- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.741
Merhaba canım. ben doktoruma nar yememdr sakınca var mı diye sormuştum. 1 tane yiyebilirsin demisti. Sanırım herseyin fazlası zarar. kararinda yersek sorun olmaz diye dusunuyorum. tabiki sende doktoruna danis en iyisini o bilir :)Ya canlar çekmesin diye yazmayayım demiştim ama bugün eşim nar suyu çektirmiş getirdi taze. Nete bakayım dedim. Kimisi cok guzel seyler yazmis kimisi cok olumsuz. Bende ne olur ne olmaz 2 yudum ictim biraktim. Keske bilsek ne iyi ne kotu. Aramizda bi kadın dogumcu olaydı iyiydi :)) Hurafe mi gerçek mi bilemiyor insan hangisi doğru karışıyor..
Citolesgen bikac gündür istahim açıldı sanırım artık hızlı kilo almaya basliycam. Sürekli yeme isteği ne güzel :) bide ben sürekli rüyamda yiyecek biseyler görüyorum. Bu haftalarimda haftada 2 kilo garanti görüyorum
o zaman fazla kizdirma enisteyi intikami kotu olacak o zaman :)
Benim esimi korkutuyorlar bebek dogsun seni koltuga atacaklar diye
yok diyorum kiyamam ben sana
İnsallah az kiloyla tamamlariz canimBende öyleyim canım ya iri kıyımım bayadır tartılmıyorum da 6 kilo vermiştim 2 almıştım en son 75 ile hamile kaldım boyumda 175 80 ile tamamlasam be güzel olur
Günaydın canım. Tek atıyor atmasına ama dün gece sat 3 te mideme bıçak saplamasıyla uyandım. O kadar acıdıki midem. Sonra kustum. İshal oldum. Hamilleik boyunca ilkdefa kusuyorum. Sanırım dün besin zehirlenmesi yaşadım. Daha öncede aynısı gelmişti başıma. Fakat bunsefer hafif atlattım diye düşünüyorum. Hemen yoğurt yedirdi eşim. Ateşim çıkmadı sulu ishal olmadım. Oyuzden hastaneye gitmedik. Şimdi evde istiharetteyim. Her saat başı tekme atan bebek atmadı. Sonra allahım dedim bebeğn sesi soluğu cıkmıyor tekme atsın nolur diye yalvardım. Sonra attı allah şükür. Eşimde kontrol etti onada attı :) çok mutlu oldum. Bir daha sanakızmam kızım istediğin kadar at tekmeleri oldu bu sefer :) yani bu gece cok zor bir gece gecirdim. Sanırım yediğim köfteden oldu dışardan sipariş verdim. Ama eşime bişey olmadı. Gece ytarken portakal yemiştim eşim o yaptı diyor, asitli o diyor. Belkide portakal soğktu o yaptı dedi mideni üşüttün dedi. Şimdi bille sana yazarken gelinin vırt vırt vurıyor bana :)
Günaydın kızlar herkese iyi haftalar diliyorum
Burada yazanlar vardı ama kimin yazdığını unuttum su gibi akıntım oluyor diye. Benimde son zamanlarda çok olmaya başladı, ctesi günü kontrolümde sordum doktora kokusuz ve renksizse problem yok dedi fakat vajina için yıkama jeli verdi. Jelin üzerinde enfeksiyonlardan korur yazıyor hemen aldım. Mis gibi bir kokusu var çok ferah. Bu problemi yaşayanlar doktoruna danışıp kullanabilirler diye yazıyorum:) resmini ekledim fiyatıda 28 tl, eczaneden aldım.
Hahah kiskanilmaz mi canim ya. esim bana soylese iyi bi surat asmayla karsilasir bunu bildigi icin bi sey demiyor sanirim :)ben ciddi ciddi kıskanıyodum ama öyle söyledikçe ya
Selam Herkese;
Hatfasonu Ailece isim konusunda baya konuştuk.Eşim ve oğlum ısrarla bebişimizin adının AYLİN olmasını istiyor.Ama ben hala kararsızım.Sizlerin de fikrini almak istedim arkadaşlar.olumlu,olumsuz tüm eleştirilere açığım.Sizce AYLİN güzel mi?Soyadımız ile birleşince de kafiyeli oluyor.
Anlamı:1-Ay'a ait
2-Ay'ın ve bazı yıldızların etrafındaki ışık çemberi,hale
3-Bazı kutsal kişilerin başı etrafında gösterilen ışık çevresi
İnsallah az kiloyla tamamlariz canim
vermesi sorun degil her turlu veririz mesela ben bi ara 120 kiloydum zamanla verdim sukur :) ama hamilelikte cok alirsak bebege zarar ondan korkuyorum. zayif olanlar hic endise etmesin bence
kızlar sabah sağlık ocagına gittim gecen hafta cagırmıslardı.. kan tahlili verdim ve idrar tahlili.. aynı zamanda tetanoz aşısı oldum siz de yaptırdınız mı aşıyı.. oradaki ebe bayan beni sinir etti bi alet vardı kalp atısı için bebeğimin bulamadı önce sonra buldu.. nst ye girdin mi hiç dr a en son ne zaman gittin hareketli bir bebek mi vs birsürü soru sordu sanki anormal bir durum varmış gibi kafam cok karıstı.. acaba doktora mı gitmeliyim daha 2 hafta var ama kontrolüme.. decavit diye hap verdi ben elevit kullanıyorum dedim ikisini de kullan dedi.. hemen doktorumu aradım ikisi de aynı hap sadece birini kullan dedi.. sabah sabah sinirlerim bozuldu huzursuz oldum anlayacağınız... buarada 17+5 toplam 5 kilo aldım siz de durumlar nasıl
Sağol canım. İyiym şimdi istiharat ediyorum. Eşimde eve geldi öğlen tatiline. Bana yemekler hazırlıyor :) üşüttüm zannediyorum bende. Hamileyiz cok hassasız sonucta.Çok geçmiş olsun canım.. Belki hamile olduğun için eşine dokunmayan şey seni farklı etkiledi veya köftenin sana gelen kısmında da bir şey olabilir. Biraz da üşütmeyle birleşmiştir belki. Neyse şimdi daha iyisindir inşallah.
Selam Herkese;
Hatfasonu Ailece isim konusunda baya konuştuk.Eşim ve oğlum ısrarla bebişimizin adının AYLİN olmasını istiyor.Ama ben hala kararsızım.Sizlerin de fikrini almak istedim arkadaşlar.olumlu,olumsuz tüm eleştirilere açığım.Sizce AYLİN güzel mi?Soyadımız ile birleşince de kafiyeli oluyor.
Anlamı:1-Ay'a ait
2-Ay'ın ve bazı yıldızların etrafındaki ışık çemberi,hale
3-Bazı kutsal kişilerin başı etrafında gösterilen ışık çevresi
Kızlar maaşallah diyim öncelikle bnm minipin hareketleri iyice arttı.ozellikle saatleri var sanki yani ben uzanınca yatmadan önce sabah kalkınca ve geceleri daha çok..tam uykuya dalıyorum pıt pıt cam a vurur gibi karnıma vuruyo bu arada hala gobek deliginin altında hissediyorum fazla yukarlarda aramayın
Bence aylin güzel bir isim anlamıda guzel. hem ailenizde istiyormus :)
Ben de evlendikten sonra hep kizim olmasini istedim. Ismini de Buğlem koyucam diye soyledim durdum herkese. Rabbim 2 sene sonra bize nasip etti ve kızım olucak kısmet olursa.
Buğlem ismi hakkinda arastirma yaptim baya. Diyaneti aradim hatta ismin anlami icin. Bizim elimizde o isim hakkinda bilgi yok dendi. Nette dolasan anlami ` cenneti mujdeleyen melek` diye geciyor ama dogrulugu yokmus sanirim.
Nihat hatipogluna sormuslar koyabilirmiyiz diye buğlem ismini. o da herhangi kotu bir manasi yok ama iyi de yok demis. Yanina guzel bir isim ilave edilip koyulmasinda sakinca yok demis.
Benimde hayalimdi buğlem ismi. Buğlem Nur olsun diye konustuk ama buna ragmen
Icimde acaba mi dolasiyo. anlamsiz oldugundan oturu. ileride kizim anne benim ismimin anlami ne diye sorunca cevapsiz birakicak olmak hosuma gitmiyor.
Anlayacaginiz cok kararsizim.
Alternatif olarak Beren ismini dusunduk.
Sizede bir sorayim dedim. Sizce napmaliyim :)
Buğlem bana söylemesi zor gibi geldi. Birde ben isimlerde g,ğ olmasını nedense sevmiyorum.Anlamını da baya araştırmışsın net bir sonuç olmamış galiba.Anlamsız bir isim koymak riskli.Çünkü çocuklar büyüdüklerinde gerçekten de soruyor.Hatta anlamı kötü ise okulda dalga konusu bile oluyor maalesef.Buğlem 'i bizim gelinde koyacaktı ama bahsettiğin nedenlerle vazgeçti.Adı ŞİMAL oldu yeğenimin.
Aslında bende yıllardır kızım olsa ELİF koyucam deyip durdum.Ama 5 ay önce doğum yapan hem komşum hem akrabam koyduğu için değiştirmek zorunda kaldım.Sorduğun için yazıyorum tercih senin ama buğlem yerine beren daha hoş sanki.
bilmiyorum ki calısan ebe sordu anlamadım bende canımnst için çok erken değil mi
Canim ben kontrole gittiğimde nst ye girenlere bakıyorum hep. Hepsi karnı burnunda oluyo. Sacmalamis o ebe. Sen aklını karıştırma canim.bilmiyorum ki calısan ebe sordu anlamadım bende canım
Canim çok geçmiş olsun. Iyi yapmışsın yogurt yemekle. Usutmuste olabilirsin çok soguksa portakal. Sen kombiyi ac ev sıcak olsun. Yat dinlen. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.Sağol canım. İyiym şimdi istiharat ediyorum. Eşimde eve geldi öğlen tatiline. Bana yemekler hazırlıyor :) üşüttüm zannediyorum bende. Hamileyiz cok hassasız sonucta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?