2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Aynen dediğin gibi, son gittiğim dr. da kimyasal olduğunu ve çok yüksek oranda vitamin içerdiğini söyledi.Kafam karışmıştı ama yazılanları okuyunca içmeme kararı verdim.Teşekkür ederim

Gözün aydın canım. Senin oğluşta koşturarak öncen gidiyor desene. Çok sıkılgan bu erkekler bir an önce 9 ayı bitirip çıkmak istiyorlar

Canım ya söylediğin iyi oldu.Bende ilk günden beri nedense ısınamadım,çok düzenli kullanmamıştım.Dr.da bende tavsiye etmiyorum deyince iyi soğudum.Sağol

karaciger enzinlerim yukseldi o decavitten. bide afedersin kabizlik siyah dışkı şişkinlik . esimde kizdi hatta kend kendine kayinvalidemde doktor cocuk gelisimi iyi derse icme bi daha demişti . ama esim icmiyosun dedi. bende kesmeye bahane ariyordum satençünkü yeterince vitamin aliyorum meyvelerden. salak doktorum meyveyi kes demisti bana . kan degerlerinden sonra oda ara verelim dedi. meyvenin ne zarari var cok biliyoarrr

Valla ben çok beğenmedim şuanki saçımi ne yalan söyliyim :)) Ama çok rahatladı kafam. Bu daha iyi. Sıktı beni o saçlar ya az uzasın yine kestiririm :)

Maşallah canım hayırlı olsun :)

Israrla söylüyorum kızım da da hiç vitamin kullanmadım şimdi de Allahıma şükürler olsun bebişim sağlıklı büyüyor doktor yazdı yine de almadım her gidişimde doktor şimdiye kadar ne yaptıysan devam et diyor sebzeciyim ben meyve sebzeden vazgeçemem bir et yersem 3 sebze yerim her ilacın yan etkisi var biraz kendi doktorunuz olun lütfeeen

Hayırlı olsun güzelim :)

Günaydın hanımlar doktorum bugün gidiyor diye son kontrolleri ve 4 ki yaptı ultrasyonda herşey iyiydi şükür 160 gr olmuş minnoş çok kibar bir kız dedi ben hareket hissetmiyorum dedim baya hareketli ama daha erken dedi kan sonucu da 1 hafta sonra çıkıcak 16+5 ultrasyon ile sat aynı şükür

hayal_masal sg26 tebrik ederim kızlar ikinizide :))

Genel bir soru sorayım kızlar bu hamilelik takvimimizin altında ortalama boy kilo varya bebislerimizin o doğru mu sizce? Sizinki onunla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda? Yani orda atıyorum 15 cm yazıyorsa ultrasonda 18 cm veya 12 cm gibi oluyor mu? Ben demir hapı vs icemiyorum doktorum vermiyor kabiz olmamam gerekiyormus benim. Yumurta peynir et balık hersey yiyorum. Ama demir hapı acaba daha mı iyi besliyor bilemiyorum.
O yazıyla yine uyumlu çıkıyor çok şükür bebis. Besleyememis olmak istemiyorum oglusumu. Kuruyemiş falanda yiyorum hergün. Yoğurt,süt veya kefil mutlaka günde birisini tüketiyorum. Yaptığınız başka bişey var mı?

Canım çoook teşekkür ederim öyle iyi olduki aldım ben de:) benim belimde fıtık var iyi gelecek inşallah :) N11 de gördüm aynısını aldım:))) ayy gelsin bi an önce bel ağrılarından kurtulayım:))

takvimdeki bebek ölçü ve kilosu benimkinde tutmuyor. benimki daha büyük çıkıyor genelde. yemek konusunda bende senin yediklerini yiyorum. vitaine gelince doktoruna sormadan alma canım

Hayır hatta bazen haftalar farklı oluyor benim şuan erken dönemler diye ben çok takılmıyorum kilo boy oranına ilerleyen dönemlerde daha önemli olucak gibi geliyor bana , demir yapıcı şeyler mutlaka tüket çünkü Demir senin ve bebeğin için en önemli değerlerden çocuğa oksijen taşıyan kan hücrelerinin oluşumunda falan önemli diye biliyordum bende henüz Demir hapı vitamin kullanmıyorum ama bugün tüm değerlerime bakılsın ona göre beslenme ya da ilaç takviyesini konuşalım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…