2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menu iyi bence kek ekmek yerine gecmis gibi sporla desteklesen cok daha iyi olur...

Mislisse mrb bişey soracaktım..herhangi bir tablo olusturacakmisin..yani şuanki kilo hedef kilo verilen vs..tarzı..nasıl birbirimizi takip edicez..sanki olursa dahami istikrarlı hırslı olabiliriz...
Evet canim tablo benim isim merak etmeyin gecen senede bi grup kurmustum 13 kg vermistim 92 den 79 a dusmutum hatta sonra olur olmadik sebeplerle 85 e ciktim neyse yarin kgnuzu bildirin insllah daha iyi olucak tablo olunca hedef falan iyi oluyor.

1.61 ben zor veririm. Sen çok kolay verirsin. Çok araştırdım kilosu çok olanlar daha hızlı daha kolay veriyor.

Menu iyi bence kek ekmek yerine gecmis gibi sporla desteklesen cok daha iyi olur...
Evet spor yapmayi seviyorum aslinda istesem gunde 1 saat spor yapabiliyorum alıştim epey . ama belim tutuldu ve regl den dolayı fena sancim var . birkac gune sporla desteklicem menumu inşallah. simdi plates melzemeleri de almayi düsünyorum bisikletimde var evde epey bir teşkilat kurma peşindeyim:) zayıflamak istiyorum artık bana kizın kacamak falan yaparsam olur mu kızlar . öncekine göre epey bi frenledim kendimi insallah da, daha iyi olurum ve kilolarimdan kurtulurum umarim

Arkadaslar herkes yarin kg bildirimini 1 kereye mahsus olarak asagidaki gibi yaparsa sevinirim.
Aylik hedefimiz olsun bence mesela baslangic kgmuz ve tarihimiz yarin olsun
1 ay sonunda olmak istedginiz kgyu da yazin olur mu? Soyleki ornegin;

Mislisse
Yas:29
Boy:158
Guncel kilo:yarinki kilonuz
Ay sonu olmak istedigim kilo:

Anlastik mi?

Onun icin burdayiz zaten hepimiz birbirimize destek verelim unutmayin simdi olmazsa bi daha olmayacak!!!

Arkadaslar herkes yarin kg bildirimini 1 kereye mahsus olarak asagidaki gibi yaparsa sevinirim.
Aylik hedefimiz olsun bence mesela baslangic kgmuz ve tarihimiz yarin olsun
1 ay sonunda olmak istedginiz kgyu da yazin olur mu? Soyleki ornegin;

Mislisse
Yas:29
Boy:158

Evli
Istanbul
Bir cocuk 20 aylik kiz
Guncel kilo:yarinki kilonuz
Ay sonu olmak istedigim kilo:

Anlastik mi?

Naz5403
Boy:1.68
Evli
2çocuk kızım8 oğlum3 yaşında
Güncel kilo:87
Ay sonu olmak istediğim kilo:83

Tamam mı canım Mislisse

Hayalmavi
Boy:160
Bekar
Samsun
Güncel Kilom 65,0
Ay sonu olmak istediğim kilo 62 civarı
Hedef kilom 55

Herkse hayirli cumalar...Herkesin gonlunden her ne geciyorsa rabbim kabul etsin...

Mislisse
Yas 29
Boy 158
Istanbul
Evli,
Cocuk 1,20 aylik kiz
Guncel kilo:83.3
1 Ay sonraki hedef:79
Nisan hedef:60

Tevafuk55
Yas 30
Boy 172
Samsun
Evli,
2 çocuk annesi,
5 yaş kız, 18 aylik erkek
Guncel kilo:67.3
1 Ay sonraki hedef:65
Nisan hedef:57
Mislisse

K kecigibi
@selin_01

Çocukla yapabileceğim spor önerilerinizi alabilirmiyim.

selin_01 canım çok güzel yazmış. mesela bebeği kucağına al, squat yapabilirsin.
sırt üstü yere yatırıp bebeği kollarınla havaya kaldırıp indirebilirsin.
apartmanda yaşıyorsan merdeivenleri 3 tur çıkabilirsin.
aklına ne geliyorsa hareket etmeni sağlıyacak yap.

aynen patates çok gereksiz bir yiyecek, tokluk hissettirmez. aksine acıktırır. bünyende yararlı yiyeceklerle uğraşmaktansa buna vakit ayırır enerjisini patatesi sindirmeye çalışarak harcar. yeme demiyorum arada ye tabi. püre daha değisik tabi süt ve kaşar giriyor içine protein ve kalsiyum var. ama gene faydasız. mesela saçma ama patates kızartmasında hepsinden fazla protein oluyor. yersen 2 haftada 1, yarım patates kızartması ye. hem canını çekmesini engellersin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…