Amin hepimizinkileri korusun bağışlasın...Allah bagislasin canim evladini
Gunaydin canim cok sukur iyi ..simdi okula biraktim..ufaklikla biraz carsiya gidiyoruz simdi..burda yeni acilan bir avm var..biraz bakim bakim beni mutlu edecek neler varmis..Canim nasil oldu oglusun ?
Benim 65 canım, artık 26 ocağa kadar kesin gormeliyimEvet guzellerim simdi artik tarti gunlerimiz PAZARTESI gunu olup cuma gunku kgnuz uzerinden hesaplama yapacagim bugun 26 aralik kg takibimiz bugunden basliyor yine o yuzden 26 ocak icin kg tahminlerinizi alayim lutfenbakalim kim inecek kim duracak ? Kader456 sanirim artik bizimle degilsin ;( @fma108681 canim sanada basarilar dilerim cvp yazamamistim
Benim hedef aynı canım.75 Bu ay görürüm ınş.Evet guzellerim simdi artik tarti gunlerimiz PAZARTESI gunu olup cuma gunku kgnuz uzerinden hesaplama yapacagim bugun 26 aralik kg takibimiz bugunden basliyor yine o yuzden 26 ocak icin kg tahminlerinizi alayim lutfenbakalim kim inecek kim duracak ? Kader456 sanirim artik bizimle degilsin ;( @fma108681 canim sanada basarilar dilerim cvp yazamamistim
Canım çok teşekkür ederim. Platesi sanırım Ebru şallı kaynaklı ısınamadım hiç ama diğerini denicem. Çok sağol.3 mildeki hangisi canim
canım bana göre sıkılasmak için pilates :) ebru sallinin 3k pilatesi çok güzel.. birde bana göre Jillian micheals 30 day de sikilastiriyor. 3 Levelden oluşuyor her leveli 10 gün yapıp diğerine geciyorsun.
Öldürsen uyamamHanımlar benim önerim zararlı karbonhidratları tamamen çıkarmak.bn şeker, çikolata, tatlı , pasta, hamurişi hiçbir şey yemedim yaklaşık 2.5 aydır.artık canım da istemiyor. Ekmek nedir unuttum hiç yemedim sanki yıllardır.bide karatay yaptığım için yağı hiç kesmedim.her şeyim salatam çorbam yağlı.pakete girmiş yiyecekleri de tamamen çıkardım yaşantımdan.nacizane tavsiyem sıfır zararlı karbonhidrat almak
Canım çok teşekkür ederim denicem bunu da ama Maraş'a dönünce burda düzenli yapamıyorum.canim tevafuk a da soyledim debbie siebers'in slim in 6 programini onerebilirim 3 videodan olisuyor start it up rump it up ve burn it up diye her biri 2 ser hafta yapiliyor haftanin her gunu tum vucut icin bunu daha oncede soylemistim yanilmiyosam deneyebilirsen cok iyi olur 6 hafta sonra sen bile kendine inanamayabilrsin belki
Valla ben güvenemiyorum kuzum imkansızAramizda bunu suana kadar kimse yapamadi sanirim arkadaslar yapabilir miyiz sizce bu arkadasin dediklerini var mi kendine guvenen ??
Canım her iki önerin için de çoookk teşekkür ederimIyi aksamlar canim..ben vucut sıkılastirmada plates yapiyorum..kollar icin plates lastigi ve 1 kg luk dambil kullaniyorum..step yapiyorum.mekik cekiyorum..mesela bir tane sandalyeye arkadan tutun..kendini biraz geri ver..ayaginin birini gogsune kadar cek sonra geriye dogru uzat uzatabildigin kadar ..once bir bacak sonra digeri ben yorulana kadar yapiyorum.gobek bacak kalca sikilastiriyor..mekikte yarim mekik seklinde yapiyorum..yavas yavas canin hangisini ne zaman isterse yapabilirsin canim..
Canım ben 26 ocakta en fazla 67 olmam lazımm.hedef 67Evet guzellerim simdi artik tarti gunlerimiz PAZARTESI gunu olup cuma gunku kgnuz uzerinden hesaplama yapacagim bugun 26 aralik kg takibimiz bugunden basliyor yine o yuzden 26 ocak icin kg tahminlerinizi alayim lutfenbakalim kim inecek kim duracak ? Kader456 sanirim artik bizimle degilsin ;( @fma108681 canim sanada basarilar dilerim cvp yazamamistim
Bugunluk gonderme bakalim hafataya pazartesi gonderirsin hedefin nedir bir ay sonra icin?101.9 benim resimlimi yollayacagiz sabah tartilmistim
Yaparsin canim indallah merak etme
Iyi olmasina sevindim sende dikkat et canim aticaz insaalh havalarda kapali evde olunca insan ister istmez yemege dusuyor iste ;(Gunaydin canim cok sukur iyi ..simdi okula biraktim..ufaklikla biraz carsiya gidiyoruz simdi..burda yeni acilan bir avm var..biraz bakim bakim beni mutlu edecek neler varmis..atmam lazim ustumden bu sıkıntıyı...
Ohh mis afiyet olsun gecmis olsun ben de discideyim kaplama yapilacakKızlar sporumu yaptım yeşil çay içiyorum siz napiyorsunuz
Canim gecmis olsun mide agrisina kesinlikle ve kesinlikle taze zencefil oneririm bi ara cok agriyordu o rahatlatti eger denersen taze zencefili al 2 parmak kalinliginda kesip 5 dk kaynat ve ic cok rahatlatacaktir emin olAkşam dışarı çıkacağım için bgünkü menümü şimdiden paylaşıyorum.
Dün gece mide ağrım oldu hala devam ediyor fazla birşey yemedim aslında
Kahvaltı:1 haş yum. 1 silor salatalık 1 parça beyaz peynir 5 zeytin çay
Öğlen:1 kase tavuk suyu çorba 2 kaşık salata
Akşam:haşlanmış tavuk (çorbadan artan)1 bardak ayran 5tane fındık
2 lt su.sabah 30dk egzersiz.okulda 2 fincan rezene çayı
Akşamda sadece çay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?