2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
valla allah razı olsn ne dim. yok multı vıtamın kullandım ama bıraktım bıkac hafta once. smdı sadece progestan kullanıyorm. annem ablalarım var cumartesı gunu oldu. 2 gun boyunca yattım hafta sonu yemegımı temzlıgımı yaptılar.ıse geldm bugunde. yorucu ısım yok aksıne hep oturuyorm aksama kadar iş yerınde odam var yatar vazıyette oturuyorm .rapor vermeyınce bende geldm ıse. ama cok dıkkat edecegım. tamm sulu yemek tavsıyene uyacagım.evet hergun sabah 20 aksam 20 dk yuruyus yapıyordm iş çıkısı yada ev den cıkınca ıse gıdınce fılan.onuda yapmam.izin konusunu nasl yapmalı blmıyorm ama bakacagım halledecgm. desteğin için çooooook sağoll

Citolesgen benim de oğlum olcak adı da ömer olcak inşallah :) bizi de ekleyebilirsin :)
Hayirli olsun canim bi oglumuz daha geliyor maşallah
Ay allahım o yakışıklı nerelere saklanmış öyle maşallah inceciksin , sizlerden Yanyana bir ben anca eder
Benim omurga problemlerim yüzünden kilo almamam gerekiyordu canim o yuzden yillardir gobegimin cikmamasi konusunda cok hassastim ondan biraz böyle belim. simdi de cok yememeye calisiyorum 9 kiloyla hamileliği kapamam bekleniyor

Hayırlı olsun canım:) benimde hamile yastığım geldi rahat ettim biraz daha:)

Canim yürüyüş yapmamaya calis. Ben kanamam olduğunda doktora gittim direk sordu yurudun mu diye. Bana daha yeni 10 gün önce yürüyüşe izin verdi oda apartmanda asansor kullaniyorsan 10 dk. Dedi öyle diyim sana. Seni korkutmak kesinlikle istemem ama kanama geçirdiğim için bu konuda çok hassassastim. Senden de Allah razi olsun. Inşallah atlatirsin bir an önce. Ne kadar çok dikkat o kadar hızlı gecer diye düşünüyorum ama her gebelik farklidir belkide benim doktorum çok pimpirikli olduğundan bu kadar yasak koymuştur.

eve geçince unutmazsam bende çekerim fotograf. ben sizin gibi çıktır değilim. sözde 1 kilo aldım ama maşallahım var

Olsun iyi olsun yeterkı hıc yurumem . ben tavsıyelerıne uyacagım .sağol tekrardan. allah bebeklrımzıı bızee bagıslasın ınsallh.

Kizlar ben bugün ekmek arası kasar peynir yedim 2 3 dilim ama baya yedim yani kasar. 4-5 saat olmuştur. Eşime de balık al demiştim yemek yapmadım. Haliyle akşam yemekte balık var. Yiyen oldu mu aynı gün içinde?

Cünlemizinki hayırla sağlıkla doğsun inşallah teyzeleri :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…