- 5 Eylül 2015
- 3.050
- 3.271
- 83
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
- #2.501
Eskiler yaparmış cinsiyet içinNe işe yarıyor bu test

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiler yaparmış cinsiyet içinNe işe yarıyor bu test

canım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))Sadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru![]()
Aaaa peki nasıl anlıyoruz kızmı erkek miEskiler yaparmış cinsiyet için![]()
kız derler galibacanım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))

yaa gercek mi :)))hamile olmayıpta benm kadar konuşan yok heralde
kız derler galiba![]()
kız bende yaptım önce döndü döndü sonra ileri geri gitti heralde anladı karnımın boş olduğunuSadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru![]()
Sadece ipi bağlican canım kolye gibi diil , dik tutucan göbeğine doğru![]()

Folidoce tan memnunum canım
Bende yaptım benimki de döndü. Hepimiz kız mı bekliyoruz
![]()
Ay bende yapıcam ya çok merak ettimbence herkes bunu yapsın liste yapalım cinsiyetler belli olunca da karşılaştıralım
![]()
buarada kızlar tabiki önce sağlıklı olsunlar ama gönlünüzden geçen kız mı erkek mi :))
Benim de aynı oldu canım , deli gibi yuvarlak çizdi zor durdurdum , kız derlercanım yaptım. kendi etrafında hıphızlı dönmeye başladı. şimdi benim neyiim olacak :)))

Yuvarlak çizerse kız , ileri geri yaparsa erkek canımAaaa peki nasıl anlıyoruz kızmı erkek mi

Alemsin canımkız bende yaptım önce döndü döndü sonra ileri geri gitti heralde anladı karnımın boş olduğunu![]()

İnşallah canım hayırlısıyla :) ekledim seni de :)Günaydın uykusuz anneler ben de başta uyuyamiyordum şimdi uyuyorum çok şükür
Cnm ben de beceremedim uygulama istiyor o uygulama bende yok
İsim. Hilelf
Yaş. 28
Şehir. Hatay
Sat. 2 temmuz
Bat. 8 nisan
Cocuk. 1 kızım var 2.olacak insallah
onu nasıl yapıon kızNisan ayı kız ayı mı olacak acaba , ben de çin ve rus takviminde de kız çıkıyor![]()