2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın nisan annişleriiiiii Haftasonu giremedim hiç baya kaynatymışsınız

Öncelikle nifty sonucum çıktı ve temiz
Cumartesi doktora gittik boyumuz yaklaşık 20 cm ve kilomuzda 240 gr olmuş. Sat a göre 17+3 tüm ama oğluş 18+4 çıktı. Yani hala 1 hafta önden gitmeye devam ediyor. Tahmini doğum tarihi ultrason kağıdında 29 Mart görünüyordu. Ama ben sezaryen düşündüğüm için 20 Mart civarında doğum yaparım diye düşünüyorum eğer daha erkenden bir sıkıntı çıkmazsa. Çok hareketliydi oğluşum, doktorumuz kalp sesini dinletecekti devamlı kaçtı. Adamcağız çok uğraştı ama çok az dinleyebildik. Çok duygulandım valla doktor çıkışı bir ağlama geldi tutamadım kendimi

Dün misafirim vardı yemekli. Eşim sağ olsun hiç bir şey yaptırmadı. Sadece salatayı yaptım. Bütün servisi de kendisi yaptı. Kocaman bir öpücüğü hak etti Geçen hafta sağlam bir kavga etmiştik onun etkileri bunlar sanırım. Annesi ve babasını çağırmak istiyordu 1 hafta bizde kalsınlar diye. Tabi kıyameti kopardım. "Hamileyim ben görmüyomusun bu halde nasıl yatılı misafir çağırmayı düşünürsün. Şu anda anneme ihtiyacım var ben onu bile çağırmıyorum. İkimize zor yetiyorum, ses çıkarmıyorum diye daha da üstüme gelmeye çalışıyorsun ayıp" dedim. Ama böyle sakin sakin değil baya bir bağırdım çağırdım ağlama krizlerine girdim. Hemen sakinleştirdi çocuğa bir şey olcak ağlama falan dedi. Bende çocuğu düşünsen kimseyi çağırmayı düşünmezdin dedim. Kısaca ben olayı büyüttüm ama işe yaramış. 1 haftadır evde herşeyi o yapıyor. Daha önce yardım ediyordu sadece. Demek ki biraz cadılık yapmak gerekiyormuş

Hamile yastığı alanlar olmuş. Ben de düşünüyorum kullananlar memnunsa bende sipariş vereceğim. Geceleri çok dönüyorum ben ya. Sağa yatıyorum omzum uyuşuyor sonra sola dön. Orası uyuşuyor bu sefer diğer tarafa derken bütün gece dönüyorum.

Ben de bakim bunlara. Sağol canım

Bir şey sorucam bu yastığın büyüklüğü nasıl? Yatakta çok yer kaplıyor mu?

Citolesgen canım bizim isim hanemize deren yazar mısın?
Dün kendime yok yok Deren tosbiğine :) ilk armağanını aldım. Tweety Peluşu...Önce anne sarılıp sevecek- nasipse sonra yavrusu. Bu arada erken belki ama ben öğrendim paylaşayım dedim. Al sense test diye bir şey varmış. Olur da akıntıyla bebeğin sıvısını karıştırırsak ya da ilerde doğuma doğru lazım olabiliyormuş. Farkı ayırt etmemize yardımcı oluyormuş. Mutlaka muadilleri de vardır. Ben yarın tekrar doktora gideceğim. Doktor ihtiyatlı olmak için ultrasonla takip edecekmiş.

Herkese günaydınlar Bugün en yoğun günüm 7 saat ders ve nöbet var yani tüm gün ayaktayım umarım kolay geçer ,kızlar ben sabah çıkarması ve gün boyu bulantısı devam eden bir hamileyim yemek azıcık yiyebiliyorum yedikten sonra da halsiz kalıyorum yatıp uzanmasam kendime gelemiyorum sizlerde de var mı aynı sıkıntı??

Bir şey diyim mi yan yatınca sırtında (arkanda) bir yastık bacak aranda bir yastık olunca o daha fazla yer kaplıyor. Bu o kadar da kaplamıyor.
O zaman iyimiş. Canlı olarak görmedim çünkü cumartesi civil e baktım yoktu. Netten bakıyorum hep büyük gibi duruyor o yüzden karar verememiştim. Sipariş vereyim bari. Teşekkür ederim

o decavit denen ilac beni mahvetti oglumda sevmedi hareketleri bile azalmisti. d vitaminini gidalardan alin derim. doktorda ara verelim dedi.

Gunaydin kizlar, bugun kontrolüm vardı, ekrani acar acmaz pipiyi gördük. Citolesgen bizim cinsiyetimizi ve adimizi eklermisin? adi alp olcak inşallah. hamile pilatesini sordum hareket olsun dersen git, normal doguma nefes egzersizleri dışında katkisi yok dedi. catlak icin badem yagi ve zeytinyağı disinda biseye gerek yok catlicaksan en pahali krem bile engel.olamaz bunlar dogal en azindan dedi. bel agrisi icinse korse takabilirsin dedi onun dışında ne yazikki yapilabilcek bisey yokmuş. bel fitigim var benim agrim biraz fazla o yüzden. onun disinda bebis 16. haftayi bitirdi normalde bugun ultrasonda 17+3 çıktı, besleyemiyosun diyen kayinvalideme selam olsun. 14 cm ve 170 gr mis. uclu taramaya gerek duymadi doktorum. Bunun dışında da bas agrisini soracaktım onu unuttum. bi dahaki.kontrole artık

Canim benim doktorum da vitamin taraftari degil
12. haftada sormustum ben duzenli beslendikten sonra gerwk yok vitamin haplari hep kimyasal dedi
netten de baktim arastirdim cogu doktor vitamin degerleri iyiyse vitamin hapi onermiyor ama maalesef bazi doktorlar degerlere bakmadab aliskanliktan hap ywzip geciyor tabii kimisi duzgunce degere bakip veriyor onlari ayri tutuyorum

o decavit denen ilac beni mahvetti oglumda sevmedi hareketleri bile azalmisti. d vitaminini gidalardan alin derim. doktorda ara verelim dedi.

Canım ya söylediğin iyi oldu.Bende ilk günden beri nedense ısınamadım,çok düzenli kullanmamıştım.Dr. bende tavsiye etmiyorum deyince iyi soğudum.Sağol

ohhh bir oğlumuz daha oluyor. hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…