2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sağol canım hiç bişey cıkmadı sonuc temiz. belki kendini cok yrdun kasların yoruldu dediler. 2 gün öncesi ev temizliği yapmıştım. cok yorulmuştum. belki ondan olmuştur diye düşündük. cunku vucudum hamlamış. ilk defa kalkıp evi temizledim 3 ay boyuunca
Ay niye kendini yoruyosun ya. Hamilelik süresince bi kadın tutsan haftada 1 yarım gün gelse yeter. Ben öyle yapıyorum her hafta yarım gün geliyor. Toz alıyor, siliyo süpürüyor, bi hafta kapıları sildiriyorum, bir hafta mutfak dolaplarını falan derken temizleniyor ev. Bak böyle sıkıntı yaratıyorsun kendine yapma.

Kizlar gunaydin☺ bisi sorucam size bugun benim gebeligim 13+1 simdi ben 13.haftayi bitirmis 14.haftadan gun almis oluyorum di mi
Çok tatlısın :) yazıyor mesajının altında bak 14. hafta içindesiniz diye :)

Şimdi gördüm bende canım 1/1.300 yazıyor benimde 15 ekimde 25 olucam bende
O zaman normal yani :)
Ben internette 30 yaş için 1/900 normal diye görünce benimki yüksek mi diye endişelendim. Doktorum da pazartesi gelecek. Bekleyelim bakalım.

Bu arada ne kadar gençmişsin 25 yaşında 2. bebiş mi geliyor?
Öyle hatırlıyorum önceki mesajlardan sanki

Kizlar gunaydin☺ bisi sorucam size bugun benim gebeligim 13+1 simdi ben 13.haftayi bitirmis 14.haftadan gun almis oluyorum di mi

Şimdi gördüm bende canım 1/1.300 yazıyor benimde 15 ekimde 25 olucam bende
Ben internette 30 yaş için 1/900 normal diye görünce benimki yüksek mi diye endişelendim. Doktorum da pazartesi gelecek. Bekleyelim bakalım.

Canım maşallah boyu uzun sanırım kaç haftalıksın tam ? 12+6 olarak ölçtü benim 6,8 boyu 7 diyelim dedi bana da uzun geldi ilk bebeğim de aynı günde ölçülmüştü o da 6,5ti o zaman ki doktorum uzun bir Bebek olucak demişti
CaNım sAt A göre 12+5 Ama benim ki 4-5 gün illerden gidiyor Dr 13-14 haftayla uyumlu dedi bana yüksek gelince korktum anormal bi durum mu die içimi içimi yedi burun kemiğini gösterdi ama ölçmedi ensesi de incecik dedi onu da ölçmedi Genel olarak sağlıklı dedi ama bu Dr başka bir Dr du kendi doktorum değildi

3. Hamileliğim canım ilk bebeğimi kaybettim 28 haftalıkken ikinci düşük oldu Allah'ın izniyle bu sefer güzel gidiyor herşey inşallah kucağıma alırım , ilk bebeğim olucak :) bende yaşım geç oldu 4 çocuk nasıl yapıcam diye ağlamıştım düşük olduğunda :halay: daha yeni yeni yaşımı algılıyorum sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi​

Ay niye kendini yoruyosun ya. Hamilelik süresince bi kadın tutsan haftada 1 yarım gün gelse yeter. Ben öyle yapıyorum her hafta yarım gün geliyor. Toz alıyor, siliyo süpürüyor, bi hafta kapıları sildiriyorum, bir hafta mutfak dolaplarını falan derken temizleniyor ev. Bak böyle sıkıntı yaratıyorsun kendine yapma.
daha yaparmıyım canım ya. ben guvenlir temizlikci bulursam eğer yaptırcam eve sokmaya kimseye güvenmiyorum diye cağarmıyorum. :) ben birde hareketsizim genelde hamlamış vucudum. bir daha zor işlere kalkmam zaten :)

CaNım sAt A göre 12+5 Ama benim ki 4-5 gün illerden gidiyor Dr 13-14 haftayla uyumlu dedi bana yüksek gelince korktum anormal bi durum mu die içimi içimi yedi burun kemiğini gösterdi ama ölçmedi ensesi de incecik dedi onu da ölçmedi Genel olarak sağlıklı dedi ama bu Dr başka bir Dr du kendi doktorum değildi

Maşallah o zaman :) benimde yazmadı detay olarak söyledi zaten direk boyun incecik burunda belli dedi , ense kalın olabilir diye düşünüyordum eşimin biraz öyle bebekkende öyleymiş paniklemem dedim burun önemliydi şükür onda da bişey demedi , zaten bu haftalar da oluşumlar önemli ilerleyen zamanlarda gelişimi boyu kilosu sanırım

Aynen öyle :))
Biz öyle yaptırıcaz haftaya tüpleri yollayacaklar. Biz nifty yaptırcaz. 1850 dedi nakit vercez diyince 1700 e düşürdü. İstanbul ya da Ankara'da bir hastanede versek kanı en az 2000 den başlıyor fiyat aynı test için.
Ben de nifty yaptırdım.genoks labda.kendileri iş yerine gelip aldılar kanımı.2000 di nakit 1800 e yaptılar.hepsi kafasına göre fiyat koyuyor.acıbadem 2700 dedi memorial 2300.

Ben de nifty yaptırdım.genoks labda.kendileri iş yerine gelip aldılar kanımı.2000 di nakit 1800 e yaptılar.hepsi kafasına göre fiyat koyuyor.acıbadem 2700 dedi memorial 2300.
Hastanelerde yaptırırsan fiyatlar uçuyor maalesef. Ben kanı sağlık ocağında aldıracağım için heralde 1700e yapcaklar. Kendilerine kan alma parası da almışlar 100 lira demekki.

Maşallah o zaman :) benimde yazmadı detay olarak söyledi zaten direk boyun incecik burunda belli dedi , ense kalın olabilir diye düşünüyordum eşimin biraz öyle bebekkende öyleymiş paniklemem dedim burun önemliydi şükür onda da bişey demedi , zaten bu haftalar da oluşumlar önemli ilerleyen zamanlarda gelişimi boyu kilosu sanırım
Rabbim sağlıkla kucağımıza almamı nasip etsin bende çok iri bi bebekmişim4.buçuk kilo doğmuşum ama yemek seçtiğim ve doğru düzgün yemek yemediğim için sülalenin en ufağı benim doğduktan sonra daha önemli bence sen ikili test yaptırdın mı

Rabbim sağlıkla kucağımıza almamı nasip etsin bende çok iri bi bebekmişim4.buçuk kilo doğmuşum ama yemek seçtiğim ve doğru düzgün yemek yemediğim için sülalenin en ufağı benim doğduktan sonra daha önemli bence sen ikili test yaptırdın mı

Ay aynı ben ama ben doğduktan sonra da maşallahı olup her türlü yemek yiyen türdenmişim :D 4 küsür doğmuşum bende , yaptırdım bende doktor demedi bişey ama eşim ısrar edince yaptırdım doktor herşey normal dedi ense 0,6 burun nazal kemik çene kemiği oluşmuş güzelce , kan tahlilinde de şükür bişey çıkmadı , beni çok korkuttular düşük var ölü doğum var sen riskli gruptasın bilmem ne diye diye şükür birşey çıkmadı

Ben Yaptırmadım canım ikili test Kafamı bulandırmamak için Rabb'ime emanet Evladım sağlıkla gelir inşallh
Ay aynı ben ama ben doğduktan sonra da maşallahı olup her türlü yemek yiyen türdenmişim :KK70: 4 küsür doğmuşum bende , yaptırdım bende doktor demedi bişey ama eşim ısrar edince yaptırdım doktor herşey normal dedi ense 0,6 burun nazal kemik çene kemiği oluşmuş güzelce , kan tahlilinde de şükür bişey çıkmadı , beni çok korkuttular düşük var ölü doğum var sen riskli gruptasın bilmem ne diye diye şükür birşey çıkmadı
yapt

Ben Yaptırmadım canım ikili test Kafamı bulandırmamak için Rabb'ime emanet Evladım sağlıkla gelir inşallh

yapt

Bende burun kemiği oluşmuş sorun yok dediğinde yaptırmak istemedim aslında eşim işte , seninde sorun yok ise aslında çok önemli görmüyorum ben yanlış anlaşılmakta istemem ama gerçekten ikili test çok net değil

Merhaba kızlar. Dün doktor kontrolüm vardı. Çok şükür bir sorun olmadığını söyledi doktorum ama bebek 13 hafta 6 günlükken ölçümlerde 13+1 günlük çıktı 5 günlük bir geriden gelim var.. bunu sizce kafaya takmalı mıyım? Çok üzüldüm ya.. bu arada bebişime erkek dedi..

Back
X