- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.681
canım babacığın nur içinde yatsın. tabiki dua ederiz.Allahım sizlere uzun ömür versin. sabırlar dilerimcan teyzeler konuyla cok alakasiz amabisi rica etsem yarin babamin 3. seneyidoluyo hamilelerin duasi kabul olur ya icinizden geciyorsa tabi bi dua edermisiniz oglusumun yakisikli dedesine
canım Allahım babana acil şifalar versin. ne güzel söyledin "uyandigimizda uyudugumuzda zihnimizi hep mesgul eden, canimizi yakan, uzen bir dert vermesin Allah'im." amin canım.Minnos anneler günaydin, dua isteyen rahmetli babalarimiza rahmet diledim. Canlarim biz cok uyumlu bir forumuz daha neler paylasacagiz ilerde nasipse ufak fikir ayriliklati olabilir. Zaten aşmışız bitmiş tatliya bağlanmış. Gundem yogun, dun ekşi elmalara gittik gulemedim hep huzunlenfim. Az once haberde bir futbolcunun goz kapagi yirtilmis ona da dertlenecek haldeydim. Acil seretonin ve mutluluk lazim. Bu arada benim babam Als hastasi. Yataga ve acil bakim unitesine bagli, konusamiyor, hareket edemiyor,yiyemiyor, sadece gozlerini hareket ettirebiliyor. Ömür takdiri Allah'in. Bunu uzulmeniz icin degil sunun icin yazdim. uyandigimizda uyudugumuzda zihnimizi hep mesgul eden, canimizi yakan, uzen bir dert vermesin Allah'im. Gerisi cooooook bos. Sizleri cok seviyorum.
Benim bir kızım var bir kızım daha olsa fena olmazdı ama erkek diye de babası çok sevindi içinde kalmıştı sağlıklı olsunlar da hiç önemli değilbanada benziyo demisti bende pipisini goster dedim gosterdi resminide alim dedim guldu yakaladi resmi ☺ bu carsamba net belli olur ama pipisii var biliyorum içime ole doguyodu en basindan berii.
Benim kızım 3 buçuk yaşında evet çok konuşuyor ama boş konuşmuyor ama eminim dersem ki 40 dakika konuşmadan beni dinle hayatta duramaz konuşmadanTşkr ederim canım, oğlum 2 yıldır kreş ve anaokulu eğitimi alan gayet uyumlu bir çocuk. 2 yıldır öğretmenimiz den duymadıklarımızı ilkokulda duyuyoruz. çok hareketliymiş, konuşuyormuş, dersi pek dinlemiyormuş vs. vs. ve dün eşime isterseniz bi psikologla görüşün demiş. 4-5 satır heceler yazıyorlar deftere okulda,kitaptan bişey yapmak fotokopi filan hiç yok zaten. bu nasıl yazıt oğlum diyorum öğretmenin bakmıyor mı diyorum hiç bakmıyor diyo. ödev olarak verdiği sayfalar dışında kitaplarımız bomboş yapılmamış bi vaziyette. resmen evde bizim güzel yazıp okutmamızla çocuk ilerleyebiliyor. kısacası disiplinsiz ve pasif olduğunu düşünüyorum. sence yanlış mı düşünüyorum. ve bugün müdürle rehber öğretmenle görüştük pazartesi sınıf değişikliği dilekçesini vericez inşallah çok uzun oldu hakkını helal et canım
Sevmiyorum çocukları da olsa insanlar üzerinde baskı kuran ebeveynleri mecbur olmasan sen de satmak istemezdin herhalde boşver takmaKızlar bişey sorucam benannem bana bir soru sordu altınlarla alakalı biz sattık mecbur anneme demedik ama annem de karnındakinin bilmem neyine cuma günü hürmetine doğruyu söyle altınlar duruyor mu dedi duruyor dedim biliyorum çünkü çok tepki göstericek eltim ve eşimin ailesine aşırı tepkili bu konuda çünkü benim de içim ezildi yalan söyledim hemde çocuğumu da kattı diye birşey olmaz dimi yatağa geçtim ağlıyorum
Günaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)Gelinim benim helal benim kızıma kendini belli etmiş. Bizde hala tık yok. Dünürüm Gözünaydın bence korkma aksine tadını çıkar bu tekmelerin
Sevmem böyle ortak işleri eşim emekli ben memurum evimiz kira kızıma bir oyuncak alıncaya kadar kaç kere düşünüyorum ama şükürler olsun ki huzurumuz yerinde eşim ailesiyle görüşmez benim ailem de bize karışmaz daha ne olsunYa annem biz böyle satıp ediyoruz eşim abisiyle ortak onlar ise alıp yiyor ediyor diye sürekli maddi konuları soruyor yanıt vermesem de kayınvalide gelip anlatıyor ordan öğrenip diyor kaç kez kayınvalideyi de uyardım bak anneme deme bişey diye tamam diyip unutup yine anlatıyor annem de bu sebeplerden dolayı sürekli bu konuları der sorar benden yanıt alamaz imalı bir şekilde eşimle birlikteyken sorar sonra kızınca da ağlar eder senin iyiliğini düşünüyorum diğeri evinde hizmetçileri olsun yesin içsin altınları arabası dursun bi sen hep böyle ver et sıkıntı varsa onların da olmalı niye sadece size yüklüyor ediyor diye kayınvalide de destekleyince tabi böyle kadın iyice güç görüyor kendinde , mesela orta da şirketin borcu var biz biraz kısalım diyoruz abisi gidip Doğum hediyesi karısına bmw 520 alıyor bunu görünce tabi otomatik deliriyor bende kızıyorum aslında ama kayınpederim hemen giriyor o belediye başkanının kızı tabi alıcak edicek laf söz diyor ben susuyorum öyle kalıyorum annemde kendince savunma hakkımı arama moduna giriyor @fzfzfz @aras_u25hayal_masal
Geçmiş olsunGünaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)
Ben de Acıbadem de Hulusi beye gidiyorum canım ablamin doktoruydu cok memnun kaldi ben de hemen ona gittim öğreninceMerkezdenim canım Batıkent ümit e Seda hanim a gidiyorum. Sen hangi dr a gidiyorsun?
oy anazlı güzel gelinim benim. kızma annesi atsın atsın ama attığı yere dikkat ederek asın güzel kızım. senin damat fazla ehli keyif çıktı ne tekme ne bişey. hamile olduğumu bile anlamıyorum. artık paniklemeye başladım yarın doktora gitmeyi düşünüyorumGünaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)
Gunaydinlar herkese guzel bir haftanin baslangici olsun..
Canım benim başıma gelmedi biz zaten temmuzdan beri kankayiz.kanamam ve kanama alanim oldugu için.ama dedigin gibi rahimde kanama olsaydı leke seklindede olsa devam ederdi oyle hemen kesilmez.sen doktoruna git icin rahatlasin
Gunaydinnn bal annelerin melek yavrulari hayirli bir hafta olsun insallah, hasta olanlar sifa bulsun, henuz bebislerini hissedemeyenler de tekme yesinler insallah :)
@ucon insallah yaa kisa zamamda bende hissetmeye baslarim da en azindan oglumun iyi oldugunu anlarim
@kafein_ masallah canim ya guzel bakiyosun kendine ben o kadar yapamiyorum elimden geldigince et yiyorum, haftada 2-3 kez yumurta, balik yiyemiyorum onceden de pek yiyemezdim bi kere denedim cok midem bulandi bi daha cesaret edemedim ama somon denicem bide onun acigini cevizle kapamaya calisiyorum cig badem yer fistigi, kayisi, siyah uzum elimden geldigince yiyorum. Benim demir depolarim baya azaldigi icin demir hapina erken haftalarda basladim kanamam oldugu icin kan degerlerimde dustu mecburen gunde 2ye cikardik, D vitaminim ne yazikki cok dusuk onun icin damla, kanamalar icin hap igne, multivitamin mecbur olunca kullaniyosun iste isterdim ki hic kullanmayayim napalim oglum iyi olsunda bikac ay idare edicez
N Nasip_kismet kontrolun bugun mu en iyisini doktorun bilir tatlim icini ferah tut biseyi yoktur bebeginin annesini kiskanmistir.
Canım günaydın, bence korkulacak bişi yoktur artık hem ödemliyiz hem de damarlarımız basınctan dolayı ortaya çıktı. Yani vajen için de geçerli tahriş olmuştur. Tabiki doktor A gitmende fayda var ama bence önemli bişi değildir.
Bir arkadaşımız yazmış, bnm de kanamam olduğu için ben de kankayım kocamla temmzdan beri yasak çünkü :))
Günaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)
Bneim damadın keyfi yerinde tabi. Bacak bacak üstüne atmuş keyif catıyordur kesin.:) haha. Hadi yarın gidersen damadıma selam söyle :) uslu damadım benim. Vur ensesine al lokmasını oy anazlı güzel gelinim benim. kızma annesi atsın atsın ama attığı yere dikkat ederek asın güzel kızım. senin damat fazla ehli keyif çıktı ne tekme ne bişey. hamile olduğumu bile anlamıyorum. artık paniklemeye başladım yarın doktora gitmeyi düşünüyorum
Sağol tatlım.Geçmiş olsun
Ben ona dün ne öğretiyorum biliyor musun. Babası bize cok kzııyor. Erkeklerden nefret ediyorız dimi kızım diyorum. Hahah.. Hamile kalmadan öncede eşime derdim hep bunu. Ay aman sinir ol nefret et bizden derdi. Şimdi kızına diyorum, sinir oluyor. Babsını sevmicek sanıyor :)Sagolun kizlar icimi rahatlattiniz. randevum yarina ama hemen aradim doktorumu iliski sonrasi kanamam oldu biraz dedim.yarin kontrolum var ama bu gun geleyim mi dedim gerek yok dedi yogun degilse korkma 1 hafta 10 gun ara ver dedi. bilmiyor ki bu korku bana 1 yil ara verdirecek
Canim biz de dun hissettik yani seyirme gibi degildi farkliydi. vurdu kaydi yeniden vurdu :) senin kiz gozu kara olcak ne guzel bak ona yaklasan erkekler yandi.acayip karsilik vercek annesi :)
günaydın güzel annişler, bayağıdır giremiyorum , tüm gün iş yoğunluğu akşam kızımın dersleri vs derken erkenden uykum geliyor zaten kızımla beraber yatıyorum.
Cinsiyetler öğrenilmiş ne güzel ,sağlıkla gelsinler.
Bizim de 19 Kasım da randevumuz. Kızımıza görmeye gideceğiz.
P Pinklemon bende Medipole gidiyorum senin hangisi ? Ben Koşuyolu Hakan Apaydın'a gidiyorum.
Merhaba:) bende Koşuyolu Perihan Özden'e gidiyorum ben ama çok şaşırdım Hakan bey gebe takibi yapıyormuydu? Perinatolog değilmi? Detaylı ultrason için kendisinden randevu aldım. Çok iyi bir doktor, ilk hamileliğimde detaylıya ona gitmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?