2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bizde salya yok acaba kehribar bileklikler mi ki

Bilekliğin etkisi olabilir bende kolyesini alcam bakalım :)

Kızlar kızımın saçları dökülüyor. Yerine yenileri çıkacak değil mi? Zaten az saçı var keltoş :)) Birde 84 günlüğüz artık göz rengi dönmez herhalde. Kızım annesi gibi maviş :) İnşallah değişmez. Bir göz rengi bana benziyor zaten geri kalan her yeri babası :)

Bizimde çok dökülğyor. Bebek saçları dökülüyor yerine çıkacak yenileri korkma :)) bizimkinin göz rengide yeşil oldu ben ve eşim kahverengiyiz :)) anneme çekti oğluş :)

Günlük tartiyor msn canım nasıl anladın 30gr almadığını? Ben sadece bebeğimin doymasıni istiyorum aslında kiloyu o yüzden önemsiyorum doyma göstergesi olduğu için yani. Bir de maşallah sakin bir kızım var acıkınca istemiyor mu acaba diye de düşünüyorum. Kısacası kafamda deli sorular :işsiz: şimdi sağıcam sağicam gün içinde onları da vericem bakalım kilo artışı olacak mı? Bir de doğum izninde olunca elim boş kaldı napcağimi şaşırdım desem yeri var:p
Yok günlük değil canım. Her hafta Dr a gittik bu reflu ve kilo takibi için. 1 haftada aldığı toplam kiloyu 7 ye bölüyor Dr. Günlük 20-30 gr alması normal kabul ediliyor. Benim çok küstüğünde hafta 110 gr almıştı. Şimdi ilaç ile birlikte 170 gr alıyor. Gaviscon kullniyoruz.

Benim kız da sakın maşallah. Bir tek acıktığım zaman sesi çıkıyor. Emmeyi çok seviyor. Bende birgun senin yaptığını yapmak istiyorum ama yapamadım bir türlü. Bir de benim ki biberonu çok sevmiyor göze alamıyorum.

Bakalım kaç cc çıkacak. Mutlaka yaz. Ağlamıyorsa doyuyodur ama için rahat etsin. Buraya da yaz mutlaka merak ettim. BelKi bende yaparım.

Haa düşük çıkarsa üzülme. Bebekler daha guclu ve daha çok emiyor

Hanimlar yardim...
*Kizimin omuzunda,alninda siyah tuyler var .sacida cok ve dokulmuyor. Omuzundakilerde mi dokulmeyecek ?
*2 bucuk aylik oldu cok net guluyor bana dinliyor takip ediyor. Oyuncaklarda ilgisini cekti ama agu yok . Cok cok az ses cikariyor.arkadasimizin kizi ayni gun dogdu resmen konusuyorsizce bi sorun olabilir mi.

Hanimlar yardim...
*Kizimin omuzunda,alninda siyah tuyler var .sacida cok ve dokulmuyor. Omuzundakilerde mi dokulmeyecek ?
*2 bucuk aylik oldu cok net guluyor bana dinliyor takip ediyor. Oyuncaklarda ilgisini cekti ama agu yok . Cok cok az ses cikariyor.arkadasimizin kizi ayni gun dogdu resmen konusuyorsizce bi sorun olabilir mi.
Benim kızım 3 aylık kulaklarında anlında tüyler var saçı yeni yeni az az dökülüyor bu bir sorun olmamalı.sese gelince agu falan bendede yok sadece kahkaha atmaya çalışıyor gülüşleri var evet bende bazen bişiyi varmıdır diye korkuyorum ama sanmıyorum 4.aydan sonra net şeyler yapmaya başlıyorlarmış yaşayalım görelim

Hanimlar yardim...
1.dokulecekk.2.cnm her bebeğin gelişimi farklıdr ama konuşmada uyaran olmalı yanı sende bebeğinle konuşacksn agulucksnkı oda sana tepkı versin.

Benim kızım 3 aylık kulaklarında anlında tüyler var saçı yeni yeni az az dökülüyor bu bir sorun olmamalı.sese gelince agu falan bendede yok sadece kahkaha atmaya çalışıyor gülüşleri var evet bende bazen bişiyi varmıdır diye korkuyorum ama sanmıyorum 4.aydan sonra net şeyler yapmaya başlıyorlarmış yaşayalım görelim
Cnm korkma yapmasa bnm oğlum yapmazdı premature dıe cok korkuodm ama ailemn yanına geldm süreklı ılgı sağa dönuo konuşuolar sola dönüo birisi bişe anlatıo bebeğe çok şukur ayında yaptı.konuş bebeğinle tella konuşurkn bile al onune snkı onunla konuşuomş gbi yap;)

Cnm korkma yapmasa bnm oğlum yapmazdı premature dıe cok korkuodm ama ailemn yanına geldm süreklı ılgı sağa dönuo konuşuolar sola dönüo birisi bişe anlatıo bebeğe çok şukur ayında yaptı.konuş bebeğinle tella konuşurkn bile al onune snkı onunla konuşuomş gbi yap:KK66:
Bebişimde ufak çaplı kalça çıkığı çıktı o günden beri bişisi varmıdır diye evhamlı oldum hastalıklardan korkuyorum rabbim kimseye vermesin

Bebişimde ufak çaplı kalça çıkığı çıktı o günden beri bişisi varmıdır diye evhamlı oldum hastalıklardan korkuyorum rabbim kimseye vermesin
Ahhh bilmezmiim bnmkıde erken gelınce ne korkttm halada korkuyorm herşeydn.annelık eşittr korku bu hiç bitmick.kalça çıkıklığndanda korkma bebişn kızsa normal bi durummş ztn cok uç çıksa dha farklı değerlendiriolr.bn dha bişe çıkmadan araştrmştm baya

• Beğen
Reactions: mnt
Canimcim gecmis olsun.benim kizimda beta alfa acilari dusuk cikmisti cift bez kullandim 1 ay.2.ay sonu kintrolunde duzelmisti.simdi kizim 3.5 yasinda evhamlanma.doktorlar biraz acele ediyor 3 ayda kalcalari oturuyor aslinda.onemli olan kundak yaparken ayaklar bitismicek ayaklari serbest hareket edebilmeli Allah oyle duzen kurmus uyaninca tepinip duruyorlar ya o gelistiryor iste:) simdi oglumda da var benim ama daha hafif gevti bile suan 3 aylik olduk biz.

Buarada nasilsiniz neler yapiyorsunuz? Giremedim uzun zamandir.ama okdum ara ara.sali kontrolumuz vardi 3 ay.cok sukur annesutuyle devam ediyoruz.tosbikim buyuyor:) ellerini sapur supur yiyor kusmalarimiz devam cok guzel aguluyoruz herkese gulucukler atiyor:) ablamiz arada yazik mincikliyo kiyamam o da bakiyo oyle.bizim cingiragimiz ablamiz oglus ablasina bakip duruyo hep.kiz cevdesinde oynarken sesli sesli onu takip ediyor biseyler soyluyor kizimda onunla konusuyor salliyor falan:) simdi bile guzel buyuduklerinde daha ne guzel olur kimbilir insallah:)
Bede durumlar iyi kendimi sekersiz hosaflara verdim humana duzenli iciyorum hurma badem ceviz findik dereotu bunlar hergun duzenli birde yogurt icine musli ve 1 tatli kasigi bal koyup yiyorum.bi ara yumusayip azaldi gibi olmustu bunlarla cok sukur toparladim sanki cunku ilk gunleedeki gibi sutler damliyo ve lukur lukur sesini duyuyorum.sizede taviye ederim.kilom kalmadi ama mekik cekebilsem sikiliascak gobekim ama cok useniyorum:):) bizden haberler boyle:)

Canım ilk ay kontrolünde dr bana hergün 1 çay kaşığı zeytin yağı ver demişti yaklaşık 1 aydır veriyorum ve gaz ve kaka konusunda acayip rahatladik. Pıt pıt gün boyu pırtliyor ve dolu dolu hergün mutlaka kaka yapıyor. Zeytin yagindan önce 5 gün kaka yapmadığı olmuştu.
Sağol canım denicem duymuştum ama hiç denememistim.inşallah bende rahat ederim.

Cnm onu yapıcagına zeytınyağla bütün vücudunu karnını poposunu masaj yap,sabun tehlıkelı olabılır sankım
Neler yaptım neler canım artık çaresiz kaldım hastaneye gitsek onlarda lavman yapacaklardi herhalde.masaj yaparım her gün aşının sıkıntısında var üzerinde .

zezeozge zezeozge canım nasılsın ben günü bekleyemeyeceğim yarın gidip kalça ultrasonu çektireceğim sen ne zaman çektireceksin inşallah düzelmişlerdir korkuyorum
Canım pazartesi gideceğiz inşallah bebeklerde düzelmiş ve toparlanmıştır
Canimcim gecmis olsun.benim kizimda beta alfa acilari dusuk cikmisti cift bez kullandim 1 ay.2.ay sonu kintrolunde duzelmisti.simdi kizim 3.5 yasinda evhamlanma.doktorlar biraz acele ediyor 3 ayda kalcalari oturuyor aslinda.onemli olan kundak yaparken ayaklar bitismicek ayaklari serbest hareket edebilmeli Allah oyle duzen kurmus uyaninca tepinip duruyorlar ya o gelistiryor iste:) simdi oglumda da var benim ama daha hafif gevti bile suan 3 aylik olduk biz.
benim kızımda öyle acılardan biri faZla inşallah düzelirse anne olarak içimiz rahatlar ister istemez sürekli düşünüyor insan

Buna çok sevindim normal açı 60mış benimkinin 58 çıktı düzelmiştir inşallah 3 hafta olacak ama yarın kontrole gideceğiz dua edermisin

Ahhh bilmezmiim bnmkıde erken gelınce ne korkttm halada korkuyorm herşeydn.annelık eşittr korku bu hiç bitmick.kalça çıkıklığndanda korkma bebişn kızsa normal bi durummş ztn cok uç çıksa dha farklı değerlendiriolr.bn dha bişe çıkmadan araştrmştm baya
Benimki sınırda çıktı sol bacağı bilmiyorum eşimdede bir sorun var daha ne olduğu kesinleşmedi öyle hüzün sardı gönlümü

Benimki sınırda çıktı sol bacağı bilmiyorum eşimdede bir sorun var daha ne olduğu kesinleşmedi öyle hüzün sardı gönlümü

Yok cnm sıkma gönlünü Allah beternden saklasn ama anne yüreği kırpığı düşse üzülüosn.bzmde işitme testınde bi kulaktan kalmıştı 15gun kalbim nasıl skışıodu bi gittk geçti boşyere üzülmşm.inşallah sende üzüldüğünle kalırsn poposuna vurursn bi tane

• Beğen
Reactions: mnt
Back
X