hosbuldum cok tesekkur ederim.hep eksilerekdevam ederiz insallah kilolar yuk olmaktan cikar:)Hoşgeldin canım.Bir ayda çok iyi vermişsin.tebrik ederim.inşallah en yakın zamanda hedeflerimize ulaşırız.
yoook yook olur mu hic:) hayirli cumalarimiz olsun bu arada. yarin diyetisyen kontrolum var. aksama da gunluk yediklerimi yazmayada baslayacagim insallah.Nerdesiniz hatunlaryoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum
Mukemmel bi menuBugünkü menüm
Kahvaltı:
11.00 1portakal
Kahvaltı için vakit yoktu
Öğlen:
14.30 yoğurtlu kereviz salatası(tavuk ilaveli)
3ceviz
Akşam:
18.00 2parça haşlanmış tavuk
Yoğurtlu kereviz salatası
2,3tane badem kaju
Su:1.5 litre
Spor:5mil leslie
Yok canim benm kacamak hakkim bitti benim ve size bisey itiraf edeyim hani 4 -5 gun dikkat etmedim spor yapmadim ya bana 1.4 olarak arti olarak dondu belki odemdir belki baska bise pztesiye yine ayni kgda olacagim sanirim bu artiyi anca veririm o guneNerdesiniz hatunlaryoksa kahvaltıda börek çörek mi yiyirsunuz ses verin bakayım ses cikmayinca kaçamak yapılıyor hissine kapılıyorum
Evet ya ben vucumda boyuma gore 5 kg luk 5 teneke yag tasiyorum dusunebilyomusun?hosbuldum cok tesekkur ederim.hep eksilerekdevam ederiz insallah kilolar yuk olmaktan cikar:)
Gunaydin canikGünaydın canlarim
Insallah canim benimSuperr superr supersiiiiinnnnnnn iste bu boyle devam edesen 1 ayda 5 kilo garantiii canim
bende hep damacanayi tasidigimi dusunuyorum. onu yillardir tasidigimi dusunmek..ama artik birakiyoruz yerebidaha sirtlanmamak uzereEvet ya ben vucumda boyuma gore 5 kg luk 5 teneke yag tasiyorum dusunebilyomusun?
Insallah bunu burda hep birlikte basaracagimiza eminimbende hep damacanayi tasidigimi dusunuyorum. onu yillardir tasidigimi dusunmek..ama artik birakiyoruz yerebidaha sirtlanmamak uzere
canım öncelikle hoş geldin
Canim çabuk gelen çabuk gider hiç takılmaYok canim benm kacamak hakkim bitti benim ve size bisey itiraf edeyim hani 4 -5 gun dikkat etmedim spor yapmadim ya bana 1.4 olarak arti olarak dondu belki odemdir belki baska bise pztesiye yine ayni kgda olacagim sanirim bu artiyi anca veririm o gune
insallah canim benim guzel temmenilerin icin tessekkur ederimcanım öncelikle hoş geldinmerakla bekliyoruz canım diyetisyen sonucunu..
Canim çabuk gelen çabuk gider hiç takılmasabit 9lsan bile artidan kurtuldugun için mutlu olmalısın
Sabah aç karnına sade yulaf ezmesi 1 Türk kahvesi fincanı yeter.
Mislisse
Sende benim yazdıklarımı okumuyorsunkabızlık için demiştim
Aksam sirf sebze yemegi ile yogurt yiyebilirsin bence yada protein salataKızlar öğlen biraz karbonlu besl3ndim ama varya resmen vücudum alarm veriyor. Dudaklarim birbirine yapıstine kadar su ics3m doymuyorum. Akşam ne yesem de telafi etsem He karbon demişken börek pasta falan değil 1 krep, 3 kaşık p pilavı, 2 kepçe etli patates...
Cnm ben onu ya gorup begenmisimdir yada cvp yazmamisimdirtesekkur ederim birde sen kedini naptin yaninda mi goturdun Pamik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?