- 10 Ekim 2015
- 439
- 188
- 23
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.721
bende ozel ege ye gidiyorum canım. mehmet Gencer doktorumun adi. gene alanind abaya iyi bir doktor o yizden ona gidiyorum. herseyde yolunda cokcsukur ama insan iste kurt dusuo icine. 3 hafta oldu bide gormiyeli yaa ondan sanirim haftaya çarşamba gorucem ins.Geçmiş.olsun canım. İçini rahat tut birşey olmaz Allahın izniyle.10 yıl önce ilk hamileligimde denizli de yaşıyordum. orada ozel ege hastanesinde doğum yaptim o zaman çok popüler bir hastaneydi.doktorum da Nihal özgen esimin arkadasi, çok donanımlı cana yakın iyi bir hanımefendi idi. Birde ismi abdurrahman di sanirim soyadini hatirlamiyorum onada gidiyordum o doktor gebelikte dusukler konusunda iyiydi bildigim kadariyla. Sen hangi doktora gidiyorsun?
kızlar benim gibi henüz tekme yemeyen kaç kişi var. ben iyice panik olmaya başladım
Canım çok zor bir süreç geçirmişsin. Allah bidaha yaşatmasın. Öncelikle şunu düşün. Onun gelişi bir mucize. Allah ona can verdi ve o canlandı. Eğer bu dünyada alacak nefesi , yiyecek ekmeği varsa sen ne yaparsan yap. O doğacak. Kötü şeyler düşünüp kendini ve bebeğini üzme. Sadece oluruna bırak. Herşeyin hayırlısı.Merhabalar kizlar denizlide yasiyorum 15+4gunluk olduk biz bugun. sizinle dertlesmek istedik kizlar icim bi tuhaf. en son doktora 13 haftalikken gitmistik hersey cok guzel demisti doktorumiz cok şükür. bi agrim kanamam d ayok Allah a sukurler olsun. daha oncede bi hamilelik gecirmistim 8. haftada rutin kontrolde kalbinin durduğunu ogrenmistim. psikoloji yi atlattim saniodum ama snairim yanilmisim. suan bebegide hissedemeyince daha bi korku kapliyor içimi. o donemde icime saplanan aci aklima gelio rabbim tekrar yasatmasin bebislerimizle imtihan etmesin ins bizleri.
Aynen canim benim de 3 saat sonra falan peceteye silince geldi. dedigin gibi uzuuuuun bi aradan sonra oldugu icin olmustur. doktorum yogun kanama olmadikca sorun yok dediCanim bende de oldu ozelliklle biraz ara vermissek sonrasinda bende 2 kere yasadim tahristen dolayi oluyor merak etme.benimde peceteye sildigimde gelmisti zaten acik renkli pembe.
Günaydın güzel anneler :)
N Nasip_kismet canım doktor ilişki yasak demediyse korkma. Riskli bişey olsa zaten doktorun kontrolde söylerdi.
hayal_masal Canim bende hissediyorum ama tekme olarak hissetmedim. Hareket sadece arada.
buglem01 canım balgam için doktora gidecektim ama vazgeçtim çünkü happymom87 nin dediği ballı karabiberi uyguladım ve sonrasında da iki kez karabiberli süt içtim baya rahatlattı. Sende bir dene istersen. Devam ediyorum yine ikisinede.
Canım bende 5 e yakın aldım üstelik 70 kg ile hamile kaldım . İnşallah çok almam.Tostoparlan bir anne olmak istemiyorum.kızlar sabah sağlık ocagına gittim gecen hafta cagırmıslardı.. kan tahlili verdim ve idrar tahlili.. aynı zamanda tetanoz aşısı oldum siz de yaptırdınız mı aşıyı.. oradaki ebe bayan beni sinir etti bi alet vardı kalp atısı için bebeğimin bulamadı önce sonra buldu.. nst ye girdin mi hiç dr a en son ne zaman gittin hareketli bir bebek mi vs birsürü soru sordu sanki anormal bir durum varmış gibi kafam cok karıstı.. acaba doktora mı gitmeliyim daha 2 hafta var ama kontrolüme.. decavit diye hap verdi ben elevit kullanıyorum dedim ikisini de kullan dedi.. hemen doktorumu aradım ikisi de aynı hap sadece birini kullan dedi.. sabah sabah sinirlerim bozuldu huzursuz oldum anlayacağınız... buarada 17+5 toplam 5 kilo aldım siz de durumlar nasıl
sağlık ocağında ki alete takılma benim bebeğimi bulamadı bile :) ama çok amatörce bir araç olduğu belli görünüşünden.ayrıca aile hekimliğinin verdiği bir ilacı vs. kesin doktoruna danış.bende yeni kayıt yaptırdım memnun kalmadım kollarım delik deşik aşıyıda yaptırmadım doktorum aşıyı biz bildirince yapıyorlar dedi.kiloya gelince ben iki kilo aldım :) karnım bir iki haftadır çıkıyor :)kızlar sabah sağlık ocagına gittim gecen hafta cagırmıslardı.. kan tahlili verdim ve idrar tahlili.. aynı zamanda tetanoz aşısı oldum siz de yaptırdınız mı aşıyı.. oradaki ebe bayan beni sinir etti bi alet vardı kalp atısı için bebeğimin bulamadı önce sonra buldu.. nst ye girdin mi hiç dr a en son ne zaman gittin hareketli bir bebek mi vs birsürü soru sordu sanki anormal bir durum varmış gibi kafam cok karıstı.. acaba doktora mı gitmeliyim daha 2 hafta var ama kontrolüme.. decavit diye hap verdi ben elevit kullanıyorum dedim ikisini de kullan dedi.. hemen doktorumu aradım ikisi de aynı hap sadece birini kullan dedi.. sabah sabah sinirlerim bozuldu huzursuz oldum anlayacağınız... buarada 17+5 toplam 5 kilo aldım siz de durumlar nasıl
Bizde yasak ilk uc ay tedbir amacliydi doktorum temkinli biri ama biz randevudan bigün önce bile yapmistikAynen canim benim de 3 saat sonra falan peceteye silince geldi. dedigin gibi uzuuuuun bi aradan sonra oldugu icin olmustur. doktorum yogun kanama olmadikca sorun yok dedi
Yasak yoktu canim ama bu korku bana 1 yil yetecek :)
kızlar benim gibi henüz tekme yemeyen kaç kişi var. ben iyice panik olmaya başladım
kızlar sabah sağlık ocagına gittim gecen hafta cagırmıslardı.. kan tahlili verdim ve idrar tahlili.. aynı zamanda tetanoz aşısı oldum siz de yaptırdınız mı aşıyı.. oradaki ebe bayan beni sinir etti bi alet vardı kalp atısı için bebeğimin bulamadı önce sonra buldu.. nst ye girdin mi hiç dr a en son ne zaman gittin hareketli bir bebek mi vs birsürü soru sordu sanki anormal bir durum varmış gibi kafam cok karıstı.. acaba doktora mı gitmeliyim daha 2 hafta var ama kontrolüme.. decavit diye hap verdi ben elevit kullanıyorum dedim ikisini de kullan dedi.. hemen doktorumu aradım ikisi de aynı hap sadece birini kullan dedi.. sabah sabah sinirlerim bozuldu huzursuz oldum anlayacağınız... buarada 17+5 toplam 5 kilo aldım siz de durumlar nasıl
Çok net bir şekilde hissediyorum zrn ikinci hamileliğim olduğu için daha erken hissettim.bağırsak hareketiyle bebek hareketi çok farklı.ztn Allah insanın içine veriyo anlıyosun bebek mi gaz mı.ilk zamanlar içinde kelebek kıpırtısı hissediyosun acaba diyosun omu ama sonrasında gobegim fazla cıkmamasına rağmen pıt pıt bi el bi kol göbek kıpırdıyo ztn.ayırt edersin gazla bebeğihayırlı sabahlar :) kızlar aranızda bebeğinin hareketlerini hisseden var mı yani ben anlamıyorum bağırsak hareketimi büyümeden dolayı hissettiğim mi yoksa bebeğimin hareketimi diye :)
ayyy ben yaptırdım asıyı inş sorun olmaz.. kilo artısın cok iyi canım senin 2 kilo hiçbirşey değil..sağlık ocağında ki alete takılma benim bebeğimi bulamadı bile :) ama çok amatörce bir araç olduğu belli görünüşünden.ayrıca aile hekimliğinin verdiği bir ilacı vs. kesin doktoruna danış.bende yeni kayıt yaptırdım memnun kalmadım kollarım delik deşik aşıyıda yaptırmadım doktorum aşıyı biz bildirince yapıyorlar dedi.kiloya gelince ben iki kilo aldım :) karnım bir iki haftadır çıkıyor :)
bakalım doktorum ne diyecek iki hafta sonra randevum var ben 44,5 ile hamile kaldım canım şimdi 49,5 sabahları tabiCanım bende 5 e yakın aldım üstelik 70 kg ile hamile kaldım . İnşallah çok almam.Tostoparlan bir anne olmak istemiyorum.
Bende tavuk yemiyorum canım yiyemiyorum tiksindim ztn 5 aydr ağzıma sokamadım geçe hafta fırında yaptm yine yiyemedim kendimi de zorlamıyorum ztn makina tavugu bunlar pek vitaminli olduğunu sanmıyorumBen de asla tavuk yemiyorum canım. Bneim de gecenlerde canım kfc çekti ama nasıl. Ama yemedim kesiblikle. Evdede pek tavuk yemeyiz. Bir kere tavuk almıştım eve hamilelik boyunca. Onuda çorba yapmıştım. :) allah göstermesin hiç birimize. Artık ben de dikkatli olacağım bunun gibi konularda.
Bizde yasak ilk uc ay tedbir amacliydi doktorum temkinli biri ama biz randevudan bigün önce bile yapmistikacikcasi daha önceki gebeligimde 9 ay haram etmistim eşime 2.yi dusundugumuzde ilk bana onu hatirlatmisti sitem dolu.bende kanama gecirmistim kizimda o yuzdendi.Cok sükur bunda yasamdim o yuzden eşime de eziyet etmek istemedim cok sık olmasada 7 yada 8.aya kadar arada olabilir diye dusunuyorum son 2 ay birakiriz.
Anaaam 45 kilo oldugum zaman ilkokuldaydim benbakalım doktorum ne diyecek iki hafta sonra randevum var ben 44,5 ile hamile kaldım canım şimdi 49,5 sabahları tabi
Anaaam 45 kilo oldugum zaman ilkokuldaydim ben
maalesef kiloluyum canim. keske zayif olsaydim ama kemiklerim iri yapcak bibsey yok
Ben bulanti zamaninda kilo vermistim. simdi onlari geri aliyorum ama hala -1 kilodayim sukur
kilolu oldugum icin cok almamam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?