- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
- #41.661
Yaaa kuzumn cok hırıltısı var napsam,dr.doğal öksürk şurubu verdi oda balgam çıkartıo ne yedysek çıkartıo.sizin önereceğinz bişe var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar lütfen herkes cevaplasin.
sizin de bebeğinizin eli titriyor mu?
Ya ben bebektir normaldir diye düşünüyordum ama bazıları soruyor niye titriyor usuyor mu falan diye her zaman yapmadığı için önemsemiyorum. Ama bugün size sormaya karar verdim
Ya ben bebektir normaldir diye düşünüyordum ama bazıları soruyor niye titriyor usuyor mu falan diye her zaman yapmadığı için önemsemiyorum. Ama bugün size sormaya karar verdim
Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldü koyamamYaaa kuzumn cok hırıltısı var napsam,dr.doğal öksürk şurubu verdi oda balgam çıkartıo ne yedysek çıkartıo.sizin önereceğinz bişe var mı
az az israr etmeden cok icirmeye xalis ziyan olmasin onemli cunku anne sutuiçmedi yaa biberondan dolayımı yoksa tadından mı anlamdım bende baktım tuhaftı tadı içerken kusa kış gibi yapınca vermedim bende bir porsiyon önlemi var mı acaba
Okdr sakınıorm yıne hasta oldu;(saolasn,keşke onlar hasta olacaına kaynanalar olsaÇok geçmiş olsun canım ya çok üzüldü koyamam
Çok çok mantıklı olurdu vallaOkdr sakınıorm yıne hasta oldu;(saolasn,keşke onlar hasta olacaına kaynanalar olsa![]()
Öyle yapıyorlar bizde kafaya takıyoruz acaba sorun mu var diyecocuktaki dwgisimi farkliligi yada istegini en iyi anne bilir 2 yada 3 kisi degil ama maleseff insanlarimiz cocugun bokuna bile acip bakip yorum yapcak
Kızlar 3. Ayda bebek yüz üstü yatirildiginda kollarıyla kendini kaldırabilir diyor ay ay bebek gelişimine bakıyorum. Ama benimki anca kafasını kaldırıyor sizinkiler ne durumda
Resimdeki gibi duramıyor benim oğlan 95 günlük
Bzmki başladı,yaknda sznkıde başlar ama bol bol yuzüstü yatır ve enseden popoya kadar kedı sever gbı masaj yap dhada güçlenir.Kızlar 3. Ayda bebek yüz üstü yatirildiginda kollarıyla kendini kaldırabilir diyor ay ay bebek gelişimine bakıyorum. Ama benimki anca kafasını kaldırıyor sizinkiler ne durumda
Cnm birde bu hareketi yapmayı ıstıosanz şimdi yuz üstü yatıo kafasının kollarının altına yastık koyun zmnla zmnla o duruşu öğrenıcek.
Birde bu bebek nerden baksanız.6,7aylık hatta bnce fazladr