- Konu Sahibi Citolesgen
- #40.061
Kızlar bebekleriniz kaka yaparken cok sıkınıp ağlıyor mu? Ben öyle denk geliyorum acaba bir sorun mu coğunluk öyle mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
☺Gaz ilacı olarak ne kullaniyosunuzAynı bizim kız. Gündüz uyumuyor, kestiriyor:) eli kolu hiç durmuyor. O şekilde uyanıyor zaten. Gerçi gaz ilacından sonra biraz düzelir gibi oldu ama yine de çok az uyuyor.
Doğru büyüme ağrıları da oluyomus bebeklerde olabilirBenim ki de uyumadı sabah 4 e kadar. Gündüz de uyumamistı. Büyüme atağı mi dedim ama biz 7.hafta içindeyiz
Canim benimki 4 -5 gunde bir yapiyor.Dr 5 gune kadar bekleyebilirsiniz dedi. Eskiden benimkide gunde 3-4 yapardi.Sadece annr suti ile beslenen bebeklerde olabiliyormus.Cok zorda kalirsam fitil veriyorumsevgili anneler selamlar benim oğlum şuanda 36 günlük günde 5-6 defa büyük tuvaletini yapardı 3 gündür değişti günde bir defa ve çok zor çıkıyor tuvaleti çok zorlanıyor böyle durumda olan var mı neler yapıyorsunuz?
Herkeste oluyor.. bence cok tatliBenim kızım arada koltukta yatarken perdelere tavana falan bakıp gülüyor sanki birine güler gibi.çok sinir bozucu bişey .sizde de var mı böyle bir durum?
Benimki memede hic uyumuyor. Gozler fal tasi bana bakiyor.BakisiyoruzMemede de mi uyumuyorlar :/ Ben benim kızı emerken bir kez olsun uyanık görmedim hep uyuyor. Gerçi gazını çıkartmaya diye kaldırdığımda uyanıyor çoğu zaman![]()
Eli kolu benimkinin de hic durmuyor. Ve surekli kendini uyandiriyor.Ben artik yarim kundak yapiyorum sikmadan. Cok rahat ettim. Oldukca uzunuyuyor. 1saat sonra o uyurken aciyorum sikilmasin diye. Buse Terim kendi web sitesinde bebek kundak tulumlari getirmis ondan almayi düşünüyorum. Ben simdilik ince pikeleriyle sariyorum☺Gaz ilacı olarak ne kullaniyosunuz
Cnm bnmki okdr iidiki,aılemn yanındaım herkes nekdr uykusuna düşkün falnn dıodu şimdi gelen bna el sallıo biz yatıoruz dieBen kızıma gece gündüz kavramını öğretebilmek için gündüz salonda gece yatak odasında uyutuyorum. Gündüz uyuduğu zaman arabasına koyuyorum ( arabayı daha hiç dışarı çıkarmadığımız için şimdilik salonda duruyor ) Gece oldu mu da eğer sızmadıysa karnını güzelce doyurup altını alıyorum ve eşim yatak odasında karanlıkta uyutuyor. Şimdilik uyku konusunda iyi gidiyoruz bakalım ileride değişmezse. İnternette okuduğum kadarıyla uyku düzeninin ve gece gündüz kavramlarının bu aylarda oluştuğu yazıyordu. Tabii büyüdükçe uykulari azalabilir orası ayrı konu..
Cnm bnmki okdr iidiki,aılemn yanındaım herkes nekdr uykusuna düşkün falnn dıodu şimdi gelen bna el sallıo biz yatıoruz dieBen kızıma gece gündüz kavramını öğretebilmek için gündüz salonda gece yatak odasında uyutuyorum. Gündüz uyuduğu zaman arabasına koyuyorum ( arabayı daha hiç dışarı çıkarmadığımız için şimdilik salonda duruyor ) Gece oldu mu da eğer sızmadıysa karnını güzelce doyurup altını alıyorum ve eşim yatak odasında karanlıkta uyutuyor. Şimdilik uyku konusunda iyi gidiyoruz bakalım ileride değişmezse. İnternette okuduğum kadarıyla uyku düzeninin ve gece gündüz kavramlarının bu aylarda oluştuğu yazıyordu. Tabii büyüdükçe uykulari azalabilir orası ayrı konu..
Bnm ablam yanımdan almış bebeği beşikten yani,sbh dıorumki oh ohh bgn kalkmadı cok şukürUyurdu bisekilde yine en azından gündüz Uyurdu dün bi türlü uyutamadim ne gündüz ne gece salla salla nolcak bu çocuk Artık uykusuzluktan saçma sapan rüyalar görmeye başladım
İki ay aşısını yaptıran anneler neler yaşadınız yarın aşımız var beni neler bekliyor merak ediyorum
Canı çok yandımı şimdiden stres yaptım insAllah çok ağlamazda elim ayağıma dolanmazBizde birşey olmadı canım ne ağrı ne ateş. Huzursuzluk ağlama falan da olmadı gayet rahat geçirdik. Yine de ben sık sık ateşini ölçtüm gece de kalkıp baktım devamlı.
Canı çok yandımı şimdiden stres yaptım insAllah çok ağlamazda elim ayağıma dolanmaz
Ben kesin ağlarım o zaman offf yaaaa kv gelemiyecek insAllah çok ağlamaz tek olacamBir koldan iki bacaktan 3 tane aynı anda. Canı yanmaz mı yanıyor. Ağlamamak için zor tuttum kendimi valla :/
Bacağa yapılan 1 aşı çok dena yakıyor sanırım. Kol ve diğer bacakta normal ağladı benim oğlan ama en son bacağa yapılan aşıda katıldı resmen oğluşum. Eşim bile kötü oldu hiç öyle görmemiştik çocuğu. Biz hemen calpol verdik 1 çay kaşığı ağrısı olmasın diye. Sürekli ateşini ölçtüm çok şükür ateş olmadı. İllaki ağlayacak hzırlıklı olİki ay aşısını yaptıran anneler neler yaşadınız yarın aşımız var beni neler bekliyor merak ediyorum
Allah yardımcım olsun ne diyim katlanacam mecbur eşimden izin alamaz ki gelsin benimleBacağa yapılan 1 aşı çok dena yakıyor sanırım. Kol ve diğer bacakta normal ağladı benim oğlan ama en son bacağa yapılan aşıda katıldı resmen oğluşum. Eşim bile kötü oldu hiç öyle görmemiştik çocuğu. Biz hemen calpol verdik 1 çay kaşığı ağrısı olmasın diye. Sürekli ateşini ölçtüm çok şükür ateş olmadı. İllaki ağlayacak hzırlıklı ol