2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Anladim canim keramet her ikisinde mi yoksa turk kahvesindemi ben sevmiyorum kahveyi ikisi bir arada nescafe de isi gorur mu onu seviyorum bak sekersiz de iciyorum onu

Arkadaslar ben site ile ilgili kurallari okumustum onceden aklima takilan baska bi soru mesela biz burda yazisirken bazen urun ismi falan veriyoruz bunlar yanlismi hani donem donem konttol ediloyormus ya tam anlamiyla yasak olan seyler nedir ? Yani sundan bikac ay sonra tarafimiza bildiri falan gelirmi su zaman su paylasimi yaptiginiz icin dava acilmistir falan diye ?

Neredeyse geçti cnm.ama yine de hafif bir yanma hissediyorum.bakalım zencefil iyi gelir inş
Insallah cok kotu bise ya mide agrisida tam nerenin de agridigi belli olmuyor ya tam geriyo yani ;( daha iyi olursun ins zencefil mide dostuymus tam kokusuda cok guzel ya ben normalde eve tazesini almazdim kurusu ve tozu muhakkak bulundururdum bi gun aldim oyle 1 parca koydum dolaba lazim oluyor iste yalniz tazesinin omru ne kadar bilmiyorum kesildi ya bide bozulur mu acaba posetin icinde agzi kapali bi sekilde muhafaza ediyorum ?

Iyi bakalim o zman hadin beraber baslayalim kiz yeniden biraz dagitmistim toparlanma vakti
Fark ettim çikolata pasta derken
Sonra biz niye vermedik bu kaçamaklar yüzünden yarın sabahtan itibaren sıfır kaçamakla tekrar başlıyoruz ozaman ama söz ver yemicen yemeği ekmeğinde azaltcan akşam 7den sonrada hiç birşey Yok meyve,süt dahil Yok canım tamam mııııı?????

Ben tatli krizlerine yada cikolata krizlerine girmiyorum da.. revani tatlisi sadece benim dayanamadigim tek sey ..bu tatliyi cok acayip guzel yapiyorum bide ..iki gun once yaptim iste bir dilim yedim gerisini hemen kv lere yolladim yoksa yarisi biterdi ..iste sadece bu tatli onundisinda oyle aklima gelmiyor..benim zaafimda daha onceden dedigim gibi borek hamur kizartmasi pizza tarzi seyler..kv de yapiyor habire borek getirme diyorum esime sen orda ye gel..biliyorum asla kontrolum yok ..aynen nolcak bu zaaflarimiz bilmiyorum..58 olunca onume koyacam ne varsa yicem hepsini ..

Sanmam cunku hemen adminden uyari geliyor bildigim kadariyla ama yinede sormak istersen site yoneticilerinden mune yi etiketleyip ona sorabilirsin...cevaplicaktir.

Bnde cam kavanoza koyup buzdolabında saklıyorum tatlm.birkaç gün oldu sağlam hala. bozulmaz herhalde

Anladim canim keramet her ikisinde mi yoksa turk kahvesindemi ben sevmiyorum kahveyi ikisi bir arada nescafe de isi gorur mu onu seviyorum bak sekersiz de iciyorum onu
Keramet Türk kahvesinde canım ayrıca spordan yarım saat önce içilen kahve yağ yakimina yardimciymis. Ben ikisi birarada ictigimde midem yanıyor içindeki katkilardan dolayi sanırım bana göre ya Türk Kahvesi ya da Nescafe goldu tamamen sade icmelisin biterle icebilirsin rengine Aldanma :)

Kızlar menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 7.30:1 haş yum.1 salatalık bol yeşillik 1 dilim kaşar pynri.1 dilim beyaz peynir 20 zeytin.1 çeri domates
Öğle 13.00:1 kase tavuk suyu çorba sebzeli,1 kase kuru börülce yemeği,1 kase yoğurtlu semizotu.
Akşam:1 tabak kıymalı kabak yemeği,5 kaşık yoğurt,1 kahve fincanı kadar şalgam suyu,karışık kuruyemiş 1 avuç.
Gün içinde 3 fincan yeşilçay
2.5lt su.Leslie 3 mil, bacak egzersizi 10 dk.

Kizlar yulaf ezmesi veya kepegi kullanan var mi aranizda ? Bi ara almistim yulaf ezmsi tatsiz tutsuz bise oldugu icn cope attim cikolata tadi bekliyodum herhal
Canim yulaf ezmesi kullanıyorum bazen kahvaltıda. 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi bir bardak süt koyuyorum tatlansin diye içine nar, 1 y kaşığı kuru üzüm veya 2 3 tane kuru kayısı doğruyorum

Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 3 zeytin
Yarım salatalık
1 dilimden az ekmeğe kaymak
Ara: 1 dilim börek

Öğle13.45:1 kase çorba, 2 kaşık taze Fas
Salata, 8 karalahana sarması

Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
1 kurabiye
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
3 fırında köfte
Bol salata, 1 bardak ayran
Ara : Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Bitki çayları
3 litre su

Spor olarak: Leslie 5 mile

Kizlar yulaf ezmesi veya kepegi kullanan var mi aranizda ? Bi ara almistim yulaf ezmsi tatsiz tutsuz bise oldugu icn cope attim cikolata tadi bekliyodum herhal
Ben yulaf ezmesi kullanıyorum tadına alışyo insan zamanla . Bu sabah yogurtlu kayisili yulaf ezmesi yedim mesela. uzun süre tok tutuyo. Bazi sabahlar yenmesi gerekiyo gercekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…