2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kakao yagi mantikliymis medical bi urun istemiorm,siz smdiden basladinz sanirm
Aslında bizim ailede hiç çatlağı olan bayan yok, benim ilk hamileligim de de olmadı ama ben yine de tedbir amaçlı kullanmaya başladım, zaten normalde de günde banyo yapan ve akabinde bütün vücudumu kremleyen biriyim onun için göbeğime de extradan çatlak kremini sürüyorum, ne olur ne olmaz diye..

Biri dün olmak üzere 2 kez kestirdim. Senelerdir hiç kullanmadigim kadar kısa suan. Ama inanılmaz rahatladım. Basımı agrıtıyordu.
Aynen canım benimde saçlarım hep upuzundu ilk defa omuzlarımda kestirdim, hamilelikten dolayı depresyona mi girdik naptik :) hiç böyle yapmazdım ama bende senin gibi inanılmaz rahatladım ve modern bir görünüme sahip oldum yeni saçlarımla mutluyum

Yarın 18. Hafta olacak hala bu Uşak oynamıyor hissetmiyorum :)
Annesi daha kemikleri çok güçlü değil hissetmemen çok normal 19 ya da 20 haftada anca hissedersin o da bir ihtimal, yavaş yavaş büyüyorlar iyice güçlenecek öyle hissedeceğiz hareketlerini

Günaydın herkese,hayırlı, sağlıklı,güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah.

Cumartesi cinsiyeti öğrenmek ve 2.bir gözden de bilgi alabilmek için farklı bir dr.gitmiştim.Kullandığım ilaçları sordu.Demir ilacını iç ama decavıtı içme dedi.benim hamilelere önerdiğim ve sevdiğim bir ilaç değil kullanmanı önermiyorum dedi.Bu dönemde demir hapı içmen yeter dedi.Kafam karıştı kızlar ya size akıl danışayım istedim.Sizler decavit içiyormusunuz?

Merhaba kızlar. Bende bugun 15m haftaya girdim kızımla :)
12. haftada doktorum yuzde yuz kız dedi. Yedigim cikolatanin etkisi oldumu bilmem ama benim kucuk kelebegim kendini hemencik gösterdi.
2li testim de sorun cikmadi. 3 luyu yaptirmaayi dusunmuyorum.
17 sinde rendavum var ve gunler gecmek bilmiyor. cok ozledim.kelebegimi :))
Buarada hamile kalmadan once kilo alip vermem cok oldugu icin hep catlaklarim olusmustu. eminim yine olucak. ben sadece zeytinyagi surmeye basladim. yeterli olurmu sizce. yokaa baska.ne yaglarini onerirsiniz :)

Günaydin.
Benim doktorum degerlerimin iyi oldugunu, decavitide 3 gunde 1 kullanmami soyledi.
Suan sadece onu iciyorum mesela.

Günaydın Kızlar akşam yine bel ağrım oldum eşim endişelenip acile götürdü uykudan yeni kalkmış ve sanırım yeni mezun olmuş bi doktor baktı sıkıntı görmedi hamilelikten dedi cinsiyeti kesinleşmedi bakabilirmsnz dedik bacakları birbirine geçmiş önünede kordonu almış uyuyodu uyandıramadı dr kendi doktorum 13te kız gbi 15 te erkek demişti dünki doktorda açmadı bişi göremedim kız gbi bu iş fal bakmak gbi dedi ne saçma aklım karıştıı yaa sürekli değişiyo bizimki

banada decativi önermedi. Gyno ferro sanol bunu içmen yeterli dedi. içinde demir folikasit ve b12 var

Canım peki şu her yerden destekli olan mı? Varsa foto yollayabilir misin? Fiyatı ne kadar?

https://hamileyastigim.com/urun/detay/happy-dreams-hamile-destek-yastigi .
Daha önce de yazmıştım. İki tarafı simetrik dönünce yatakda yastığa pozisyon vermek zorunda değilsin. Diğerlerinde yastığı da çeviriyorsun döndüğün yöne. Bir de twinny cuddle benimkine benziyor. Onu da düşünebilirsin. (Daha pahalı) Bana şöyle açıkladılar. Bu ikincisi daha yumuşakmış. tek https://hamileyastigim.com/urun/detay/twinny-cuddle-hamile-yastigi .

Benimkisinin kafası daha dik. Reflü için ilerde iyiymiş.
Ya ben resmen duygusal bir bağ kurdum. Forumun en deli anne adayı olmaya talibim. Yastığa bağlandım resmen. Töğbe Töğbe reklam gibi oldu. Ama tipik yengeç burcuyum bağlanmam zor olmuyor. Ben çok rahat ettim. Diğer türlü normal yastıklar kullanıyordum. Dönerken düşüyordu yataktan. Karanlıkta bul da tekrar yatağa koy. Eşim uyanıyordu (çünkü bir şeyleri deviriyordum masa ışığını açıp da yastığı bulacağım diye , içinden kızıyordu tabi)benim uykum kaçıyordu. Herkese şart olmayabilir tabi. Kullanmadan 9 ayı rahat geçirenler de var. Ama benim belim sorunlu olduğu için gece uykuma faydası oldu.
Detaylı yazdım biraz :)
Sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…