamiyorsam degil mi? ne guzel ikisini de tatmis olcaksinn. saglikla gelsin minik prenses
Geçmiş olsun canım insallah önemli birşey yoktur. hayırlı haberlerini bekliyoruzBayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...
Canım bende de oluyor sıklıkla inşallah ciddi bir şey değildir. Her şey güzel olur hiç aklına kötü şeyler getirme. Durumundan bizi haberdar et canım.Bayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...
O zaman her şey yolunda canım inşallah çatlaklar çok olmaz.baya çok su içiyorum lieracı da aksatmıyorum.çok sık da banyo yapmıyorum üşütücem korkusuyla. argan yağına da bakıcam gittiğimde. tavsiyelerin için çok teşekkürler canım :)
Ay ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum iyice ya.bugün 17. Haftam bitiyor.dahada bir hafta var muayenem
e.az önce nette gördüm ikili testinde serbest betahcgb si 50 nin altında çıkan erkek üstünde çıkanın kızı oluyormuş genelde.benim kızımda tutmamış baktım az önce ama yinede merak ettim.sizlerin betalarıyla cinsiyetleri tutuyormu bebeklerin?
Ay ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum iyice ya.bugün 17. Haftam bitiyor.dahada bir hafta var muayeneme.az önce nette gördüm ikili testinde serbest betahcgb si 50 nin altında çıkan erkek üstünde çıkanın kızı oluyormuş genelde.benim kızımda tutmamış baktım az önce ama yinede merak ettim.sizlerin betalarıyla cinsiyetleri tutuyormu bebeklerin?
Canım geçmiş olsun evham insana hiç yaramıyor kendini de bebeğini de hiç istemeyerek de olsa yordun. Ama insan tabiatı gereği çok farklı bazen bir yerde gördüğümüz duyduğumuz dikkate almadığımızı sandığımız zamanlarda bile Zihni'mize nakış gibi işleniyor bu stres kaynakları. Kendi kendini rahatlatmaya çalış canım. Her şey yoluna girecektir. Annelik demek ki böyle bir şey canım.Bayanlar eve dondum simdi ama omrumden omur gitti. Suyum geldi sandim. Muayene ve ultrason temiz cikti. Doktor sivilarin gebelikte iyice yogunlugunu kaybettigini hatta su gibi olabilecegini soyledi. Burda konusmustuk ama az olmayinca korktum. Gece hic uyumadim hala agliyorum. Iyice duygusallastim. Allah bir daha gostrrmesin. Evham kralicesi oldum kesin psikologa gitmem lazim. Bu arada esimin arkadasinin bu haftalarda suyu gelmisti. Cok etkilenmisim meger...
Aynen canim bilincaltimda yer etmis.dusunmesem de. Sabir cok onemli, keske cok yakinimda tecrubeli bir anne olsaydi soracagim. Yalnizim ve ilk ilerleyen gebeligim. Farkina vardim ki minik deren'e (kelebegimin mustakbel adi) cooook baglanmisim. Annelik cilgin bir sey. Gozlerimde her zaman akmaya hazir bir kac damla var hazirda....Canım geçmiş olsun evham insana hiç yaramıyor kendini de bebeğini de hiç istemeyerek de olsa yordun. Ama insan tabiatı gereği çok farklı bazen bir yerde gördüğümüz duyduğumuz dikkate almadığımızı sandığımız zamanlarda bile Zihni'mize nakış gibi işleniyor bu stres kaynakları. Kendi kendini rahatlatmaya çalış canım. Her şey yoluna girecektir. Annelik demek ki böyle bir şey canım.
Bir yandan endişelnirken bir yandan da sabretmesi gerekiyormuş annenin.
İyi geceler canımm... Bizim cimcime de 2 gündür dışarıdan hissedilecek ölçüde hareketli baya tekme atıyor sanırım , 170 gram ama maşallahı var..Söylesem inanmazlar dedim dün akşam vurmaya başladı annem elini koydu ve hissetti. Çok erken değil mi yaa.. Folikasitten midir nedir bu ne güç kuvvet. İlerleyen aylarda ne yapacağız :)) korkarım bizimki tekmeyle karnımdan dışarı fırlayacak :)) doğumda yeni yöntem :))
Adı da pek güzelmiş Allah bağışlasın maşallah Diyelim. Artık en büyük tecrübe sensin kendine canım. Deren seni artık sadece mutluluktan ağlatsın annesi.Aynen canim bilincaltimda yer etmis.dusunmesem de. Sabir cok onemli, keske cok yakinimda tecrubeli bir anne olsaydi soracagim. Yalnizim ve ilk ilerleyen gebeligim. Farkina vardim ki minik deren'e (kelebegimin mustakbel adi) cooook baglanmisim. Annelik cilgin bir sey. Gozlerimde her zaman akmaya hazir bir kac damla var hazirda....
Hiç tahminde bulundu mu cnm doktorun benim betahcg 38 en son erkek demişti doktorum eğer salı günü kesinleşirse benimde tutmuş olucakAy ben bu cinsiyeti çok merak ediyorum iyice ya.bugün 17. Haftam bitiyor.dahada bir hafta var muayeneme.az önce nette gördüm ikili testinde serbest betahcgb si 50 nin altında çıkan erkek üstünde çıkanın kızı oluyormuş genelde.benim kızımda tutmamış baktım az önce ama yinede merak ettim.sizlerin betalarıyla cinsiyetleri tutuyormu bebeklerin?
Ohhh gözünaydın canım benim bak annesi prensesinin maşallahı varmışşşAynen canim bilincaltimda yer etmis.dusunmesem de. Sabir cok onemli, keske cok yakinimda tecrubeli bir anne olsaydi soracagim. Yalnizim ve ilk ilerleyen gebeligim. Farkina vardim ki minik deren'e (kelebegimin mustakbel adi) cooook baglanmisim. Annelik cilgin bir sey. Gozlerimde her zaman akmaya hazir bir kac damla var hazirda....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?