Menu iyi bence kek ekmek yerine gecmis gibi sporla desteklesen cok daha iyi olur...iyi akşamlar bayanlar
kahvaltı;(saat 12 de yaptım acıkmamıştım o yüzden geç oldu)
yulaflı krep :1 tane
domates:1 tane
zeytin,yeşil zeytin:3'er tane
peynir:2 kibrit kutusu kadar
yeşil çay:1 bardak
ara öğün;
1 orta boy muz,minik bir mandalina :)
akşam(saat:18:00 ' de )
malesef iki dilim kek ( komşu getirdi ne yapayım ama birde adetimin ilk günü mani olamadım kendime)
tavuk şinitzel :5 küçük parça
mercimek salatası:1 yemek kaşığı kadar
marul :iki yaprak
(ekmek hiç yemedim bugün )
su hala içiyorum yatana kadar 2 lt tamamlayacağım inşaallah
spor normalde yapıyorum ama belim de rahatsızlık var biraz iyileşir iyileşmez spora devam ..
Tmm canim ama 58 bize haksizlik kiz bizim olmak istedigimiz kgdasin;(
Evet canim tablo benim isim merak etmeyin gecen senede bi grup kurmustum 13 kg vermistim 92 den 79 a dusmutum hatta sonra olur olmadik sebeplerle 85 e ciktim neyse yarin kgnuzu bildirin insllah daha iyi olucak tablo olunca hedef falan iyi oluyor.Mislisse mrb bişey soracaktım..herhangi bir tablo olusturacakmisin..yani şuanki kilo hedef kilo verilen vs..tarzı..nasıl birbirimizi takip edicez..sanki olursa dahami istikrarlı hırslı olabiliriz...
Boyun kac ki ? Dusun benim boy 158Benim boyum kısaideal kilom 53 fazlam var yani vermem lazım.
Evet spor yapmayi seviyorum aslinda istesem gunde 1 saat spor yapabiliyorum alıştim epey . ama belim tutuldu ve regl den dolayı fena sancim var . birkac gune sporla desteklicem menumu inşallah. simdi plates melzemeleri de almayi düsünyorum bisikletimde var evde epey bir teşkilat kurma peşindeyim:) zayıflamak istiyorum artık bana kizın kacamak falan yaparsam olur mu kızlar . öncekine göre epey bi frenledim kendimi insallah da, daha iyi olurum ve kilolarimdan kurtulurum umarimMenu iyi bence kek ekmek yerine gecmis gibi sporla desteklesen cok daha iyi olur...
Onun icin burdayiz zaten hepimiz birbirimize destek verelim unutmayin simdi olmazsa bi daha olmayacak!!!Evet spor yapmayi seviyorum aslinda istesem gunde 1 saat spor yapabiliyorum alıştim epey . ama belim tutuldu ve regl den dolayı fena sancim var . birkac gune sporla desteklicem menumu inşallah. simdi plates melzemeleri de almayi düsünyorum bisikletimde var evde epey bir teşkilat kurma peşindeyim:) zayıflamak istiyorum artık bana kizın kacamak falan yaparsam olur mu kızlar . öncekine göre epey bi frenledim kendimi insallah da, daha iyi olurum ve kilolarimdan kurtulurum umarim
Supersin birde nerede oldugunu soylesen tam olacakNaz5403
Boy:1.68
Evli
2çocuk kızım8 oğlum3 yaşında
Güncel kilo:87
Ay sonu olmak istediğim kilo:83
Tamam mı canımMislisse
Arkadaslar herkes yarin kg bildirimini 1 kereye mahsus olarak asagidaki gibi yaparsa sevinirim.
Aylik hedefimiz olsun bence mesela baslangic kgmuz ve tarihimiz yarin olsun
1 ay sonunda olmak istedginiz kgyu da yazin olur mu? Soyleki ornegin;
Mislisse
Yas:29
Boy:158
Guncel kilo:yarinki kilonuz
Ay sonu olmak istedigim kilo:
Anlastik mi?
mrb canım bebişin ne kadarlık..kaç yaşında..benimkilerden biri 5 birisi 2,5...
mesela benim oglanlar çok fazla kuduruk oldukları için hep bir kosturmaca halindeyiz zaten...
kahvaltıdan sonra genelde en enerjik zamanları olduğu için tvden müzik kanalını açıyorum...son ses aciyorlar...başlıyoruz oynamaya...sanırım bu şekilde step yapılabilir.?.yere hafif yüksek bişey koyup üstüne bir in bir çık yapılabilir muzikle tempo tutarak...iyi bir sabah sporu olabilir.
..bunun dışında evde 1 kg luk dambil varsa onla yoksa 1 lt lik su şişesiyle kol calisilabilir...çocuğun elinede ver bi sişe oda kendince yapsın...zaten 15 dakika yapsan yetiyor..onun disinda ben bugun mekikle başladım karın kası calismaya.bunu yaparken zaten karışmıyor çocuklar...sende yapabilirsin...yarım mekik şeklinde...ben bunlari bu hafta uygulamaya çalışıcam inş..
Aa gerçekten mi ? Patates haşlamasını da mı yemeyeyim yani? Bilmiyordum canım bak öğrenmiş oldum :)) ama akşam yemekte pattis püresi vardı az bir şey yedim ondan. Bir daha yemem ama :))
Ne güzel burası ya doğrumuzu yanlışımızı söyleyen birileri var, birbirimizden yeni ieyler öğreniyoruz.. buraya yazmaya devam edelim arkadaşlar hiç bırakmayalım
KesinlikleOnun icin burdayiz zaten hepimiz birbirimize destek verelim unutmayin simdi olmazsa bi daha olmayacak!!!
Cocuk ne kadarlik canim birde neredesin?yaş 30
evli
1 çocuk
boy 1.67
kilo 82.9
1 ay sonraki hedef 77 kilo
son hedef 68
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?