2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
al bendende o kadar. nasil doguracam diyorum. sonra kendi kendime girdik artik bir yola mecbur cikacak deyip teselli ediyom
Ben de hiç bebek sahibi olmamış biri olarak, nasıl bakarım emzirme, alt temizleme, gaz çıkarma ,yıkama nasıl bilmiyorum diye dertleniyorum. Bir de iş yerindekiler (en azından yakın çalışma arkadaşlarım dışındakiler) öğrenmesin. Nasıl saklarım diye dertleniyorum. Ayrıntılı ultrason da heyecan yaptı. Evham yapacak o kadar konum var ki. :)

Ya bu bebişler nasıl böyle tosbik olabiliyor. Bilsem de ona göre beslensem. Severim tosbik bebişleri ben ya...

duyguevren canim bende bisey sormak istiyorum. Bana tetanoz asisi yapmayacaklarini soylediler. Tahlil yaptılar senin buna bagisikligin var dediler. Ne zaman yaptirdin bu aşıyı dediler ama en son lise de yaptirmisimdir herhalde ası. Bi şekilde bağışıklık kazanmissin o zaman dediler. Normal mi bu durum?

Canım 2. Dozdan sonra 6 ay sonrakini vurdurmadım gebeliğim sonlandı diye şimdi 3. Dozdan başlar herhalde dimi ?

Bende geçenlerde sordum doktorum ayrılıyor diye ilk gebelikler de tosbik bebekler biraz sıkıntı olabiliyor çatı müsait olmayabiliyor kesi işlemi büyük olabilir tarzı şeyler dedi bende makattan geldi dikişsiz yırtıksız 1760 doğurdum acaba normal olabilir mi dedim sen en zoru başarmışsın eğer bi komplikasyon gelişmezse yapabilirsin bence dedi sadece doktorun yok izine gidicem Yok o zaman başka planım var diyip sezeryan yapmak isterse kabul etme diğer türlü doktorun sezeryan ve sebebini derse düşünme asla yap dedi

Aslında o söylediğin genelde hepatit oluyor. Son değişiklikle belki tahlilde çıkıyordur hiç duymadım. hangi tahlil de çıkmış ki o çok ilginç yanlış bilgilendirmeyeyim ben sen bi doktora sorarsan iyi olur bende merak ettim. Tek dozlarda hayatta öyle bişey olmaz. Tek dozun koruyuculugu bile yokki

2. dozun sadece 1 ay koruması var canim en son ne zaman yaptırdın. rapel dozlar yaptirilmadigi zaman koruyuculugu ortadan kalkar cunku

canim ogrenecegiz elbet kucagimiza aldigimizda her anne gibi biZDe profesyonellesecegiz

duyguevren canım benim de bir sorum var.Müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim.

Ben yaklaşık 10 yıl önce normal doğum yaptım.Ozaman çatı muayanesi yaptıklarını bile hatırlamıyorum.Bu gebeliğimde doğuma yakın tekrar çatı muayenesi yapılması gerekir mi?Her doğumda tekrar tekrar bakılan bir şey mi çatı muayenesi.Yine normal doğum istiyorum da kısmetse.Şimdiden teşekkürler

2. dozun sadece 1 ay koruması var canim en son ne zaman yaptırdın. rapel dozlar yaptirilmadigi zaman koruyuculugu ortadan kalkar cunku

Geçen sene 9. Ayda yaptırmışım en son 10. Ayda bebeği kaybettim 28. Hafta da bidaha kalan iğneleri yaptırmak bile aklımdan geçmedi sil baştan mı başlıcak

merve100 bizde cafe isletiyok borclardan dolayi acil odemeler vardi bende esimden evimizin huzurundan onemli degil nasil olsa durumlar duzelirse daha iyilerini alir bana diye ins tabi. ama kimse bilmiyor duysalar ben ne yaparim bilemiyorum. banka kasalari uygun zaten yilda 250 tl filan di galiba .annem duysa yuzume bile bakmaz ki esimin ailesinede esimede yapmadigini birakmaz tahmin ediyorum. bosver takma evimizin huzuru daha onemli

Ya kızlar bu arada gobus fotolarını ne zaman göreceğiz yaaa. hepinizin gobuslerini çok merak ediyorum ama beeeen

18+5 'den 56 kg ile teyzelerime sevgiler. Hala eski kotlarına girmeye çalışanlara da selam olsun :)
4-5 gün önce bu göbek yoktu bu arada birden büyüdü sancı ve kasılmalar eşliğinde genişlemeyi hissettire hissettire , 9 aylık hamile modunda ayakkabı giyişim , yere filan eğilişim filan:)

Bu arada hamile külotlarından aldım da ben. Eşiyle mecburi sebeplerle kanka olanlara tavsiye ederimm :))) yoksa hiç ama hiç seksi değilll. Geçtim kankayı , anneanne torun ilişkisinde bile olabilirsiniz bildiğiniz anneanne donu bu. :)))) ama çooook rahat.

Eklentiler

• image.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 109
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…