- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
- #12.301
Canım kaygı düzeyin çok yükseldiği için bir atak yaşamışsın panik atak böyle insanın içini kemiren durumları çok sever. Nabzın da yükselir. Kalp ritmin bozulur ve kalp kaşın doğru kasılmadığı için ağrır ağrı sırtına vurur kalbinin simetrik arka tarafına ve ağrı insanı ağlatacak kadar serttir canım. Böyle hallerde ağlamak ritmi düzene sokar daha da iyisi temiz havada balkona çıksan kafi yanında eşin olsun ama mutlaka on defa esnemeye çalış canım. Nefes egzersizleri de çok işe yarar ellerini göbeğinin altında birleştir. Burundan nefes al içimden dörde kadar say ağzından ver altıya kadar say. ( alırken dört verirken altı) Sonra elini yüzünü yıka. Ve susma mutlaka anlat konuş içinde kalmasın canım. Ben bütün kalbimle inanıyorum ki doktorun haklı gürbüz bir paşa bu. Lütfen kendini üzerek oğlunu da üzme. Bol bol su iç canım. Zaten testte yaptıracaksın için çok daha rahat olacak İnan bana hiç bir sorun çıkmayacak.
Hayatimda boyle bir agri yasamadim ben bile bir ara korktum ama esime belli etmedim neyin nesi anlamadim ama dedigin dogru mahvetti beni. Disarda yuruduk 5 dk ama yok insan goresim yok ciktim eve. Nefesleri deneyeyim belki ise yarar hala kotuyum. Ya konustuklarim da cok hafife aliyor kiziyorum dalga gecer gibi guluyorlar canm skldi bende agzima gelebi saydim. Hani bu da dert mi gibisinden konusuyorlar. Evet dert. Karnimda bebegim var ve onunla ilgili hersey bana buyuk dert. Insanlar cok acimasiz. Esim sagolsun yanimdan ayrilmiyo cok uzuldu.