- 12 Mayıs 2007
- 989
- 486
- 303
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.161
Canim benim doktorum da vitamin taraftari degil
12. haftada sormustum ben duzenli beslendikten sonra gerwk yok vitamin haplari hep kimyasal dedi
netten de baktim arastirdim cogu doktor vitamin degerleri iyiyse vitamin hapi onermiyor ama maalesef bazi doktorlar degerlere bakmadab aliskanliktan hap ywzip geciyor tabii kimisi duzgunce degere bakip veriyor onlari ayri tutuyorum
Gözün aydın canım. Senin oğluşta koşturarak öncen gidiyor desene. Çok sıkılgan bu erkekler bir an önce 9 ayı bitirip çıkmak istiyorlarGunaydin kizlar, bugun kontrolüm vardı, ekrani acar acmaz pipiyi gördük.Citolesgen bizim cinsiyetimizi ve adimizi eklermisin? adi alp olcak inşallah. hamile pilatesini sordum hareket olsun dersen git, normal doguma nefes egzersizleri dışında katkisi yok dedi. catlak icin badem yagi ve zeytinyağı disinda biseye gerek yok catlicaksan en pahali krem bile engel.olamaz bunlar dogal en azindan dedi. bel agrisi icinse korse takabilirsin dedi onun dışında ne yazikki yapilabilcek bisey yokmuş. bel fitigim var benim agrim biraz fazla o yüzden. onun disinda bebis 16. haftayi bitirdi normalde bugun ultrasonda 17+3 çıktı, besleyemiyosun diyen kayinvalideme selam olsun. 14 cm ve 170 gr mis. uclu taramaya gerek duymadi doktorum. Bunun dışında da bas agrisini soracaktım onu unuttum. bi dahaki.kontrole artık
Canım ya söylediğin iyi oldu.Bende ilk günden beri nedense ısınamadım,çok düzenli kullanmamıştım.Dr.da bende tavsiye etmiyorum deyince iyi soğudum.Sağol
Valla ben çok beğenmedim şuanki saçımi ne yalan söyliyim :)) Ama çok rahatladı kafam. Bu daha iyi. Sıktı beni o saçlar ya az uzasın yine kestiririm :)Aynen canım benimde saçlarım hep upuzundu ilk defa omuzlarımda kestirdim, hamilelikten dolayı depresyona mi girdik naptik :) hiç böyle yapmazdım ama bende senin gibi inanılmaz rahatladım ve modern bir görünüme sahip oldum yeni saçlarımla mutluyum
Doktorumuz erkeğe benziyor dedi bize de kesin sonuç 23 Kasım da bana göre fark etmez de eşim sabırsızKızlar yanlış saymadıysam eğer tabloda şuanki duruma göre;
Kız Bebiş sayısı :24
Erkek Bebiş sayısı :27
Maşallah canım hayırlı olsun :)Gunaydin kizlar, bugun kontrolüm vardı, ekrani acar acmaz pipiyi gördük.Citolesgen bizim cinsiyetimizi ve adimizi eklermisin? adi alp olcak inşallah. hamile pilatesini sordum hareket olsun dersen git, normal doguma nefes egzersizleri dışında katkisi yok dedi. catlak icin badem yagi ve zeytinyağı disinda biseye gerek yok catlicaksan en pahali krem bile engel.olamaz bunlar dogal en azindan dedi. bel agrisi icinse korse takabilirsin dedi onun dışında ne yazikki yapilabilcek bisey yokmuş. bel fitigim var benim agrim biraz fazla o yüzden. onun disinda bebis 16. haftayi bitirdi normalde bugun ultrasonda 17+3 çıktı, besleyemiyosun diyen kayinvalideme selam olsun. 14 cm ve 170 gr mis. uclu taramaya gerek duymadi doktorum. Bunun dışında da bas agrisini soracaktım onu unuttum. bi dahaki.kontrole artık
Israrla söylüyorum kızım da da hiç vitamin kullanmadım şimdi de Allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı büyüyorkaraciger enzinlerim yukseldi o decavitten. bide afedersin kabizlik siyah dışkı şişkinlik . esimde kizdi hatta kend kendine kayinvalidemde doktor cocuk gelisimi iyi derse icme bi daha demişti . ama esim icmiyosun dedi. bende kesmeye bahane ariyordum satençünkü yeterince vitamin aliyorum meyvelerden. salak doktorum meyveyi kes demisti bana . kan degerlerinden sonra oda ara verelim dedi. meyvenin ne zarari var cok biliyoarrr
Doktorumuz erkeğe benziyor dedi bize de kesin sonuç 23 Kasım da bana göre fark etmez de eşim sabırsız
Amiiin hepimizin ki inşallah teşekkür ederimGönlünüze göre olsun ,sağlıkla gelsin inşAllah
Canım bağırsak hareketi benim de çok, bence tüm hamilelerde vardır. Ama yan dönünce sanki oynuyor. Bilemedim...Canim sağ tarafa dönünce iki defa bi kıpırtı gibi oldu ama bagirsak yada gaz dedim çünkü farklı bir oynama gibi gelmedi
Hayırlı olsun güzelim :)Gunaydin kizlar, bugun kontrolüm vardı, ekrani acar acmaz pipiyi gördük.Citolesgen bizim cinsiyetimizi ve adimizi eklermisin? adi alp olcak inşallah. hamile pilatesini sordum hareket olsun dersen git, normal doguma nefes egzersizleri dışında katkisi yok dedi. catlak icin badem yagi ve zeytinyağı disinda biseye gerek yok catlicaksan en pahali krem bile engel.olamaz bunlar dogal en azindan dedi. bel agrisi icinse korse takabilirsin dedi onun dışında ne yazikki yapilabilcek bisey yokmuş. bel fitigim var benim agrim biraz fazla o yüzden. onun disinda bebis 16. haftayi bitirdi normalde bugun ultrasonda 17+3 çıktı, besleyemiyosun diyen kayinvalideme selam olsun. 14 cm ve 170 gr mis. uclu taramaya gerek duymadi doktorum. Bunun dışında da bas agrisini soracaktım onu unuttum. bi dahaki.kontrole artık
https://hamileyastigim.com/urun/detay/happy-dreams-hamile-destek-yastigi .
Daha önce de yazmıştım. İki tarafı simetrik dönünce yatakda yastığa pozisyon vermek zorunda değilsin. Diğerlerinde yastığı da çeviriyorsun döndüğün yöne. Bir de twinny cuddle benimkine benziyor. Onu da düşünebilirsin. (Daha pahalı) Bana şöyle açıkladılar. Bu ikincisi daha yumuşakmış. tek https://hamileyastigim.com/urun/detay/twinny-cuddle-hamile-yastigi .
Benimkisinin kafası daha dik. Reflü için ilerde iyiymiş.
Ya ben resmen duygusal bir bağ kurdum. Forumun en deli anne adayı olmaya talibim. Yastığa bağlandım resmen. Töğbe Töğbe reklam gibi oldu. Ama tipik yengeç burcuyum bağlanmam zor olmuyor. Ben çok rahat ettim. Diğer türlü normal yastıklar kullanıyordum. Dönerken düşüyordu yataktan. Karanlıkta bul da tekrar yatağa koy. Eşim uyanıyordu (çünkü bir şeyleri deviriyordum masa ışığını açıp da yastığı bulacağım diye , içinden kızıyordu tabi)benim uykum kaçıyordu. Herkese şart olmayabilir tabi. Kullanmadan 9 ayı rahat geçirenler de var. Ama benim belim sorunlu olduğu için gece uykuma faydası oldu.
Detaylı yazdım biraz :)
Sevgiler,
takvimdeki bebek ölçü ve kilosu benimkinde tutmuyor. benimki daha büyük çıkıyor genelde. yemek konusunda bende senin yediklerini yiyorum. vitaine gelince doktoruna sormadan alma canımhayal_masal sg26 tebrik ederim kızlar ikinizide :))
Genel bir soru sorayım kızlar bu hamilelik takvimimizin altında ortalama boy kilo varya bebislerimizin o doğru mu sizce? Sizinki onunla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda? Yani orda atıyorum 15 cm yazıyorsa ultrasonda 18 cm veya 12 cm gibi oluyor mu? Ben demir hapı vs icemiyorum doktorum vermiyor kabiz olmamam gerekiyormus benim. Yumurta peynir et balık hersey yiyorum. Ama demir hapı acaba daha mı iyi besliyor bilemiyorum.
O yazıyla yine uyumlu çıkıyor çok şükür bebis. Besleyememis olmak istemiyorum oglusumu. Kuruyemiş falanda yiyorum hergün. Yoğurt,süt veya kefil mutlaka günde birisini tüketiyorum. Yaptığınız başka bişey var mı?
hayal_masal sg26 tebrik ederim kızlar ikinizide :))
Genel bir soru sorayım kızlar bu hamilelik takvimimizin altında ortalama boy kilo varya bebislerimizin o doğru mu sizce? Sizinki onunla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda? Yani orda atıyorum 15 cm yazıyorsa ultrasonda 18 cm veya 12 cm gibi oluyor mu? Ben demir hapı vs icemiyorum doktorum vermiyor kabiz olmamam gerekiyormus benim. Yumurta peynir et balık hersey yiyorum. Ama demir hapı acaba daha mı iyi besliyor bilemiyorum.
O yazıyla yine uyumlu çıkıyor çok şükür bebis. Besleyememis olmak istemiyorum oglusumu. Kuruyemiş falanda yiyorum hergün. Yoğurt,süt veya kefil mutlaka günde birisini tüketiyorum. Yaptığınız başka bişey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?