2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Adı:dilek
Yaşı:31
Boyu:1,61
Kilosu:58
Hedefi:53
Yaşadığı il: Kahramanmaraş (aslen İstanbullu)
Çocuk:Bir oğlan 22,5 aylık(bir kürtaj kalbi durdu)
Ev hanımı
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :))

:) safranda zaten annem beni yatırsada yere kaldırsa diyordu. Durur mu o çocuk öyle. Neyse yinede teşekkürler. Önerin için.

gunaydin cnm ..mekik aletinin olmasi çok iyi..sadece günde 50 sonra 100 yapsan bile müthiş çalıştırıyor karın kaslarını...bende de o dert koşu bandında iki dk yurutmuyorlar..ya kendileride adım atıyor banda yada düğmesine basıp zirtpirt kapatiyorlar...hiç olmadı yürürken banta arabalarını koyuyorlar...arabaların üstündenmi atliyim yuriyim sasirdim kaldım...anlıyorum seni yanii...ama bebek emzirmek bile o kadar çok kaloriyaktiriyorki..Günlük o bile yetebiliyor...birde kilon çok iyiymiş..hedefin fazla degil...iki hafta ekmek hamur işi ve tatlı özellikle uzak dur...protein ağırlıklı beslenmeye çalışırsan çok farkedicektir...istediğin kiloya ulaştıktan sonra da sıkılaşmak için spor yaparsın..öylesi daha ideal oluyor...

adım: selin
boy:1.72
kilo:67.4 (600 gr zayiflamisim:))
evli
2 erkek çocuk
birisi 5
birisi 2,5
ay sonu hedefim:65 kilo
tanistigima memnun oldum...bende yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim:))

Slm kızlar
Kahvaltı
1dilim kızarmış ekmek
Domates salatalık
1yumurta
5zeytin

Ara
Boza

Bugün çok erken kalktım iş yüzünden doğru düzgün bir şey yapamadım.
sabah: beyaz peynrli kepekli tost- 1 küçük satalık - yeşil çay
ara: 1 küçük salatalık
öğlen: 2 çiçek karnabahar (haşlama yağsız-tuzsuz)
160 gr. light ton balığı tamamen süzdürülmüş.

sonrası içinde planım: ara 5 badem, yeşil çay
akşam: 2 çicek haşlama karnabahar gene, 120 gr kadar kavurma (el yapımı yağ ve tuz çok az)

Beni anladığın için gerçekten çok teşekkür ederim. 2 çocuk senin daha zor. Hiç dikkat etmedim emerken aslında daha kolay oluyor. Ama yiyip durdum emiyor diye. Aralık'ta kesicem memeden. Kesmeden ne kadar kilo verirsem kardır. Ama şu 6 kiloyu verdim ya gerisini de veririm. Ben veremem diye çok korkuyordum. Yürüyüş bandı alıcaktım vazgeçtim. İp atlama da en az onun kadar faydalıymış çok araştırdım. Evet proteine elimden geldiğince daha çoktur vermeye çalışıyorum sofrada. Hamur işi şeker tamamen çıkarttım zaten. Dünkü kaçamak hariç :))
Bim de çok tahıllı ekmek var çok lezzetli çavdarlım dönüşümlü onu yiyorum bazen o bile yok. Pilav bulgur ağırlıkta. Bu arada banda arabalarını koymalarını izlemek allahım süper olurdu ısırırdım onları yaa :))

Mekik aleti dediğime bakma büyük bişey değil

Kahvaltim
1haslanmis yumurta
İki dilim kaşar iki dilim beyaz peynir
6zeytin
Çeyrek dilim ekmeğe salça surdum
Bir kaşık bal
Maydanoz salatalık
Şekersiz çay
Kahvaltı öncesi de bir büyük bardak limonlu ılık su
Yeşil çay içtim
Kahvaltıyı gec yaptım arada meyve yer akşam menüsünü yazarım

Bende emerken 10 kilo verdim 75ten 65e dustum keşke biraz daha sıkıp 10 kilo daha verseydim şimdi biraktirdim isim zorlasti daha çabuk kilo alıyorum .peki göbeğinde farkı varmı mekik aleti ise yariyormu

Bende emerken 10 kilo verdim 75ten 65e dustum keşke biraz daha sıkıp 10 kilo daha verseydim şimdi biraktirdim isim zorlasti daha çabuk kilo alıyorum .peki göbeğinde farkı varmı mekik aleti ise yariyormu
Canım bi yapabilsem İşe yarıyor mu söyleyecem ama yapamıyorum işte elime her aldığımda yanımda bitiyor bem bem bem diyor zar zor uyuttum şuan mutfağa topluyorum vakit kalırsa deneyeceğim tabi makinedeki çamaşırları çıkardıktan sonra aha uyandı valla

Pamik 6 ay kadar daha sabirlı olabilirsen 2,5 yaşlarında daha rahat etmeye başlarsin..kendini illa spor yapmalıyım şu saatte diye kasma..kendimizi yavaş yavaş hazirliyoruz diyete spora birden olmuyor ki ...iş zaten beyinde bitiyor..ilk olarak kendimizi ikna ettiğimizde gerisi zaten geliyor...ben ilk çocuktan sonra 83 te kalmistim...bir türlü veremiyordum.gerçi vermek içinde bişey yaptigim söylenemez...sonra esim dediki maşallah maşallah yee hiç aynaya bakma..ne yani dedim kötümü gözüküyorum..falan derken bak görürsün vericem dedim ...Tabii tabii dedi ..valla o an karar verdim..ilk önce bi araştırma ne yemeli ne yememeli...nasıl spor yapmalı derken ...ben 59 a düştüm..38 beden pantolonu bi giydim ..bol bile geliyor...Tabii sonra ikinci çocuk gene aldım...ve yinee 40 bedendeyimm((vericem vericem tabii bu sefer gerçekten inanıyorum kendime...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…