2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
can teyzeler konuyla cok alakasiz amabisi rica etsem yarin babamin 3. seneyidoluyo hamilelerin duasi kabul olur ya icinizden geciyorsa tabi bi dua edermisiniz oglusumun yakisikli dedesine
canım babacığın nur içinde yatsın. tabiki dua ederiz.Allahım sizlere uzun ömür versin. sabırlar dilerim

canım Allahım babana acil şifalar versin. ne güzel söyledin "uyandigimizda uyudugumuzda zihnimizi hep mesgul eden, canimizi yakan, uzen bir dert vermesin Allah'im." amin canım.

banada benziyo demisti bende pipisini goster dedim gosterdi resminide alim dedim guldu yakaladi resmi ☺ bu carsamba net belli olur ama pipisii var biliyorum içime ole doguyodu en basindan berii.
Benim bir kızım var bir kızım daha olsa fena olmazdı ama erkek diye de babası çok sevindi içinde kalmıştı sağlıklı olsunlar da hiç önemli değil

Benim kızım 3 buçuk yaşında evet çok konuşuyor ama boş konuşmuyor ama eminim dersem ki 40 dakika konuşmadan beni dinle hayatta duramaz konuşmadan
Akşam resim yapıyor ve resimde neler yaptığını anlatıyor babası tv izliyordu biraz sus dedi üzüldü kucağıma geldi babayı sevmiyorum dedi
İşimiz zor galiba

Sevmiyorum çocukları da olsa insanlar üzerinde baskı kuran ebeveynleri mecbur olmasan sen de satmak istemezdin herhalde boşver takma

Gelinim benim helal benim kızıma kendini belli etmiş. Bizde hala tık yok. Dünürüm Gözünaydın bence korkma aksine tadını çıkar bu tekmelerin
Günaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)

Sevmem böyle ortak işleri eşim emekli ben memurum evimiz kira kızıma bir oyuncak alıncaya kadar kaç kere düşünüyorum ama şükürler olsun ki huzurumuz yerinde eşim ailesiyle görüşmez benim ailem de bize karışmaz daha ne olsun

Geçmiş olsun

oy anazlı güzel gelinim benim. kızma annesi atsın atsın ama attığı yere dikkat ederek asın güzel kızım. senin damat fazla ehli keyif çıktı ne tekme ne bişey. hamile olduğumu bile anlamıyorum. artık paniklemeye başladım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum

Gunaydin guzel nisan anneleri
Haftasonu epey konusmussunuz okuyamadim hepsini. cinsiyet ogrenenler hayırlı olsunn
Ben de 3 4 gundur cok siddetli bel agrilari yaşıyorum, geceleri uyuyamiyorum agridan. hamile yastığı da aldım ama banamisin demedi. dun gece 23.30da uyuyup 1.30ta kalktim 6ydi uyudugum ise de gidemedim, sol bacagim uyusuyor yataktan kalkamiyorum resmen birazdan doktora gideceğim, bel duzlesmesi ve fitik vardi zaten. hamilelik zor geçicek demisti doktorum ama bu kdr erken baslamasini beklemiyordum bakalim umarim doktorlar bi cozum onerirler yoksa gecmez bana bu aylar

Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz. randevum yarina ama hemen aradim doktorumu iliski sonrasi kanamam oldu biraz dedim.yarin kontrolum var ama bu gun geleyim mi dedim gerek yok dedi yogun degilse korkma 1 hafta 10 gun ara ver dedi. bilmiyor ki bu korku bana 1 yil ara verdirecek

Canim biz de dun hissettik yani seyirme gibi degildi farkliydi. vurdu kaydi yeniden vurdu :) senin kiz gozu kara olcak ne guzel bak ona yaklasan erkekler yandi.acayip karsilik vercek annesi :)

Bneim damadın keyfi yerinde tabi. Bacak bacak üstüne atmuş keyif catıyordur kesin.:) haha. Hadi yarın gidersen damadıma selam söyle :) uslu damadım benim. Vur ensesine al lokmasını 

günaydın güzel annişler, bayağıdır giremiyorum , tüm gün iş yoğunluğu akşam kızımın dersleri vs derken erkenden uykum geliyor zaten kızımla beraber yatıyorum.

Cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel ,sağlıkla gelsinler.
Bizim de 19 Kasım da randevumuz. Kızımıza görmeye gideceğiz.

P Pinklemon bende Medipole gidiyorum senin hangisi ? Ben Koşuyolu Hakan Apaydın'a gidiyorum.

Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
Burada yazanlar vardı ama kimin yazdığını unuttum su gibi akıntım oluyor diye. Benimde son zamanlarda çok olmaya başladı, ctesi günü kontrolümde sordum doktora kokusuz ve renksizse problem yok dedi fakat vajina için yıkama jeli verdi. Jelin üzerinde enfeksiyonlardan korur yazıyor hemen aldım. Mis gibi bir kokusu var çok ferah. Bu problemi yaşayanlar doktoruna danışıp kullanabilirler diye yazıyorum:) resmini ekledim fiyatıda 28 tl, eczaneden aldım.

Eklentiler

• image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 47
Ben ona dün ne öğretiyorum biliyor musun. Babası bize cok kzııyor. Erkeklerden nefret ediyorız dimi kızım diyorum. Hahah.. Hamile kalmadan öncede eşime derdim hep bunu. Ay aman sinir ol nefret et bizden derdi. Şimdi kızına diyorum, sinir oluyor. Babsını sevmicek sanıyor :)

Merhaba:) bende Koşuyolu Perihan Özden'e gidiyorum ben ama çok şaşırdım Hakan bey gebe takibi yapıyormuydu? Perinatolog değilmi? Detaylı ultrason için kendisinden randevu aldım. Çok iyi bir doktor, ilk hamileliğimde detaylıya ona gitmiştim.

Şöyle ki benim ilk hamileliğim tedavi ve riskli gebelikti 2007 yılında. Tüm hamilelik takibimi ve doğumumu Hakan bey yaptırmıştı.
Bu hamileliğim de asistanı aradım randevu vermedi , takip yapmıyor artık dedi.
Bende kendisini arayarak riskli olduğunu ( bu hamileliğimin öncesinde 2 düşük oldu ve pıhtılaşma sorunum var) vs söyleyerek kendimi hatırlattım , sanırım hastane yönetimi ile görüşerek kabul ettiler.
İnanılmaz çok memnunum doktorumdan . İnşallah ilk kızmda olduğu gibi çok rahat bir sezaryen geçiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…