2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Nerdesiniz hatunlar yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum

Nerdesiniz hatunlar yoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum
yoook yook olur mu hic:) hayirli cumalarimiz olsun bu arada. yarin diyetisyen kontrolum var. aksama da gunluk yediklerimi yazmayada baslayacagim insallah. Korhilalp ve selin_01 sizlerede tesekkur ederim

Mukemmel bi menu sanah acikmadin mi oglene kadar?

Yok canim benm kacamak hakkim bitti benim ve size bisey itiraf edeyim hani 4 -5 gun dikkat etmedim spor yapmadim ya bana 1.4 olarak arti olarak dondu belki odemdir belki baska bise pztesiye yine ayni kgda olacagim sanirim bu artiyi anca veririm o gune

Herkese tunaydin canlar ....Cumaniz mubarek olsun insallah...Nasilsiniz nasil gidiyor ?? N naz5403 nerdesin canim?

yoook yook olur mu hic:) hayirli cumalarimiz olsun bu arada. yarin diyetisyen kontrolum var. aksama da gunluk yediklerimi yazmayada baslayacagim insallah. Korhilalp ve selin_01 sizlerede tesekkur ederim
canım öncelikle hoş geldin merakla bekliyoruz canım diyetisyen sonucunu..

Canim çabuk gelen çabuk gider hiç takılma sabit 9lsan bile artidan kurtuldugun için mutlu olmalısın

Kızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapısti ne kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates...

Aksam sirf sebze yemegi ile yogurt yiyebilirsin bence yada protein salata

Cnm ben onu ya gorup begenmisimdir yada cvp yazmamisimdir tesekkur ederim birde sen kedini naptin yaninda mi goturdun Pamik
Canımm sorun değil tabiki esprisine öyle yazdım. İstanbul'a mı dedin anlamadım tam ama onu diyorsan evet yanımda getirdim. Ama evdeki kalıp bayatlamasın diye hatta kv bile tvlte çıkamıyordu o da başladı çok memnunum sağol dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…