2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
sevgili anneler selamlar benim oğlum şuanda 36 günlük günde 5-6 defa büyük tuvaletini yapardı 3 gündür değişti günde bir defa ve çok zor çıkıyor tuvaleti çok zorlanıyor böyle durumda olan var mı neler yapıyorsunuz?
Canim benimki 4 -5 gunde bir yapiyor.Dr 5 gune kadar bekleyebilirsiniz dedi. Eskiden benimkide gunde 3-4 yapardi.Sadece annr suti ile beslenen bebeklerde olabiliyormus.Cok zorda kalirsam fitil veriyorum

☺Gaz ilacı olarak ne kullaniyosunuz
Eli kolu benimkinin de hic durmuyor. Ve surekli kendini uyandiriyor.Ben artik yarim kundak yapiyorum sikmadan. Cok rahat ettim. Oldukca uzunuyuyor. 1saat sonra o uyurken aciyorum sikilmasin diye. Buse Terim kendi web sitesinde bebek kundak tulumlari getirmis ondan almayi düşünüyorum. Ben simdilik ince pikeleriyle sariyorum

Ben kızıma gece gündüz kavramını öğretebilmek için gündüz salonda gece yatak odasında uyutuyorum. Gündüz uyuduğu zaman arabasına koyuyorum ( arabayı daha hiç dışarı çıkarmadığımız için şimdilik salonda duruyor ) Gece oldu mu da eğer sızmadıysa karnını güzelce doyurup altını alıyorum ve eşim yatak odasında karanlıkta uyutuyor. Şimdilik uyku konusunda iyi gidiyoruz bakalım ileride değişmezse. İnternette okuduğum kadarıyla uyku düzeninin ve gece gündüz kavramlarının bu aylarda oluştuğu yazıyordu. Tabii büyüdükçe uykulari azalabilir orası ayrı konu..
Cnm bnmki okdr iidiki,aılemn yanındaım herkes nekdr uykusuna düşkün falnn dıodu şimdi gelen bna el sallıo biz yatıoruz die;)

Ben kızıma gece gündüz kavramını öğretebilmek için gündüz salonda gece yatak odasında uyutuyorum. Gündüz uyuduğu zaman arabasına koyuyorum ( arabayı daha hiç dışarı çıkarmadığımız için şimdilik salonda duruyor ) Gece oldu mu da eğer sızmadıysa karnını güzelce doyurup altını alıyorum ve eşim yatak odasında karanlıkta uyutuyor. Şimdilik uyku konusunda iyi gidiyoruz bakalım ileride değişmezse. İnternette okuduğum kadarıyla uyku düzeninin ve gece gündüz kavramlarının bu aylarda oluştuğu yazıyordu. Tabii büyüdükçe uykulari azalabilir orası ayrı konu..
Cnm bnmki okdr iidiki,aılemn yanındaım herkes nekdr uykusuna düşkün falnn dıodu şimdi gelen bna el sallıo biz yatıoruz die;)

Uyurdu bisekilde yine en azından gündüz Uyurdu dün bi türlü uyutamadim ne gündüz ne gece salla salla nolcak bu çocuk Artık uykusuzluktan saçma sapan rüyalar görmeye başladım
Bnm ablam yanımdan almış bebeği beşikten yani,sbh dıorumki oh ohh bgn kalkmadı cok şukür;)gece yat dıorm artk ofluorm pufluorm ama ole bi tatlı guluokı;)

İki ay aşısını yaptıran anneler neler yaşadınız yarın aşımız var beni neler bekliyor merak ediyorum

Bizde birşey olmadı canım ne ağrı ne ateş. Huzursuzluk ağlama falan da olmadı gayet rahat geçirdik. Yine de ben sık sık ateşini ölçtüm gece de kalkıp baktım devamlı.

Bizde birşey olmadı canım ne ağrı ne ateş. Huzursuzluk ağlama falan da olmadı gayet rahat geçirdik. Yine de ben sık sık ateşini ölçtüm gece de kalkıp baktım devamlı.
Canı çok yandımı şimdiden stres yaptım insAllah çok ağlamazda elim ayağıma dolanmaz

Bugün kızım ilk defa banyodan sonra uyudu.her yıkadağımda gece ye kadar uyumazdı

İki ay aşısını yaptıran anneler neler yaşadınız yarın aşımız var beni neler bekliyor merak ediyorum
Bacağa yapılan 1 aşı çok dena yakıyor sanırım. Kol ve diğer bacakta normal ağladı benim oğlan ama en son bacağa yapılan aşıda katıldı resmen oğluşum. Eşim bile kötü oldu hiç öyle görmemiştik çocuğu. Biz hemen calpol verdik 1 çay kaşığı ağrısı olmasın diye. Sürekli ateşini ölçtüm çok şükür ateş olmadı. İllaki ağlayacak hzırlıklı ol

Bacağa yapılan 1 aşı çok dena yakıyor sanırım. Kol ve diğer bacakta normal ağladı benim oğlan ama en son bacağa yapılan aşıda katıldı resmen oğluşum. Eşim bile kötü oldu hiç öyle görmemiştik çocuğu. Biz hemen calpol verdik 1 çay kaşığı ağrısı olmasın diye. Sürekli ateşini ölçtüm çok şükür ateş olmadı. İllaki ağlayacak hzırlıklı ol
Allah yardımcım olsun ne diyim katlanacam mecbur eşimden izin alamaz ki gelsin benimle :( tek başıma ayyyy gurbet ne zor beee

Benim bebeğimde 58 günlük. gaz sancısı olunca ne yapacağımı şaşırıyordum. 3-4 gündür de huy değiştirdi. Saat akşam 10 gibi kriz şeklinde ağlamaya başlıyor gece 2-3 e kadar. Dr gaz ilaçları çözüm değil diyip ilaç vermedi. Bende kafama göre aldım bir tane. Ne o ne rezene hiç bir işe yaramadı. En son kv çocuğa şekerli su verdi benim hayırlarıma rağmen. Bebeğim şekerin etkisiyle uyuşmuş gibi sustu. Sırf bir daha şekerli su vermemek için baya bir araştırdım sonunda Ayşe Öner diye birinin youtubeda gaz masajı videosunu buldum. Umutsuzca belki tutar diye bir denedim ilk denememde bebeğim altına yaptı ikincide artarda pırtları duydum Gazdan yana sıkıntısı olanlar bir baksın derim..

Back
X