2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

geçmiş olsun canım

Bende belli ederim söyleyemem satmadık diyip çıktım odadan yalandan tansiyon falan ölçtüm ağlamaklı ağlamaklı söylesem daha büyük olacaktı sorunlar ayaklanıp ev bile basardı
Şimdi tarafsız bakınca annen de haklı ama sonunda evde eşin ve senin huzurun önemli eşin istediği için satmışsınız sonuçta annen de artık kabullense iyi olacak bu durumu

bazen olabiliyo öyle aynı şeyden biri etkilenirken biri etkilenmiyo.muhtemelen köfteden olmuştur.kusmanda çok iyi olmuş.üşütmüş de olabilirsin ama.çok geçmiş olsun canım

sen daha dur ustune cis yapmayi da ogretecegim de

bazen olabiliyo öyle aynı şeyden biri etkilenirken biri etkilenmiyo.muhtemelen köfteden olmuştur.kusmanda çok iyi olmuş.üşütmüş de olabilirsin ama.çok geçmiş olsun canım
Sağol canım teşekkür ederim. Dediğin gibi ben etkilenmiş olabilirim. Malesef. Gexe gece internet i karıştırdık hamilelelrde besin zehirlenmesi diye. Ateşim cıkmadığı için hastaneye gitmedik bizdw. Kusunca geçti midemdeki bıcak saplamaları. Öyle işte canım.

sen daha dur ustune cis yapmayi da ogretecegim de

ay ben diyorum eşime. cinsiyet belli değilken biz bebişle beraber yatıcaz seni dışlıycaz diyodu bana hep, kız olcağını düşünerek.bebek erkek çıktı şimdi kozlar benim elimde.ben diyorum şimdi seni dışlıycaz tekme attırcam sana üzerine yaptırcam diyorum o da sen bi doğum yap da o zaman görüşcem ben seninle diyo.ilerde kesin bi kız çocuğu istiycek eşim :)))

Süpermiş o zaman:) çünkü Hakan bey gerçekten çok başarılı. Bende 28 kasımda göreceğim kendisini detaylıda. Umarım dilediğin gibi rahat geçirirsin hastaneden memnunmuydun? Herhangi bir problem yaşadınmo doğumda?

ateşin çıkmadığı için şanslısın intagramda takip ettiğim bi anne geçenlerde besin zehirlenmesi yaşamış 2-3 gün hastanede yattığını yazmıştı ateşi düşmediği için.arbys yemiş.tavuktan çok korkuyorum ben özellikle dışarda tavuk yemiyorum hiç

Ben de asla tavuk yemiyorum canım. Bneim de gecenlerde canım kfc çekti ama nasıl. Ama yemedim kesiblikle. Evdede pek tavuk yemeyiz. Bir kere tavuk almıştım eve hamilelik boyunca. Onuda çorba yapmıştım. :) allah göstermesin hiç birimize. Artık ben de dikkatli olacağım bunun gibi konularda.

Sağol cnaım amin inşallah hepimizin.Çok memnundum , çok ilgililer zaten.

o zaman fazla kizdirma enisteyi intikami kotu olacak o zaman :)
Benim esimi korkutuyorlar bebek dogsun seni koltuga atacaklar diye
yok diyorum kiyamam ben sana

Merhabalar kizlar denizlide yasiyorum 15+4gunluk olduk biz bugun. sizinle dertlesmek istedik kizlar icim bi tuhaf. en son doktora 13 haftalikken gitmistik hersey cok guzel demisti doktorumiz cok şükür. bi agrim kanamam d ayok Allah a sukurler olsun. daha oncede bi hamilelik gecirmistim 8. haftada rutin kontrolde kalbinin durduğunu ogrenmistim. psikoloji yi atlattim saniodum ama snairim yanilmisim. suan bebegide hissedemeyince daha bi korku kapliyor içimi. o donemde icime saplanan aci aklima gelio rabbim tekrar yasatmasin bebislerimizle imtihan etmesin ins bizleri.

Geçmiş.olsun canım. İçini rahat tut birşey olmaz Allahın izniyle.10 yıl önce ilk hamileligimde denizli de yaşıyordum. orada ozel ege hastanesinde doğum yaptim o zaman çok popüler bir hastaneydi.doktorum da Nihal özgen esimin arkadasi, çok donanımlı cana yakın iyi bir hanımefendi idi. Birde ismi abdurrahman di sanirim soyadini hatirlamiyorum onada gidiyordum o doktor gebelikte dusukler konusunda iyiydi bildigim kadariyla. Sen hangi doktora gidiyorsun?

Canim bende de oldu ozelliklle biraz ara vermissek sonrasinda bende 2 kere yasadim tahristen dolayi oluyor merak etme.benimde peceteye sildigimde gelmisti zaten acik renkli pembe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…