2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menum;
Sabah 9:30
yulaf ezmeli kayisili yogurt

Ara ögün
1 mandalina

15:30
bir kaćtane uzeri yoģurt soslu kızarmş karnabahar
Yarım tabak fırında tavuk sote

Su 2 lt ye yakın içtim

Spor sadece 10 dakika yaptim . Basen egzersizi.

çok güzel menu,afiyet olsun canım
Baya erken yemesin canım inş acikmazsin acikirsan tarçınlı süt iyi gelir afiyet olsun

çok güzel menu,afiyet olsun canım

Baya erken yemesin canım inş acikmazsin acikirsan tarçınlı süt iyi gelir afiyet olsun
Saat 18 de de turk kahvesi ictim unutmusum yazmayi. Yok acıkmiyorum alıştım cok şükür zor olmuyo

Güzel menü canım afiyet olsun.sadece 20 adet zeytin gözüme çok geldi.
Menü iyi afiyet olsun canım.hem bitter hem kurabiye fazla mı olmuş.Su spor süper.
Bu kadar erken yiyip, acıkmiyorsan çok iyi canım.tebrikler

Bugünkü menüm
Kahvaltı:
11.30 (bugün geç oldu)
1dilim tam buğday ekmeği
1 portakal,peynir
2çeri domates,salatalık,maydanoz

Ara:
16.00 1kaşık patates salatası
2 çay

Akşam:
18.00 1lahmacun salata ayran

20.00çay 1 avuç üzüm leblebi
Su 1litre 2.5litreye tamamlarım.
tevafuk55 in attığı leslie yi yapıcam.

Eve canım.İki ana ogunden başka yiyemiyorum tıkıyo beni çok gelyo o yuzden erken yedigimde midem rahat oluyo arada aclik hissediyorum ama saniyelik bir his hemen geciyo yada su iciyorum . Kendime diyorum sabah yiyeceğm nasılsa. bu sekilde şartladim kendimi aksam kesinlikle yemek yeme gibi bir dusuncem olmuyo

Mükemmel canım boşuna derecede değilsin spor ise zaten çok güzel ama bak söyle bir bilgi var günlük su tüketiminin cogunu gündüz icmeliymisiz aksama daha azı kalmaliymis diye biliyorum

Mükemmel canım boşuna derecede değilsin spor ise zaten çok güzel ama bak söyle bir bilgi var günlük su tüketiminin cogunu gündüz icmeliymisiz aksama daha azı kalmaliymis diye biliyorum
Banada öyle mantıklı geliyor.Ama bi kaç gündür hep gece tamamlıyorum.Buna dikkat edeyim.

saclarim oldukça gür kuaforede gitsem kolay kel kalmam yanisaç rengim siyah kaslarda öyle tabii:))ten rengim beyaz .şimdi bana bal rengi veya sarının yine koyu tonları nasıl olur bilemiyorum.on beş yıl olmustr röfle yaptirmistm çok yakışmıştı .palette acıcı dan kaç paket gider ki bana saclarimin boyu omuzdan çok az asagida.

iyiaksamlar arkadaşlar bugün bir başlangıç yapayım dedim dikkatli olmaya çalıştım ama yine çocukların istekleri kurabiyeler krepler az yemeye çalıştım ama olan oldu bu saattsaatte kurabiyeler indi migdeye
menümü vereyim
kahvaltı önü bir bardak ılık limonlu su.yesil çay.
kahvaltı :saat 12:00 bir haşlanmış patates.yarim krep .zeytin.2dilim kadar peynir.bir bardak taze sıkılmış meyve suyu.
ara:türk kahvesi (iki minik çikolata)bir avuç leblebi
18:00bir tabak yoğurtlu meyve(elma.muz)
bir dilim üzümlü ekmek
20:00 bir kase sebze çorbası(kavak havuc)
2dilim firin makarna.salata.
2.5 portakallı kurabiye
su 1litreyi tamamlarim
spor malesefff

harikasın canım menün yine hafif

ay ben bukadarcik yesem 40kiloya düşerim afiyetolsun canım

tebrik ederim çok iyi ne kadar zamanda vermistin
3 ay falan oldu yanlş hatirlamiyosam. Cok hizli vermedim yavaş olsun kalıcı olsun istedim. Ama ver ver bitmiyo daha 55 yada 59 olmama cok var bir daha hic kilo almak gibi bir niyetim yok o yüzden

Joleya cnm bende yillardir sacimla basimla ugrasmaktan sac konusunda uzmanlastim..saclarin boyali siyahmi yoksa dogal siyahmi bu onemli..eger dogalsa guzel renk elde edersin..ama boyali siyah sac ise bayaa isin zor cnm..gecen sene saclarimi tam koyu kestaneye boyatmistim..ust uste boyandi boyandi..sonunda senin gibi sıkıldım bende..kuafore gidip rengini actirip kullu kumrala boyattim..tabii oldumu olmadi yani..bende evde 6.1 ile 7.1 boyalarini karistirip boyadim iki ay sonra tam kumral oldu..sonra üstüne gidip koyu sari ombre yaptirdim..eger sende benim gibi isen kesinlikle kuafore gitmelisin..guzelim saclarim heder oldu ..bakim yapa yapa iyilesti neyseki..sen evde acmaya kalkma boyaliysa yakarsin saclari..kuafore actir kullu tonlarina boyat..sonra evde kumral boyalara boyadikca renk oturur dogal durur..

Vee gunler sonra menu paylaşım yapiyim bari
Sabah 10
Bir bardak sut ve 1 dilim ekmek
Ve ayni seyler peynir zeytin domates ..yumurtadan böööhhh geldigi icin yemedim
Ara ogun yesil elma
Saat 14 gibi
1 bardak ayran 1 tabak en sevmedigim yemek bamya..5 kasik pirinc pilavi
Aksam kepekli sandvic
1 bardak sut
Spor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…