- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.661
Mekanlari cennet olsun kizlar...
ikihayat bisey olmaz arada canim dedigim gibi abartmadan afiyet sifa al al yanaklari olsun
bana nar nedense kız bebeklerini animsatiyor ama olsun bizim ogluslarimiz da olsun hanimlari sevsin
Canım bitip tekrar mı başladı İnan demin uyurken şükürler ettim çünkü 3 gündür reflüm azaldı ve yeneye başladım ay yine başlamasın yaBende minik kızçemi 2 gündür hissetmeye başladım daha belirgin şekildeÇoğu zaman sol tarafımda hareket ediyor minik minik tatlı tatlı vuruyor kıyamam Hatta müziğe tepki veriyor Tv de şarkı açıp sesi yükseltiyorum harekete başlıyor Göbeğim gittikçe büyüyor göbek deliğim kaldı pirinç tanesi kadar Birkaç gündür de korkulu rüyam reflü başladı yine . Midem hiç rahat değil. İştahımı da azalttı bu reflü. İyi beslenemiyorum kaç gündür
Gelinim benim helal benim kızıma kendini belli etmiş. Bizde hala tık yok. Dünürüm Gözünaydın bence korkma aksine tadını çıkar bu tekmelerinkızlar bebeğim sürekli tekme atıyor 3 saatte bir nerdeyse, canımı cok acıtıyor bazzen. kımıldıyor dönüyor o bile canımı acıtıyor. hatta kasığımdan bacağı yada kolunun fırladığını gördük eşimle. çok şok olduk..kasığım şişip indi tekmesiyle. bu durum sizce normal mi. suyumu az acaba ya. çarşamba doktora gidicem ama ne bilim cok rahatsız oluyorum(( böyle yaparsa ben ilerleyen zamanlarda ne yapacağım alışırmıyım.
Hamilelik Takibi canim ismi.Hangi uygulama kızlar??ederiz tabi mekanları cennet olsun
Yok canım kilodan değildir ozaman 3 kilo ke kıs çerez dahaa3kilo aldım şimdiye kadar. 3 kiloyla böyle olacaksam benim kendimi güreşçiler gibi sabah akşam yağlamam gerekiyor
Eveettt doğruu öyle doğdu içime bu topicte bi sana söyledim oğlun olacak diye bidebende saçmalayıp kafamı bulandırmasından korkuyorum ama ne biliyim kalp atışını da duymak istiyorum galiba rahatlatıyo beni :)
bu arada söylemişmiydim hatırlamıyorum ama konuşurken bana senin oğlun olucak hissediyorum demiştin ve gerçekten de doğru çıktı :)
aynen ya safça karşılıksız bir sevgiyle seviyorlar bu yaşlarda.keşke hep öyle olsalar.senin oğlanda çok tatlı dilliymiş maşallah.Yaaa valla benim oğlumda öyle..nerden duymuş yada nasıl o cümleyi kuruyo bilmiyorum ama diyoki anneee sen gülünce ben çok mutlu oluyorum ..ve hissediyorum ki gerçekten beni çok seviyo onemsiyo.
Ben bahçelievler memorial hizmet hastanesinde hakan beye gidiyorum canım.Hemen cikio ztn uzun bekletmiolar dr.nz nerdeydi acaba ayni dr.mu
Bence çok cici olmuş.ben de hayatta böyle beceriler yok.eline sağlık.hazırlardan güzel görünüyor.Kızlar annemin çalışma odasına daldım ve kendime bir lohusa terliği yaptım :) galiba ilham geldi ya da bana öyle geldiii:))) sizce olmuş mu? :)) henüz yapıştırmadım bitmiş gibi görünse de. Aslında çiçekli böcekli şeyleri çok çok sevdiğimi söyleyemem.. Batıl inancım doğrultusunda geleneksel kırmızı kurdela lohusa tacı takacağım ama annelik hormonuyla bu modaya da uyasım geldi. :) Biliyorsunuz inşallah sağsalim aramıza katıldığında kızımın adı Kumsal olacak :)) burdaki 3 deniz yıldızı da babasını , beni ve minik Kumy'yi temsil eder diye düşündüm fikir annesi hem de doğuracak anne olarak :) Marine konsept esintileri + çiçek böcek. :) nasıl olmuuuş?
Ben beğendim en azından az da olsa kendi emeğim :) sizle de paylaşmak istedim.
Aynen öyle canım benim cimcime tam ters köşe yaptı.Guzel anneler ve minnak kuzulari nasilsiniz?
B blossom- gozunaydin canim ama dikkat et kendini fazla yorma benimde kanama alanim bitmisti ama sefasini 15gun surebildim insaalh tekrarlamasin bundan sonrasi rahat gecsin :)
uconn gozunaydin sonunda cinsiyeti ogrenmissin ters kose yapmis yaramaz bi kiz olucak ama ne varsa kizlarda var keyfini cikar :)
Veee aklimda tutamadigim diger cinsiyet ogrenen anneleri tebrik ediyorum, doktor kontrollerinden iyi haberlerle donenler, bebislerin hareketlerini hissedenler adina da mutlu oluyorum :)
Bugun benimde sabahtan beri rahimin alt kisminda sanci var hep yattim
Benim doktorum da solgar cok kaliteli bi ilac bununla devam edebilirsin demisti her doktorun dusuncesi farkli demekkimischiefocean83
Bu arada sabahlari uyandigimda genelde sikisik oluyorum ve boyle oldugunda sanki bebegimi sol tarafinda sert bi sekilde hissediyorum ama gervekten bebegim mi yoksa sikisik oldugumdan bana mi ole geliyo bilemiyorum ben oglusum diye seviyorum :)
Aldigimiz seyleri paylasma adina album yapma konusu gecmis bunun yerine var mi bilmiyorum ama facede bi gurup kursak 2017 nisan anneleri diye isteyen birda istedigi gibi paylasim yapabilir. Hemde takibi daha kolay olur.
Evet canım ilk 12 hafta çok çektim şimdilerde yine başladı lanet reflüCanım bitip tekrar mı başladı İnan demin uyurken şükürler ettim çünkü 3 gündür reflüm azaldı ve yeneye başladım ay yine başlamasın ya
Bu badem yagı tatli badem yagı mı olacak acı badem yağı mı bende almayı düşünüyorum daMerhaba bende gecen gun dr. sordum vücudum gerildiģi için kasiniyor diye oda badem yagi yada badem yagi icerikli nemlendirici kullan demisti
Acı badem yağı zararlı diye biliyorum canım. tatlı badem yağı olabilir oBu badem yagı tatli badem yagı mı olacak acı badem yağı mı bende almayı düşünüyorum da
Ooo sen cok iyi besleniyorsun canim. Ben senin gibi beslensem tek ilaci zor icerdim herhalde:) ama ben cok takintiliyim en ufacik koku midemi bulandiriyor maalesef. Gerci yemek konusunda hep takintili ve seciciydim hamilelikte x2 oldu. Omlet yiyorum haftada 2 3 gun. Her gun 1 sut icmeye calisiyorum bardakta degil kucuk kutuda. Sisedeki cok daha saglikli ama bardaga koyunca falan kokusu geliyor icemiyorum tek care kucuk kutu:) 2 cesit balik yiyebiliyorum sadece aslinda onlari da en azindan haftada 1 yesem super olacak yemeye calisacagim. Et de zar zor haftada 2. Benim durum vahim yani sen cok iyi ilerliyorsun en guzeli duzgun beslenmek. Meyve inanilmaz yiyorum ozellikle mandalina:)
Canım bende seninle aynıyım ve dün gece tekme değil de sağ tarafıma hareket ettiğini yerini en azından belli etmiş oldu iki kere başka da bişey olmadı bugün de hareket ettiğini yer değiştirdiğini hissedebiliyorum çok az ama tekme ya da bariz bir net hareket değil bu bile çok güzel yavaş yavaş büyüyorlar maşallah
Eveettt doğruu öyle doğdu içime bu topicte bi sana söyledim oğlun olacak diye bideKilim ve tohum a söyledim onunda oğlu olucak.başka da tahminim yok
Gunaydinlar herkese guzel bir haftanin baslangici olsun..Gunaydin tatli anneler baldan tatli yegenler. sizlere onemli bi sorum olcak. iliskiden sonra peceteye cok az kan geldi baska da gelmedi. basinaboyle sey gelen var mi acaba?
Netten baktim tahristen dolayi olabilir diyo bebek olsaydi devam edermis ve cok olurmus.
Doktora gidecegim buyuk ihtimal ama icim icimi yuyiyo. bu olaydan sonra kankaliga devam ederiz sanirim
Canım günaydın, bence korkulacak bişi yoktur artık hem ödemliyiz hem de damarlarımız basınctan dolayı ortaya çıktı. Yani vajen için de geçerli tahriş olmuştur. Tabiki doktor A gitmende fayda var ama bence önemli bişi değildir.Gunaydin tatli anneler baldan tatli yegenler. sizlere onemli bi sorum olcak. iliskiden sonra peceteye cok az kan geldi baska da gelmedi. basinaboyle sey gelen var mi acaba?
Netten baktim tahristen dolayi olabilir diyo bebek olsaydi devam edermis ve cok olurmus.
Doktora gidecegim buyuk ihtimal ama icim icimi yuyiyo. bu olaydan sonra kankaliga devam ederiz sanirim
Gunaydinnn bal annelerin melek yavrulari hayirli bir hafta olsun insallah, hasta olanlar sifa bulsun, henuz bebislerini hissedemeyenler de tekme yesinler insallah :)
@ucon insallah yaa kisa zamamda bende hissetmeye baslarim da en azindan oglumun iyi oldugunu anlarim
kafein_ masallah canim ya guzel bakiyosun kendine ben o kadar yapamiyorum elimden geldigince et yiyorum, haftada 2-3 kez yumurta, balik yiyemiyorum onceden de pek yiyemezdim bi kere denedim cok midem bulandi bi daha cesaret edemedim ama somon denicem bide onun acigini cevizle kapamaya calisiyorum cig badem yer fistigi, kayisi, siyah uzum elimden geldigince yiyorum. Benim demir depolarim baya azaldigi icin demir hapina erken haftalarda basladim kanamam oldugu icin kan degerlerimde dustu mecburen gunde 2ye cikardik, D vitaminim ne yazikki cok dusuk onun icin damla, kanamalar icin hap igne, multivitamin mecbur olunca kullaniyosun iste isterdim ki hic kullanmayayim napalim oglum iyi olsunda bikac ay idare edicez
N Nasip_kismet kontrolun bugun mu en iyisini doktorun bilir tatlim icini ferah tut biseyi yoktur bebeginin annesini kiskanmistir.
Cekirdekli siyah uzum ye canim zaten kan uzumu diye geciyo bide yer fistigi kabuklu olandan benim degerlerim cok dusuk cikinca baya arastirmistim. Pekmezi tek sevmedigim icin bi kac gundur tahinle yemeye basladim bende. Tek basima yemek cok cazip gelmiyor bu ara bende aksam yemeklerine kayinvalideme gidiyorum orda daha keyifli yiyorum en azindan daha duzenli oluyor. Darisi bizimde basimiza insallah bizde bi hissedebilsek :)bende demir hapına geç başladım o yüzden sanırım kanım düşük çıktı.hatta acildeki doktor kanın çok düşük günde bi kez mi verdi doktorun iki kez vermesi gerekiyodu dedi.doktoruma kan sonucumu atıcaktım ama malesef kağıdı kaybettim soramadım da ne kadar düşük olduğunu bilmediğim için.şimdilik günde bi tane içmeye devam ediyorum güzel beslenmeye çalışıyorum işte.kan yapıcak şeyler yiyorum et mesela.pekmez de yiyorum bazı doktorlar pekmezin kan yapmadığını söylese de yiyorum.sebze yemeklerini de yiyorum ben ıspanak özellikle haftada bir yiyorum.herkes güzel beslenmek ister bebeği için.elinden geldiği kadarını yemeye çalış canım.harika beslenince de bebek çok iyi gelişcek diye bişey yok.herkes gibi benimde herşeyim normal şekilde ilerliyo.@citolesgen mesela sürekli fast food yediğini söylemişti ama bebeğinin gelişimi gayet güzel maşallah bak nası tekmeliyomuş
Cekirdekli siyah uzum ye canim zaten kan uzumu diye geciyo bide yer fistigi kabuklu olandan benim degerlerim cok dusuk cikinca baya arastirmistim. Pekmezi tek sevmedigim icin bi kac gundur tahinle yemeye basladim bende. Tek basima yemek cok cazip gelmiyor bu ara bende aksam yemeklerine kayinvalideme gidiyorum orda daha keyifli yiyorum en azindan daha duzenli oluyor. Darisi bizimde basimiza insallah bizde bi hissedebilsek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?