2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Aaa linki görmedim bir bakayım canım özelliklerine, çok araştırdım vallahi her joker mağazasında çocukları yakaladım uygulamalı anlattırdım değişik modelleri , ailenizin uzman pusetçisi kapınıza geldi.. :)))

Kizlar iki gundr yatili misafirim vardi,sanirm temizlik faln ayagim cekilio ve dkkada bir sanci girio yorgunluktandr dimi brz endişelnmeye basla9

Kizlar iki gundr yatili misafirim vardi,sanirm temizlik faln ayagim cekilio ve dkkada bir sanci girio yorgunluktandr dimi brz endişelnmeye basla9
Canim aslında hiç misafir kabul etmemek en iyisi de işte mecbur kalıyo insan bazen..
Yorulmamaya calıssaydın. Şimdi bolca dinlenmeye bak geçer canım. Sürme elini bişeye uzan.

Yaaa bide dun sanki hamile degilmism gbi o kadr yurudukki oda bni cok yordu smdi ara ara sancim gelio.cok sukur hamileligmde zorlu gecmeyince her isi bn yaparm ederm smdi ara ara ayagimda cekmee oluo sankii.sen nasil oldun kanaman vardi sanirm bnmde ilk aylarda okdr kanamam oluoduki yatarkn ayaginin altina hep biseler koy ve hic biseye uzanma

Alerjik nezleyim canim hem de nasil agrilar giriyor...birsey olmaz...ins ama pozisyon aliyorum ben en az can acimasi icin...bazen hic acimiyor.duz yatarken girer hem de cok keskin...

canım kendini çok yormamalısın hemen uzanıp dinlen iş yapma 1-2 gün.geçtiğimiz haftalarda ben kendimi çok yorduğum için sancılandım.önce hafif hafi ağrıyodu sonra dayanılmıycak şekilde bi ağrı girdi karnıma.acile gittim rahmim kasılmış bebek iyiydi çok şükür sıkışmıştı biraz rahim ağzımda kapalıydı.iğne ve serum vuruldum rahatlaması için.kendine dikkat etmelisin yaparken anlamıyosun ama acısı sonradan çıkıyo

Arada leke arada kan bazen duruyor sonra başlıyor. Bu şekilde ilerliyoruz inşallah bundan sonramiz hayır olsun :) sürekli yatıyorum zaten canım. Her ne kadar hazır yemek istemesemde eşim her zaman evde olmadigindan paket servis falan bişeyler istiyorum. Bi çorba yapıyorum 3 gün falan idare ediyor.. Bu şekilde. Hiç dışarı çıkmıyorum hastane haricinde.
Dinlen uzan bol bol sende. Boşver kabul etme misafir. Etsen de bişey yapma. Bende normalde harika sofralar kurar 4×4luk misafir agirlardim ama suan nanay yani :) en fazla çay kahve

rize usagi oldugu belli hic sevmem ama ilk horona tepki verdi yaramazzz ☺ cafe islettigimiz icin eesimle muzige ses verince cosuyooo kurban oldugummm. darisi hepimizeee
Cafe mi isletiyorsunuz? Çok güzel ya :) bende isterdim sanırım bişeyler yapıp çok insana sunmak,herkesin beğenmesi :) ne güzel bişey. Ama zorlukları vardır tabi..

Ankaradan geldiler yatili olunca yok diyemedm ama esimde bazen cok fena oluo sancim var diyorum aksama ne yemek var dio aslinda enn guzeli hamile oldugunu hissetrcn.bnde bide soyle oldu calisiorm devlet memuru olunca ohalden dolayi rapor vermediler o halde gdip calisiodm herse kismet,kismetten otede koy yok cok sukur azimli ciktida tutundu bebisim seninkide brz nazliymsyerim onlari bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…