2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
AA ne guzel tesadüf olmuş. evet arayı açıp göremediğin zamanlarda öyle evham yapıyor insan. ama endişelenme annesi onun su anda rahatı yerinde

Canim ben kontrole gittiğimde nst ye girenlere bakıyorum hep. Hepsi karnı burnunda oluyo. Sacmalamis o ebe. Sen aklını karıştırma canim.

environmentaleng bence de sağlık ocağında canı sıkılmış o görevlinin.. Onların görevi genel bilgileri alıp kayıt oluşturup aşı takibi yapmak ve aileyi bilgilendirmek. Kan testi de senin talebin doğrultusunda yapılır ekstra bir şey. Vitamin yazanı ilk defa duyuyorum üstelik eşdeğeri vitaminin olan eleviti doktorun yazmışken.. Nst çok ilginçmiş hele oldu olacak çatı muayenesini de yapsalarmış , hamilelik haftanı mı karıştırdı nedir. Sen onlarla kafanı bulandırma canım, kendi doktorunun tavsiyelerine uymaya ve kontrollere devam...

Kızlar sabah yazmistim belim agriyor diye az önce doktordan çıktım, bebiste cok sukur bir sorun yok :) fizikciye yönlendirdi bi dizi muayeneden sonra sinir sıkışması dediler belim ve bacagim hic gecmeden agriyordu bacaga giden buyuk sinir sıkışmış şu an yapabilecekleri cok bisey yokmuş, istirahat verdi, kilo almicaksin hareket etmiceksin dedi nasil olacaksa. agri gecmezse kortizona baslamak zorunda kalicakmisiz o da fayda etmezse ameliyat bile gerekebilirmis 10 dk bile yürüme dedi, tam hamileliğin balayi basladi derken su başıma gelene bakin

Citolesgen gecmis olsun canim bu kadarla tekrar yasamazsin insallah :)

kızlar yaaa bi arkadaş kontrole gidecekti cinsiyeti öğrenmeyip zarfa koydurup tüm aile bir arada öğrenecekti. ama kimdi unuttum. siz hatırlıyormusunuz. kimdi sonuç ne oldu.
Ben de onu dusunuyodum kimdi acaba diye :)

Vee iste meleklerimizden bize bir mesajjj

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-07-12-51-04-1.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 76
çok geçmiş olsun canım. yatıp dinlenince inşallah geçer. neyseki bebişin iyi

Aminnn

kızlar yaaa bi arkadaş kontrole gidecekti cinsiyeti öğrenmeyip zarfa koydurup tüm aile bir arada öğrenecekti. ama kimdi unuttum. siz hatırlıyormusunuz. kimdi sonuç ne oldu.

hayal_masal zarfa koyduracak kisi Leijla galiba.canim cinsiyeti ne suprizi merak ettik :)

kızlar aranızda bilen duyan varsa beni aydınlatsın kan vermiştim bakteri 3 çıkmış normal değer sıfır ve 1 aralığı. bakteri ne oluyor ne etki ediyor acaba doktora ancak cuma gidebilirim

Çok geçmiş olsun.. inşallah geçer zamanla kortizon veya ameliyatlara gerek bile kalmaz canım.. Doktorun tavsiyelerine uy inanıyorum daha iyi olacaksın. Allah beterinden saklasın , en kısa sürede şifa bul canım benim...

bendede olmustu tahris canım . hicbisi yapmadan lekelenme de olmustu bitsin bi kac hafta bekle olmazsa tekrar sorun yok demisti sen yinede sor

Cnm masaj iyi gelirmiymos acaba? Fizyoyerapist yapsa mesela. Ilac ameliyat insallah bunlara gerek kalmaz. Yoga onerdi mi? Orda da bele iyi gelen hareketler var kedi gerinmesi gibi

kızlar doğumdan ve ileriki aylardan korkan var mı benim gibi.. cok stres yapmaya basladım karnım büyüdükçe.. gece rahat uyuyamıyorum.. bebeğe birşey olacak diye korkuyorum.. değişik duygular içine girmeye başladım... özellikle doğum sonrası doğum anı doğuma yaklaşırkenki zaman ve lohusalık beni çok geriyor

merve100 canim bizde isyeri borclari icin bozdurmak zorunda kaldik. ne esim tarafi ne benim taraf bilmiyor. annem ne yaptin dedi bankada kasada dedim . ne yapalim mecbur olduğumuzdan keyfimizden degil ama gelde anlat.

al bendende o kadar. nasil doguracam diyorum. sonra kendi kendime girdik artik bir yola mecbur cikacak deyip teselli ediyom

çok geçmiş olsun canım. yatıp dinlenince inşallah geçer. neyseki bebişin iyi
Cok şükür canim tek tesellim o. ona bisey olmasin da ben cekerim napalim

Insallah kuzum ya dualarinizda unutmayın beni de insallah ilerlemez
Cnm masaj iyi gelirmiymos acaba? Fizyoyerapist yapsa mesela. Ilac ameliyat insallah bunlara gerek kalmaz. Yoga onerdi mi? Orda da bele iyi gelen hareketler var kedi gerinmesi gibi
Benim de ilk aklima yoga ve pilates geldi canim, bu tarz vakalarda hocanin yanlis bir yonlendirmesi ya da benim bi hareketi yanlis yapmam daha kötü sonuclara yol acabiliyormus kesinlikle ve kesinlikle onermiyorum dedi doktor. masaj da sinir sıkışması olmayan agrilarda zeytinyagi ya da badem yagiyla cok hafif yapilabilirmis, bana yine yasaklananlardan yani yürüyüş bile sakincali en azindan bi hafta on gün o da yok sonra gunde 15 20 dk ile basla agrin olursa hemen birak hamileyim yurumem lazim diye dusunme dedi. bakalim nasil olacak Allah kimsenin basina vermesin siz de dikkat edin kendinizi zorlamayin sakin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…