- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #18.181
Yok yok kesinlikle doktora sormadan kullanmam bişey. Benimki ordaki takvimle uyumlu çıkıyor ama bilemedim acaba ordaki oranlar mi düşük diye dedim. Çünkü sen gibi diğer arkadaslarda büyük çıkıyor diyor.Yanlış anlasilmasin amacım bebeğimi kıyaslamak değil daha anne karnından. Sadece acaba daha iyi nasıl beslerim diye düşünüyorum canım.takvimdeki bebek ölçü ve kilosu benimkinde tutmuyor. benimki daha büyük çıkıyor genelde. yemek konusunda bende senin yediklerini yiyorum. vitaine gelince doktoruna sormadan alma canım
Demir sayımıma,değerlerime geçen hafta bakıldı canım benim.Doktor hersey normal gayet iyi dedi. Ama dediğin gibi ekstra demir yapıcı şeyleri arastirayim en iyisi.Hayır hatta bazen haftalar farklı oluyor benim şuan erken dönemler diye ben çok takılmıyorum kilo boy oranına ilerleyen dönemlerde daha önemli olucak gibi geliyor bana , demir yapıcı şeyler mutlaka tüket çünkü Demir senin ve bebeğin için en önemli değerlerden çocuğa oksijen taşıyan kan hücrelerinin oluşumunda falan önemli diye biliyordum bende henüz Demir hapı vitamin kullanmıyorum ama bugün tüm değerlerime bakılsın ona göre beslenme ya da ilaç takviyesini konuşalım dedim
Yok cnm ama ruyamda hep erkek bebis goruodm,arti kemik yapisndan erkek bebis oldugu belli oluodu ama tamamen bnceeHayırlısı olsun cnm daha önce tahminde bulunmuşmuydu doktorun
Tesekkur ederiz teyzesiiohhh bir oğlumuz daha oluyor. hayırlı olsun canım
Evet yaa smdiden sabirsizlar ogluslarimizGözün aydın canım. Senin oğluşta koşturarak öncen gidiyor desene. Çok sıkılgan bu erkekler bir an önce 9 ayı bitirip çıkmak istiyorlar
tesekkurler teyzesisg26 gözünaydın sağlıkla gelsin oğluşun
Tesekkur ederiz canimmMaşallah canım hayırlı olsun :)
Tesekkur ederiz kuzumHayırlı olsun güzelim :)
Tesekkur ederizhayal_masal sg26 tebrik ederim kızlar ikinizide :))
Genel bir soru sorayım kızlar bu hamilelik takvimimizin altında ortalama boy kilo varya bebislerimizin o doğru mu sizce? Sizinki onunla uyumlu çıkıyor mu ultrasonda? Yani orda atıyorum 15 cm yazıyorsa ultrasonda 18 cm veya 12 cm gibi oluyor mu? Ben demir hapı vs icemiyorum doktorum vermiyor kabiz olmamam gerekiyormus benim. Yumurta peynir et balık hersey yiyorum. Ama demir hapı acaba daha mı iyi besliyor bilemiyorum.
O yazıyla yine uyumlu çıkıyor çok şükür bebis. Besleyememis olmak istemiyorum oglusumu. Kuruyemiş falanda yiyorum hergün. Yoğurt,süt veya kefil mutlaka günde birisini tüketiyorum. Yaptığınız başka bişey var mı?
Kesinlikle canim hic takma kafana. ben de demir kullanmiyorum ustune bir de hicbir et turunu tuketemiyorum, icim almiyor. balik fln zaten yiyemiyorum. meyveler yogurt sut badem ceviz en cok yediklerim. doktorun iyi diyorsa en iyisini o bilir sen hic canını sıkmasg26 haklısın canım. Herşeye takıl takil nereye kadar dimi doktor normal diyorsa. Zaten c.tesi yine kontrolüm var bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
çok sağol canım. hemen bakıyorum yuhbiiiiiiKızlar merhaba,
e-bebek te hamile jean leri 27 tl ye düşmüş elbiselerde çok uygun. Uygun fiyat arayanlar bakabilir web sitesinde var.
kızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak
Bende de duygusallik herseye Ağlıyorum. tv de film izlerken genç çocuklar kavga ediyodu canları acıdı diye bende ağladım.kızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak
Bende de duygusallik herseye Ağlıyorum. tv de film izlerken genç çocuklar kavga ediyodu canları acıdı diye bende ağladım.kızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak
Bu arada merak edenler için yazayim
Cin ve rus takvimi tutmadı,
Ye eksiyi cikar ayseyi tutmadı,
Kasık ağrısı teorisi tutmadı,
Nub teorisi tutmadı,
Sadece ikili tarama beta hcg degeri 18di o tuttu
Bir de doktorumun 13. haftadaki tahmini tuttu tabi
Teşekkür ederim canım aynen hep bizi oyalamaca onlarBunlar hep uydurmaca bence ya:))
Tutanlar da şansa tutuyor. Zaten yüzde 50 şans var ya kız ya erkek olacak dimi :))
Sağlıkla gelsin yavrun gözünaydın tekrar:)
Sonucunuz için sevindim yaşınız kaçtı da doktor risk yüksek olabilir diye bir yorum yaptı merak ettimSelam Cici anneler
Nasılsınız Benim ikili testim çıktı cuma günü doktorumun yaş riskin yüksek demesine rağmen sonuç negatif çok mutlu oldum maaşallah bize
Rutin günde bir kere ağlama seansım oluyor. Ya diziye, ya reklama ya da aklıma gelen bir şeye hemen ağlamaya başlıyorum. Eşim alıştı artık ağlamaya başlayınca hemen yanıma gelip sarılıyor sakinleştiriyor.kızlar bişey soracağım size. sizlerde duygusallık varmı? arada o kadar çok saçma şeylere duygulanıp ağlıyorum ki. mesele geçen gün bi alışveriş merkezinin 3. yılı kutlamaları varı. değişik gösteriler yapıyorlardı ve küçük çocuklar heyecanla seyrediyordu. ben oturdum ağladım. sizde de var mı herşeye ağlamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?