2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Ay insallah ondandir canim ya ben hep dedigin gibi sabah giyinmeden tartiliyodum uzun zamandir ilk kez gun icinde tartildim bakalim yarin sabah insallah yine eskisi gibi çıkarım. tabiki kilo alicaz da bi anda durup dururken almasam iyi :)

Ay insallah ondandir canim ya ben hep dedigin gibi sabah giyinmeden tartiliyodum uzun zamandir ilk kez gun icinde tartildim bakalim yarin sabah insallah yine eskisi gibi çıkarım. tabiki kilo alicaz da bi anda durup dururken almasam iyi :)
Tabi canım mümkünse çıplak olarak sabah tuvaletten sonra tartıl hatta aynı ya da yakın saatlerde en doğru ölüçümü hep o verir.

Ayy benim de ic karnim genis sanirim ama hissetmedim hala ya off
Mahsallah sana canum

Ayyyy sevindim resmen görünce, merak ettik vallahi, çişini yaparken olsun bir ses verir insan yahuu :)) neyse iyisiniz ya şükür. Hoşgeldin tekrar aramıza. Kayınvalidene gideceğin zaman haber ver bariii :))
Hoş buldum Canım:) tekrar sizlerleyim inşallah evime geldim çok şükür:) bulantım sanki tamamen geçti bugün ilaç içmedim. Ayy gidiyor mu bu bulantılar ne

Ya kızlar benim de 4-5 gundur midem kötü.özellikle son 2 gündür.resmen yemek borumda sanki birsey var mideme dogru olan kısımda.gaz kaçağı var çok fena.cuma günkü muayene de doktor daha erken dedi.dedim belki yediğim birsey dokunuyordur.son 2 gündür akşamları kötü oluyor

İyi aksamlar kardeslerim...oglum hasta idi ishal kusmasi var ...ben de psikolojik olarak coktum..ne kadar buyurse buyusun hasta olunca icim parcalaniyor...annelik bambaska bir duygu...bi de hemen demorolize oluyorum..yardim da aliyorum ama...rabbim yalniz buyuten annelere yardim etsin ins...annelerimizin kiymetini bilelim gercekten...Hala az bulantilarim var ...rabbim baska dert vermesin.
Siz de oluyor mu cabuk demorolize oluyorum..psikologa gitsem diye dusunuyorum

Canım palamuttan soğumam aslında iyi olmuş:) çünkü hamilelere tavsiye edilmiyor yani ben öyle biliyorum çok bilmişlik yapmiyimde. Hamsi, somon, uskumru, sardalya hamilelerin yiyebildiği balıklar bende bu ara hamsi yiyorum bak palamut veya somon gibi ağır değil bence hamsiyi denemelisin:) dana eti konusunda çok haklısın bende zor yiyip zor hazmediyorum bende 10 gündür baya düzenli olarak hissediyorum bebişi gerçekten proteinin etkili olduğu düşünüyorum:) süt yoğurtta çok tüketiyorum şimdilik onlardada protein çok inşallah devam edebilirim.

Benim de ayni oglum hasta benim de bulantim var.hafif seylr ye canim...

Sende tutmamış desene.kızımda benimde 25 civarı falandı tutmadı bizdede.bu seferki hamileliğim kesenin şekli duruşu vs hep farklı.o yüzden çok kuvvetli bir şekilde erkek hissediyorum ama bazende belirtilere bağlı olmuyor işte.

Ay gerçekten feciymişen garantisi ultrasonu beklemek en iyisi:)benim kızımdada çin takvimi tutmamıştı.hani bu beta bilimsel bişeydir belki diye sormuştum

mischiefocean83 gecmis olsun canim tekrar yasatmasin Rabbim insallah. Bende ayni durumdayim gecen aksam yasadiklarimdan sonra olanlar aklima geldikce agliyorum herseyden nem kapmaya basladim. Bende sanki eskisi gibi acikmiyorum acaba bisey mi var diye akloma takilip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…