2017 Nisanda yeni bir ben veya biz ne dersiniz....?

Menumu vereyim sonra gelirim
sabah ılık limonlu şu 1 k kayısı

Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin kk peynir
3-4 çatal patates kız.
1 tatlı kaşığı kuşburnu Marm.
2 dilim ekmek

ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
ara::6 badem 1 mandalina avuç içi kabak çek.
ara: 1 şu bardağı tarçınlı süt,2 k incir

akşam 18.45: 1 kase çorba
4 kaşık Havuçlu bulgur p.
salata, 3 kaşık yoğurt

2.5 litre su bitki çayları
Türk Kahvesi soda
Leslie 5 milin 3 mili

Not: Bugün hep aç gibiydim araların çokluğu o yüzden, bence sağlıksız kahvaltım yüzünden oldu

Nasıl güzel dileklerde bulunmuşsun canım inşallah canım benim

Aslinda diyetisyen tartin iyi olur ama o zmn karisik olucak o yuzden sen bize ev tartindan bahset sanirim ev tartinla diyetisyen arasinda 1 kg fark var dimi?
Evet suanda dıyetısyen tartısıyla ev arasında 1200 gr fark var.
Ev tartısıyla bıldırım yapayım. Cunku evde ıstedıgım zaman tartılabılırım:)

Menün gayet iyi canım....
Sorma sorma bugün bende hep aç gibiyim soğuklardan etkileniyoruz galiba

Kesinlikle kurtulmam lazım fakat kırarırım yada tartışmak istemediğim için mi bilmiyorum yüzüne söyleyemiyorum sessizce kaybolsam n'olur?
Pamik bencede hıc onu dusunup enerjını modunu dusunme. Kendını sıkıntıya sokma. Kendını ıyı hıssettıren lerle bersber ol. Tabı demesı kolay ama:) nacizane
Acayip alıyor enerjimi anlatamam. Başıma ağrılar giriyor bazen ciddi ciddi.
Ne güzel dileklerin öyle canım aminn inşallah.

Kızlaaaaaarrrrrr İki kişi bana geldi bugün.Sizin evinizin adresini numaranızı falan istediler.Size sormadan verdim.Kızmamışsınızdır umarım.Niye sizi aradıklarını kim olduklarını sordum.Bu gece size geleceklermiş.Birinin adı sağlık diğerininki mutlulukmuş.Bütün yıl sizde ve bizde kalacaklarmış.Sağlık mutluluk huzur sevgi saygı bereket dolu nice hayırlı yıllara inşallah

Amin canım amiiinn mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun inş :)
Birazdan mesajları okuyacağım. Moralim sıfır inşallah adettendir 2 kilo fazla çıktım
Aksam mi tartildin canım eğer öyle ise hiç takılma
Allah seni yaa mutlu huzurlu seneler canım

Ne bileyim canım saldım kendimi havadanmi nazarmi bende bilemedimama iyiki sizlerle birlikte bu yoldayım kendimi sorumlu hissediyorum spor yapıyorum en azından az da olsa ..

Evet akşam tartıldım kardeşim yeni baskül almış onuda diyete başlattım da 87 kilo kendisi erkek 1,76 ama öküz gibi
Akşam tartildiysa n zaten en az bir buçuk iki kilo fazla gelir canım.senin kardesinde benim iki numaralı oğlan gibi aynı boylarda 93 kilo buda vermiş hali heee

Evet suanda dıyetısyen tartısıyla ev arasında 1200 gr fark var.
Ev tartısıyla bıldırım yapayım. Cunku evde ıstedıgım zaman tartılabılırım:)
Anladim canim sonucta fark ayni olucak sadece 1200 fazla olmus olucaksin onuda goz onunde bulundurcaz artikin

Insallh canim benim ama basta dedim noluyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…