- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Canım bende aynı durumdayım hastayım oğlan hasta fazla değil ama hep zararlı saçma sapan yiyorumKizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
Senin yavrun kiz mi erkek mi ? Suan calisiyomusun basladinmi ise ?Canım çok geçmiş olsun yavruna.Allah evlatlarımızı korusun.tüm dünyamız onlar çünkü
Hoşgeldin aramıza canım.afiyet olsun menunde iyiTam menumude yazayim gene de o zaman
Haftasonu oldugu icin sabah gec kalktim hemen sirkeli balli ilik suyumu ictim ardindan 1 bardak su 2 kayisi tekrar 1 bardak su
Saat 11 kahvalti 1 dilim peynir 4 zeytin tere dereotu 1 haslanmis yumurta sekersiz cay 2 dilim ekmek ama ekmek buyuk dilimse 1 dilim yiyorum tam bugday halk ekmegin dr tavsiye etti
Kusluk saat 2 (sadece haftasonu oldugu icin yarin normal saatlerimi yazicam )bir mandalina 2 ceviz
Saat 4 de arkadaslarimla beraberdim( dr izin verdi bir gun bir ogun istedigin birseyi ye ) 3 sıkım cog kofte sekersiz cay yesillik
7 de 2 kepce corba ekmeksiz
8 de yesil cay
9 da ajda bardakla kefir 2 hurma
Bugun spor yapamadim misafirim vardi yarin insallah devam leslie yapiyorum bende
Devaminda sekersiz cay 2 bardak gunde 3 litre icmem gereken detoks suyum (aksamdan 3 litre suya bir yesil elma 4 e bolunmus 3 cubuk tarcin bir limon 4 e bolunmus )
Yatarken elma sirkeli balli su (ben bir tatli kasigi sirke bir cay kasiginin ucuyla cicek bali koyuyorum )
Ne vardi su tatli seyler zararli olmayaydiKarbonhidratı biraz azaltırsan daha iyi olur cnm.çnkü bizi acıktıran kötü karbonhidratlar.mesela bazlama, tahin helva vb.afiyet ve bol eksi olsn inş
Tesekkur ederim canim..insallah fazla dagitmadan toparlanabilirimm .Oglusa çok geçmiş olsun canımsende eminim çok dagitmazsin bir ayda güzel kilolar verdin unutma
Tsk ederim canim tamam soz yarindan itibaren duzelticem kendimi..Canım bende aynı durumdayım hastayım oğlan hasta fazla değil ama hep zararlı saçma sapan yiyorummenü de paylasmiyorum onunda etkisi var tabi.yarin yeni kaçamak siz bir gün olur inşallah .hedefimize az kaldı canım birakmayslim kendimizi.ben ramazanda 61 i görmüştüm hemmeeen saliverdim tabii tekrar 67ye çıktım hadi bakalım pazartesi ye hedef koyalım su an bende 63.5im 62.5 i hangimiz önce gorucezz
Cok tesekkur ederim..amin canim..Canım çok geçmiş olsun yavruna.Allah evlatlarımızı korusun.tüm dünyamız onlar çünkü
Cok tesekkur ederim..senin bebisinede cok cok gecmis olsun canim..Geçmiş olsun canım.Benim oğlumda hasta.çocuklar hasta olunca insanın enerjisi hemen düşüyor
Bir oğlum var canım.doğum sonrası iznim biter bitmez okula döndüm ben.oğluşum 3 aylıktı başladığımda.simdi 13 aylıkSenin yavrun kiz mi erkek mi ? Suan calisiyomusun basladinmi ise ?
Önümüzdeki pazartesi yapacaz ama siz başlangıç kilonuzu yani bugünkü kilonuzu mislisseye söyleyin ki bir haftada ne kadar verdiğiniz anlasilsinGünaydın herkese..güzel bir gün olsun inş.Kızlar kilo bildirimini bugün mü yapacağız? Yoksa cuma günü mü?
Tamam teşekkür ederimÖnümüzdeki pazartesi yapacaz ama siz başlangıç kilonuzu yani bugünkü kilonuzu mislisseye söyleyin ki bir haftada ne kadar verdiğiniz anlasilsin
Canm sen simdiki kgnu yaz ben bizim cuma gunku kgmuzu baz alacagimGünaydın herkese..güzel bir gün olsun inş.Kızlar kilo bildirimini bugün mü yapacağız? Yoksa cuma günü mü?
Allah bagislasin canim evladiniBir oğlum var canım.doğum sonrası iznim biter bitmez okula döndüm ben.oğluşum 3 aylıktı başladığımda.simdi 13 aylık
Tamam canım.bu sabahki kilom 70.4.Canm sen simdiki kgnu yaz ben bizim cuma gunku kgmuzu baz alacagim
Canim nasil oldu oglusun ?Kizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
TammdirTamam canım.bu sabahki kilom 70.4.Eki Görüntüle 1930300
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?