2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlarrrr benim sıpam emerken hava yutuyor :KK43: zaten gazlı bir bebek 1 haftadır da hava yutma huyu başladı. Memeyi damağa yapıştırıp emerdi şimdi dilinden kaçırıyo havayı indiriyo mideye. Hatta elim sırtında oldugu için havanın indiğini sırtından duyuyorum :KK43: nasıl değiştiririm ben bu durumu
Ayni durumu yasıyorum cnm nasil degisir bilmiyorum fakat infacol diye bir gaz ilaci var dr.um onerdi cok yardimci oluyor bir sor dr.una istersen.. ben cok faydasini gordum

Kizlar benim bebek mama yogunlukla besleniyor.. memeyi az aliyor..yaklasik 4 olcek icer bir defada normal midir? Bazen 4u gecer bazen 3.5 falan ama hep o civari...yarin 40 ı cıkar normal mi bu olcekler?

4753 4753 kendi sütümü sürüyorum canım emzirdikten sonra. hindistancevizi yagını deenemede sıra. bugün gögüs kalkanım geldi kullanmaya başladım inşallah işe yarar en azından sütüm kıyafetlerime akmıyo kalkanda toplanıyo. galiba gögüslerim cok hassas. o kadar cok istiyorum emzirmekten keyif almayı ama sanki işkence cekiyorum.

kızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.

kızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.
Açıldıktan sonra 4 hafta gibi bi süresi oluyo tarihi ne olursa olsun öle olabilirmi? Gerçi ben mama kullanmıyorum ama tadı hakkında bişey diyemicem

Ben kullaniyorum tadına baktım iğrenç bunu bebek nasıl iciyo bilmiyorum. Sıcakta tutmadiysan bozulmamistr acı bi tat almamistim ama bilemedim şimdi. Normalde emziriyomusun mamayi ne kadar veriyosun merak ettim.

Ben kullaniyorum tadına baktım iğrenç bunu bebek nasıl iciyo bilmiyorum. Sıcakta tutmadiysan bozulmamistr acı bi tat almamistim ama bilemedim şimdi. Normalde emziriyomusun mamayi ne kadar veriyosun merak ettim.

Kızlar siz b ebeeklerin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kızım bıraksam 24 saat memede kalacak

Herkese merhaba kızlar , benim ebbeğim 36 günlük ve yüzünde kırmızı kızarıklar olup gün içinde belki 1 saat iöinde sokuyor ama yer yer oluyor. Sizde de böyle olan var mı, doktorunuza sordunjz mu? Bir de göğsüm inanılmaz ağrıyor sırtıma vuruyor bir haftadır. Nasıl geçiricem ‍♀️

4753 4753 kendi sütümü sürüyorum canım emzirdikten sonra. hindistancevizi yagını deenemede sıra. bugün gögüs kalkanım geldi kullanmaya başladım inşallah işe yarar en azından sütüm kıyafetlerime akmıyo kalkanda toplanıyo. galiba gögüslerim cok hassas. o kadar cok istiyorum emzirmekten keyif almayı ama sanki işkence cekiyorum.
ben ilk 2 hfta cekyim snra bunlari ypnc duzeldi

Ben doğduğu gün kullanmıştım baktığımda acı değildi tadı sadece tatsızdı

Herkese merhaba kızlar , benim ebbeğim 36 günlük ve yüzünde kırmızı kızarıklar olup gün içinde belki 1 saat iöinde sokuyor ama yer yer oluyor. Sizde de böyle olan var mı, doktorunuza sordunjz mu? Bir de göğsüm inanılmaz ağrıyor sırtıma vuruyor bir haftadır. Nasıl geçiricem ‍♀️
Benimki de öyle oluyordu Can'ım arkadaşımın tavsiyesiyle bol sütümü sağdım yüzüne ve sürdüm geçti

Back
X