2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Evet guzellerim simdi artik tarti gunlerimiz PAZARTESI gunu olup cuma gunku kgnuz uzerinden hesaplama yapacagim bugun 26 aralik kg takibimiz bugunden basliyor yine o yuzden 26 ocak icin kg tahminlerinizi alayim lutfen bakalim kim inecek kim duracak ? Kader456 sanirim artik bizimle degilsin ;( @fma108681 canim sanada basarilar dilerim cvp yazamamistim

Benim 65 canım, artık 26 ocağa kadar kesin gormeliyim

Benim hedef aynı canım.75 Bu ay görürüm ınş.

menüm:
sabah: detoks suyu 2 bardak, çavdarlı tost, 2 kk kaşar, 1 salatalık
ara: yer fıstığı (kabuklu hali ile 1 avuç dolusu)
öğlen: yarım kase ezogelin çorbası, porsiyon et döner, pızza dilimi boyutu kadar lavaşla.
ara: yeşil elma yiyeceğim.
akşam: birşey yemeyi düşünmüyorum. spordan önce yer fıstığı ve elma yerim.

Canım çok teşekkür ederim. Platesi sanırım Ebru şallı kaynaklı ısınamadım hiç ama diğerini denicem. Çok sağol.
Öldürsen uyamam beyaz ekmek ve şeleri çıkarttım çok nadir tek şekerli içerim çayımı ama çikolata börek pasta imkansız maalesef.
Canım çok teşekkür ederim denicem bunu da ama Maraş'a dönünce burda düzenli yapamıyorum.
Aramizda bunu suana kadar kimse yapamadi sanirim arkadaslar yapabilir miyiz sizce bu arkadasin dediklerini var mi kendine guvenen ??
Valla ben güvenemiyorum kuzum imkansız
Canım her iki önerin için de çoookk teşekkür ederim

Canım ben 26 ocakta en fazla 67 olmam lazımm.hedef 67

Gunaydin canim cok sukur iyi ..simdi okula biraktim..ufaklikla biraz carsiya gidiyoruz simdi..burda yeni acilan bir avm var..biraz bakim bakim beni mutlu edecek neler varmis..atmam lazim ustumden bu sıkıntıyı...
Iyi olmasina sevindim sende dikkat et canim aticaz insaalh havalarda kapali evde olunca insan ister istmez yemege dusuyor iste ;(

Akşam dışarı çıkacağım için bgünkü menümü şimdiden paylaşıyorum.
Dün gece mide ağrım oldu hala devam ediyor fazla birşey yemedim aslında
Kahvaltı:1 haş yum. 1 silor salatalık 1 parça beyaz peynir 5 zeytin çay
Öğlen:1 kase tavuk suyu çorba 2 kaşık salata
Akşam:haşlanmış tavuk (çorbadan artan)1 bardak ayran 5tane fındık
2 lt su.sabah 30dk egzersiz.okulda 2 fincan rezene çayı
Akşamda sadece çay içerim

Canim gecmis olsun mide agrisina kesinlikle ve kesinlikle taze zencefil oneririm bi ara cok agriyordu o rahatlatti eger denersen taze zencefili al 2 parmak kalinliginda kesip 5 dk kaynat ve ic cok rahatlatacaktir emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…