- 16 Haziran 2010
- 668
- 153
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #19.841
Baby2goMarka modelini paylasabilirmisn canim cok arada kaldim okadar cok model varkiii
Sunny baby nin 250 tl civarındaydıBana da tam boyle bisey lazim en az 2sene kullanmaliyim marka model ogrenebilirmiyim canim bide gicirdama yapiyo diye okudum dogrumu acaba hepsimi ayni ? :)
Sallanma özelliği var ama pek kullanmadık biz ekstra küçük bir sallanan beşik almıştık onda sadece 6 ay yattı sonrasında park yatağa geçtikBana da tam boyle bisey lazim en az 2sene kullanmaliyim marka model ogrenebilirmiyim canim bide gicirdama yapiyo diye okudum dogrumu acaba hepsimi ayni ? :)
Sunny baby nin 250 tl civarındaydı
Baby2go
Sunny baby nin 250 tl civarındaydı
18+5 'den 56 kg ile teyzelerime sevgiler. Hala eski kotlarına girmeye çalışanlara da selam olsun :)
4-5 gün önce bu göbek yoktu bu arada birden büyüdü sancı ve kasılmalar eşliğinde genişlemeyi hissettire hissettire , 9 aylık hamile modunda ayakkabı giyişim , yere filan eğilişim filan:)
Bu arada hamile külotlarından aldım da ben. Eşiyle mecburi sebeplerle kanka olanlara tavsiye ederimm :))) yoksa hiç ama hiç seksi değilll. Geçtim kankayı , anneanne torun ilişkisinde bile olabilirsiniz bildiğiniz anneanne donu bu. :)))) ama çooook rahat.
kacmaz kacmaz ama bendeki gobegin masallahi var bu arada bir ara cekimde gor
Merhaba tatlim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin panik yapma bende seninle ayni durumdayim 2 hafta once kanamayla acile gittim ki ole camasirim kan olsa iyiydi pacalarimdan akiyodu tabiri caizse doktorum.ne yazikki bu tarz seylerin sebebini bulamayabiliyoruz dedi istiharat verdi 2 haftadir yatiyorum hala kanama devam ediyor yarin kontrolum var benim gibi bi kac arkadasimiz daha var Allaha sukur suan herkes iyi durumda sende bol bol dinlen ilaclarini aksatma stres yapmamaya calis insallah zamanla gecicektir.Öncelikle merhaba nisan anneleri. Ben mayıs annesiyim. sizden 1 ay gerideyim hamilelkte. sizler tecrübelesiniz sizlere birşey soracağım.
Cumartesi günü kanamam oldu idrarımı yaparken. Hemen hasteneye yetiştik. açık kırmızı geldi ve biraz fazla geldi iç çamasırım kan oldu. serum ve düşük onleyıcı ıgne vuruldu. 6mm kanama kanalı var dedi doktor. progestan ilacı verdi içiyorum. Neden kanamam olduğunu bulamadı doktor çünkü hiç birşey yokken oldu kabızlığımda yoktu. Sadece idrarımı yapıyordum çok afedersiniz.
Sizce geçer mi. lütfen yardımcı olun siz tecrübelisiniz yaşayan varmı.
Bebeğim sağlıklı ense kalınlığı burun kemiği suyu vs. kalp atışı gayet temiz çıktı.
Yardım edin yinede korkuyorum
Tetenoz aşısı biraz ağırdır ama yapacak bişey yok kuzum yaa. herşey bebislerimi icin
Canim peki ben dogum yapali 2.5 yil oluyor o zman yapilmisti simdi 2.gebelik ne zman yapilmali?Korkma sen canım. aşı içinde endişelenme uygun zamanda yapılmış. Tetenoz aşısı takviminı de yazayım.
1. Doz gebeliğin 4. ayında başlar.
2. doz 1. aşıdan 1 ay sonra
3. doz 2. aşıdan 6 ay sonra
4.doz 3. dozdan 1 yıl sonra
5. doz 4. dozdan 1 yıl sonra
Bu şekilde de ömür boyu bağışık olmuş oluyoruz. diğer gebeliklerimizde yaptırmaya gerek kalmıyor
18+5 'den 56 kg ile teyzelerime sevgiler. Hala eski kotlarına girmeye çalışanlara da selam olsun :)
4-5 gün önce bu göbek yoktu bu arada birden büyüdü sancı ve kasılmalar eşliğinde genişlemeyi hissettire hissettire , 9 aylık hamile modunda ayakkabı giyişim , yere filan eğilişim filan:)
Bu arada hamile külotlarından aldım da ben. Eşiyle mecburi sebeplerle kanka olanlara tavsiye ederimm :))) yoksa hiç ama hiç seksi değilll. Geçtim kankayı , anneanne torun ilişkisinde bile olabilirsiniz bildiğiniz anneanne donu bu. :)))) ama çooook rahat.
çıtır bi anne ve yeni yeni kendini belli eden bi minnoş :) senide görmüş olduk böylece :)
çok sağol cnm bana rapor vermedi ben cumartesı ve pazar yattım evde. bugun işe geldim. ama masa başı olduğu için odam var işte rahatım .yatar vazıyette oturuyorm neredeyse. 10 gun snra tekrar bakacak. cok sağol gececk yanı. düşük olmayacakMerhaba tatlim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin panik yapma bende seninle ayni durumdayim 2 hafta once kanamayla acile gittim ki ole camasirim kan olsa iyiydi pacalarimdan akiyodu tabiri caizse doktorum.ne yazikki bu tarz seylerin sebebini bulamayabiliyoruz dedi istiharat verdi 2 haftadir yatiyorum hala kanama devam ediyor yarin kontrolum var benim gibi bi kac arkadasimiz daha var Allaha sukur suan herkes iyi durumda sende bol bol dinlen ilaclarini aksatma stres yapmamaya calis insallah zamanla gecicektir.
Maşallah çok tatlısınızhiç bebiş göbeği gibi değil annesi.En fazla yemek yemiş göbeği
bu arada bende kanama keısldı. cumartesı kanama oldu. serum ve ıgne vurdu kesıldı 2 gundur kan gelmıyor. alllaha şükür.Merhaba tatlim Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin panik yapma bende seninle ayni durumdayim 2 hafta once kanamayla acile gittim ki ole camasirim kan olsa iyiydi pacalarimdan akiyodu tabiri caizse doktorum.ne yazikki bu tarz seylerin sebebini bulamayabiliyoruz dedi istiharat verdi 2 haftadir yatiyorum hala kanama devam ediyor yarin kontrolum var benim gibi bi kac arkadasimiz daha var Allaha sukur suan herkes iyi durumda sende bol bol dinlen ilaclarini aksatma stres yapmamaya calis insallah zamanla gecicektir.
Oglum 17+5ten sevgilerini yolluyor teyzesiYa kızlar bu arada gobus fotolarını ne zaman göreceğiz yaaa. hepinizin gobuslerini çok merak ediyorum ama beeeen
Oglum 17+5ten sevgilerini yolluyor teyzesi
Ağır derken yani ağrı mı yapar yoksa aşı yapılış esnasında yakar acır mı ? Of ya bu kan vermelerden ve iğnelerden nefret ediyorum.. Her şey minikler için.
Oglum 17+5ten sevgilerini yolluyor teyzesi
Citolesgen benim de oğlum olcak adı da ömer olcak inşallah :) bizi de ekleyebilirsin :)
Gözleri aydın sağlıkla büyütsünler canım. 3980 normal doğum için çok mu ? Ebe arkadaşımıız bunla alakalı da cevap verebilir miiiiduyguevren :)))
Benim doktorum 4 kg üstü normal yaptırtmış diye biliyorum. Hem de kesisiz dikişsiz. Bunun acaba üst sınırı anne bünyesine , çatı yapısına vs göre mi belirleniyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?