:) safranda zaten annem beni yatırsada yere kaldırsa diyordu. Durur mu o çocuk öyle. Neyse yinede teşekkürler. Önerin için.selin_01 canım çok güzel yazmış. mesela bebeği kucağına al, squat yapabilirsin.
sırt üstü yere yatırıp bebeği kollarınla havaya kaldırıp indirebilirsin.
apartmanda yaşıyorsan merdeivenleri 3 tur çıkabilirsin.
aklına ne geliyorsa hareket etmeni sağlıyacak yap.
gunaydin cnm ..mekik aletinin olmasi çok iyi..sadece günde 50 sonra 100 yapsan bile müthiş çalıştırıyor karın kaslarını...bende de o dert koşu bandında iki dk yurutmuyorlar..ya kendileride adım atıyor banda yada düğmesine basıp zirtpirt kapatiyorlar...hiç olmadı yürürken banta arabalarını koyuyorlar...arabaların üstündenmi atliyim yuriyim sasirdim kaldım...anlıyorum seni yanii...ama bebek emzirmek bile o kadar çok kaloriyaktiriyorki..Günlük o bile yetebiliyor...birde kilon çok iyiymiş..hedefin fazla degil...iki hafta ekmek hamur işi ve tatlı özellikle uzak dur...protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok farkedicektir...istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sıkılaşmak için spor yaparsın..öylesi daha ideal oluyor...Aralıkta 2 yaşı bitiyor. Evim sobalı çok dışarı içeri yapamıyoruz. Tek bi odada olunca da zor o da sıkılıyor haklı olarak 7/24 meme diyip duruyor mekik aletim var onunla yaparsam kendi yapmak istiyor. Aletsiz yaparsam üstüme atlıyor yine yapamıyorum. Step şekli dersen onu denemem lazım. Dans ediyoruz beraber ama 5 dk geçmiyor. Memeeee diye devam ediyor.Dambıl yok almayı düşündüm ama vazgeçtim. Benim en çok problem göbek. Onun erimesi lazım. İp atlamaya çalışıyorum komple sıkılaşmak için uyuduğunda o da yemek yapıp evi toplamaktan vakit kalırsa.
Sakarya canımSupersin birde nerede oldugunu soylesen tam olacak
Mislisse bende varım (kuzummm17)Arkadaslar bildirimlerinizi bekloyorum hadi)
Beni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim. 2 çocuk senin daha zor. Hiç dikkat etmedim emerken aslında daha kolay oluyor. Ama yiyip durdum emiyor diye. Aralık'ta kesicem memeden. Kesmeden ne kadar kilo verirsem kardır. Ama şu 6 kiloyu verdim ya gerisini de veririm. Ben veremem diye çok korkuyordum. Yürüyüş bandı alıcaktım vazgeçtim. İp atlama da en az onun kadar faydalıymış çok araştırdım. Evet proteine elimden geldiğince daha çoktur vermeye çalışıyorum sofrada. Hamur işi şeker tamamen çıkarttım zaten. Dünkü kaçamak hariç :))gunaydin cnm ..mekik aletinin olmasi çok iyi..sadece günde 50 sonra 100 yapsan bile müthiş çalıştırıyor karın kaslarını...bende de o dert koşu bandında iki dk yurutmuyorlar..ya kendileride adım atıyor banda yada düğmesine basıp zirtpirt kapatiyorlar...hiç olmadı yürürken banta arabalarını koyuyorlar...arabaların üstündenmi atliyim yuriyim sasirdim kaldım...anlıyorum seni yanii...ama bebek emzirmek bile o kadar çok kaloriyaktiriyorki..Günlük o bile yetebiliyor...birde kilon çok iyiymiş..hedefin fazla degil...iki hafta ekmek hamur işi ve tatlı özellikle uzak dur...protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok farkedicektir...istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sıkılaşmak için spor yaparsın..öylesi daha ideal oluyor...
gunaydin cnm ..mekik aletinin olmasi çok iyi..sadece günde 50 sonra 100 yapsan bile müthiş çalıştırıyor karın kaslarını...bende de o dert koşu bandında iki dk yurutmuyorlar..ya kendileride adım atıyor banda yada düğmesine basıp zirtpirt kapatiyorlar...hiç olmadı yürürken banta arabalarını koyuyorlar...arabaların üstündenmi atliyim yuriyim sasirdim kaldım...anlıyorum seni yanii...ama bebek emzirmek bile o kadar çok kaloriyaktiriyorki..Günlük o bile yetebiliyor...birde kilon çok iyiymiş..hedefin fazla degil...iki hafta ekmek hamur işi ve tatlı özellikle uzak dur...protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok farkedicektir...istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sıkılaşmak için spor yaparsın..öylesi daha ideal oluyor...
Bende emerken 10 kilo verdim 75ten 65e dustum keşke biraz daha sıkıp 10 kilo daha verseydim şimdi biraktirdim isim zorlasti daha çabuk kilo alıyorum .peki göbeğinde farkı varmı mekik aleti ise yariyormuBeni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim. 2 çocuk senin daha zor. Hiç dikkat etmedim emerken aslında daha kolay oluyor. Ama yiyip durdum emiyor diye. Aralık'ta kesicem memeden. Kesmeden ne kadar kilo verirsem kardır. Ama şu 6 kiloyu verdim ya gerisini de veririm. Ben veremem diye çok korkuyordum. Yürüyüş bandı alıcaktım vazgeçtim. İp atlama da en az onun kadar faydalıymış çok araştırdım. Evet proteine elimden geldiğince daha çoktur vermeye çalışıyorum sofrada. Hamur işi şeker tamamen çıkarttım zaten. Dünkü kaçamak hariç :))
Bim de çok tahıllı ekmek var çok lezzetli çavdarlım dönüşümlü onu yiyorum bazen o bile yok. Pilav bulgur ağırlıkta. Bu arada banda arabalarını koymalarını izlemek allahım süper olurdu ısırırdım onları yaa :))
Nasil yani kuzum 17 misin sen simdi?Mislisse bende varım (kuzummm17)
evet canım 2 hesap acılmıyormuş meğer dün kapatıldı .sana nasılsın demiştimya kuzummm17 olarakNasil yani kuzum 17 misin sen simdi?
Canım bi yapabilsem İşe yarıyor mu söyleyecem ama yapamıyorum işte elime her aldığımda yanımda bitiyor bem bem bem diyorBende emerken 10 kilo verdim 75ten 65e dustum keşke biraz daha sıkıp 10 kilo daha verseydim şimdi biraktirdim isim zorlasti daha çabuk kilo alıyorum .peki göbeğinde farkı varmı mekik aleti ise yariyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?