Karbonhidratı biraz azaltırsan daha iyi olur cnm.çnkü bizi acıktıran kötü karbonhidratlar.mesela bazlama, tahin helva vb.afiyet ve bol eksi olsn inşMenumu vereyim sonra yine gelirim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvalti: 4 kaşık yulaf ezmesi
1 bardak süt ve 2 k kayısı doğrayın içine
Ara: Türk Kahvesi
Öğle 13.30: 1 kase tarhana çorbası
Domates salatalık kk peynir
3 zeytin, çeyrek bazlama
Ara: yeşil çay, 1 elma, 6 badem
Aksm 18.00:1 kepçe çorba
Hamsi ve salata, 2 küp tahin helva
Ara: Türk.Kahvesi
Tarçınlı süt, 2 ceviz içi
2.5 litre su
Spor: 55 dakika Leslie 3 mile
Geçmiş olsun canim benim ya ..spora bi baslayabilsem yemeyide kesicem dee ..ama yokk tık yok suan battaniyeyi ustume orttum..bi yandanda simit yiyorum...iyi dagittim bugun ...bakim yarina ne olacak..Al benden de o kadar dicem benimde bas agrim var hala ya o yuzden ya da gram gram gidiyor diye motivem dustu cikolata yiyorum abartmadan spor da yapamiyorum yalniz degilsin toparlanmamiz lazim ;(
Canım çok geçmiş olsun.Kizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
Tsk ederim bebisimmm..Canım çok geçmiş olsun.
Hoşbuldum canım çok sağolKorhilalp canım hoşgeldin kusura bakma unuttum. :)
Oglusa çok geçmiş olsun canımKizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
Kızlar ben vücudu kilo almadan nasıl şaşırtırım???
Bir öğün atlayarak şaşırtabilirsin.mesela karatayda sabah şekersiz kahve içip bir muz yiyorsun 6 saat sonra öğlen yemeği yiyorsun akşamda çok az yiyip erken uyuyorsun.vucüt direkt yağ yıkımına geçiyor.deneyen arkadaşlarım vardı bunu.aklında bulunsun canımKızlar ben vücudu kilo almadan nasıl şaşırtırım???
Bende sınıf öğretmeniyim canımHoşbu
Hoşbulduk cnmm.bn sınıf öğretmeniyim.snn branşın nedir? İnşallah bu yaza kadar hepsi gider kiloların
Rica ederim canımBunun benzerini yapıyorum .buda çok güzelmiş.teşekkur ederiz canım.
Canım çok geçmiş olsun yavruna.Allah evlatlarımızı korusun.tüm dünyamız onlar çünküKizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
Zümreyiz ne güzel:)))Bende sınıf öğretmeniyim canım
inşallah canım
Rica ederim canımseninkinin adı ne tam olarak
Hits radio remixes 3mil canım.ona benzettim.Bende sınıf öğretmeniyim canım
inşallah canım
Rica ederim canımseninkinin adı ne tam olarak
Geçmiş olsun canım.Benim oğlumda hasta.çocuklar hasta olunca insanın enerjisi hemen düşüyorKizlarr yalniz ben bir iki gundur cok motivasyonum dustugu icin ne spor yapiyorum nede yediklerime dikkat ediyorum..bugun sadece hamur isi ve tatli yedim..niye boyle oldum birden anlamadim..kendimi toparlamaya calisiyorum yok olmuyor..yarin pazartesi oldugu icin 0 dan baslama istegim oluyor ..ama anca yarin anlicam durumumu ..sabah kahvaltisinda kacamak yapmadan gecirirsem yeniden motive olabilirim..sanirim cocuklar yuzunden moralim kalmadi ...buyuk oglum hastaydi okulada gondermedim..kusuyo isal oksuruk doktor ilaclar...kucuk oglum bi yandan yaramazliklar ..acayip kafam dagildi gitti...suan iyi kereta..yarin okulada gidecek. Biraz nefes alabilirsem kendimede zaman ayiracam insallah...icimi dokiyim dedimm....biraz rahatladim...
Biri 13 digeri 7 cnmAllah bagislasin birde kizlarini kac yasindalar ?
Hosbulduk tesekkur ederimÇok güzel vermişsin canım.tebrikleraramıza hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?