2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın Can'ım aynen banada eşimden geçmişti bogaz yanmasıyla başladı yutkunmuyordum ben atlattım çok şükür valla bende limonlu açık çay içerek kendimi terleterek vede visks kullandım çok olmamakla beraber serçe parmağımla hafiften dokunup sürüyordum burnumun kanatlarına rahat nefes alayım die bol mandalinayla atlattım :dua: havalar sapıttı iyice ayaklarınızı sıkı tutun :KK200:
Oyle canim herkeste bi hastaluk var su aralar. Tam da asi yaptitcaktim hasta oldum. Insallah cabuk gecer bugun bol bol uyudum :)
Çok geçmiş olsun canım. Ben eşime bisürü vitamin aldım onları içiriyorum hasta olmasın diye :)) hatta dakgs geçiyo benle yavruna bişi olmasın diye bana bakıyosun yoksa bakıcagın yok diye :))
Sagol canim benim. Valla hamileyken hasta olmak cok kotu insallah kimse olmaz bi daha. Etutte calisiyorum ben cocuklardan da geciyo malesef
Surekli bi sarilma opusmr merasimimiz var. Esim bi yandan cocuklar bi yandan olunca bendeki hastalik kacinilmaz oldu. Artik sıkı yonetim ilan edecegim evde ve iste :)

D Desenn canim hayirli olsun. Simdi sen kizina cicili.bicili neler alirsin. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Yalniz kiz kitligi var ben kizina talibim :rolleyes:benimki %51 erkekmis gerci cok guclu bi rakam degil ama oglusumu garantiye alayim :KK71::-)
ayy ne mutlu canımm seve seve:nazar: :) amin canım ben bugün daha bi hissettim hamileliğimi çok duygusalım hep ağladım Allah hepimizin kucaklarını doldursun evlatlarımızla.. tamamına erdirsin inşallah.
sağlıkla öğren sende inşallah bakalım oğluşumuz mu geliyor.. sevgiler

Canim 13 mu 14 mu haftaniz ? Kızın hayırlı olsun maşallah :)
canımm Allah razı olsun çok teşekkürler seninle aramızda birgün var canım ben bugün gittim normalde 14+0 ama iki gün önden gidiyoruz dedi doktorum. sen ne zaman gitmiştin.. gerçi bana bu gramlar pek doğru gelmiyor ama bilemedim. ölçümler daha önemli sanki doktora hep ölçümleri uyumlu mu haftasıyla diye sorup durdum

D Desenn tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah :nazar: ooo Ben daha sonuclarima baktiricam pazartesi kontrol yok tekrar randevu vericek inşallah erken bi zamana verir :dua: izne çıktı doktorum 10 günlüğüne. Onu bekledim şimdiye kadar sonuçlarımı öğrenmiştim yani :duduk: nese geç olsun temiz olsun artık :kahve:
çok teşekkür ederim canımm:KK200::nazar:

ayy ne mutlu canımm seve seve:nazar: :) amin canım ben bugün daha bi hissettim hamileliğimi çok duygusalım hep ağladım Allah hepimizin kucaklarını doldursun evlatlarımızla.. tamamına erdirsin inşallah.
sağlıkla öğren sende inşallah bakalım oğluşumuz mu geliyor.. sevgiler

Oyle canim bakalim daha tam gostermedi fistigim. Saglikli olsunlar da kiz erkek farketmez canimiz olcaklar sonucta.
Ayy bi de tekmelerini hissetsek ne guzel olur.
Hakikaten ya erkekler çoğunlukta , bizim kızlar pek bir kıymete binecekler :KK48:
Gerçi daha bir çok annemiz cinsiyetini tam öğrenemedi :dondurma:

Canimm senin de kizdi demi nasil atladim seni ben :olamaz: gerci bizim de cinsiyet tam bellii degil belki oyun arkadasi gelir sizinkilere

Ya hanımlar benim kusmalarım sabah Yok en fazla sabah tuvaletine gidip kendi kokusuna midesi kalkanlardanım ama akşam saatlerinde bulantılarım artıyor halsizleşip kusuyorum neden böyle oluyor ? Yorulmuyorum herhangi bi iş yapmıyorum uykum geliyor uyuyamıyorum

banada hiç kilosundan bahsetmedi doktorum. aklımdan geçmesine rağmen sormadım bende gerekli görse kendisi söylerdi sanırım.tiksintilerim ve bulantılarımda geçti çok şükür artık güzel besleniyorum sadce et yemiyorum çok fazla azcık azcık yemeye uğraşıyorum onuda :)

D Desenn canim hayirli olsun. Simdi sen kizina cicili.bicili neler alirsin. Rabbim saglikla kucagimiza almamizi nasip etsin
Yalniz kiz kitligi var ben kizina talibim :rolleyes:benimki %51 erkekmis gerci cok guclu bi rakam degil ama oglusumu garantiye alayim :KK71::-)

ohooo nisan anneleri kiz yoklugundan nisan kaynanalari oldu iyi mi :KK70::-) ogluslarina kiz bile bakmaya basladilar.. :)
lutfen bizi de bekleyin , tum cinsiyetler belli olmadan besikkertmeler baslamasin ;)

Evet canim onlari biliyorumda hic almadim. Hamilelikte bi zarari var mi acaba doktora sordun mu hic?

Yaaaaa oyle miiii. Beni mahvetti 2 gun ya ilac da icemiyorum ne yaptiysam gecmedi erkek bebekte cok oluyor demekki. Neyse dogsun da poposundan bir isirigi hak etti:)

Parol beni hic kesmez canim. Benim agir agri kesici icmem lazim ki anca parol bana seker gibi:) ise yaramadigi icin bosuna icmiyorum

Aynen canım benimde illa voltaren gibi bir kas gevşetici içmem lazım o da en yasak şey zaten... Allah yardımcımız olsun..

doktordan geliyorum kızımız olucakmış:KK200::nazar: çok duygusaldı doktorum eşime bakıp sana aşık biri geliyor dedi.. 2 gün önde gidiyoruz 12,5 cm 100 gr olmuş. 2 haftada nasıl büyüyorlar.
Allah hepimize güzel haberler almayı nasip etsin inşallah.

Ayy hayırlı olsunnnn bana söylwmedi cinsiyet falan inşallah bize de hayırlısıyla sağlıklısıyla miniş bi kız evlat gelir :)

Back
X