- 12 Temmuz 2016
- 1.356
- 1.076
- 83
- 35
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.061
Cafe mi isletiyorsunuz? Çok güzel ya :) bende isterdim sanırım bişeyler yapıp çok insana sunmak,herkesin beğenmesi :) ne güzel bişey. Ama zorlukları vardır tabi..
Ankaradan geldiler yatili olunca yok diyemedm ama esimde bazen cok fena oluo sancim var diyorum aksama ne yemek var dio aslinda enn guzeli hamile oldugunu hissetrcn.bnde bide soyle oldu calisiorm devlet memuru olunca ohalden dolayi rapor vermediler o halde gdip calisiodm herse kismet,kismetten otede koy yok cok sukur azimli ciktida tutundu bebisim seninkide brz nazliymsyerim onlari bn
Sağlık ocağında kayıtlı canım tek dozun kalkış benim de öyle.
Maşallah ne güzel :) Öpüyorum oglusunu minicik ayaklarından :) Mıymıylar her yerde var bosver :)zorluklari esimle acilis kapanis yapmak . bazen miymiy karekterlilierin kaprisini cekmek o kadar zorki delleniyom. ama cogu kisi alisti hamile oldugum belli oldugu icin uyuklamama bile. eee tabi guzel oluyo ama bizim kahve uzerine oglumda kahveyi seviyooo icince tepki veriyoo yaramazzz
Bi arkadas var arada çaya kabul ediyoruz eşiyle. Görüyor evdeki halimi bişey yapmadigimi degil yapamadığımı. X maşallah kaprisli bir hamile. Ben böyle yapmadım çok pişmanım iyi yapiyorsun diyor. Kaprise devam diyor. Aslinda ben benimkini kapris olarak gormuyorum. Tamamen ihtiyac. Arada nazlanmak kesinlikle iyidir orasi ayri tabi:)kocalar bazen hoduk oluyo. biraz nazlanmak lazim aslindaaa ama bayan oldugumuzdan guclu duruyoruz benimkide ole sanirsin o hamileee
Walla cnm bnmkide hodukumsuuubazen cok ii oluo bazendee tam bi odun oluo yani sunu yap demesem hiccc bunuda bn yapim demez,yemek yapma yorulma dio bi gunde kalkip yumurta kirmadi
Bi arkadas var arada çaya kabul ediyoruz eşiyle. Görüyor evdeki halimi bişey yapmadigimi degil yapamadığımı. X maşallah kaprisli bir hamile. Ben böyle yapmadım çok pişmanım iyi yapiyorsun diyor. Kaprise devam diyor. Aslinda ben benimkini kapris olarak gormuyorum. Tamamen ihtiyac. Arada nazlanmak kesinlikle iyidir orasi ayri tabi:)
Ihtiyacınız varsa yardıma veya düşük tehlikesi falan yapmayın kızlar elinizden geldiğince. Akşam sen ne yaparsan o var falan veya yaptığı güzel bi yemek varsa sende şunu çok güzel yapıyorsun yapsansa yesek falan da belki kurtarir :)
Cnm benimki aynı şekilde oldu kızımda iki tane hamilelikte oldum sonra da doğumdan 4 ay sonra oldum geri kalanını unutmuşum çünkü 1 yıl sonra olmam gerekiyordu bu hamileliğimde de kalan 2 taneyi vuracaklar bende aşı kartını kaybetmiştim en son hangisini olduğumu hatırlamıyordum sağlık ocagina gittigimde bilgisayardan baktı. evet orda kayıtta var aynı sağlık ocagina devam ediyorsan bilirlerMerhabalar , geçen sene 2 doz tetenoz aşısı oldum 6 ay sonra ya da 1 yıl sonra mı ne tekrar olmam lazımdı ama gebelik sonucum yüzünden olmadım kaldı , aşı kartımda kayıp sağlık ocağında kayıt varmıdır ? Tekrar olmam gerekir mi ?
Bi arkadas var arada çaya kabul ediyoruz eşiyle. Görüyor evdeki halimi bişey yapmadigimi degil yapamadığımı. X maşallah kaprisli bir hamile. Ben böyle yapmadım çok pişmanım iyi yapiyorsun diyor. Kaprise devam diyor. Aslinda ben benimkini kapris olarak gormuyorum. Tamamen ihtiyac. Arada nazlanmak kesinlikle iyidir orasi ayri tabi:)
Ihtiyacınız varsa yardıma veya düşük tehlikesi falan yapmayın kızlar elinizden geldiğince. Akşam sen ne yaparsan o var falan veya yaptığı güzel bi yemek varsa sende şunu çok güzel yapıyorsun yapsansa yesek falan da belki kurtarir :)
aynisi benimki .sabahtan aksama ayakta durup kosturan ben bide bu halimle ama ay yoruldum diyen o . bide yoruldugumu anlamasina ragmen diyorki ne yicezzz o zaman tepsiyle kovalayasim geliyooo yeminle
Canm bnm de gaz sıkıntım var bende genelde çıkaramıyordum ama çözüm buldm , uzan ve ayaklarını karnına doğru getir gaz çıkar bu şekl :) inşallah sende işe yararGünaydın canım :)
Geçmiş olsun canım biraz panikte yapıyoruz bişey olunca psikolojik olarak çöküyor hemen sistem kan ilaçlarını güzelce iç inşallah birdaha yaşamazsın
Günaydın hanımlar benimde baş ağrılarım sürekli başımı kaldıramaz oluyorum akşam saatleri gözümden yaş geliyor ağrıdan bezi ıslatıp koyuyorum alnıma gözlerime kadar sessiz sakin karanlık odada duruyorum eşim ailem şaşırıyor bana asla yapmayacağım şeyler boş boş bi odada durmak böyle ama elden bişey gelmiyor ağrı kesici de içmiyorum doktor iç dese de , nefes alınca batmam hala geçmedi ben alıştım artık omzuma kadar çıktı ağrısı sağıma doğru yatıyorum uzanıyorum , bebeğim nerde hala anlamadım ben dokunuyorum konuşuyorum bana mısın demiyor yerini bilsem orayı okşucam ama yok zaten ben yanlara doğru aldım başımı gidiyorum karnım baya esnedi yanlara artık hafif tatlı kaşıntılar oluyor ara ara bio oil al dedim eşime de , gaz sıkıntım var genelde de çekerim bunu zaten çıkaramıyorum ben alttan gaz o sancı yapıyor bazen kıvranıyorum çıkartamamaktan kastım tam ucunda artık bıraksan bile gider benim ıkınsam da salsam da duruyor uçtadoktor buna bi çare Yok dedi
Cnm benimki aynı şekilde oldu kızımda iki tane hamilelikte oldum sonra da doğumdan 4 ay sonra oldum geri kalanını unutmuşum çünkü 1 yıl sonra olmam gerekiyordu bu hamileliğimde de kalan 2 taneyi vuracaklar bende aşı kartını kaybetmiştim en son hangisini olduğumu hatırlamıyordum sağlık ocagina gittigimde bilgisayardan baktı. evet orda kayıtta var aynı sağlık ocagina devam ediyorsan bilirler
Canm bnm de gaz sıkıntım var bende genelde çıkaramıyordum ama çözüm buldm , uzan ve ayaklarını karnına doğru getir gaz çıkar bu şekl :) inşallah sende işe yarar
Kesinlikle canim.Bende toksoplazma geçirmemişim o yüzden yemek yaparken ben hiiiç ellemiyorum mesela tutturdular bugün ( afedersiniz inşallah çanınız çekmez ) mantı yapalım oturun yapın dedim annemle eşime ben elleyemiyorum dedim bende balık istiyordum bugün aslında , mesela bulaşık falan asla ellemiyorum deterjanlara hassasiyetim var eşim de kesin elini keser eder diye elletmiyor kan sulandırıcı yüzünden ordan da kurtuldum çamaşır anca topluyorum o yaptığım bi iş bi de bi yere giderken hazırlanmam başka hiiiiiç bişey yapmıyorum gerekmedikçe yapmayacağım da ilk hamileliğim de çok çektim bu konu da tövbe dedim evde kalan misafir mi ararsın düğünden evine gelen insanları ağırlamak mı sabahın köründe evini görelim diye gelen dedikoducu akrabalara kahvaltılar gereksiz yorgunluklar yaşadım sadece , şimdi gelen arkadaşlarım olsa bile ev sizin eviniz çayı demlemiş oluyor eşi. ne istiyorsanız alın yiyin diyorum onlarda Allah razı olsun kendi evimde bana hizmet bile ediyorlar , önemli olan şuan kimsenin keyfini düşünmek değil kendimizi bebeğimizi düşünmek
Ay sen çok yasa e mi :)))) hiç güleceğim yoktu. Yapar inşallah canım. Doktora gittiğinde soyle böyle böyle yoruluyorum eşimle konussaniz bana destek olmasını söyleseniz falan desen?ise yarar belki canim.hicbisi bilmiyokiii allahin lazi
Ay sen çok yasa e mi :)))) hiç güleceğim yoktu. Yapar inşallah canım. Doktora gittiğinde soyle böyle böyle yoruluyorum eşimle konussaniz bana destek olmasını söyleseniz falan desen?ise yarar belki canim.
Hımm bu olmadı.hangi ara dicem cumbur cemaat gidiyok esimde benle odaya giriyo hemennn
Cnm sabahla akşam arasında 2 kiloya yakın oynar merak etme. gerçek kilon sabah tuvalete gittikten sonra aç karnına ve mümkün olduğunca kıyafetsiz tartildigin kilo. aksama kadar yediklerimiz hepsi midede bağırsakta birikiyor kilo gibi görünüyor. kalın kıyafetler özellikle kot pantolon falan da 1 kiloya yakın oynatiyor.Ya kizlar benim yarin kontrolum var dun sabah tartilmistim 61.2 çıktım. oh dedim sadece 500 gr almışım. az once tartildim ve 63 ciktimdoktorum kiloya fazlaca karsi bi insan. ben nasıl bi gunde 2 kilo aldim ya yarin boyle cikarsam hem kizar hem diyet verir kesin. Diyabet riskine karsi kiloya cok karsi çünkü kabizlik fln da yasamiyorum niye boyle oldu ki
Canım onlar arayacakmış ama sanırım 20. Haftadaİnşallah kayıtlıdır annemin gidip sorması lazım ben sevmiyorum orayı o da bi gitmedi sen ne zaman olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?