2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Canım bende aynı durumdayım hastayım oğlan hasta fazla değil ama hep zararlı saçma sapan yiyorum menü de paylasmiyorum onunda etkisi var tabi.yarin yeni kaçamak siz bir gün olur inşallah .hedefimize az kaldı canım birakmayslim kendimizi.ben ramazanda 61 i görmüştüm hemmeeen saliverdim tabii tekrar 67ye çıktım hadi bakalım pazartesi ye hedef koyalım su an bende 63.5im 62.5 i hangimiz önce gorucezz

Hoşgeldin aramıza canım.afiyet olsun menunde iyi

Tsk ederim canim tamam soz yarindan itibaren duzelticem kendimi..

Günaydın herkese..güzel bir gün olsun inş.Kızlar kilo bildirimini bugün mü yapacağız? Yoksa cuma günü mü?
Önümüzdeki pazartesi yapacaz ama siz başlangıç kilonuzu yani bugünkü kilonuzu mislisseye söyleyin ki bir haftada ne kadar verdiğiniz anlasilsin

Günaydın dilleri baldan tatlı hatunlar,
Günaydın sabah öpücükleri,
Günaydın bugünde işe giderken sütyen sorunu yaşamayan hanımlar,
Günaydın hepinize ama niye uyandınız ki..
evet hadi yatıp geri uyuyoruz bu sayede mutlu oluyoruzzz

Mislisse canım emeğin için çok teşekkürler.. sayeden gerçekten ne yaptım ne yapmam lazım biliyorum. beni buraya çağırdığın için tekrardan çok teşekkürler.

bugünkü menümü yarın vericem ben arkadaşlar. ne yemek getirdim, nede ne yiyeceğimi biliyorum ondan dolayı :)

Canim nasil oldu oglusun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…