- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.821
Biz daha 16. haftadayız ben de 5 kilo aldımkızlar sabah sağlık ocagına gittim gecen hafta cagırmıslardı.. kan tahlili verdim ve idrar tahlili.. aynı zamanda tetanoz aşısı oldum siz de yaptırdınız mı aşıyı.. oradaki ebe bayan beni sinir etti bi alet vardı kalp atısı için bebeğimin bulamadı önce sonra buldu.. nst ye girdin mi hiç dr a en son ne zaman gittin hareketli bir bebek mi vs birsürü soru sordu sanki anormal bir durum varmış gibi kafam cok karıstı.. acaba doktora mı gitmeliyim daha 2 hafta var ama kontrolüme.. decavit diye hap verdi ben elevit kullanıyorum dedim ikisini de kullan dedi.. hemen doktorumu aradım ikisi de aynı hap sadece birini kullan dedi.. sabah sabah sinirlerim bozuldu huzursuz oldum anlayacağınız... buarada 17+5 toplam 5 kilo aldım siz de durumlar nasıl
18+5 'den 56 kg ile teyzelerime sevgiler. Hala eski kotlarına girmeye çalışanlara da selam olsun :)
4-5 gün önce bu göbek yoktu bu arada birden büyüdü sancı ve kasılmalar eşliğinde genişlemeyi hissettire hissettire , 9 aylık hamile modunda ayakkabı giyişim , yere filan eğilişim filan:)
Bu arada hamile külotlarından aldım da ben. Eşiyle mecburi sebeplerle kanka olanlara tavsiye ederimm :))) yoksa hiç ama hiç seksi değilll. Geçtim kankayı , anneanne torun ilişkisinde bile olabilirsiniz bildiğiniz anneanne donu bu. :)))) ama çooook rahat.
Benimde öyle çok detaylı bilgim yok ama sana mesaj atayım canım o tahlili. Ordan anlasilir sanırım. Elisa testi falan hepsi yapılmıştı bana baya detaylı bakıldı hangi test karistirmis olabilirim.Aslında o söylediğin genelde hepatit oluyor. Son değişiklikle belki tahlilde çıkıyordur hiç duymadım. hangi tahlil de çıkmış ki o çok ilginç yanlış bilgilendirmeyeyim ben sen bi doktora sorarsan iyi olur bende merak ettim. Tek dozlarda hayatta öyle bişey olmaz. Tek dozun koruyuculugu bile yokki
ilahi sen ne guldum mesajina ya Anneanne torun gobis yakismisss komsum
Teşekkür ederiizz kime yakışmazkiiiiBenim eşim mesleği gereği yurtdışında bir süreliğine. Her gün çekip update göbek fotosu gönderiyorum ki geldiğinde şoka girip ilk uçakla geri kaçmasın. Gün gün görürse farkı anlamaz :))))
Dün bende çatlaklar icin yağ aldım. Kakao yagı ve badem yagi dedim ama satici badem yagı tüğlenme yapiyor kakao yagi yeter dedu. 1 ay sonra kakao yagı kreminide alicam. ikisini birlikte sur olusan catlaklarida yok edicek dogumdan sonrakileri dediBen yurtdisindayim dogal urunler satan magazada vucut icin demistim onlar da ozellikle yagi onerdiler simdi uzerine baktim aci yada tatli yazmiyor
Ben ilkinde 53 kiloydum 77 olmuştum 24 kilo alıp bu defa 58 le başladım inşallah şimdi o kadar almam 4. ayda 5 kilo alınca korkmuyor da değilim aslındaCanım bende 5 e yakın aldım üstelik 70 kg ile hamile kaldım . İnşallah çok almam.Tostoparlan bir anne olmak istemiyorum.
merve100 bizde cafe isletiyok borclardan dolayi acil odemeler vardi bende esimden evimizin huzurundan onemli degil nasil olsa durumlar duzelirse daha iyilerini alir bana diye ins tabi. ama kimse bilmiyor duysalar ben ne yaparim bilemiyorum. banka kasalari uygun zaten yilda 250 tl filan di galiba .annem duysa yuzume bile bakmaz ki esimin ailesinede esimede yapmadigini birakmaz tahmin ediyorum. bosver takma evimizin huzuru daha onemli
18+5 'den 56 kg ile teyzelerime sevgiler. Hala eski kotlarına girmeye çalışanlara da selam olsun :)
4-5 gün önce bu göbek yoktu bu arada birden büyüdü sancı ve kasılmalar eşliğinde genişlemeyi hissettire hissettire , 9 aylık hamile modunda ayakkabı giyişim , yere filan eğilişim filan:)
Bu arada hamile külotlarından aldım da ben. Eşiyle mecburi sebeplerle kanka olanlara tavsiye ederimm :))) yoksa hiç ama hiç seksi değilll. Geçtim kankayı , anneanne torun ilişkisinde bile olabilirsiniz bildiğiniz anneanne donu bu. :)))) ama çooook rahat.
İlki normal doğum olduğu için pelvik kemiği müsaittir o yüzden pek tercih edilmiyor. genelde ilk gebelikler de yapılıyor. ama doktorun yapmak isterse de yaptır tabi.duyguevren canım benim de bir sorum var.Müsait olduğunda cevaplarsan sevinirim.
Ben yaklaşık 10 yıl önce normal doğum yaptım.Ozaman çatı muayanesi yaptıklarını bile hatırlamıyorum.Bu gebeliğimde doğuma yakın tekrar çatı muayenesi yapılması gerekir mi?Her doğumda tekrar tekrar bakılan bir şey mi çatı muayenesi.Yine normal doğum istiyorum da kısmetse.Şimdiden teşekkürler
Ben kızıma almıştım memnunum 70*110 3 buçuk yaşında hala yatıyor bebişe de vermiycekmiş ona sallanan beşik alacakmışızHanımlar aranizda yatak besik vs alan varmi simdiden? Ilk cocugumda mobilya buyuyen besik kullanmistim sonradan dondukce rahat edemedi sigmadi tutunup kalkiyodu bir kac kez bizim yatagin ustune dusmustu gicirdamaya baslamisti salladikca vs. Simdi park yatak almayi dusunuyorum 70 110 luk bayada genis duruyo alan goren duyan memnun olan varsa tavsiyeleriniz nelerdir marka model konusunda fln ?? Yardimci olurmusunuz
Tetenoz aşısı biraz ağırdır ama yapacak bişey yok kuzum yaa. herşey bebislerimi icinAyyİğneden sonra ben hasta gibi oluyorum iki üç gün hadi hayırlısı artık ne diyelim
Hayal dünyası mi yok kuzum olurmu. en azından seyirme hissedilebilir. ama daha çok ikinci gebeligi olanlar daha net hisseder. tabi her hareketi hissedecegi diye bişey yok. sonuçta gazla hareketi hissedemeyecek kadar da cahil değiliz demi :)duyguevren canim bebegin hareketlerini bu haftalarda hissetmek bizim hayal dunyamizmi. doktorum bana ne guzel hareketli o zaman demistide
Bana da tam boyle bisey lazim en az 2sene kullanmaliyim marka model ogrenebilirmiyim canim bide gicirdama yapiyo diye okudum dogrumu acaba hepsimi ayni ? :)Ben kızıma almıştım memnunum 70*110 3 buçuk yaşında hala yatıyor bebişe de vermiycekmiş ona sallanan beşik alacakmışız
Yalnız olmadığıma ve en azından bu tür işlerle uğraşanların genelde bu tarz şeyler yaşadığını öğrenmek güzel , aslında annem çok laf demezdi eltim ortak olmasına rağmen buntğr sıkıntıları hiç yaşamadığından beni ilgilendirmez para erkeklerin işi ailemde nasılsam o şekilde hatta daha iyi bakmak zorunda diyip tam tersi şeyler yapınca annem karışıyor işte mantık olarak bakarsan ben birikimi mi veriyorum o benim birikimim ile gününü gün edip kendine bişeyler alıyor gibi oluyor düşününce de insan sindiremezden ama işte öyle olmuyor , rabbim size de kolaylık versin bol bereketli gelsin yavrunuz
Kız ben lise de böyleydimevlendiğim de bile 67 kiloydum ben maşallah kollara bak incecik o da göbek değil göbekcik ya nazar değmesin maşallah
Hayal dünyası mi yok kuzum olurmu. en azından seyirme hissedilebilir. ama daha çok ikinci gebeligi olanlar daha net hisseder. tabi her hareketi hissedecegi diye bişey yok. sonuçta gazla hareketi hissedemeyecek kadar da cahil değiliz demi :)
Bende oğlumda park yatak kulandim çok memnun kaldık. 2 yaşına kadar da yattı. park yatak gicirdama yapmıyor bu arada. çok kullanışlı oluyorBana da tam boyle bisey lazim en az 2sene kullanmaliyim marka model ogrenebilirmiyim canim bide gicirdama yapiyo diye okudum dogrumu acaba hepsimi ayni ? :)
Marka modelini paylasabilirmisn canim cok arada kaldim okadar cok model varkiiiB
Bende oğlumda park yatak kulandim çok memnun kaldık. 2 yaşına kadar da yattı. park yatak gicirdama yapmıyor bu arada. çok kullanışlı oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?