2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bana da tam boyle bisey lazim en az 2sene kullanmaliyim marka model ogrenebilirmiyim canim bide gicirdama yapiyo diye okudum dogrumu acaba hepsimi ayni ? :)
Sallanma özelliği var ama pek kullanmadık biz ekstra küçük bir sallanan beşik almıştık onda sadece 6 ay yattı sonrasında park yatağa geçtik

çıtır bi anne ve yeni yeni kendini belli eden bi minnoş :) senide görmüş olduk böylece :)

Merhaba tatlim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin panik yapma bende seninle ayni durumdayim 2 hafta once kanamayla acile gittim ki ole camasirim kan olsa iyiydi pacalarimdan akiyodu tabiri caizse doktorum.ne yazikki bu tarz seylerin sebebini bulamayabiliyoruz dedi istiharat verdi 2 haftadir yatiyorum hala kanama devam ediyor yarin kontrolum var benim gibi bi kac arkadasimiz daha var Allaha sukur suan herkes iyi durumda sende bol bol dinlen ilaclarini aksatma stres yapmamaya calis insallah zamanla gecicektir.

Tetenoz aşısı biraz ağırdır ama yapacak bişey yok kuzum yaa. herşey bebislerimi icin

Ağır derken yani ağrı mı yapar yoksa aşı yapılış esnasında yakar acır mı ? Of ya bu kan vermelerden ve iğnelerden nefret ediyorum.. Her şey minikler için.

Canim peki ben dogum yapali 2.5 yil oluyor o zman yapilmisti simdi 2.gebelik ne zman yapilmali?

Maşallah çok tatlısınız hiç bebiş göbeği gibi değil annesi.En fazla yemek yemiş göbeği

çok sağol cnm bana rapor vermedi ben cumartesı ve pazar yattım evde. bugun işe geldim. ama masa başı olduğu için odam var işte rahatım .yatar vazıyette oturuyorm neredeyse. 10 gun snra tekrar bakacak. cok sağol gececk yanı. düşük olmayacak çok korktm hala atlatamadım.çok sağol.

Maşallah çok tatlısınız hiç bebiş göbeği gibi değil annesi.En fazla yemek yemiş göbeği

Teşekkür ederizz teyzesii 53'le başladık 3 kg aldım o da malesef her zamanki
Gibi bacak basen kalçaya gidiyor çocuğum da minnacık göbekte büyümeye çalışıyor. Tekmeleri çok net hissediyorum bu yüzden sanırım.

bu arada bende kanama keısldı. cumartesı kanama oldu. serum ve ıgne vurdu kesıldı 2 gundur kan gelmıyor. alllaha şükür.

happymom87 oo bu ne güzellik maşallah size analı kizli :)
ECEcanN canim sen progestana devam. Burda ben ve bikac arkadas var kanamalı geçiren. Çok şükür geçen hafta bittiğini ogrendim ama tekrarlamasin diye çok dikkat ediyorum. Yanına gelip sana bakabilecek birisi var mi? Calisiyorsan izin almani öneririm. Sırt üstü veya sola doğru yatıyorum ben. Tuvalet ve yemek ihtiyacı dışında çok kalkmamaya calis. Ev işi yemek zaten yapmamaya calis. Yürüyüş yok. Bu şekilde. Geçtiği halde sadece 1 çeşit yemek yapıp yatmaya devam ediyorum. Herşey Allahtan elbette ama elimizden geleni yapmakta fayda var. Sulu yemek ye kabiz olmamaya calis. Bunu hep yazıyorum buraya çünkü kanama alani olan insanların kabiz olmaması gerekmiş. Doktorumun dedigi bunlar. Bide hala demir hapı vermedi bana kabiz yapıyor diye. Kullaniyorsan doktoruna tekrar sor. Sormak istedigin bişey olursa cekinme canim

Ağır derken yani ağrı mı yapar yoksa aşı yapılış esnasında yakar acır mı ? Of ya bu kan vermelerden ve iğnelerden nefret ediyorum.. Her şey minikler için.

Aşıdan sonra hafif ağrı daha sonra sanki soğuk algınlığı geçiriyormuşum gibi halsizlik kırgınlık tarzı oldu bende ama kişiden kişiye değişken bunlar canım

Oglum 17+5ten sevgilerini yolluyor teyzesi

Ay allahım o yakışıklı nerelere saklanmış öyle maşallah inceciksin , sizlerden Yanyana bir ben anca eder

Citolesgen benim de oğlum olcak adı da ömer olcak inşallah :) bizi de ekleyebilirsin :)

Canım Ömer ismi çok güzel hayırlı olsun

Canım senin doktor ilki sezaryen olanların ikincisine bile normal doğum yaptırıyor:) onuda yaptırır:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…