2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
mischiefocean83
Sana da günaydın minnoş anne... Allah şifasını versin babacığının canım benim , tedavi yatış sürecini çekmeden geçirmesini sağlasın..
Çok doğru söylüyorsun, 'her şeyin başı sağlık' lafını söylemek için söylüyoruz bazen ama insan ancak yaşayınca ve kaybedince anlıyor değerini.. Bugün de sağlıklı uyandım, aldığım nefese üstelik iki kişilik aldığım nefese şükürler olsun. Şükretmek çok önemli , boş şeylere üzülmenin , çok kapılıp gitmenin de önüne geçer.. Şükredecek şeylerimiz çok ama daha da artsın inşallah

Merhaba canım. ben doktoruma nar yememdr sakınca var mı diye sormuştum. 1 tane yiyebilirsin demisti. Sanırım herseyin fazlası zarar. kararinda yersek sorun olmaz diye dusunuyorum. tabiki sende doktoruna danis en iyisini o bilir :)

Bu arada arkadaslar pek yazmasamda sizi sıkı takip ediyorum. kitap okur gibi yazdiklarinizi okuyorum :) Bu dönemde ayni seyleri yasadigin birilerini gormek insana iyi geliyor yalnız hissetmiyor :)

Selam Herkese;

Hatfasonu Ailece isim konusunda baya konuştuk.Eşim ve oğlum ısrarla bebişimizin adının AYLİN olmasını istiyor.Ama ben hala kararsızım.Sizlerin de fikrini almak istedim arkadaşlar.olumlu,olumsuz tüm eleştirilere açığım.Sizce AYLİN güzel mi?Soyadımız ile birleşince de kafiyeli oluyor.

Anlamı:1-Ay'a ait
2-Ay'ın ve bazı yıldızların etrafındaki ışık çemberi,hale
3-Bazı kutsal kişilerin başı etrafında gösterilen ışık çevresi

Bende öyleyim canım ya iri kıyımım bayadır tartılmıyorum da 6 kilo vermiştim 2 almıştım en son 75 ile hamile kaldım boyumda 175 80 ile tamamlasam be güzel olur
İnsallah az kiloyla tamamlariz canim
vermesi sorun degil her turlu veririz mesela ben bi ara 120 kiloydum zamanla verdim sukur :) ama hamilelikte cok alirsak bebege zarar ondan korkuyorum. zayif olanlar hic endise etmesin bence

Çok geçmiş olsun canım.. Belki hamile olduğun için eşine dokunmayan şey seni farklı etkiledi veya köftenin sana gelen kısmında da bir şey olabilir. Biraz da üşütmeyle birleşmiştir belki. Neyse şimdi daha iyisindir inşallah.

Günaydınn tam da aradığım şeyi buldum hemen alacağım teşekkür ederiiz canımm..

Bence Aylin hoş güzel bir isim

İnsallah az kiloyla tamamlariz canim
vermesi sorun degil her turlu veririz mesela ben bi ara 120 kiloydum zamanla verdim sukur :) ama hamilelikte cok alirsak bebege zarar ondan korkuyorum. zayif olanlar hic endise etmesin bence

Evet sabah Canan Karatay çıkmıştı televizyona yine şişman hamile kalıyorsunuz hamilelikte çok kilo alıyorsunuz sonra Bebek diyabet oluyor kalp hastası oluyor diye kızıyordu , tatlı çok yemiyorum da meyve özellikle mandalina çok yiyorum onlarda da şeker var günde 4 5 tane ile sınırlamaya çalışıyorum kendimce

nst için çok erken değil mi

Sağol canım. İyiym şimdi istiharat ediyorum. Eşimde eve geldi öğlen tatiline. Bana yemekler hazırlıyor :) üşüttüm zannediyorum bende. Hamileyiz cok hassasız sonucta.

Bence aylin güzel bir isim anlamıda guzel. hem ailenizde istiyormus :)

Ben de evlendikten sonra hep kizim olmasini istedim. Ismini de Buğlem koyucam diye soyledim durdum herkese. Rabbim 2 sene sonra bize nasip etti ve kızım olucak kısmet olursa.
Buğlem ismi hakkinda arastirma yaptim baya. Diyaneti aradim hatta ismin anlami icin. Bizim elimizde o isim hakkinda bilgi yok dendi. Nette dolasan anlami ` cenneti mujdeleyen melek` diye geciyor ama dogrulugu yokmus sanirim.
Nihat hatipogluna sormuslar koyabilirmiyiz diye buğlem ismini. o da herhangi kotu bir manasi yok ama iyi de yok demis. Yanina guzel bir isim ilave edilip koyulmasinda sakinca yok demis.
Benimde hayalimdi buğlem ismi. Buğlem Nur olsun diye konustuk ama buna ragmen
Icimde acaba mi dolasiyo. anlamsiz oldugundan oturu. ileride kizim anne benim ismimin anlami ne diye sorunca cevapsiz birakicak olmak hosuma gitmiyor.
Anlayacaginiz cok kararsizim.
Alternatif olarak Beren ismini dusunduk.
Sizede bir sorayim dedim. Sizce napmaliyim :)

Maşallah
Ben de aynen dediğin gibi hissediyorum canım sabahları karnı doyunca , bir de gece vurmaya başlıyor. Bir kere korkudan nefesimi saniyelik kesecek kadar güçlü vurdu şansa annem de gözle gördü ve eliyle hissetti. Ödümüz patladı :) göbek deliği altında sol veya sağ çaprazda kasığa doğru olan yerde hissediyorum, elimi koyup konuşmaya başlıyorum vurmaya devam ediyor iletişim kurduğumuza inanıyorum :) Dediğin gibi gaz çok başka , zamanla aradaki fark bariz oluyor. Gaz hareketlerinde guruldamalarda vs heyecanlanmıyorum bile bünyesel olduğunu net biliyorum.

Buğlem bana söylemesi zor gibi geldi. Birde ben isimlerde g,ğ olmasını nedense sevmiyorum.Anlamını da baya araştırmışsın net bir sonuç olmamış galiba.Anlamsız bir isim koymak riskli.Çünkü çocuklar büyüdüklerinde gerçekten de soruyor.Hatta anlamı kötü ise okulda dalga konusu bile oluyor maalesef.Buğlem 'i bizim gelinde koyacaktı ama bahsettiğin nedenlerle vazgeçti.Adı ŞİMAL oldu yeğenimin.

Aslında bende yıllardır kızım olsa ELİF koyucam deyip durdum.Ama 5 ay önce doğum yapan hem komşum hem akrabam koyduğu için değiştirmek zorunda kaldım.Sorduğun için yazıyorum tercih senin ama buğlem yerine beren daha hoş sanki.

S Sema24 sibeluA

Kızlar düşündüğünüz isimler çok cici anlamları da güzel , teşekkürler fikrimizi önemsediğiniz için ama karar verme aşamasında çekirdek aile içinde içinize tamamiyle sinen bir isimde karar kalmak sonra 3. Kişilere fikir sormak daha sağlıklı olur diye düşünüyorum ; özellikle de başkalarının fikrinden etkilenen bir yapınız varsa , kafanız karışacaksa..
Zevkler ve renkler farklıdır, yavrunuza isim koymak seçmek beğenmek sizin en doğal güzel keyifli hakkınız. Biri çıkar ayy söylenişi garip der , biri çıkar ayy anlamı ne ki der , biri çıkar bunla dalga geçerler der sizi etkileyebilir. Eşinizle , varsa çocuğunuzla ortak karar verin içinize sindiği noktada da ilan edin. Ben öyle yaptım. O kadar içime sindi ve sevdim ki olumsuz bir tepki bile görsem etkilemiyor.

Tesekkur ederim yorumun icin canım.
Dediklerine harfiyen katılıyorum ama aması işte cok heves etmem :) Bi heves ugruna bukadar onemli bir seyi de es gecmekte mantık hatası.
Bunları bile bile koymakta sacma. Valla cok karışığım
Beren isminide begeniyorum. Bakalım daha zamanımız var. Biraz daha kafa yormak lazim. Bir daha diyanetimi arasam belki bulunmustur anlamı

Sağol canım. İyiym şimdi istiharat ediyorum. Eşimde eve geldi öğlen tatiline. Bana yemekler hazırlıyor :) üşüttüm zannediyorum bende. Hamileyiz cok hassasız sonucta.
Canim çok geçmiş olsun. Iyi yapmışsın yogurt yemekle. Usutmuste olabilirsin çok soguksa portakal. Sen kombiyi ac ev sıcak olsun. Yat dinlen. Gelmiş geçmiş olsun inşallah.

kızlar yaaa bi arkadaş kontrole gidecekti cinsiyeti öğrenmeyip zarfa koydurup tüm aile bir arada öğrenecekti. ama kimdi unuttum. siz hatırlıyormusunuz. kimdi sonuç ne oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…