2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
kizlarrr bisi soracam iki gun once ve bugun az biraz lekelenme tarzinda pembe kahverengi karisik akinti gibi kanama olmasi normalmi esim korkmasin diye bisi diyemiyorum . bilgisi olan varmi
Geçmiş olsun hemen doktoruna danış canım genelde kan olmadıkça problem olmuyor ama ilaç verir belki önlem olarak. Bir de istirahat etmeye çalış, çok ayakta kalma.

Ense kalinligini 5 6 kere olctu bende ekrandan gordum 2.37 yaziyordu. O ense kalinligimi dedim evet dedi. Yuksek degilmi dedim siniri gecmiyor ama ust sinirda dedi. Benim gozlerim doldu hemen tabi. Sen kesinlikle ikili yaptirma tatmin etmez seni dedi nifty yaptiracagim bugun kan verecegim cok moralim bozuk. Doktor korkma dedi bence sonuc guzel gelecek tecrubeme guven burun kemigi guzel kalbe giden damarlar iyi sorun yok ense de siniri gecmiyor ama yine de icimiz rahat etsin gurbuz bebeklerde boyle olabiliyor dedi. Bu arada oglum olacakmis. Ona bile sevinemedim aklim yerinde degil bugun
Canım benim kıyamam sana içini karartma lütfen Harika bir doktorun var Harika da bir oğlun olacak sağlıklı bir Bebek o. Ama içini tahatlat tabi fakat kötü düşünmeyelim ne olur.

kızlar bana yardım edın lutfen ıkılı testımı yaptırdım sonuclar yenı cıktı kombıne rısk 1.710 cut off degerının altında ıkılı test 1.188 cut off degerının uzerınde yas rıskı 1.810 trısomy 13/18 + nt 1.10000 doktorum bu sonuclar ıyı degıl amnıyosentez dedı dırek bende sebebını sordum yanı neye sebep oluyor hocam dedım yanı dedı buyuk bır ıhtımalle temız cıkar ama amnıyosentez yapılması lazım dedı kızlar kafayı yıcem amnıyosentezde cok saglıklı bır sey degıl bılıyorum ama bana yardımcı olun degerler cokmu kotu doktora sonuc ne olacak dıye sordugudumga adam akıllı bır cevap alamadım ee ne olursa olsun doğurmayacakmısın sonucta dedı evet dedım ama anne adayı olarak ne ıle karsı karsıya oldugumu bılmek hakkım dıye dusunuyorum saglık bakanlıgında calısan arkadasım ozel hastaneler hep boyle yapıyor buyuk cogunlugu testlerden para alabılmek ıcın yonlendırıyor sacmalama doktorunu degıstır dedı kızlar bana yardım edın kafayı yıcem gercekten
Canım çok geçmiş olsun doktorun daha ayrıntılı ve net açıklamalı sana olan biteni. Başka bir hekime bu sonuçlarla gidebilirsin. Amniyosentezden önce daha duyarlı olan fakat ücreti yüksek olan testler var. Nifty, harmony, serenity, panaroma vs. Ben panaroma yaptırdım sanırım en aralarında en çok kromozomal sendrom tarayan o. Bir araştırabilirsiniz internetten siz de. İyiye odaklanın iyi düşünelim iyi olsun inşallah

Kızlar merhaba 10+5 günümdeyim ama 9 haftada baslayan mide bulantım aşırı devam ediyor :( sabah işe gidemedim yolda otobüsten inip kustum :( zofer aldım 4mg bi de naneli şeker sakız iyi geldi. Başka önerisi olan var mı ?

kizlarrr bisi soracam iki gun once ve bugun az biraz lekelenme tarzinda pembe kahverengi karisik akinti gibi kanama olmasi normalmi esim korkmasin diye bisi diyemiyorum . bilgisi olan varmi
bence bir an önce doktora gitmelisin eşinden önce bebğini düşünmelisin doktor iğne yapar belki progestan verir ihmal etmemelisin

Canım çok geçmiş olsun doktorun daha ayrıntılı ve net açıklamalı sana olan biteni. Başka bir hekime bu sonuçlarla gidebilirsin. Amniyosentezden önce daha duyarlı olan fakat ücreti yüksek olan testler var. Nifty, harmony, serenity, panaroma vs. Ben panaroma yaptırdım sanırım en aralarında en çok kromozomal sendrom tarayan o. Bir araştırabilirsiniz internetten siz de. İyiye odaklanın iyi düşünelim iyi olsun inşallah
bu arada yazılanları okudum sanada cok gecmıs olsun canım benım ha aslına bakacak olursan acıkcası amnıosentezde yaptırmak ıstemıyorum cunku test sonucları 1 ayı buluyor asa yukarı ayrıntılı ultrasonda burun kemıgı parmaklar ayaklar amnıo sıvısı ıyı cıktı 1 ay sonra bebengım neredeyse 5 aylık olacak 5 aylık bebege down sendromlu vs dıye zaten kıymak canılık olur cok sukur genetık bır sıkıntım yok kı kuzenıme yengeme cevremdekı bır cok ınsana ıkılı test somucu aynı seyler soylendı hepsının bebeklerı sapasağlam cok sukur allahtan gelen bırsey bu olacaksada evladımdan vazgecememkı o yuzden hıcbırsey yaptırmak ıstemıyorum sadece doktorumu degıstırecegım ... cunku bana gereklı acıklamayı yapmadı bıde ustune amnıosentez ıcın buyuk bır ıhtımal temız cıkacak dedı belkıde bılerek yapıyolar anlasmalı oldukları yerlere gonderıp yuzde alıyolar artık hersey tıcarete dondu kuzenım her kontrolde doktora 400 tl para bayıldı ustune sorun var dedıler anlasmalı perınatolaga gıttı onun vızıtesı 1200 tl amnıosentez yapıldı 1500 tl bebegın kordonuna bıopsı yapıldı 2000 tl resmen soyup sogana cevırdıler ınsanları sonuc 30 tl verıp ozel bır hastaneye gıttı tahlıller ucretsız yapıldı ve bebegı sapasaglam gelen allahtandır allahım kımseyı evladı ıle sınamasın

Kızlar iyi akşamlar.berbat günün ardından akşam 6 gibi berbat bir haber aldım kadım doğum doktorumdan.ikili testimde dawn sendromu ihtimali altmışta bir gibi çok yüksek bir ihtimal çıkmış.doktorum amniyosentez ya da onlara eş değer olan nifty ya da harmony gibi testlerden birini önerdi.kendi hastanem harmony testini 2280 e yapıyormuş.medicanayı aradım fiyat vermedi.bir ara burda bazı arkadaşlar konjşuyorlardı kimlerdi hatırlayamıyorum.fiyat ve nerede yaptırıcağınıza dair bilgi verir misiniz arkadaşlar.çünkü test 10 günde anca sonuçlanıyormuş yarın acil yaptırmalıyım.bide hangi test daha güvenilirdi?ay kafam çok karışık lütfdn aydınlatın beni

Canım fetal dna yı araştır. Eşim sağlıkcı biz de onu düşünüyoruz. %98.99 sonuc veriyor. Hiç korkma dua et ..

Arkadaşlar mrb herkese hayırlı olsun dileklerini iletiyorum. Bütün hamileleri bi arada yakalamışken sormak istedim aklıma takilan içimi kemiren bi sorum var yardımcı olursanız çok sevinirim. İlk defa bu ay 3 qun adet gecikmem old bende dün sabah ilk idrarmla test yaptım ikinci cizgi belli belirszdi eşimle dayanamayıp kan testi yaptırdık aynı gün beta sonucum 31.43 çıktı çok yeni bir hamilelik dedi 1 hafta sora tekrar bakalım dedi dış gebelik veya kimyasal gebelikte olabilir dendi içim içimi yio benimle aynı durumu yaşayan varmı?? 3 qunluk bir gecikme için değerlerim düşük mu yardım edermisiniz?
Doktorlar nedense hep aynı şeyi yapmaktan zevk alıyorlar. Daha çok yeni o değerin artacaktır. Sanki dış gebelik , kimyasal gebelik oranı çok yüksekmiş gibi davranıp insanın moralini bozuyorlar. Benim ilk değerim 193 tü kese göremedi umursamadı bile beni. 2 gün sonra tekrar yaptırdım 427 çıktı bu seferde kese yok emin değiliz dedi. Keseyi gördü bebek yok dedi . Boş gebelik olabilir dedi. Yani bunlara bakarsan moralin hiç düzelmez canım. Sen allaha bırak. Bence gayet hamilesin. Hayırlı olsun.

Eski bir başlıkta yazmıştım burda da yazayım, tahmini doğum 15 nisan. Ben de 12. haftanın sonlarındayım, bana da doktorum bir kaç gün önce bizim isteğimiz üzerine bir tahminde bulundu ve çok hareketli olduğu için net seçilemiyor ancak nubunu görebildiğimiz kadarıyla azcık yukarda o nedenle erkek olabilir gibi ama siz yine de kıyafet almayın 16. haftada tekrar gelin o zaman netleşir dedi, doktorum da çok iyi bi doktor yanılma payı olur mu bilmiyorum, en başta sağlıklı olması tabi ama ben yıllardır hep ilk çocuğum kız olsun istedim, hatta iki kızım olsun istedim, biraz hayal kırıklığı oldu fakat pek belli etmedim doktoruma, 16. haftayı beklicem, hala içimde belki kız olur diye bi umut var..

Kızlar bugun nifty yaptırdım sonuçlar haftaya gelicek 2100 lira tuttu ekpress istedigim için. Normalde 21 günde geliyormus ben 7günde gelmesini istedim. O yüzden fark ödeniyor. Biogen lab. Da yaptırdım.

Canım benim kıyamam sana içini karartma lütfen Harika bir doktorun var Harika da bir oğlun olacak sağlıklı bir Bebek o. Ama içini tahatlat tabi fakat kötü düşünmeyelim ne olur.

Canimmm cok tesekkur ederim destegin icin. Doktorla az once yine konustum ense kalin diyip durma bozma moralini kotu sonuc cikmayacak dedi. Insallah :(

Kızlar bugun nifty yaptırdım sonuçlar haftaya gelicek 2100 lira tuttu ekpress istedigim için. Normalde 21 günde geliyormus ben 7günde gelmesini istedim. O yüzden fark ödeniyor. Biogen lab. Da yaptırdım.

Bana iki secenek sunmadi 10 gun icinde gelir dedi 1800 e anlastim baska lab. ile

Test yaptiran arkadaslarim insallah hayirlisiyla sonuclariniz temiz gelsin.
Bende test yaptirmadim rabbime emanet insallah sag salim kucagimiza alir guzel gunlerini hepimiz görürüz.:anne:inşirah suresi okuyabilirsiniz ferahlamak adina.Peygamberimize sıķıntılı oldugu bi zamanda indirilmis bir sure.kisa bir sure.
:nazar:ben bir 10 dk dir galiba tekme hissediyorum kizimda 16 da hissetmistim tanidigim icin bu sefer erken hissetmis olabilirm diye dusunuyorum:KK200::anneadayı:

Back
X