2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Mekanlari cennet olsun kizlar...
ikihayat bisey olmaz arada canim dedigim gibi abartmadan afiyet sifa al al yanaklari olsun
bana nar nedense kız bebeklerini animsatiyor ama olsun bizim ogluslarimiz da olsun hanimlari sevsin

Evet dimi nar bana da kiz bebislerini hatirlatiyor:) olsun bizim oglanlara da faydasi olur :):) esime diyorumki narin fazlasi zararli olabilirmis gebelikte. Az once nefes almadan yedin farkinda misin diyor:) bir de ona ayiklattim yapsin o kadar :):) doktora soracagim ama yine de bi zarari olur mu diye

Canım bitip tekrar mı başladı İnan demin uyurken şükürler ettim çünkü 3 gündür reflüm azaldı ve yeneye başladım ay yine başlamasın ya

Gelinim benim helal benim kızıma kendini belli etmiş. Bizde hala tık yok. Dünürüm Gözünaydın bence korkma aksine tadını çıkar bu tekmelerin

Eveettt doğruu öyle doğdu içime bu topicte bi sana söyledim oğlun olacak diye bide Kilim ve tohum a söyledim onunda oğlu olucak.başka da tahminim yok

Yaaa valla benim oğlumda öyle..nerden duymuş yada nasıl o cümleyi kuruyo bilmiyorum ama diyoki anneee sen gülünce ben çok mutlu oluyorum ..ve hissediyorum ki gerçekten beni çok seviyo onemsiyo.
aynen ya safça karşılıksız bir sevgiyle seviyorlar bu yaşlarda.keşke hep öyle olsalar.senin oğlanda çok tatlı dilliymiş maşallah.
Hemen cikio ztn uzun bekletmiolar dr.nz nerdeydi acaba ayni dr.mu
Ben bahçelievler memorial hizmet hastanesinde hakan beye gidiyorum canım.
Bence çok cici olmuş.ben de hayatta böyle beceriler yok.eline sağlık.hazırlardan güzel görünüyor.
Aynen öyle canım benim cimcime tam ters köşe yaptı.
O şişlik diye hissettiğin hassasiyet bebek oluyor canım.daha sonrada o bulunduğu yerden minik pıt pıt dokunuşları hissetmeye başlıyorsun bir iki haftaya.

Canım bitip tekrar mı başladı İnan demin uyurken şükürler ettim çünkü 3 gündür reflüm azaldı ve yeneye başladım ay yine başlamasın ya
Evet canım ilk 12 hafta çok çektim şimdilerde yine başladı lanet reflü Doktorum rennie çiğneme tablet verdi o da 1 2 saat rahatlatıyor sadece

bende mandalina ve ayva yiyorum sürekli :))) o tiksinmeyi anlayabiliyorum ama sende yemek istersin mutlaka artık elinden geldiği kadar.ben şanslıyımki hep sağlıksız olandan tiksindim.mesela dışarda yemek yemeye bayılırdım ben ama hamile kaldım kalalı dışarı çıkıyoruz bi porsiyonun yarısını zorla yiyorum.etten tiksindim onu da yeni yeni pilavı sevdiğim için pilavla birlikte yiyorum.haşlanmış yumurtadan sıkılınca da ya omlet yapıyorum ya da gün içinde patates salatasına falan katıp yemeye çalışıyorum.hamurişine falan bayılırdım onu da yemiyorum midemi de yakıyo zaten.çok iştahlı bi kızdım ben tek kötü yanı iştahsızlık oldu.birde ben sabah kahvaltısında bile tatlı yerdim şimdi çok çok az yiyebiliyorum bu da çok güzel oldu tabi :)))

bikaç defa öyle bişey bende hissettim böyle sanki bi tarafa doğru toplanmış gibi bi gerginlikti.uçan tekmelerinde zamanı gelcek mutlaka ama sabretmemiz lazım :)))

Eveettt doğruu öyle doğdu içime bu topicte bi sana söyledim oğlun olacak diye bide Kilim ve tohum a söyledim onunda oğlu olucak.başka da tahminim yok

hislerin gerçekten çok kuvvetliymiş :)

Gunaydin tatli anneler baldan tatli yegenler. sizlere onemli bi sorum olcak. iliskiden sonra peceteye cok az kan geldi baska da gelmedi. basinaboyle sey gelen var mi acaba?
Netten baktim tahristen dolayi olabilir diyo bebek olsaydi devam edermis ve cok olurmus.

Doktora gidecegim buyuk ihtimal ama icim icimi yuyiyo. bu olaydan sonra kankaliga devam ederiz sanirim

Gunaydinlar herkese guzel bir haftanin baslangici olsun..
Canım benim başıma gelmedi biz zaten temmuzdan beri kankayiz.kanamam ve kanama alanim oldugu için.ama dedigin gibi rahimde kanama olsaydı leke seklindede olsa devam ederdi oyle hemen kesilmez.sen doktoruna git icin rahatlasin

Gunaydinnn bal annelerin melek yavrulari hayirli bir hafta olsun insallah, hasta olanlar sifa bulsun, henuz bebislerini hissedemeyenler de tekme yesinler insallah :)

@ucon insallah yaa kisa zamamda bende hissetmeye baslarim da en azindan oglumun iyi oldugunu anlarim

kafein_ masallah canim ya guzel bakiyosun kendine ben o kadar yapamiyorum elimden geldigince et yiyorum, haftada 2-3 kez yumurta, balik yiyemiyorum onceden de pek yiyemezdim bi kere denedim cok midem bulandi bi daha cesaret edemedim ama somon denicem bide onun acigini cevizle kapamaya calisiyorum cig badem yer fistigi, kayisi, siyah uzum elimden geldigince yiyorum. Benim demir depolarim baya azaldigi icin demir hapina erken haftalarda basladim kanamam oldugu icin kan degerlerimde dustu mecburen gunde 2ye cikardik, D vitaminim ne yazikki cok dusuk onun icin damla, kanamalar icin hap igne, multivitamin mecbur olunca kullaniyosun iste isterdim ki hic kullanmayayim napalim oglum iyi olsunda bikac ay idare edicez
N Nasip_kismet kontrolun bugun mu en iyisini doktorun bilir tatlim icini ferah tut biseyi yoktur bebeginin annesini kiskanmistir.

Canım günaydın, bence korkulacak bişi yoktur artık hem ödemliyiz hem de damarlarımız basınctan dolayı ortaya çıktı. Yani vajen için de geçerli tahriş olmuştur. Tabiki doktor A gitmende fayda var ama bence önemli bişi değildir.

Bir arkadaşımız yazmış, bnm de kanamam olduğu için ben de kankayım kocamla temmzdan beri yasak çünkü :))

bende demir hapına geç başladım o yüzden sanırım kanım düşük çıktı.hatta acildeki doktor kanın çok düşük günde bi kez mi verdi doktorun iki kez vermesi gerekiyodu dedi.doktoruma kan sonucumu atıcaktım ama malesef kağıdı kaybettim soramadım da ne kadar düşük olduğunu bilmediğim için.şimdilik günde bi tane içmeye devam ediyorum güzel beslenmeye çalışıyorum işte.kan yapıcak şeyler yiyorum et mesela.pekmez de yiyorum bazı doktorlar pekmezin kan yapmadığını söylese de yiyorum.sebze yemeklerini de yiyorum ben ıspanak özellikle haftada bir yiyorum.herkes güzel beslenmek ister bebeği için.elinden geldiği kadarını yemeye çalış canım.harika beslenince de bebek çok iyi gelişcek diye bişey yok.herkes gibi benimde herşeyim normal şekilde ilerliyo.@citolesgen mesela sürekli fast food yediğini söylemişti ama bebeğinin gelişimi gayet güzel maşallah bak nası tekmeliyomuş

Cekirdekli siyah uzum ye canim zaten kan uzumu diye geciyo bide yer fistigi kabuklu olandan benim degerlerim cok dusuk cikinca baya arastirmistim. Pekmezi tek sevmedigim icin bi kac gundur tahinle yemeye basladim bende. Tek basima yemek cok cazip gelmiyor bu ara bende aksam yemeklerine kayinvalideme gidiyorum orda daha keyifli yiyorum en azindan daha duzenli oluyor. Darisi bizimde basimiza insallah bizde bi hissedebilsek :)

aminn :)) üzüm aklıma gelmemişti hem kurusunu hemde bulabilirsem tazesini yerim canım sağol.pekmez de üzümden yapıldığı için pek farkı yok gerçi ama olsun.bizim köyümüzün bağları meşhur birde babamın da iki üç tane yeri var.şuan kalmamıştır artık heralde ama pekmez oranın üzümüyle yapıldı tamamen organik yani.bende annemlerde daha güzel yediğim için çoğu zaman öğle yemeklerine oraya kaçıyorum :)

Minnos anneler günaydin, dua isteyen rahmetli babalarimiza rahmet diledim. Canlarim biz cok uyumlu bir forumuz daha neler paylasacagiz ilerde nasipse ufak fikir ayriliklati olabilir. Zaten aşmışız bitmiş tatliya bağlanmış. Gundem yogun, dun ekşi elmalara gittik gulemedim hep huzunlenfim. Az once haberde bir futbolcunun goz kapagi yirtilmis ona da dertlenecek haldeydim. Acil seretonin ve mutluluk lazim. Bu arada benim babam Als hastasi. Yataga ve acil bakim unitesine bagli, konusamiyor, hareket edemiyor,yiyemiyor, sadece gozlerini hareket ettirebiliyor. Ömür takdiri Allah'in. Bunu uzulmeniz icin degil sunun icin yazdim. uyandigimizda uyudugumuzda zihnimizi hep mesgul eden, canimizi yakan, uzen bir dert vermesin Allah'im. Gerisi cooooook bos. Sizleri cok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…