2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gecenin bu saatinde hepiniz mışıl mışıl uyuyor musunuz? ben niye uyuyamıyorum? uyusam bile derin dalamiyorum artık deliksiz bir uykuyu özledim . .
malesef bende de aynı durum var . hatta bulantıma uyandım . süreklı donuyorum yatakta ve uyanıyorum

baya çok su içiyorum lieracı da aksatmıyorum.çok sık da banyo yapmıyorum üşütücem korkusuyla. argan yağına da bakıcam gittiğimde. tavsiyelerin için çok teşekkürler canım :)

Bayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...

geçmiş olsun canım bazen bende de terlediğimde ıslaklık olabiliyo önemsemiyorum ama sanırım sende baya bi ıslaklık oldu.inşallah bişey yoktur güzel habeelerini bekliyoruz

Evet canim birde oğlum var 5 buçuk yaşında çok şükür birde kızım olacak. sağlıkla gelsin hepimizin bebisi

Bayanlar gece saat 2 gibi camasirimda bir islaklik hissettim. 2 tane 1 tl boyutu kadar Su akmisti ya da islanmisti. Hastaneye geldim. Kontrol altindayim. Umarim her sey guzel olur . sabaha kadar bekliycez...korkuyorum...
Geçmiş olsun canım insallah önemli birşey yoktur. hayırlı haberlerini bekliyoruz

Canım bende de oluyor sıklıkla inşallah ciddi bir şey değildir. Her şey güzel olur hiç aklına kötü şeyler getirme. Durumundan bizi haberdar et canım.

baya çok su içiyorum lieracı da aksatmıyorum.çok sık da banyo yapmıyorum üşütücem korkusuyla. argan yağına da bakıcam gittiğimde. tavsiyelerin için çok teşekkürler canım :)
O zaman her şey yolunda canım inşallah çatlaklar çok olmaz.

Canim benim beta 25 li birsey di.ama kız dedi dr.bende nub teorisi diyorlar o tuttu.çin fali tutmadi.12 haftalik ultrason kagidi vardi bebegimin nub kemigi net çıkmış.internette ki kiz nub kemigine baktigimda birebir aynıydı.bebisinin olcumlerini kızının ki ile karsilastir.ölçüm ler bibirine yakın mi.ben oglumunki ile karsilastirdigimda bu bebisiminki biraz daha küçük cikiyordu.ordan biraz hissetmiştim kiz olabileceğini

ben şimdi baktım 45 çıkmış benimki tutuyo.çin takvimi rus takvimi alyns testi hiçbiri tutmadı bende.sadece eskiden büyükler kurban bayramında koyunun başı için niyetlenirlermiş hamile kim vvarsa onun adına.ağız kısmından ikiye ayırıyolarmış başını bişeye bakıyolarmış tam bilmiyorum neye baktıklarını ama. kız erkek diye tahmin ediyolarmış.banada komşum bahsetmişti onun eltisi bakabiliyomuş ve kesinlikle yanılmıyo kime yaptıysak doğru çıktı demişti.pek iç açıcı bişey değil ama gerçekten yanılmadı 2-3 kez açmışlar hepsinde de erkek çıkmış.sadece o tuttu :)

Bayanlar eve dondum simdi ama omrumden omur gitti. Suyum geldi sandim. Muayene ve ultrason temiz cikti. Doktor sivilarin gebelikte iyice yogunlugunu kaybettigini hatta su gibi olabilecegini soyledi. Burda konusmustuk ama az olmayinca korktum. Gece hic uyumadim hala agliyorum. Iyice duygusallastim. Allah bir daha gostrrmesin. Evham kralicesi oldum kesin psikologa gitmem lazim. Bu arada esimin arkadasinin bu haftalarda suyu gelmisti. Cok etkilenmisim meger...

Canım geçmiş olsun evham insana hiç yaramıyor kendini de bebeğini de hiç istemeyerek de olsa yordun. Ama insan tabiatı gereği çok farklı bazen bir yerde gördüğümüz duyduğumuz dikkate almadığımızı sandığımız zamanlarda bile Zihni'mize nakış gibi işleniyor bu stres kaynakları. Kendi kendini rahatlatmaya çalış canım. Her şey yoluna girecektir. Annelik demek ki böyle bir şey canım.
Bir yandan endişelnirken bir yandan da sabretmesi gerekiyormuş annenin.

Aynen canim bilincaltimda yer etmis.dusunmesem de. Sabir cok onemli, keske cok yakinimda tecrubeli bir anne olsaydi soracagim. Yalnizim ve ilk ilerleyen gebeligim. Farkina vardim ki minik deren'e (kelebegimin mustakbel adi) cooook baglanmisim. Annelik cilgin bir sey. Gozlerimde her zaman akmaya hazir bir kac damla var hazirda....

Canım protein çok alıyorsunya ondan bence o güç kuvvet ete devam:)

Adı da pek güzelmiş Allah bağışlasın maşallah Diyelim. Artık en büyük tecrübe sensin kendine canım. Deren seni artık sadece mutluluktan ağlatsın annesi.

Hiç tahminde bulundu mu cnm doktorun benim betahcg 38 en son erkek demişti doktorum eğer salı günü kesinleşirse benimde tutmuş olucak

Ohhh gözünaydın canım benim bak annesi prensesinin maşallahı varmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…