- 11 Şubat 2013
- 4.942
- 11.629
- 408
- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.001
Baya vermişsin sade ilaç değil sende dikkat et kendinefazla kan kaybettim kan ilaclarikullaniyorum suan halsiz ve hep bitkinim hamilelijte kullanmadigim vit. kullaniyorum suan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya vermişsin sade ilaç değil sende dikkat et kendinefazla kan kaybettim kan ilaclarikullaniyorum suan halsiz ve hep bitkinim hamilelijte kullanmadigim vit. kullaniyorum suan
Cnm senın mı bebeğin uyurken gözlerını kaydırıp,derin nefes alıodu?yanlış mı hatrladmKızlar sac boyatan var mı aranızda. Bu beyazlar psikolojimi bozuyor.
Ayni durumu yasıyorum cnm nasil degisir bilmiyorum fakat infacol diye bir gaz ilaci var dr.um onerdi cok yardimci oluyor bir sor dr.una istersen.. ben cok faydasini gordumKızlarrrr benim sıpam emerken hava yutuyorzaten gazlı bir bebek 1 haftadır da hava yutma huyu başladı. Memeyi damağa yapıştırıp emerdi şimdi dilinden kaçırıyo havayı indiriyo mideye. Hatta elim sırtında oldugu için havanın indiğini sırtından duyuyorum
nasıl değiştiririm ben bu durumu
Canım çok fazla değil mi şu an kaç kgsun ?4 kg alip dogum sonrasi 18 kg verdim ama perisan haldeyim
Açıldıktan sonra 4 hafta gibi bi süresi oluyo tarihi ne olursa olsun öle olabilirmi? Gerçi ben mama kullanmıyorum ama tadı hakkında bişey diyemicemkızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.
Ben kullaniyorum tadına baktım iğrenç bunu bebek nasıl iciyo bilmiyorum. Sıcakta tutmadiysan bozulmamistr acı bi tat almamistim ama bilemedim şimdi. Normalde emziriyomusun mamayi ne kadar veriyosun merak ettim.kızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.
Ben kullaniyorum tadına baktım iğrenç bunu bebek nasıl iciyo bilmiyorum. Sıcakta tutmadiysan bozulmamistr acı bi tat almamistim ama bilemedim şimdi. Normalde emziriyomusun mamayi ne kadar veriyosun merak ettim.kızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.
Merhaba Canım benim oğlum doyunca dudaklarını kenetleyip istemiyor.Kızlar siz b ebeeklerin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kızım bıraksam 24 saat memede kalacak
70 cnm 84 le hm kalmistimbCanım çok fazla değil mi şu an kaç kgsun ?
ben ilk 2 hfta cekyim snra bunlari ypnc duzeldi4753 kendi sütümü sürüyorum canım emzirdikten sonra. hindistancevizi yagını deenemede sıra. bugün gögüs kalkanım geldi kullanmaya başladım inşallah işe yarar en azından sütüm kıyafetlerime akmıyo kalkanda toplanıyo. galiba gögüslerim cok hassas. o kadar cok istiyorum emzirmekten keyif almayı ama sanki işkence cekiyorum.
Canım buraya yazdım mi hatırlamıyorum ama bazen yapıyor bebeğim ebetCnm senın mı bebeğin uyurken gözlerını kaydırıp,derin nefes alıodu?yanlış mı hatrladm
Ben doğduğu gün kullanmıştım baktığımda acı değildi tadı sadece tatsızdıkızlar aptamil mama kullananlar hiç mamanın tadına baktımı. ben gecen yaptktan sonra tadına baktım sanki mama acı gibi geldi bana hani bozulma tadı olur ya öyle kullanma tarihinde falan da sorun yok normal tadı mı bu cok merak ettim.
bezinden ve kilo alımından Can'ım. Benimki doyunca bırakıyor hemen vermeye çaloşsam da almıyor zatenKızlar siz b ebeeklerin doyduğunu nasıl anlıyorsunuz benim kızım bıraksam 24 saat memede kalacak
Benimki de öyle oluyordu Can'ım arkadaşımın tavsiyesiyle bol sütümü sağdım yüzüne ve sürdüm geçtiHerkese merhaba kızlar , benim ebbeğim 36 günlük ve yüzünde kırmızı kızarıklar olup gün içinde belki 1 saat iöinde sokuyor ama yer yer oluyor. Sizde de böyle olan var mı, doktorunuza sordunjz mu? Bir de göğsüm inanılmaz ağrıyor sırtıma vuruyor bir haftadır. Nasıl geçiricem ![]()
Teşekkürler canım. Alerjik olabilir diyorlar o korkutuyor beni. Allah korusun tüm bebeklerimiziBenimki de öyle oluyordu Can'ım arkadaşımın tavsiyesiyle bol sütümü sağdım yüzüne ve sürdüm geçti