2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Tuana tşk canım..
Menüm şöyle
Kahvaltı:kıymalı 1 yumurta omlet,2 çeri,1 kib kutusu beyaz peynir, 1 silor salatalk,1 yeşil biber,1 kırmzı biber,12 zeytin 2 bardak çay

Öğlen; 1 porsiyon tereyağlı istiridye mantarı,1 bardak kefir

Akşam:4 tane haşlanmış ev yapımı içli köfte, yarım kase domates çorbası, çok az yoğurt, küçük bir kase karışık kuruyemiş, yeşil çay
2lt su.bgn 2 saat yürüdük yaklaşık.alışveriş fln yoruldum.o yüzden bugün spordan izinliyim:)yarın 1 saat sporumu yaparım inş

Karbonhidratı biraz azaltırsan daha iyi olur cnm.çnkü bizi acıktıran kötü karbonhidratlar.mesela bazlama, tahin helva vb.afiyet ve bol eksi olsn inş

Evetttt sabahki menumu paylastim bundan sonra gunluk paylasirim tam gunu ikindide az cigkofte yedim dr izin verdi bir gun bir ogun istedigin birseyi ye diye aksam yemeginde corba ictim sadece 8 de yesil cayimi ictim simdi kefirim var ajda bardak 2 hurma gun biter kalan suyumu da yatana kadar icerim

Al benden de o kadar dicem benimde bas agrim var hala ya o yuzden ya da gram gram gidiyor diye motivem dustu cikolata yiyorum abartmadan spor da yapamiyorum yalniz degilsin toparlanmamiz lazim ;(
Geçmiş olsun canim benim ya ..spora bi baslayabilsem yemeyide kesicem dee ..ama yokk tık yok suan battaniyeyi ustume orttum..bi yandanda simit yiyorum...iyi dagittim bugun ...bakim yarina ne olacak..

Canım çok geçmiş olsun.

Oglusa çok geçmiş olsun canım sende eminim çok dagitmazsin bir ayda güzel kilolar verdin unutma

Kızlar ben vücudu kilo almadan nasıl şaşırtırım???
Kızlar ben vücudu kilo almadan nasıl şaşırtırım???
Bir öğün atlayarak şaşırtabilirsin.mesela karatayda sabah şekersiz kahve içip bir muz yiyorsun 6 saat sonra öğlen yemeği yiyorsun akşamda çok az yiyip erken uyuyorsun.vucüt direkt yağ yıkımına geçiyor.deneyen arkadaşlarım vardı bunu.aklında bulunsun canım

Canım çok geçmiş olsun yavruna.Allah evlatlarımızı korusun.tüm dünyamız onlar çünkü

Bugünkü menüm
10.30ılık su
1avuç çiğ kuruyemiş

Kahvaltı:
12.00.1dilim çavdar ekmeği
1tabak et kavurma
Domates peynir

Ara:1avuç çiğ kuruyemiş

Akşam :
19.00 balık salata

Su 1litre
Spor:3km açık havada yavaş yürüyüş

Geçmiş olsun canım.Benim oğlumda hasta.çocuklar hasta olunca insanın enerjisi hemen düşüyor

Tam menumude yazayim gene de o zaman
Haftasonu oldugu icin sabah gec kalktim hemen sirkeli balli ilik suyumu ictim ardindan 1 bardak su 2 kayisi tekrar 1 bardak su
Saat 11 kahvalti 1 dilim peynir 4 zeytin tere dereotu 1 haslanmis yumurta sekersiz cay 2 dilim ekmek ama ekmek buyuk dilimse 1 dilim yiyorum tam bugday halk ekmegin dr tavsiye etti
Kusluk saat 2 (sadece haftasonu oldugu icin yarin normal saatlerimi yazicam )bir mandalina 2 ceviz
Saat 4 de arkadaslarimla beraberdim( dr izin verdi bir gun bir ogun istedigin birseyi ye ) 3 sıkım cog kofte sekersiz cay yesillik
7 de 2 kepce corba ekmeksiz
8 de yesil cay
9 da ajda bardakla kefir 2 hurma
Bugun spor yapamadim misafirim vardi yarin insallah devam leslie yapiyorum bende
Devaminda sekersiz cay 2 bardak gunde 3 litre icmem gereken detoks suyum (aksamdan 3 litre suya bir yesil elma 4 e bolunmus 3 cubuk tarcin bir limon 4 e bolunmus )
Yatarken elma sirkeli balli su (ben bir tatli kasigi sirke bir cay kasiginin ucuyla cicek bali koyuyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…