- 26 Eylül 2014
- 479
- 744
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.141
Canım yatarken yan dönünce( aç iken veya yeni yemişken) daha çok hissediliyor olabilir mi denesene?Yarın 18. Hafta olacak hala bu Uşak oynamıyor hissetmiyorum:)
Yuppi :)Kızlar günaydın,
Nifty test sonucum çıktı,temiz herhangi bir sıkıntı yok çok şükür :)
Ben de bakim bunlara. Sağol canımhttps://hamileyastigim.com/urun/detay/happy-dreams-hamile-destek-yastigi .
Daha önce de yazmıştım. İki tarafı simetrik dönünce yatakda yastığa pozisyon vermek zorunda değilsin. Diğerlerinde yastığı da çeviriyorsun döndüğün yöne. Bir de twinny cuddle benimkine benziyor. Onu da düşünebilirsin. (Daha pahalı) Bana şöyle açıkladılar. Bu ikincisi daha yumuşakmış. tek https://hamileyastigim.com/urun/detay/twinny-cuddle-hamile-yastigi .
Benimkisinin kafası daha dik. Reflü için ilerde iyiymiş.
Ya ben resmen duygusal bir bağ kurdum. Forumun en deli anne adayı olmaya talibim. Yastığa bağlandım resmen. Töğbe Töğbe reklam gibi oldu. Ama tipik yengeç burcuyum bağlanmam zor olmuyor. Ben çok rahat ettim. Diğer türlü normal yastıklar kullanıyordum. Dönerken düşüyordu yataktan. Karanlıkta bul da tekrar yatağa koy. Eşim uyanıyordu (çünkü bir şeyleri deviriyordum masa ışığını açıp da yastığı bulacağım diye , içinden kızıyordu tabi)benim uykum kaçıyordu. Herkese şart olmayabilir tabi. Kullanmadan 9 ayı rahat geçirenler de var. Ama benim belim sorunlu olduğu için gece uykuma faydası oldu.
Detaylı yazdım biraz :)
Sevgiler,
Bir şey sorucam bu yastığın büyüklüğü nasıl? Yatakta çok yer kaplıyor mu?https://hamileyastigim.com/urun/detay/happy-dreams-hamile-destek-yastigi .
Daha önce de yazmıştım. İki tarafı simetrik dönünce yatakda yastığa pozisyon vermek zorunda değilsin. Diğerlerinde yastığı da çeviriyorsun döndüğün yöne. Bir de twinny cuddle benimkine benziyor. Onu da düşünebilirsin. (Daha pahalı) Bana şöyle açıkladılar. Bu ikincisi daha yumuşakmış. tek https://hamileyastigim.com/urun/detay/twinny-cuddle-hamile-yastigi .
Benimkisinin kafası daha dik. Reflü için ilerde iyiymiş.
Ya ben resmen duygusal bir bağ kurdum. Forumun en deli anne adayı olmaya talibim. Yastığa bağlandım resmen. Töğbe Töğbe reklam gibi oldu. Ama tipik yengeç burcuyum bağlanmam zor olmuyor. Ben çok rahat ettim. Diğer türlü normal yastıklar kullanıyordum. Dönerken düşüyordu yataktan. Karanlıkta bul da tekrar yatağa koy. Eşim uyanıyordu (çünkü bir şeyleri deviriyordum masa ışığını açıp da yastığı bulacağım diye , içinden kızıyordu tabi)benim uykum kaçıyordu. Herkese şart olmayabilir tabi. Kullanmadan 9 ayı rahat geçirenler de var. Ama benim belim sorunlu olduğu için gece uykuma faydası oldu.
Detaylı yazdım biraz :)
Sevgiler,
Bir şey diyim mi yan yatınca sırtında (arkanda) bir yastık bacak aranda bir yastık olunca o daha fazla yer kaplıyor. Bu o kadar da kaplamıyor.Bir şey sorucam bu yastığın büyüklüğü nasıl? Yatakta çok yer kaplıyor mu?
O zaman iyimiş. Canlı olarak görmedim çünkü cumartesi civil e baktım yoktu. Netten bakıyorum hep büyük gibi duruyor o yüzden karar verememiştim. Sipariş vereyim bari. Teşekkür ederimBir şey diyim mi yan yatınca sırtında (arkanda) bir yastık bacak aranda bir yastık olunca o daha fazla yer kaplıyor. Bu o kadar da kaplamıyor.
Teşekür ederiz teyzesi ne güzel aciklamissin :)Annesi daha kemikleri çok güçlü değil hissetmemen çok normal 19 ya da 20 haftada anca hissedersin o da bir ihtimal, yavaş yavaş büyüyorlar iyice güçlenecek öyle hissedeceğiz hareketlerini
Teşekkür ederim canım. Bütün bebişlerimiz sağlıklı olsun patır patır sırayla kucağımıza alalım inşallah
Canim sağ tarafa dönünce iki defa bi kıpırtı gibi oldu ama bagirsak yada gaz dedim çünkü farklı bir oynama gibi gelmediCanım yatarken yan dönünce( aç iken veya yeni yemişken) daha çok hissediliyor olabilir mi denesene?
Günaydın herkese,hayırlı, sağlıklı,güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah.
Cumartesi cinsiyeti öğrenmek ve 2.bir gözden de bilgi alabilmek için farklı bir dr.gitmiştim.Kullandığım ilaçları sordu.Demir ilacını iç ama decavıtı içme dedi.benim hamilelere önerdiğim ve sevdiğim bir ilaç değil kullanmanı önermiyorum dedi.Bu dönemde demir hapı içmen yeter dedi.Kafam karıştı kızlar ya size akıl danışayım istedim.Sizler decavit içiyormusunuz?
Dun cok sancim vardi bgn dr.a geldik cok sukur iyiyms uyuyoduu,Citolesgen erkek bi bebisim olucakmis listeye eklersen sevinirm istanbul 30 1.bebis 8 temmuzda son adet
Günaydın herkese,hayırlı, sağlıklı,güzel haberler aldığımız bir hafta olsun inşallah.
Cumartesi cinsiyeti öğrenmek ve 2.bir gözden de bilgi alabilmek için farklı bir dr.gitmiştim.Kullandığım ilaçları sordu.Demir ilacını iç ama decavıtı içme dedi.benim hamilelere önerdiğim ve sevdiğim bir ilaç değil kullanmanı önermiyorum dedi.Bu dönemde demir hapı içmen yeter dedi.Kafam karıştı kızlar ya size akıl danışayım istedim.Sizler decavit içiyormusunuz?
o decavit denen ilac beni mahvetti oglumda sevmedi hareketleri bile azalmisti. d vitaminini gidalardan alin derim. doktorda ara verelim dedi.
Hayırlısı olsun cnm daha önce tahminde bulunmuşmuydu doktorunDun cok sancim vardi bgn dr.a geldik cok sukur iyiyms uyuyoduu,Citolesgen erkek bi bebisim olucakmis listeye eklersen sevinirm istanbul 30 1.bebis 8 temmuzda son adet
ohhh bir oğlumuz daha oluyor. hayırlı olsun canımGunaydin kizlar, bugun kontrolüm vardı, ekrani acar acmaz pipiyi gördük.Citolesgen bizim cinsiyetimizi ve adimizi eklermisin? adi alp olcak inşallah. hamile pilatesini sordum hareket olsun dersen git, normal doguma nefes egzersizleri dışında katkisi yok dedi. catlak icin badem yagi ve zeytinyağı disinda biseye gerek yok catlicaksan en pahali krem bile engel.olamaz bunlar dogal en azindan dedi. bel agrisi icinse korse takabilirsin dedi onun dışında ne yazikki yapilabilcek bisey yokmuş. bel fitigim var benim agrim biraz fazla o yüzden. onun disinda bebis 16. haftayi bitirdi normalde bugun ultrasonda 17+3 çıktı, besleyemiyosun diyen kayinvalideme selam olsun. 14 cm ve 170 gr mis. uclu taramaya gerek duymadi doktorum. Bunun dışında da bas agrisini soracaktım onu unuttum. bi dahaki.kontrole artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?