Anladim canim keramet her ikisinde mi yoksa turk kahvesindemi ben sevmiyorum kahveyi ikisi bir arada nescafe de isi gorur mu onu seviyorum bak sekersiz de iciyorum onuMislisse bak benim De donem donem tatli ihtiyacım olurdu ki ben bu ihtiyacı daha çok ekmekle giderirdim. Sonra hayatıma Türk Kahvesi bitter ve kuru meyveleri soktum. Atıştırm isteği duyduğum anda çay fincaninda Türk Kahvesi yapıyorum içine de abartmadan şeker atıyorum şekersiz kıvamda oluyor düşün yanına da ya kuru kayısı ya hurma ya da 2 dilim bitter yiyorum ve inan atıştırma isteğim tatlı isteğim hepsi gidiyor
Isteyen olursa yazabilirim ne diyosunuz kizlar ?Mislisse canım vücut ölçülerini de yazabilecekmisin tabloya
Insallah cok kotu bise ya mide agrisida tam nerenin de agridigi belli olmuyor ya tam geriyo yani ;( daha iyi olursun ins zencefil mide dostuymus tam kokusuda cok guzel ya ben normalde eve tazesini almazdim kurusu ve tozu muhakkak bulundururdum bi gun aldim oyle 1 parca koydum dolaba lazim oluyor iste yalniz tazesinin omru ne kadar bilmiyorum kesildi ya bide bozulur mu acaba posetin icinde agzi kapali bi sekilde muhafaza ediyorum ?Neredeyse geçti cnm.ama yine de hafif bir yanma hissediyorum.bakalım zencefil iyi gelir inş
Fark ettim çikolata pasta derkenIyi bakalim o zman hadin beraber baslayalim kiz yeniden biraz dagitmistim toparlanma vakti
Canim bi aylik hedefin 5 kg11 kg mu?O zaman 5 kilo diyelim 1 ayda :) bence bu daha mantikli degilmi
Tamm canim insllah diyelimMislisse canım 87 diyelim, sonra üzülmeyelim :)
Ben tatli krizlerine yada cikolata krizlerine girmiyorum da.. revani tatlisi sadece benim dayanamadigim tek sey ..bu tatliyi cok acayip guzel yapiyorum bide ..iki gun once yaptim iste bir dilim yedim gerisini hemen kv lere yolladim yoksa yarisi biterdi ..iste sadece bu tatli onundisinda oyle aklima gelmiyor..benim zaafimda daha onceden dedigim gibi borek hamur kizartmasi pizza tarzi seyler..kv de yapiyor habire borek getirme diyorum esime sen orda ye gel..biliyorum asla kontrolum yok ..aynen nolcak bu zaaflarimiz bilmiyorum..58 olunca onume koyacam ne varsa yicem hepsini ..Tebrik ederim tekrardan cok iyi bi basari vallaama onu yapamiyorum iste ya tatliyi kesemiyorum hadi hamur isini cok tuketmiyorum allah var gormuyosunuz bile listemde ekstrem bi durum olmadikca dimi? Ama su tatli istegim yani bak 2 gun yemesem 3.gun muhakkak inadina serbetli tatli istiyo bilmem cikolata bilmem ne !! Artik cok sıkıldım neddn bu kadar zor iradeye sahip olamamk ya evet istiyorum zayiflamayi hem de cok ama evde cikonun varligini bilmek bile yetiyo birde mesela esim aliyo diyorum ki sakla onlari bazen oluyor ki 3 gun onlarin varligini unutuyorum ama bazi gun geliyor ki cildiriyorum ozellikle git al gel diyorum dusun yani eminim sizede oluyodur boyle ;(
Sanmam cunku hemen adminden uyari geliyor bildigim kadariyla ama yinede sormak istersen site yoneticilerinden mune yi etiketleyip ona sorabilirsin...cevaplicaktir.Arkadaslar ben site ile ilgili kurallari okumustum onceden aklima takilan baska bi soru mesela biz burda yazisirken bazen urun ismi falan veriyoruz bunlar yanlismi hani donem donem konttol ediloyormus ya tam anlamiyla yasak olan seyler nedir ? Yani sundan bikac ay sonra tarafimiza bildiri falan gelirmi su zaman su paylasimi yaptiginiz icin dava acilmistir falan diye ?
Bnde cam kavanoza koyup buzdolabında saklıyorum tatlm.birkaç gün oldu sağlam hala. bozulmaz herhaldeInsallah cok kotu bise ya mide agrisida tam nerenin de agridigi belli olmuyor ya tam geriyo yani ;( daha iyi olursun ins zencefil mide dostuymus tam kokusuda cok guzel ya ben normalde eve tazesini almazdim kurusu ve tozu muhakkak bulundururdum bi gun aldim oyle 1 parca koydum dolaba lazim oluyor iste yalniz tazesinin omru ne kadar bilmiyorum kesildi ya bide bozulur mu acaba posetin icinde agzi kapali bi sekilde muhafaza ediyorum ?
Keramet Türk kahvesinde canım ayrıca spordan yarım saat önce içilen kahve yağ yakimina yardimciymis. Ben ikisi birarada ictigimde midem yanıyor içindeki katkilardan dolayi sanırımAnladim canim keramet her ikisinde mi yoksa turk kahvesindemi ben sevmiyorum kahveyi ikisi bir arada nescafe de isi gorur mu onu seviyorum bak sekersiz de iciyorum onu
5 kg canimCanim bi aylik hedefin 5 kg11 kg mu?
Canim yulaf ezmesi kullanıyorum bazen kahvaltıda. 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi bir bardak süt koyuyorum tatlansin diye içine nar, 1 y kaşığı kuru üzüm veya 2 3 tane kuru kayısı doğruyorumKizlar yulaf ezmesi veya kepegi kullanan var mi aranizda ? Bi ara almistim yulaf ezmsi tatsiz tutsuz bise oldugu icn cope attim cikolata tadi bekliyodum herhal
Ben yulaf ezmesi kullanıyorum tadına alışyo insan zamanla . Bu sabah yogurtlu kayisili yulaf ezmesi yedim mesela. uzun süre tok tutuyo. Bazi sabahlar yenmesi gerekiyo gercekten.Kizlar yulaf ezmesi veya kepegi kullanan var mi aranizda ? Bi ara almistim yulaf ezmsi tatsiz tutsuz bise oldugu icn cope attim cikolata tadi bekliyodum herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?