2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
6 gün kaldı bizimde. C. tesi gidicez oglusumu görmeye. Dün maşallah hareketlerini hissettim ama bugun daha selamlasamadik oglumla :) Sürekli konuşuyorum ama bana misin demiyor :)

Merhabalar , geçen sene 2 doz tetenoz aşısı oldum 6 ay sonra ya da 1 yıl sonra mı ne tekrar olmam lazımdı ama gebelik sonucum yüzünden olmadım kaldı , aşı kartımda kayıp sağlık ocağında kayıt varmıdır ? Tekrar olmam gerekir mi ?

Canim hamilelik haberimle kan tahlili yaptirmistim sağlık ocağında. Sonuçtan önce bana da bahsetmislerdi aşı olcaksin diye ama sonuclarda gördüler ki benim ona bagisikligim varmış o değer yüksek çıktı. Öyle olunca gerek duyulmuyormus. Bence sen git bi sağlık ocağına sor belki gerek yoktur. Bana ne zaman bu aşıyı vuruldun dediler ama hatırlamıyorum bile.O zaman bi şekilde bağışıklığın olmuş demislerdi

ayrica teyzeleri bizde yuksek muzik sesi cok hosuna gidiyo kalabalik ☺ oglum diye sevdigimdede tepki veriyo. bazen unutup egildigimde içerden dha sert vuruyo. valla korkuyorum dogumdan ama sabirsiIllada bekliyom
Erkek bebeklerin ilk etapta daha çok hareketli olduğundan bahselerder ama ne kadar dogrudur bilemiyorum. Belki seninki de böyledir annesi. Benim oğlan benden alıştı herhalde.Anası sürekli yatınca oda yatıyor herhalde

Erkek bebeklerin ilk etapta daha çok hareketli olduğundan bahselerder ama ne kadar dogrudur bilemiyorum. Belki seninki de böyledir annesi. Benim oğlan benden alıştı herhalde.Anası sürekli yatınca oda yatıyor herhalde

yerim oglusumu teyzesiii.annesi gibi ayni. bazen yoruyorum onu biliyorum ama napim ole oturup su isteyecek biri degilim. dusun sabah 9 aksam 11 calisiyorumm oda benim tempoya alisti

Sağlık ocağı değiştirdim o yüzden bilmiyorum net tarih dedim biz yine de yapalım falan dedi ama ben emin olamadım testi olduğunu bilmiyordum sorayım bunu , teşekkür ederim

Sağlık ocağında kayıtlı canım tek dozun kalkış benim de öyle.

Evet ben de o konuda tam da dediğim gibi sapıklaştım

ayrica teyzeleri bizde yuksek muzik sesi cok hosuna gidiyo kalabalik ☺ oglum diye sevdigimdede tepki veriyo. bazen unutup egildigimde içerden dha sert vuruyo. valla korkuyorum dogumdan ama sabirsiIllada bekliyom
Yesinler onun minik hareketlerini maşallah ona

Canim ne guzel acillamissin sagol resimler de cok cekici :) demir hapinin karaciger uzerinde olumsuz etkisi oldugunu bilmiyordum. Ye o zaman oglusuna saglik olsun insallah

Haklısın canım beğendiğin içine sinen bulduysan al tabi, bir şey kafadan çıkmış olur. Baktıkça kafan karışır , yeni modeller gelir vs. Sonu yok yani araştırmanın ve beklemenin :)) ben aldım kafamdan çıktı şimdi başka şeyleri halletme derdindeyim

benim gibi cise gitmekten bikan varmi

Ne kadar su içiyorsun? Böbrekler iyi çalışıyor demekki ne güzel canım Ben baya rutine bağladım her sabaha karşı 1 kere mutlaka gözler kapalı vaziyette sıkışmış olarak gidiyorum , gün içinde de normal , en çok akşam su içiyorum o yüzden uykumdan uyanacak kadar geliyor mesanem beni dürtüyor :)))

Aynen videolarina yorumlarına baktım olabilir dedik eşimle. Sende travel mi aldın canım? Link attım sana inceledin mi bilmiyorum ama benden daha çok şey bildiğin kesin araba konusunda :) bi bakarsan düşüncelerini yazar misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…