Nasıl güzel dileklerde bulunmuşsun canım inşallah canım benimKizla simdiden herkesin yeni yilini kutlarim...Umarim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirir...Insanlarin olmeyecegi ,cocuklarin aglamayacagi ,savasin olmayacagi,butun iyi dua,dilek ve isteklerimizin kabul olacagi sevdiklerimizi degil sadece kilolarimizi kaybedecegimiz bir yil olmasi dilegiyle ...Mutlu yillar ...
Evet suanda dıyetısyen tartısıyla ev arasında 1200 gr fark var.Aslinda diyetisyen tartin iyi olur ama o zmn karisik olucak o yuzden sen bize ev tartindan bahset sanirim ev tartinla diyetisyen arasinda 1 kg fark var dimi?
Menün gayet iyi canım....Menumu vereyim sonra gelirim
sabah ılık limonlu şu 1 k kayısı
Kahvaltı 12.00: 1.5 has yumurta
3 zeytin kk peynir
3-4 çatal patates kız.
1 tatlı kaşığı kuşburnu Marm.
2 dilim ekmek
ara: Türk Kahvesi 2 dilim bitter
ara::6 badem 1 mandalina avuç içi kabak çek.
ara: 1 şu bardağı tarçınlı süt,2 k incir
akşam 18.45: 1 kase çorba
4 kaşık Havuçlu bulgur p.
salata, 3 kaşık yoğurt
2.5 litre su bitki çayları
Türk Kahvesi soda
Leslie 5 milin 3 mili
Not: Bugün hep aç gibiydim araların çokluğu o yüzden, bence sağlıksız kahvaltım yüzünden oldu
canım grubumuz dolu malesef üzgünüm
Kesinlikle kurtulmam lazım fakat kırarırım yada tartışmak istemediğim için mi bilmiyorum yüzüne söyleyemiyorum sessizce kaybolsam n'olur?Canım hiç düşünmeye bile gerek yok belliki o senin dostun değil ben o hatayı birkere yaptım taviz verdim keşke vermeseydim sonunda kavga ederek bitti arkadaşlığımız tabi 3-4 gün yıpranmama sebeb oldu sen böyle birşey yaşamadan kurtul canım....
Acayip alıyor enerjimi anlatamam. Başıma ağrılar giriyor bazen ciddi ciddi.Pamik bencede hıc onu dusunup enerjını modunu dusunme. Kendını sıkıntıya sokma. Kendını ıyı hıssettıren lerle bersber ol. Tabı demesı kolay ama:) nacizane
Ne güzel dileklerin öyle canım aminn inşallah.Kizla simdiden herkesin yeni yilini kutlarim...Umarim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirir...Insanlarin olmeyecegi ,cocuklarin aglamayacagi ,savasin olmayacagi,butun iyi dua,dilek ve isteklerimizin kabul olacagi sevdiklerimizi degil sadece kilolarimizi kaybedecegimiz bir yil olmasi dilegiyle ...Mutlu yillar ...
Hicaz ve Yemen evliyaları ni okuyorum canımHangi kitabı okuyosun canım?
Amin canım amiiinn mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun inş :)Kizla simdiden herkesin yeni yilini kutlarim...Umarim yeni yil hepimize saglik mutluluk huzur getirir...Insanlarin olmeyecegi ,cocuklarin aglamayacagi ,savasin olmayacagi,butun iyi dua,dilek ve isteklerimizin kabul olacagi sevdiklerimizi degil sadece kilolarimizi kaybedecegimiz bir yil olmasi dilegiyle ...Mutlu yillar ...
Aksam mi tartildin canım eğer öyle ise hiç takılmaBirazdan mesajları okuyacağım. Moralim sıfır inşallah adettendir 2 kilo fazla çıktım
Allah seni yaaKızlaaaaaarrrrrr İki kişi bana geldi bugün.Sizin evinizin adresini numaranızı falan istediler.Size sormadan verdim.Kızmamışsınızdır umarım.Niye sizi aradıklarını kim olduklarını sordum.Bu gece size geleceklermiş.Birinin adı sağlık diğerininki mutlulukmuş.Bütün yıl sizde ve bizde kalacaklarmış.Sağlık mutluluk huzur sevgi saygı bereket dolu nice hayırlı yıllara inşallah
Amin canım amiiinn mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl olsun inş :)
Aksam mi tartildin canım eğer öyle ise hiç takılma
Allah seni yaamutlu seneler canım
Ne bileyim canım saldım kendimi havadanmi nazarmi bende bilemedimyoklugun belliydi biz mi nazar değdirdik acaba ya üzüldüm canımama bende senin gibiydim biraz daha iyi sayılırım sanırım havalardan hava kapalı olunca motivem düşüyor benim güneş açınca hava soğuk olsa bile acaip motive oluyorum toparlanmamız lazım:)
Akşam tartildiysa n zaten en az bir buçuk iki kilo fazla gelir canım.senin kardesinde benim iki numaralı oğlan gibi aynı boylarda 93 kilo buda vermiş hali heee
Evet akşam tartıldım kardeşim yeni baskül almış onuda diyete başlattım da87 kilo kendisi erkek 1,76 ama öküz gibi
Maşallah maşallahAkşam tartildiysa n zaten en az bir buçuk iki kilo fazla gelir canım.senin kardesinde benim iki numaralı oğlan gibi aynı boylarda 93 kilo buda vermiş hali heee
Anladim canim sonucta fark ayni olucak sadece 1200 fazla olmus olucaksin onuda goz onunde bulundurcaz artikinEvet suanda dıyetısyen tartısıyla ev arasında 1200 gr fark var.
Ev tartısıyla bıldırım yapayım. Cunku evde ıstedıgım zaman tartılabılırım:)
Iyi okumalarHicaz ve Yemen evliyaları ni okuyorum canım
Insallh canim benim ama basta dedim noluyo yaKızlaaaaaarrrrrr İki kişi bana geldi bugün.Sizin evinizin adresini numaranızı falan istediler.Size sormadan verdim.Kızmamışsınızdır umarım.Niye sizi aradıklarını kim olduklarını sordum.Bu gece size geleceklermiş.Birinin adı sağlık diğerininki mutlulukmuş.Bütün yıl sizde ve bizde kalacaklarmış.Sağlık mutluluk huzur sevgi saygı bereket dolu nice hayırlı yıllara inşallah
Canm ne zmn tartildin ?Birazdan mesajları okuyacağım. Moralim sıfır inşallah adettendir 2 kilo fazla çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?