çok güzel menu,afiyet olsun canımKızlar menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 7.30:1 haş yum.1 salatalık bol yeşillik 1 dilim kaşar pynri.1 dilim beyaz peynir 20 zeytin.1 çeri domates
Öğle 13.00:1 kase tavuk suyu çorba sebzeli,1 kase kuru börülce yemeği,1 kase yoğurtlu semizotu.
Akşam:1 tabak kıymalı kabak yemeği,5 kaşık yoğurt,1 kahve fincanı kadar şalgam suyu,karışık kuruyemiş 1 avuç.
Gün içinde 3 fincan yeşilçay
2.5lt su.Leslie 3 mil, bacak egzersizi 10 dk.
Baya erken yemesin canım inş acikmazsin acikirsan tarçınlı süt iyi gelir afiyet olsunMenum;
Sabah 9:30
yulaf ezmel i kayi sili yogurt
Ara ögün
1 mandalina
15:30
bir kaćtane uzeri yoģurt soslu kızarmş karnabahar
Yarım tabak fırında tavuk sote
Su 2 lt ye yakın içtim
Spor sadece 10 dakika yaptim . Basen egzersizi.
Saat 18 de de turk kahvesi ictim unutmusum yazmayi. Yok acıkmiyorum alıştım cok şükür zor olmuyoçok güzel menu,afiyet olsun canım
Baya erken yemesin canım inş acikmazsin acikirsan tarçınlı süt iyi gelir afiyet olsun
Güzel menü canım afiyet olsun.sadece 20 adet zeytin gözüme çok geldi.Kızlar menümü paylaşıyorum
Kahvaltı 7.30:1 haş yum.1 salatalık bol yeşillik 1 dilim kaşar pynri.1 dilim beyaz peynir 20 zeytin.1 çeri domates
Öğle 13.00:1 kase tavuk suyu çorba sebzeli,1 kase kuru börülce yemeği,1 kase yoğurtlu semizotu.
Akşam:1 tabak kıymalı kabak yemeği,5 kaşık yoğurt,1 kahve fincanı kadar şalgam suyu,karışık kuruyemiş 1 avuç.
Gün içinde 3 fincan yeşilçay
2.5lt su.Leslie 3 mil, bacak egzersizi 10 dk.
Menü iyi afiyet olsun canım.hem bitter hem kurabiye fazla mı olmuş.Su spor süper.Menumu vereyim
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı: 1 has yumurta 3 zeytin
Yarım salatalık
1 dilimden az ekmeğe kaymak
Ara: 1 dilim börek
Öğle13.45:1 kase çorba, 2 kaşık taze Fas
Salata, 8 karalahana sarması
Ara: Türk Kahvesi, 1 dilim bitter
1 kurabiye
Aksam 19.00: 1 kepçe çorba
3 fırında köfte
Bol salata, 1 bardak ayran
Ara : Türk.Kahvesi 2 ceviz 1 k kayısı
Bitki çayları
3 litre su
Spor olarak: Leslie 5 mile
Bu kadar erken yiyip, acıkmiyorsan çok iyi canım.tebriklerMenum;
yulaf ezmeli kayisili yogurt
Ara ögün
1 mandalina
Su 2 lt ye yakın içtim
Eve canım.İki ana ogunden başka yiyemiyorum tıkıyo beni çok gelyo o yuzden erken yedigimde midem rahat oluyo arada aclik hissediyorum ama saniyelik bir his hemen geciyo yada su iciyorum . Kendime diyorum sabah yiyeceğm nasılsa. bu sekilde şartladim kendimi aksam kesinlikle yemek yeme gibi bir dusuncem olmuyoGüzel menü canım afiyet olsun.sadece 20 adet zeytin gözüme çok geldi.
Menü iyi afiyet olsun canım.hem bitter hem kurabiye fazla mı olmuş.Su spor süper.
Bu kadar erken yiyip, acıkmiyorsan çok iyi canım.tebrikler
Mükemmel canım boşuna derecede değilsinBugünkü menüm
Kahvaltı:
11.30 (bugün geç oldu)
1dilim tam buğday ekmeği
1 portakal,peynir
2çeri domates,salatalık,maydanoz
Ara:
16.00 1kaşık patates salatası
2 çay
Akşam:
18.00 1lahmacun salata ayran
20.00çay 1 avuç üzüm leblebi
Su 1litre 2.5litreye tamamlarım.
tevafuk55 in attığı leslie yi yapıcam.
Banada öyle mantıklı geliyor.Ama bi kaç gündür hep gece tamamlıyorum.Buna dikkat edeyim.Mükemmel canım boşuna derecede değilsinspor ise zaten çok güzel ama bak söyle bir bilgi var günlük su tüketiminin cogunu gündüz icmeliymisiz aksama daha azı kalmaliymis diye biliyorum
saclarim oldukça gür kuaforede gitsem kolay kel kalmam yaniCanım öncelikle çoookk teşekkür ederimbenim saçım kalın telli palette açıcı ile 2,3 kez açtım hafif yıpranma var çok az palette hiç yıpratmıyor ama ben hem 2-3 kez açtım hemde 2 haftada bir açık sarı platin sarı boyadım ona rağmen çok az yıprandı kuaförde yapsaydım kel kalmıştım saçlarına bağlı biraz. Şu an rengin ne birde ten rengin ne ona uygun seçmen lazım rengi. Kızıl bana sarıdan daha iyi duruyor mesela açık sarı gitmiyor bana ama açık küllü kumral daha iyiydi.
80 canım@Vilma 37 , @kecigibi , N naz5403 @elizanelizan @kulkedisi30Kader456 26 ocak icin hedef kglalrinizi bildirmeniz onemle rica olunur
harikasın canım menün yine hafifBugünkü menüm
Kahvaltı:
11.30 (bugün geç oldu)
1dilim tam buğday ekmeği
1 portakal,peynir
2çeri domates,salatalık,maydanoz
Ara:
16.00 1kaşık patates salatası
2 çay
Akşam:
18.00 1lahmacun salata ayran
20.00çay 1 avuç üzüm leblebi
Su 1litre 2.5litreye tamamlarım.
tevafuk55 in attığı leslie yi yapıcam.
Kellogsun cikolatali olanindan al canim tam senlikKizlar yulaf ezmesi veya kepegi kullanan var mi aranizda ? Bi ara almistim yulaf ezmsi tatsiz tutsuz bise oldugu icn cope attim cikolata tadi bekliyodum herhal
ay ben bukadarcik yesem 40kiloya düşerimMenum;
yulaf ezmeli kayisili yogurt
Ara ögün
1 mandalina
Su 2 lt ye yakın içtim
Saģol canımay ben bukadarcik yesem 40kiloya düşerimafiyetolsun canım
tebrik ederim çok iyi ne kadar zamanda vermistinSaģol canımBende 81 den 72 ye düstüm demekki işe yaramış
3 ay falan oldu yanlş hatirlamiyosam. Cok hizli vermedim yavaş olsun kalıcı olsun istedim. Ama ver ver bitmiyo daha 55 yada 59 olmama cok vartebrik ederim çok iyi ne kadar zamanda vermistin
Joleya cnm bende yillardir sacimla basimla ugrasmaktan sac konusunda uzmanlastim..saclarin boyali siyahmi yoksa dogal siyahmi bu onemli..eger dogalsa guzel renk elde edersin..ama boyali siyah sac ise bayaa isin zor cnm..gecen sene saclarimi tam koyu kestaneye boyatmistim..ust uste boyandi boyandi..sonunda senin gibi sıkıldım bende..kuafore gidip rengini actirip kullu kumrala boyattim..tabii oldumu olmadi yani..bende evde 6.1 ile 7.1 boyalarini karistirip boyadim iki ay sonra tam kumral oldu..sonra üstüne gidip koyu sari ombre yaptirdim..eger sende benim gibi isen kesinlikle kuafore gitmelisin..guzelim saclarim heder oldu ..bakim yapa yapa iyilesti neyseki..sen evde acmaya kalkma boyaliysa yakarsin saclari..kuafore actir kullu tonlarina boyat..sonra evde kumral boyalara boyadikca renk oturur dogal durur..saclarim oldukça gür kuaforede gitsem kolay kel kalmam yanisaç rengim siyah kaslarda öyle tabii:))ten rengim beyaz .şimdi bana bal rengi veya sarının yine koyu tonları nasıl olur bilemiyorum.on beş yıl olmustr röfle yaptirmistm çok yakışmıştı .palette acıcı dan kaç paket gider ki bana saclarimin boyu omuzdan çok az asagida.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?