2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
takvimdeki bebek ölçü ve kilosu benimkinde tutmuyor. benimki daha büyük çıkıyor genelde. yemek konusunda bende senin yediklerini yiyorum. vitaine gelince doktoruna sormadan alma canım
Yok yok kesinlikle doktora sormadan kullanmam bişey. Benimki ordaki takvimle uyumlu çıkıyor ama bilemedim acaba ordaki oranlar mi düşük diye dedim. Çünkü sen gibi diğer arkadaslarda büyük çıkıyor diyor.Yanlış anlasilmasin amacım bebeğimi kıyaslamak değil daha anne karnından. Sadece acaba daha iyi nasıl beslerim diye düşünüyorum canım.

Demir sayımıma,değerlerime geçen hafta bakıldı canım benim.Doktor hersey normal gayet iyi dedi. Ama dediğin gibi ekstra demir yapıcı şeyleri arastirayim en iyisi.

herkese selam kızlar inşallah herkes bebeğiyle beraber iyidir önceki yazıları okuyamadım dün arkadaşlarla toplanmıştık pasta, börek ,aşureyi götürünce gece sabaha kadar uyku tutmadı baklagiller resmen mideme oturdu hamilelikte kesinlikle sağlıklı beslenmek gerekiyormuş bir kez daha anladım

ohhh bir oğlumuz daha oluyor. hayırlı olsun canım
Tesekkur ederiz teyzesii
Gözün aydın canım. Senin oğluşta koşturarak öncen gidiyor desene. Çok sıkılgan bu erkekler bir an önce 9 ayı bitirip çıkmak istiyorlar
Evet yaa smdiden sabirsizlar ogluslarimiz tesekkur ederiz canimm
sg26 gözünaydın sağlıkla gelsin oğluşun
tesekkurler teyzesi
Maşallah canım hayırlı olsun :)
Tesekkur ederiz canimm
Hayırlı olsun güzelim :)
Tesekkur ederiz kuzum
Tesekkur ederiz bizimki bu kontrole kadar gerideydi bu ay depara kalkip öne geçti ben cok takilmiyorum doktorda kontroller arasi gelişimi onemli internete takilma dedi

Bu arada merak edenler için yazayim
Cin ve rus takvimi tutmadı,
Ye eksiyi cikar ayseyi tutmadı,
Kasık ağrısı teorisi tutmadı,
Nub teorisi tutmadı,
Sadece ikili tarama beta hcg degeri 18di o tuttu
Bir de doktorumun 13. haftadaki tahmini tuttu tabi

sg26 haklısın canım. Herşeye takıl takil nereye kadar dimi doktor normal diyorsa. Zaten c.tesi yine kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

kızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak

Günaydın... İyi haftalar herkese :)
Çalışan annelere kolay gelsin rahat bir hafta olsun..

Pazartesi güne güzel başlamışız, test sonuçları güzel gelmiş, cinsiyet öğrenen anneler olmuş , haftaya da erkek bebişkolarımız çoğalarak başladık sanırım :)) gözünüzaydın maşallah miniklere sağlıkla gelsinler...

Decavitle ilgili çok olumsuz konuşulmuş ya , ben hiç ilaç içen biri değildim bir tek reglimin ilk günü 1 majezik alırdım ayda 1 defa o da ağrı olmasın diye önlem için.. Hayatımda ilk düzenli içtiğim ilaç folikasit (folbiol) oldu şimdi de decavit. Yan etkisini görmedim. Ne ağır geldi ne rahatsız etti. Her gün 1 adet içiyorum kahvaltıdan sonra. Bünyeden bünyeye değişiyor demekki. Yine de komple vitamin desteğini bırakmadan doktorunuza danışın. Yediğimiz hormonlu sebze meyvelerden, mevsiminde tüketmediğimiz her mevsim tezgahta olan meyve sebzelerden biz bile ihtiyacımız olan kadarı alamıyor olabiliriz kaldı ki 2 canlıyız bebeklerimiz de var artık..
Her ultrasonda içerde dans eden bir cimcimem var , hareketlerini de uzun süredir hissediyorum. Bu da bahsi geçen bir diğer tezi çürütüyor sanırım yine de siz bilirsiniz. Ben decavit içen anneleri düşünerek de yazdım. Birimizin doktoru tavsiye ediyor , diğeri etmiyor işte bu da işin garip kısmı..

sg26 haklısın canım. Herşeye takıl takil nereye kadar dimi doktor normal diyorsa. Zaten c.tesi yine kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Kesinlikle canim hic takma kafana. ben de demir kullanmiyorum ustune bir de hicbir et turunu tuketemiyorum, icim almiyor. balik fln zaten yiyemiyorum. meyveler yogurt sut badem ceviz en cok yediklerim. doktorun iyi diyorsa en iyisini o bilir sen hic canını sıkma

Yazını okuyunca geçen gün rastladığım karikatür geldi aklıma.. :)) dur paylaşayım.. :)))
İşte bunlar hep hormonlardan... Ben de youtubedaki kısa doğum filmlerini seyredince çok duygulanıp ağlıyorum. Elalemin çocuğu oluyor ben 2 göz 2 çeşme :))
Duygu olarak daha çok sinirli ve tahammülsüz oldum, trafikte ne kadar sakindim açar müziğimi 2 saat dur kalk giderdim ama şimdi gücüm yetse arabadan inip tüm kurallara uymayan yol vermeyen vs tipleri dövesim var! :) selektör korna minibüs şöförü gibi olduğunu farkettim:))

Eklentiler

• image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 130
Bende de duygusallik herseye Ağlıyorum. tv de film izlerken genç çocuklar kavga ediyodu canları acıdı diye bende ağladım.

Bende de duygusallik herseye Ağlıyorum. tv de film izlerken genç çocuklar kavga ediyodu canları acıdı diye bende ağladım.

Bunlar hep uydurmaca bence ya:))
Tutanlar da şansa tutuyor. Zaten yüzde 50 şans var ya kız ya erkek olacak dimi :))
Sağlıkla gelsin yavrun gözünaydın tekrar:)

Selam Cici anneler
Nasılsınız Benim ikili testim çıktı cuma günü doktorumun yaş riskin yüksek demesine rağmen sonuç negatif çok mutlu oldum maaşallah bize
Sonucunuz için sevindim yaşınız kaçtı da doktor risk yüksek olabilir diye bir yorum yaptı merak ettim

Rutin günde bir kere ağlama seansım oluyor. Ya diziye, ya reklama ya da aklıma gelen bir şeye hemen ağlamaya başlıyorum. Eşim alıştı artık ağlamaya başlayınca hemen yanıma gelip sarılıyor sakinleştiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…